PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Sziasztok! Nagyon új vagyok, győzzetek meg hogy mért érdemes áttérnem a Playstationre..<#awink>
Szeretnék megtudni mindent.

pro-kontra mit tudtok amúgy mondani a játékról?
Totti5
Midnight Club La

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bazza
Sziasztok!

Autós ökörködéshez tudtok ajánlani valamit? A tizenakárhány részes NFS szériában már totál elvesztem, nem vagyok képben. A Gran Turismo mellé kellene valami kevésbé komoly... 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Azt,hogy induljanak a játékok,filmek,programok.Black screen-em volt a rosszabbik fajta tehát nem a közönséges "video jel hiba,fekete képernyő" jelenség hanem itt bizony hardveres és Dashboard gondok is voltak új HDD beszerelése végett.
Röviden az lehetett a baj,hogy nem akarta "befogadni" a gép az új HDD-t.
És ehez a netnek vagyis a router-nak is köze volt mert bizony még PSN Store-ra se csatlakozott.Simán fekete képernyő mindennél.

Azt leírni már viszont nem fogom,hogy oldottam meg mert kb 12 órás meló volt-.-
davidka003
Mit csináltál?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Holnap érkezik The Last of Us,Beyond,Infamous részek,God of War részek.Diablo 3 Ultimate meg héten valamelyik nap.Kemény heteknek nézek elébe😊
Tadaam megcsináltam😄
Nem volt egyszerű.Már úgy voltam,hogy szerviz lesz belőle de aztán isten is megsegített szerintem vagy nem tudom de összejött😄
Természetesen köszönhetem annak a sok-sok tippnek is amit neten találtam.
DarkSector
ja hogy az az 5. értem. 😄
látom lesz folytatás amikor a világvége lesz. 😄 már várom, mikor felvették a végén a pajzsot, azt hittem beszarok annyira brutális volt...😄 (látványos.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

4 van, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jodie életben marad, meg van 1, ha azt választod a vége felé, hogy meghósz és Aidenékhez, meg a többi szellemhez csatlakozol.
Szal összesen 5.
DarkSector
és ennyi ez a 4 fő befejezés? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát, akkor azért nem volt ott a negyedik. 😄
DarkSector
Alone
Jay
Zoey

(ryan-t nem vút mert meghalt, életben hagytam William-et)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.17. 20:58:07

DarkSector
ja oksi, csak mert én életbe mentem.

Melyik nem volt nálad azok közül, amiket felsoroltam?
Hm...
Pedig négynek kéne lennie. Itt egy videó. 24 befejezést ír, de azért, mert minden kisebb változást beleszámít. Ugyanakkor 4 nagyobb befejezés van az életnél, valamint egy a halálnál. Írja is alul: Alone (egyedül marad), Zoey (csövesek), Jay (indiánok), Ryan (CIA faszi), Beyond (meghal). Szal 5 fő befejezés, valamint minden befejezésnél kisebb változások (az öreg indián faszi, ha életben maradt, akkor őt is mutatja, ha hozzájuk mégy vissza, meg egyéb apróságok).

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.17. 20:24:48
DarkSector
Én azt választottam hogy élet, de csak 3-at adott ki...a szellemvilágot nem néztem még.

The Protector
Hy.Tudtok nekem ajánlani olcsó üzletet vagy olcsó kontrollert ahol eredeti vagy utángyártott-at lehet venni?
Ha tudtok ajánlani utángyártottat nekem az is megfelel,csak legyen vele tapasztalatod.
Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem akcióban. Olyan hosszú és sok tartalom van benne, hogy bőven megéri az árát. 45 órát játszottam eddig és még mindig nem vagyok a végén. Ráadásul az elején két karakter közül lehet választani és érdemes mindkettővel végigjátszani külön-külön. Igaz, hogy a játék nagy részében együtt van a két karakter, de vannak olyan részek, ahol különválnak valamennyi időre az útjaik és ezért a teljes történet megismerése miatt érdemes kétszer végigjátszani.
Tudsz a vége felé választani, hogy átmenj a szellemvilágba, vagy életben maradj. Ha azt választod, hogy életben maradsz, akkor azon belül lesz a legvégén 4 lehetőség: Az indiánokhoz mégy; a csövesekhez, akik már nem csövesek; egyedül maradsz; vagy a CIA-es csávóhoz visszamégy.
DarkSector
3-at láttam
mikor a temetőbe kijön a 3 gomb.
Azon kivül hol a másik 2-ő?

5
DarkSector
Hát kár, meg miért tölt GB-okat az 1.02-es up? 9 részletben? LOL :S

davidka003
Kár, hogy nem úgy van megoldva, mint boxon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Már csak a God of War Ascension maradt vissza végigvinni a sorozatból.

Amit végigélek most szenvedést a frissités közben nem kívánom senkinek.
Tovább tart a telepítés, mint a Diablo 3 Ultimate Evil Edition feltelepítése. <#zavart2>

Semmi ötlet senkitől?
The Protector
Hát lehet nélküle és akkor a kontroller felét tartod a kezedben de az eléggé kényelmetlen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
De. 😄

Kongy
őőő izé, ezt nem az xbox topikba kellett volna?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
................
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.17. 11:36:18

Az mitől lehet,hogy fekete képernyő van minden program és játék indításnál?A gép megy tovább,zöld a led van menü minden de ha akár csak a Store-t is elindítom csak fekete képernyő van.
HDD csere volt,kapott full format-ot is
Kongy
Már akinek...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Beyondnak hány befejezése van?

Renjike
De PSN kicsit horror áron adja a játékokat ( summer sale alatt azért az infamous gyüjteményt berántottam 4 ezerért ). Akcióban vetted?

davidka003: Ez egy nagyon nagyon jó ötlet ! 😊 Személy szerint én ismegtenném de nem vagyok jártas a dologban sajnos.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Killzone 3-hoz elég a Move fagyi irányítani vagy kell az a szar is amit külön lehet venni bal kézbe? <#fejvakaras>

DarkSector
JRPG? A legjobbak!

Ez embertől függ. Én nagyon új vagyok a JRPG világban. Most játszom a negyediket. Ezek közül a FF X nem jött be nagyon. A Ni No Kuni tetszett, a Valkyria Chronicles best evör, most játszom a Tales of Xillia első részét, eddig 41 órám van benne és rohadt jó. Azt ajánlom, hogy ezeknek nézz utána kicsit és döntsd el, hogy tetszenek-e.
@Kongy De még mennyire, hogy van. 😛
Kongy
Van olyan?<#guluszem1>

DarkSector
FF 1-20.

davidka003
Ha valaki nagyon ráér akkor összeírhatná a must have JRPG-ket.

Errefelé nem nagyon lehet találni dobozos JRPG-ket. Maximum az ilyen nagyon ismert címeket, mint a FF sorozat. Igazából a PSN a legjobb megoldás. Én is onnan szereztem be a Tales of Xillia első részét.
Bakker szét kellett ám szednem a gépet újrapasztázáshoz.Legbelül a legalján van a proci+Gpu lol.
Amin meglepődtem,hogy semmi por,kosz nem volt benne még a tápegységben sem.Olyan tiszta volt mint új korában(ez még nem volt szétszedve)
Kicsit hangosnak véltem de most jó,Játékok alatt 3.fokozatra is kapcsolt a venti alapjáraton 2 de most alapjárat és game alatt 2 max.
A gép 12óra elteltével sem melegszik,pasztázás elött sem melegedett.Ez nagyon jó.
Az Xbox-om hátsó része igencsak forrósodik de PS az teljesen normális.Brutál nagy ventillátor van benne amúgy😄
Renjike
Tales of Xillia 1 , Drakengard 3 hol szerezhető be értelmes áron? (Jatekaim.hu , Hardveraprón sem találtam) Japán játékot nem is lehet idehaza kapni? :o

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
ja hogy egyéni problem

Totti5
Migrációs probléma volt. Az össze felhasználó bázishoz képest kevés embert érintett.

Totti5
Ennek már több mint 1 hete, mármint hogy megcsinálták. De mondom, órákon belül jó lett mindenkinek akinek baja volt vele, amint tömegesen össze lett szedve és bejelentve.

arty
360 topikban mindenki azt írta, h már tudnak a hibákról ms-ék és gyógyítják 😛

szal itt inkább arról volt szó, h lehet észrevették, h már kezd mindeni töke telelenni...

Forza.

DarkSector
Érdekes a live-ra voltak panaszok haveromnak 3-5 napig offline volt, én vigan játszottam minden alkalommal. 😄

Totti5
Már működik... amint az egyik gamer 365-ös szerkesztő összeírt a panaszokat és elküldte a magyar supportnak pár órán belül megcsinálták. Ebből két dolgot szűrtem le. Ahelyett hogy 2 hét alatt 1szer is felhívták volna a supportot az emberek többsége nem tette, mert más úgy is megteszi címszóval ( de fórumon sírtak miatt éjjel nappal ) + a magyar semmire nem jó support tett rá nagy ívben, hogy pár ember beszólt miatta.

Nade van akinek kiesett 2 hét amiért addig kéne ütni tömegesen ezeket amíg nem írnak jóvá 2 hét goldot ezeknek, de azóta olyan szép kuss van hogy lefogadom senki nem szólt a kárpótlás miatt semmit.

Birkanoidok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.15. 19:12:05

arty
a live is nagyon jo most: fizetsz, de nem igazán működik - lassan egy hónapja 😞

psn-ről meg egy 60 megás video nem ért le, míg megfürödtem 😞(

Forza.