89387
PlayStation3
  • arty
    esetenként sokat kell olvasgatnod, sok játék nem megy sokáig, patchelsz, uj rlzt szedsz le... szopás, na, ne szépítsd
  • Fidolorous
    Hát a kínlódás = az olvasással akkor tényleg az. De tényleg olyan pofon egyszerű az egész, hogy nem is értem miért ilyen kevesen űzik ezt hazánkban.:/ Tegnap pl. Linuxot raktam föl a Dagira, na AZ macera volt egy darabig :)
  • Prof William
    Sokat kell vele kínlódni és bukod a Storet meg a többi ingyenes cuccot, valamint nem tudsz multizni. Évente/félévente kijön 1-2 évente meg talán 2-4 cím ami igazán érdekel. Azokat megveszem és nem olyan nagy érvágás...
  • The Protector
    Nagyon rezgős játéknál pl nfs the run-nál 5-6 órát bír.Ami kevésbé rezeg az ennél jóval többet.Szóval az 5-6óra szép teljesítménynek számít.Ami meg hébe hóba rezeg annál 10óra fölötti bőven az idő
  • Vadnokedli
    Attól függ mit játszol, sok e a vibráció, használ e a játék sixaxist, az újabb kontrollerekben fele akkora majdnem az akksi mint amit gyárilag kapsz a PShez.
  • sanyiute
    nekem 10-12 szerintem simán
  • skygt90
    sziasztok nektek a ps3 kontrollere mennyit bír ki 1 töltéssel ? mert nekem maxium 6 órát ami szerintem elég kevés. Lehet hogy az aksi haldoklik ?
  • arty
    warez = azonnali ban (körülményes, nem éri meg a mcerát - arra ott a pécéd ;) )

pár játék installál, netről patchel, ez néha sokáig tart de végülis kibirhato!
    a superslim olcsobb, ennyi lesz az előnye.
  • Szabi84
    Nemrég olvastam, hogy megjelenik egy utolsó superslim verzió és hogy abban a lemez berakás okosabban van megoldva. Nem tudom ez mit jelent. De feltételezem egy utolsó szériás darab már elég kiforrott lehet. Teljesítményben gondolom nincs különbség a többihez képest. Én 24-es monitorra csatlakoztatnám, nincsen tv-m. Vinyó méret miért fontos, ezeket nem lemezről játsza, csak beteszem és mehet? Nem akarok vele pöcsölni arra bőven elég volt a PC. Ja még egy kérdés: warez?:D
  • Fidolorous
    vajon innentől számítva hány müködőképes év után mondhatom el, hogy elpusztíthatatlan DAGI PS-emvan ?
  • arty
    nem egy, három játék az UC :) és ha már van PS3-ad, fel fogod fedezni a többit is, nyugi ;)
  • The Protector
    A fat azaz a dagi egy régebbi arhitektúra amiben még ott a nagyon magas meghibásodási faktor.Ezek a gépek kb már4-5 vagy afeletti évesek amit annyit tesz h nem keveset futottak így nem nagyon érdemes ilyet beszerezned.A SLIM egy jóval újabb gépezet ami azért jobban bírja a strapát,halkabb és kisebb.38ért már veszel újonnan is 120Gb-osat garival.
    Nagy buktatók már nincsenek.Ha kell linkeld ide nyugodtan azt amit kinéztél magadnak.
    A lényeg még h legyen olyan kábeled amire a tv-re kötöd,Scart,HDMI stb......
    Az Uncharted valóban egy nagyon jó sorozat de ne csak emiatt vegyél ps-t.Van még itt Infamous,God os War,Heavy Rain,Killzone,Resistance.Ezek sem kis címek.
    Bármiben tudok segíteni,írj ide vagy privátba.
  • Szabi84
    miben különbözik a régebbi gép egy mostanitól? Miért slim-et. Annyit tudok róla hogy vékony:D
  • Yoda001
    lehetőleg Slim gépet, kb. ennyi is lenne a dolog... :)
    szerintem vegyél egy jó állapotút, nem leharcoltat, az árkategória kb. 40-50e ami reális értük, ha használtban gondolkodsz, ilyesmi árért még pár hónapig garanciásakat kapsz mindennel együtt akár játékkal, de ne aggódj a garancia miatt, nagyon sokáig kifogja bírni, addig ameddig nem is gondolnád...
  • Szabi84
    Szevasztok, mióta megjelent ez az Uncharted sorozat, azóta gondolkodok egy PS3 beszerzésén, csak ez miatt. Így persze nagyon drágállom a dolgot úgymond 1 darab játék miatt. Egyáltalán nem vagyok jártas konzol körben (van egy xbox 360 controllerem pc-re ennyi), mire érdemes figyelni.
  • Prof William
    Persze a PS storeról is vehetsz játékokat. Ebben az esetben azok a HDD-re töltdnek le és onnan tudod használni őket.
  • janihunk
    Jaja 4-5K nem sok egy ilyen kategóriás játékért.
  • The Protector
    Nagyon szívesen.Ne hagyd figyelmen kívül az uncharted sorozatot és a killzone trilógiát,szerintem ezek is be fognak jönni.Használtan nagyon jó áron be is tudod szerezni őket!
  • janihunk
    Értem köszönöm a kimerítő választ. Én csak a FF XIII/ XIII2 Iilletve a God Of War miatt vennék csak PS-t.
  • The Protector
    A superslim-el inkább külsőre van gond,meg gagyi a BD olvasójának az elhelyezése.Ha neked tetszik nyugodtan vegyél azt.
    FAT gépeket kerüld,mert azok régiek és folyamatban döglenek meg.Sajnos régi arhitektúra és vannak benne hibák.SLIM megbízhatóbb!!

Vinyóra sajnos nem tudsz másolni.A játék maga dönti el h másol frl adatot vagy sem.Ez játékfüggő.Ennek ellenére annyit nem bazirgálja játék alatt a lemezt,nem fog nyekeregni vagy zúgni.
  • janihunk
    Mi a baj a superslim-mel?
  • n000rbi
    Nem lehet felmásolni a játékokat hdd-re, viszont sok esetben van automatikus install, ami pakol fel adatokat.
    Fat40Gb-ot nem vennék a helyedben, kicsit ráteszel és veszel egy slimet, sokkal megbízhatóbbak. (superslimet meg hagyd a francba szvsz:))
  • janihunk
    Üdv mindenkinek PS3 vételén gondolkodom de még pár dolog nem tiszta. Játékokat fel lehet másolni vinyóra? Hogy ne kopjon a fej? Illetve én használt gépben gondolkodom, szabad mostanság Fat 40GB modelt vásárolni? (30K körül vannak) Vagy gyűjtsek és vegyek Super Slimet?
  • Vadnokedli
    Na ne, van Bacon dinamikus téma 1.25 fontért:D
  • Skyline
    A PS3 elkelt.
  • Vadnokedli
    Valószínű, nem frappánsat válaszoltam vissza, nem is akartam vicces lenni, egyszerűen ez egy válasz volt.

lehet az az evo.szmájli nem kellett volna.
  • Zozzancs
    Anyukád már mondta neked, hogy ne a gép előtt verd ki hanem inkább keressél egy nőt és most itt nem a gumira gondolok:D a szocializálódásod elég visszamaradott lehet mivel itt trollkodsz ráadásul egy normális kérdést tettem föl amire azt gondoltam én naív egy normális tippet kaphatok :) ha nem lennél primitív mint a piros seggű pávián ánusza bal szélről nézve akkor nem írtál volna semmit, remélem elindítottam benned valamit ami arra késztet, hogy vissza válaszolj valami frappánsat amiről azt hiszed, hogy most te nagyon vicces leszel:)
  • Vadnokedli
    Én még sose raktam be DVD-t. Ezért nem tudom.
  • Zozzancs
    Köszönöm:) ha esetleg valakinek lenne egyértelmes normális tippje azt megköszönném:)
  • skygt90
    Sziasztok. Szerintetek esélyes még hogy PS3-ra megjelenjenek még exkluzív játékok a PS4 érkezése előtt ? Azt tudom hogy a Last of Us , GOW Ascension , Beyond , ami érkezni fog. Azon reménykedek hátha kapunk egy Killzone folytatást valami minőségi FPS-t exkuzívba.
  • Vadnokedli
    Bele ragadt az olvasó fejbe egy csótány láb ami érzékeli ha DVD-t raksz be Blúúú réj helyett. és így beparáztat
  • Zozzancs
    Ja és még annyi, hogy játék alatt teljesen halk a gép :) abszolút , csak akkor amikor berakom advd-t akkor csinálja ezt:D és még ilyen nem volt előre is köszönöm a választ!
  • Zozzancs
    Sziasztok , egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanában amikor berakok egy dvd-t a ps3ba akkor ilyen kerregő berregő hangot ad ki, de csak míg beolvassa... egyből beolvassa és játék alatt nem adja ezt a hangot és nem fagy le... mi lehet ez szerintetek?
  • LeventeV
    Ha a profil is jár a géphez akkor nincs kilőve a multi sem.
  • TDC Geronimo
    The redesigned PS Store will be rolled-out in all regions in which PS Store is currently available, starting next week on Wednesday October 17 in PAL regions, culminating in a US launch on Tuesday October 23.

• Neoncsoves
    ha lenne pénzem tuti megvenném.
  • unrealnoise
    nem mindegy milyen az az asztali lejátszó, mert én úgy tudom, hogy a PS3-as olvasó nem olyan rossz ám, az alsó kategóriánás blu-ray olvasóknál pedig biztosan jobb.

szerintem csak akkor éri meg váltani, ha komolyabb lejátszót tervezel venni, ilyen vagy olyan okból kifolyólag.
  • bpeti72
    Semmi!
  • arty
    lassabban indulnak el a filmek, ill a gép is hangosabb mint egy átlag bluray lejátszó
  • davidka003
    Mi a hátránya a PS3 blu-ray olvasónak filmeknél egy asztali lejátszóval szemben?