PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan modszert keresek amivel invertalni lehet az analog karokat - sajnos nem minden jatekban lehet ezt beallitani (pl resistance 2), en pedig igy szoktam mar meg...
az XCM re-mapperrol olvastam egy review-ban, hogy tud ilyet, de ez x360-hoz van. van esetleg valakinek tapasztalata az XCM swapper-rel, ami ennek a ps3-as verzioja, van-e benne ilyen funkcio?
Aki még kitudná tölteni, továbbra is nagy szívességet tenne:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
Én szerdán megyek az explorer editionomért :-) Egész nyáron arra gyûjtögettem 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ma gazdagabb lettem egy Uncharted 3-al, de érdekes módon az Online kódot nem fogadja el.
A játékon belül írtam be, de semmi, azt írja hibás.
Mi lehet a gond?
Tud itt valaki megbízható-olcsó Konzolos webáruházat/ boltot ahol olcsók a kiegészítõk. Mint pl: Kontrollerek Dualshock3as
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Isten nem bottal, hanem VMware.
btw: Dualshock3 as 'eredeti' Sony controllert hol tudnék nagyon olcsón beszerezni? (Dobozosat/blizterest) - webáruházban amit láttam eddig az 9000ft-volt.
A szakdogám elkészítéséhez nyújtanátok hatalmas segítséget azzal, ha megszánnátok és kitöltenétek az alábbi kérdõívet. Tényleg csak pár percet vesz igénybe és a temája is ismerõs lesz. Elõre is hálás köszönet!
További szép napot!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
http://9gag.com/gag/5135249
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
www.digimomentsvideography.com
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Van még. 😊
www.digimomentsvideography.com
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Papesz
Média szerveren keresztül szoktam filmet nézni PC-rõl. Általában csak Bluray filmeket. Ugye a szokásos módon kikeresem a PS-n a filmet. Több lehetõség közül lehet választani, feliratok , nyelvek. Én eredeti hanggal, magyar felirattal szeretem nézni a filmeket. De van mikor csak a sima magyar szinkronost engedi normálisan lejátszani, a többinél ha megpróbálom, általában akadni szokott a kép. Mondjuk ez volt hogy egyik filmnél csinálta, másiknál nem. Eleinte wifin csatlakoztam az otthoni netre, hátha az a baj, de most bedobtam egy routert, és most is elõfordul ilyen.
Ha valaki esetleg tudna segíteni mi lehet, köszi elõre is.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
a God of War Collection-re gondolsz?