89387
PlayStation3
-
#81891 A displayportos dolog működni fog,de a hangról kell gondoskodnod.Egy kis átalakító doboz az megoldás lenne mind2 gondodra de az ára a kérdéses. -
#81890 HDMI-Display port átalakítóban gondolkozz,Segítek,de az xbox360 topikban segítettek nekem is.rendesek és hozzáértőek.Ott is tedd fel ezt a kérdést,de tedd hozzá h a PS3 VGA kábel neked nem megfelelő.
-
Neoncsoves #81889 Köszi a választ, megpróbálok szerezni HDMI kábelt, hátha sikerül DisplayPorton valami csoda folytán beüzemelni. Ha nem, akkor megpróbálom azt amit te írsz. Köszi szépen! -
#81888 Nah.Akkor 2 csicska csak ideverődött:)Én meg te.:)Nekem ugyan ilyen kábelem van csak más gyártótól.Nekem Under Control ps3/WII kábelem van.Nekem is ugyan ez a problémám a dologgal de nekem nem olyan vészes viszont nem tökéletes.A lényeg annyi h minél jobban húzod lefelé a brightness-t meg ezeket annál jobban lesz torzabb a kép azaz a fehérek világítanak stb....pl egy karakter akinek fehére a ruhája szinte világít.Gondolom rendesen körülírtam a problémát.A lényeg annyi h a monitorod 70% ban nem fog a natív felbontásodban indulni,kb 720p amit jobb esetben használnak a játékok,sok ez alatt van.Ha olyan gameval nyomod ami 720p-t sem támogat annak klasszisokkal lesz rosszabb a képe.
Amit tehetsz.Sajnos a ps3 rendszerén belül nincs lehetőséged állítani a fényerőt és kontrasztot.Illetve van egy trükkösebb megoldás rá amivel lehetséges.Blue Ray filmekben van egy olyan teszt progi amivel te magad be tudod állítani a képet.Ezt Pattern-nak hívják.Patternt csak az eredeti blue ray filmek támogatnak illetve ezekbe van beépítve.Vagy veszel egy blue ray filmet és megpróbálkozol vele,vagy próbálkozol azzal h googlizol patternt magadnak,ezt kiírod dvd-re és így menni fog.Az a baj h nekem nem volt sok időm ezzel szarakodni de elméletileg ez az egyetlen megoldás a problémára és nem is biztos h a játékos dolgot megoldja.
Összegezve:
1.Keress Patternt-a neten
2.Töltsd le a megfelelőt(mp4 formátumú!!!!!!!!)
3.Írd ki a leírás szerint
4.Indítsd el a dvd-t,és itt állítsd be a képet.
II.lehetőség.
1.Veszel vagy kérsz vkitől eredeti Blue Ray filmet.
2.Belépsz a film menüjébe
3.pár másodpercig nyomva tartod a háromszög gombot
4.Beírod a kódot:7669(ez mindennél uggyan az)
5.Beállítod a képet.
Elméletileg ez megoldja a problémádat.
Sajnos nekem nincs időm erre megcsinálni,sem türelmem mostanában.De ha neked sikerül akkor kérlek oszd meg velem is.Amiket leírtam most neked ez kb 4óra éjjelig googlezés eredménye.Ennyit megspóroltam neked.
Mellesleg annyival tudsz segíteni a dolgon h a monitort nem cseszteted annyira,hanem picit lejjebb húzod a fényerőt játékon belül.
Ha kérdésed van írj -
Neoncsoves #81887 Hali!
23"os Dell U2312HM monitoron játszom (1xDVI , 1xVGA, 1xDisplayPort), ezzel a csodakábellel VGA sloton keresztül. Próbáltam kalibrálni de semmi értelme. Kábelre gyanakodom, bár 6ezer forintért elég húzós ár volt érte, azt hittem rendesen lehet majd HD-t nyomatni (NHL 13 ráadásul csak 720p...), de kipróbáltam 576p-ben és azzal is ugyanez volt a probléma NHL 13-ban.
Kezdek elkeseredni, ugyanis se HDTV nincs itthon, se HDMI nincs ezen a buzi monitoron, a videókártyám meg DVI-n keresztül van rákötve a monitorra, szóval az a slot foglalt... -
#81886 Szia!
Először is az lenne a kérdésem h milyen kivetítőn nyomod?TV,Monitor,Lcd tv stb......Kábelezés,mindent írj le!Fontos!
2.A kijelzőn magán próbáltad baszkurálni a dolgokat?Kitalálom h ha minél sötétebbre teszed akkor annál jobban eltűnnek a fehérből a részletek és olyan minden mintha világítana ezerrel az arcodba.
Ha mindezeket leírtad talán tudok segíteni,de nehéz dolgod lesz.
-
Neoncsoves #81885 na megjött a ps3, üzemel is, csak egy problémám van: NHL-ben alig látni valamit olyan fényes a jég, és a játékosok körvonalai alig látszanak, szóval kb játszhatatlan... -
#81884 Dettó, hipergyors, nem lehet rá panasz. -
#81883 Én is. -
#81882 ha szeretsz drágán vásárolni, akkor dehogy gond, hiszen kényelmesnek kényelmes (a bankkártyás)
én iceakostól veszek a kódot és pont ;) -
#81881 Az gond? :D -
#81880 kényelemsebb, csak iceákosnál számolva kijön 1 font 330forintra, miközben normál vásárlással 360ft lenne ... -
#81879 Ja olyan is van hogy soha? :D -
#81878 később vagy soha :D
balkán acc = szopás -
#81877 Olyat nem tudsz csinálni, de viszont tudsz utalni pénzt livekodok.com on iceakos-nak és ő küld neked feltöltő kártya kódokat, 120% ban megbízható. De persze kényelmesebb a bankkártyás dolog(magyar fiókon nem tudom hogy lehet e) -
Neoncsoves #81876 Értem... és ha esetleg bankkártyával vennék valamit PS Storen, abból nem lesz galiba hogy angol az account és magyar cím van a kártyához rendelve? -
#81875 Vagy hetekkel, kiegészítők nem biztos hogy elérnek hozzád a játékokhoz, de nekem nincs magyar accountom, kérdez meg egy magyar fiókkal rendelkező egyént itt a fórumban. Ma lesz elérhető U.K. fiókra a Crysis 2 ingyen úgy tudom. Magyarra nem tudom hogy mikor (side note.) -
Neoncsoves #81874 Értem. Egyébként ezt a magyarra később jön dolgot kifejtenéd? Vagyis ugyanazt kapom havonta mint az angol accountos, csak mondjuk 1-2 nappal később? -
#81873 Van kifejezetten 365 napos PS Plusz regisztráció U.K. fiókra, de ez úgy tűnik multi; szóval vagy magyar vagy brit fiókra felhasználhatod. -
Neoncsoves #81872 Ilyet rendeltem.
ezt nem értem, mi a különbség a kettő között? -
#81871 Ha 13 ezerért vettél 1 éves ANGOL PS Plus előfizetést akkor jó ár, de ha nem Angolt vettél akkor nem lesz jó angol accountal. Nekem Angol Accountom van, nincs vele gond. -
Neoncsoves #81870 Konzolstudiónál vettem ugyanennyiért éves Plus tagságot. Szóval akkor az UK-s acc jó lesz? Nem lesz belőle gubanc?
#81866: Konzolstudio.hu
itt voltak a legjobb árak... -
#81869 Azért ne magyar mert drágább(úgy tudom) És később is érkeznek meg rá a cuccok, főleg PS Plus ra, Egyetlen egy acc. elég egy U.K. szerintem. És ha PS Pluszt akarsz akkor: livekodok.hu -
Neoncsoves #81868 Miért? Kifejtenéd nekem bővebben?
Akkor legyen egy magyar account amire a játékokat regelem és egy másik amire a Plust? -
#81867 Vegyél de ne magyar Accountra. :D -
#81866 hol vásároltad? -
Neoncsoves #81865 Regisztrációhoz majd valami tanács? Magyarországot adjak meg? -
Neoncsoves #81864 sportjátékok érdekelnek :D
később ha lesz fölös pénzem akkor ránézek uncharted meg talán god of war sorozatra is ;) -
#81863 egyelőre ne! előbb játszd ki, ami érdekel ps3-on :) (pl uncharted 1-2-3 igenis érdekeljen! killzone-k esetleg, mitt'oménmiket szeretsz)
így legalább később aktiválod -> később is jár le ;) -
Neoncsoves #81862 megrendelve, összese 89ezer ft :) -
Neoncsoves #81861 most rendelem 320Gb Slim PS3-at, NHL13, VGA kábellel együtt 75ezer. azon gondolkodom vegyek-e hozzá elsőre PSN Plus tagságot... -
#81860 próbáld két év garral venni valahol, akkor nincs kockázat :) vagy add el 1 év után ;)
(ezzel nem célzok arra, hogy a superslim szar lenne!!!) -
#81859 nemá, pedig nekem nagyon tetszik ez a superslim:D -
#81858 nem tudnék a helyedben én se dönteni :)
ha nem vagy az autósjátékok rabja, akkor talán az ingyenmulti (sportjáékoknál fontos lehet) és az uncharted 1-2-3 (legjobb tps a világon ;) ) okán esetleg a ps3 lehet a jobb választás... (és ha kicsit mégis autóznál, akkor gt5+motorstorm2/3 elég lehet)
ha viszont az autósjáték fontos szegmens, sok multiplatform (mindkét gépre kijött) játékkal tolnád (sokszor jobbak/szebbek picit boxon) és még esetleg halo fan is vagy, akkor az xbox megkerülhetetlen ;)
xboxból vegyél bontatlan, sértetlen garimatricást hardveraprón és akkor nem lesz gond. ps3 valóban picit megbízhatóbb, de ott is érdemes lehet egy frissebb slimet nézni -
Neoncsoves #81857 na jó, igazából szeretnék feltenni egy egyszerű kérdést, nem tudom van-e itt olyan akinek van/volt XBOX360 és PS3ja is. Nagyon vacillálok a kettő között, ugyanis XBOXon van olyan exkluzív cím ami megmozgat (Forza, HALO), PS3on viszont a hack'n'slash, stb szerű játékok nem érdekelnek (God of War, etc). Ugyanakkor PS3ra évi 13ezerért lehet PS Plus tagságot kapni, amiért X db eredeti játékot tölthetek le, míg ezzel szemben az XBOX Gold tagság évi 7500 forint, amivel annyit érek el hogy játszhatok online. Főként sportjátékok (Fight Night Round, NHL, FIFA, MMA, stb) játékok érdekelnének, és én úgy vettem észre hogy ezek inkább XBOXra népszerűek.
Viszont az a dolog aggaszt picit, hogy hardverapron nem egy hibás xboxot látok eladás alatt, míg ilyen ps3 hirdetéssel nem is nagyon találkoztam. ebből azt tudom levonni hogy xboxnál több a meghibásodás.
Szerintetek nekem melyik érné meg a legjobban? -
#81856 olcsosított változat - ebből azért adódhat gond, ha sokmindenen spóroltak :) -
#81855 "ha az ember viszi magával mindennap munkahelyre"
Ja, jó is lenne ilyen helyen dolgozni :D -
#81854 Nem hiszem hogy lenne bennük hiba, kb annyira lesz bennük hiba mint a sima slimbe hisz a slim tovább fejlesztett verziója. Én 1 dolog miatt nem venném ezt az új slimet, mert manuálisan kell belehelyezni a lemezt és nagyon beporosodhat, de ha az ember viszi magával mindennap munkahelyre vagy nem is tudom(amit kétlek) akkor praktikus lehet ez a superslim -
Neoncsoves #81853 Ár miatt, na meg mivel nagyon új és semmit nem tudni róla kb. a sima Slimek már régebb óta piacon vannak és hibájuk nem nagyon van eddig, de a superslimbe belecsúszhat még egy-két gyártási hiba és nem akarok azok közt lenni akik ezt átérzik :) -
#81852 Ár miatt nem veszel superslimet, vagy ez jobban tetszik?