PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

olyan modszert keresek amivel invertalni lehet az analog karokat - sajnos nem minden jatekban lehet ezt beallitani (pl resistance 2), en pedig igy szoktam mar meg...

az XCM re-mapperrol olvastam egy review-ban, hogy tud ilyet, de ez x360-hoz van. van esetleg valakinek tapasztalata az XCM swapper-rel, ami ennek a ps3-as verzioja, van-e benne ilyen funkcio?

Köszönöm szépen minden kedves kitöltõnek! Tényleg nagy segítség volt!

Aki még kitudná tölteni, továbbra is nagy szívességet tenne:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
Törölt felhasználó
Ahhoz elõre is gratula! Majd dobjál róla képet, ha megérkezett.
kirol
Ti hol vettétek és mennyiért?

Gideon Wieth
Az alapvetõ gond meg az, hogy hivatalosan ugye meg se jelent, de az itthoni eladók ezt nem nagyon tartják be :-)

Én szerdán megyek az explorer editionomért :-) Egész nyáron arra gyûjtögettem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Törölt felhasználó
Köszi!
Kongy
Vagyis tegnap lettél gazdagabb 1-el 😄 Nekem is be kéne már szerezni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
hogy még nincs fent a store-on az online pass amit akkor tölt le mikor beírod a kódot. a jövõheti frissítéssel kerül fel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Ma gazdagabb lettem egy Uncharted 3-al, de érdekes módon az Online kódot nem fogadja el.
A játékon belül írtam be, de semmi, azt írja hibás.

Mi lehet a gond?
Vadnokedli
Original' vízszintes pozitúrában tartom továbbra is. 😄

Tud itt valaki megbízható-olcsó Konzolos webáruházat/ boltot ahol olcsók a kiegészítõk. Mint pl: Kontrollerek Dualshock3as

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

sure
Értem egyébként. hogy mire gondolsz elsõsorban (hûtési hatásfok, mechanikus alkatrészek másfajta kopása a vízszinteshez képest), szerintem elég sokan használják (világszerte, nem feltétlenül itt a fórumon) így ahhoz , hogy az már kiderült volna és tele lenne vele a net, ha lényegesen lerövidítené az élettartamot vagy növelné a meghibásodás kockázatát. Az meg ugye, ha esetleg meghosszabbítja, talán még nehezebben bizonyítható 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Vadnokedli
Ezt feltételeztem mert PS2-n volt direkt 4 ilyen kis gumi genyó az oldalán, azt ugye lehetett úgy tárolni.

sure
Megnõ a mechanikai sérülés kockázata (eldõlés)

FlyHigh
Megvan.

Thrash \'Till Death

Vadnokedli
Kitöltve

btw: Dualshock3 as 'eredeti' Sony controllert hol tudnék nagyon olcsón beszerezni? (Dobozosat/blizterest) - webáruházban amit láttam eddig az 9000ft-volt.

Yoda001
ment a kitöltött kérdõív 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Kedves PS3-asok!

A szakdogám elkészítéséhez nyújtanátok hatalmas segítséget azzal, ha megszánnátok és kitöltenétek az alábbi kérdõívet. Tényleg csak pár percet vesz igénybe és a temája is ismerõs lesz. Elõre is hálás köszönet!

További szép napot!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
Vadnokedli
De szerinted befolyásolná az élettartamát? 😄

Yoda001
fél karom adnám egy ilyen, de fat géphez való, alul kéken világító tartóért... 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Vadnokedli
Egy kérdés: Mennyire egészséges a PS3 at 'állítáva' tárolni-használni egy >ILYEN< tartótalpban?

cloud.strife
Elfogyott mind....... :/

www.digimomentsvideography.com

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

balee4
És a gyõri boltba sok érkezett, ha holnap délután megyek lesz még belõle?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

cloud.strife
Speciel a GT5 3D nem túl extra, KZ3 se, Resi 3 jó, Motorstorm Apocalypse nagyonjó, Ico, Shadow jó, Uncharted 3 szar.

Fõképp a ico és shadow of the colossus érdekel majd. Az újított változat hd-be, és 3d. Az egyik legjobb game volt ps2-n.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

deep
Én láttam párat, maximálisan frankón néznek ki!
Vadnokedli
Egy kérdés- tejesen analfabéta vagyok a konzolhoz(még)- (eddig csak PS1-PS2-m volt.) Lehet e telepíteni a játékokat BD-rõl? Vagy csak amit Storeon töltök le? :/

cloud.strife
Digibe ma már feladták az elsõ adag elõrendelt U3-akat. Meg holnap is mennek.

Van még. 😊

kirol
The War of the Worlds az már van PSN-en is? Nem tudjátok, mennyibe kerül?

emberek! van valakinek tapasztalata ps3 3d játékaival ? hogy mutatnak 3d -ben ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

sure
Ha vigasztal (nyilván nem...<#beka2>), itt csehbe 1200-1300 CZK (vagy több) a sztenderd ár (14-15 k HUF)

CSak az lenne a kérdésem hogy a fifa játékokat ps3-on kurzór gombokkal is lehet irányítani a játékosokat vagy csak a kettõ pöcökkel lehet?
5c0rp330n
nyilvan qrvara nem szamit az a minimalis kulonbseg, csak onmagaban is meglepo (a draga ar mellett), hogy egy itteni boltban olcsobb egy jatek, mint kint, foleg ugy hogy tudtommal a legtobb ilyen bolt is ugyanonnan hozza, ahonnan rendelnem kint.

sure
Hát igen, 12900 vagy 13300, tényleg érdemes napokig tépelõdni, még elõfordulhat, hogy 12800-ért is meglesz az. Inkább 7-8 hónapig kéne még gondolkozni rajta, addigra talán már érdemben is olcsóbb lesz.

5c0rp330n
ti hol lattok a legolcsobban uncharted 3-at? ahol nezem angol oldalakon, 38-39 fontrol indul ami a fasza kis arfolyamok miatt 13k felett van. tenyleg nincs ennel olcsobban? nem nagyon fizettem egy jatekert meg ennyit. lehet h meg jobban jarok pl egy platinumshoppal most (12900-ert adjak)?

Vadnokedli
Valaki aki Borderlands vagy BF:BC2 / GT5 el játszik az vegyenfel: Shepherd_6061

Kódolt át ezzel a fájlt és nem fog akadni. A minõségromlás láthatatlan/hallhatatlan.

Papesz

bpeti72
sziasztok
Média szerveren keresztül szoktam filmet nézni PC-rõl. Általában csak Bluray filmeket. Ugye a szokásos módon kikeresem a PS-n a filmet. Több lehetõség közül lehet választani, feliratok , nyelvek. Én eredeti hanggal, magyar felirattal szeretem nézni a filmeket. De van mikor csak a sima magyar szinkronost engedi normálisan lejátszani, a többinél ha megpróbálom, általában akadni szokott a kép. Mondjuk ez volt hogy egyik filmnél csinálta, másiknál nem. Eleinte wifin csatlakoztam az otthoni netre, hátha az a baj, de most bedobtam egy routert, és most is elõfordul ilyen.
Ha valaki esetleg tudna segíteni mi lehet, köszi elõre is.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

vortel
én boxon kipörgettem a két NFS pályát... nem fogtok elájulni szerintem. HP szintet meg sem üti szvsz

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

bpeti72
18.-át írtak, de én nem találtam.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Törölt felhasználó
Az új NFS demó fent van már vajon?
LeventeV
dobozos változat van meg. szerintem inkább azt vedd, mert olcsóbban és egyszerûbben hozzájuthatsz.

Igen érdekel psn networkos is ha megvan és eladod dobj privit
LeventeV
a God of War 3 psn networkos -is érdekel!

a God of War Collection-re gondolsz?

Akinek van eladó ps3-as játéka az írjon privit, legfõképp Gran Turismo 5 érdekelne nem a prologue, és a God of War 3 psn networkos -is érdekel!
Vadnokedli
Borderlands al valaki játszik(én még nem 😄)? vagy BF:BC2 / majd BF3? vegyen fel: Shepherd_6061

bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sziasztok akinek van eladó ps3 ja az legyen szives irjon privbe!!!!!!!!!!!!
Fontos, hogy a PSN ID melyik kontinens és országhoz van regisztrálva. Szóval egy EU Fifával onlineát , csak európai országos ID-vel tudsz megnyitni. Viszont, ha már sikerült amerikai PSN id-vel is játhatsz.