89387
PlayStation3
  • arty
    hungaryba nem szállít :D vajon miért?
  • csicskakapitany
    Erre érdemes pénzt adni? Vagy ne legyek skót, és vegyek gyárit?
  • TomStorm
    Ja megvan úgy látom kellett a multiplayer is hozzá,most átrakta játékok közé
  • TomStorm
    Üdv.
    Letöltöttem Uncharted 3 Single és a 2D movies-t hozzá de berakta "Game data Utility" mappába és onnan nem lehet indítani,24GB.
    Mi kell még hozzá vagy miképpen kerülhet ez most a játékaim közé?
  • arty
    már most is "át van vive" :)
    egyféle psn acc van ps3/4-re, sőt! vitára is... tehát az előfizud érvényes minden gépen.

a ps4es ingyen játékokat már most is érdemes "megvenned", s majd letöltöd őket ps4en, ha lesz olyan géped
  • csicskakapitany
    Sziasztok!

PS3-on + elfizetős vagyok. Ezt át lehet vinni PS4-re, vagy ott külön meg kell venni?
  • davidka003
    Én azt utáltam, hogy mikor ki kellett választani, hogy mit gondolsz akkor az elmondott kérdés nem látszott.
    Emlékezetből kellett válaszolni rá.
    Úgy lett volna jó, hogy egy képernyőn felül a kérdés aztán meg alatta a válaszok.

• TomStorm
    Jópár játékot kivettek PSN.Nem igazán tetszik,hogy elvették a pár ezres ajánlatokat.PS+ akció sincs nagyon pedig terveztem még néhányat megvenni de ami most visszaállt dupla árra az már nem kell
  • TomStorm
    Semmi por nem volt benne mikor először szétszedtem és ezen csodálkoztam is.Nem volt még soha megbontva előtte.Tényleg egy jól összerakott konzol az biztos.
    FAT nem fog túlmelegedni.Hatalmas venti van benne brutál nagy hűtőbordákkal mindennek van hely bőven!Ehez hozzáér az ember bárhol az átmelegedett burkolatot nem fog érezni még 10 óra játék után sem
  • DarkSector
    ahol por nem megy be ott ki sem jön. :D
  • The Protector
    Arra figyelj,hogy jól szellőző helyre tedd.Legeyn mindennek helye neki.Esetleg megérhetné egy 2000Ft os laptop hűtőre tenni de egyesek kivágják a gép a gép elejét a vinyónál,de az azért nem egy jó dolog mert porosodni fog.A ps3 zseniálisan lett összerakva por szempontjából mert nem nagyon ereszt be ilyesmit a belsejébe.
  • TomStorm
    Igen csak a 4.65 engedte.
    Egy FAT gépről van szó ami ugye nem mai darab viszont már rendbe raktam.Lett belőle 250GB-os,új kontroller,halk működéssel üzemelő FAT.
    Nem volt rendben igazad van de került 20e.ft-ba 3 játékkal.Hangos volt,nem volt kontroller de a gép maga hibátlan volt és ezt tudtam.

Mostanra összeállt az egész és igencsak meg vagyok vele elégedve bár küzdöttem vele az igaz de megérte.
    Szuper a DS3 egy élmény ezzel játszani így újonnan:)
  • arty
    csak ujabbat lehet

de valami nagyon nem kerek ezzel a géppel :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.29. 19:40:49
  • TomStorm
    Vagy ha a 4.65-t kéri akkor csak azt fogja elfogadni?
  • TomStorm
    3.55 ha lehet.Ha nem akkor 4.65.Nem tudom ilyenkor fel lehet e tenni régebbi firmware-t lehet most jó helyzetben vagyok ha nem akkor a legújabb kellene
  • TomStorm
    Így működik?
    Pendrive FAT32->PS3 mappa->UPDATE mappa->majd safe módban mehet az update?Csak honnan töltöm le?
  • TomStorm
    Hogyan kell Firmware-t telepíteni manuálisan?
    Mert most megjött a kontroller továbbmegyek annál a pontnál aminél eddig elakadtam és most azzal van gondja,hogy telepítsem a 4.65 update-t.
  • El Gigante
    Engem nem zavar ha angol az, sokkal inkább hogy néha jó lenne stoppolni a szöveget, hogy amit nem vágok lefordíthassam, amúgy elég jól meg lehet így tanulni angolul, kicsit pöcsölős, de hasznos!
  • Kongy
    Én szóltam! közép-felsőfokú nyelvtudás szükséges :D Amúgy baromi jó a sztori, mert több gyilkosság van ugye, de ezek között is van összekötő kapocs, szóval tök jó lett :) Még ami poén az a durván kidolgozott arcmimika. Nem igazán látsz mindennap ilyet játékban :) Talán inFamous Second Son megközelíti, na de az már PS4-es játék, nem egy 3-4 éves cím :)
  • TomStorm
    Na jó én ezt az LA Noir-t feladom.Ez felér egy középfoku Angol nyelvleckével,olyan mint ha tanulni ülnék le nem játszani lol
    Biztos jó a sztori de ez nekem már sok.Magyarul lenne az igazi
  • TomStorm
    Újrakentem a gépet Arctic mx-2 pasztával.Na most a jó.Több óra játékidő után se kapcsol a venti nagyobb fordulatra.Úgy pörög játék alatt mint XMB menüben.A régi olcsó párszáz ft-os pasztával nem volt az igazi.
    Most nagyon precíz,egy kicsit lehet hallani persze de ez már semmi ahoz képest amilyen volt:)
    Azt tesztelem éppen pause módban van game alatt már fél órája és nem kapcsol rá
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 22:23:12
  • DarkSector
    TomStorm legyőzte tudásban a Google-t!!!!!!!!!!!!!!!!
    :DDD
  • TomStorm
    Na de itt a News ezt nem is tudtam,ezért nincs PSN:
    "In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance to upgrade the software for the PlayStation Store on:"
    Start :9:40 am PT (10:40am MT / 11:40am CT / 12:40am ET)
    End: 4:50pm PT (5:50pm MT / 6:50pm CT / 7:50pm ET)
  • TomStorm
    Apró örömök az életben:)
  • Kongy
    Azt, hogy nem kell fejjel a falnak rohannod :D
  • arty
    egy kábelt, amivel töltheted a ds3ad :D
  • TomStorm
    Mit nyertem?:DD
  • arty
    Tomstorm tudja jól.
  • TomStorm
    Dualshock 3 wiki ezt írja:"USB mini-B port for charging" tehát PS3 kontroller mini usb szerintem

de holnap kiderül ha nem lesz jó hozzá akkor indulok fejjela falnakXD
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 21:26:19
  • DarkSector
    Én is ugy tudtam hogy forditva van de google így dobta ki, írd be hogy mini usb. :D

Izé gyors ezen lepődtem meg én is, mert én is ugy tudtam hogy fordítva van.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.28. 21:20:30
  • TomStorm
    Pont fordítva nem?Figyelhetnél:D
  • TomStorm
    Ebbe most biztos vagy?Tehát akkor rosszat rendeltem?link
  • TomStorm
    Külön vettem hozzá,párszáz ft volt.Na de az érted ha nem veszek hozzá akkor nem is tudnám használni
  • DarkSector
    DS3 ---> Micro USB
    DS4 ---> Mini USB
  • Kongy
    Asszem külön is lehet venni usb-t a kontrollerhez fillérekért. DS4-hez pl ugyan olyan usb van, mint a mai okostelefonok legtöbbjének az usb-je... na ezt jól megfogalmaztam....
  • TomStorm
    PSN down megint.Érik az a CFW lol
  • TomStorm
    Hát igen de tényleg rengeteg exclusive cím van PS-re.Fel se tudom sorolni fejből mennyi ilyen játékom van amiknek még csak most állok neki.
    Konzolok szervizétől rendeltem egy fehér Dualshock3-at és egy TÖLTŐ KÁBELT mert bakker sony nem képes a gyári kontrollerhez kábelt tenni a csomagba,hihetetlen komolyan ha véletlenül nem kérdezek rá akkor itthon csak nézegetem a Joy-t-.-
    A kamerámhoz az átkozott akku majdnem annyi mint maga a készülék utángyártott meg nem jó hozzá természetesen.
    Én ha tehetem ezentúl Sony terméket messze kerülni fogom.

Halo Reach+4 szereztem be nemrégen de még nem kezdtem el.Biztos jók lesznek.Gears of War nem tetszik viszont eddigi legkedveltebb játékom aminél jobb még sztorira,hangulatra nem volt az Alan Wake Xbox360 verzió.PS3-ra eddig Heavy Rain vetekszik vele.Beyond már nem biztos hozni fogja azt a szintet.AW-et esetleg The Last of Us fogja váltani aminek nemsokára neki is állok
  • Kongy
    Hát meg tudlak érteni. Én most vettem egy X360-at baromi olcsón, legújabb E-szériás, és azt kell, hogy mondjam exkluzív címeket leszámítva köröket ver minden téren a PS3-ra. Ha lenne rá God of War/Uncharted/Heavy Rain soha sem vettem volna PS3-at. :) No, azért a Gears meg a Halo se rossz.

Ez a Battle Royale baromi jó játék, még a PS Vitára készült port is iszonyat jól néz ki
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.28. 13:24:47
  • TomStorm
    All Star Battle Royal PS+ oyeah:)Nathan Drake random fight és az a zene
    Lehet nem egy nagy game de jók a szereplők,mostanában meg úgy is ilyen fighting hangulatom van persze egy Mortal Kombatot nem fogja váltani de mellé jó lesz:)

• TomStorm
    Fennt van a 4.65 Update.Opcionális de én telepítettem.Teljesen megjavult a PSN,tudok letölteni és minden online game remek most.Egyszer se dob le,elsőre jönnek a DLC-k semmi hiba.
    Mintha érezték volna mivel javíthatnak a mai napi gondjaimon:)szerencséjükre:P