PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Nem tudom mennyi igazi 1080p tartalmad lesz, játékod sajna úgyse sok és nem vettem észre semmilyen szemfolyást a speckó demólemezeken se.
Hát az ennyiért 102-107-esek azért nem ez a szint, azok az abszolute bóvli kategória, hiába "márkás". (pedig õszintén a BX sorozat se egy húdeextra)

www.digimomentsvideography.com

Yoda001
igazából ennyiért vannak 10x centisek, de vagy garancia nincs, vagy talp, távirányító, stb... legjobban a garancia fáj, ennyi pénznél nem vállalnám be ha tönkremenne 😊
csak 1080i-t tud, p-t egyáltalán nem, mennyire lesz ez a "szem kifolyó" dolog? nem akarom megszívni ilyennel...

http://9gag.com/gag/5135249

cloud.strife
Hogy mit várjál? Sokkal jobb képet, mint a csamutól... 😊 És még a .xls fájlokat is viszi!!! 😊

Yoda001
ez így mennyire lenne megfelelõ a PS3 mellé? most egy nagyon kicsi 60-as samsung fullhd-m van, de mindenképp váltanék... eddig Samsungok nagyon beváltak, nagyon szép képet is adnak, nem tudom egy ilyen Sony-tól ennyiért mit várjak, szerintetek?

Szuper! Köszi a gyors választ! A fájlok beolvasásával nincs gondja? A támogatott formátumokat simán kezeli?
sure
Magyarul, csak az apróbetûs részek miatt: Támogatott formátumok (zene)

Támogatott formátumok (Film)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Támogatott video formátumok

Támogatott hangformátumok

Szerintem nagyon jó Blu-rayes média center, és emellett játékkonzolnak se rossz 😊
Egyetlen hátránya szerintem, hogy fájlnév alapján nem, csak tagek szerint lehet válogatni (meg lehet szokni, illetve egyszer rá kell hasalni PC-n az mp3 kollekció normális taggelésére...). Audio CD-t lehet berippelni ATRAC meg mp3 formátumba, online adatbázisból le is húzza a CD infót.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Mennyire jó média centernek a Playstation 3? Értem ezalatt a filmézést (DVD, DivX), zenehallgatást (MP3). Simán lejátszik minden ilyen formátumot? Elõre is kösz a válaszokat!
tény hogy rövidebb lett sajna egy hétvége alatt végig nyomtam:S

Megosztanám:
red dead redemption összes dlc
call of duty classic
Zen pinball
Joe danger
Pain
Wipeout HD

PSN:columbo344
kirol
Az érdekes! 😊

cloud.strife
26 órát toltam bele multi nélkül... 😊

MikX
Jah, de azt nem szabad elfelejteni, hogy eh nem egy rpg, gyak nincs töltelék, az események pörögnek rendesen. Nekem egyébként 11 ora volt elöször, màsodszor 9 körül crushingon.
A multi annyira jó, hogy el sem inditottam, hacsak nem vesszük bele a 2 ismerösömmel egyszer végigtolt co-op adventure t, ami azért vicces, reméltem jobban megeröltetik magukat.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Yoda001
ha nem is egy, de akörül 😊
tényleg elég gyors a story, sajnos... ezt említik a tesztekben is, viszont a multija nem rossz ennek sem, sõt 😊

TDC Geronimo
6. után belassul és hosszabbak lesznek a chapterek. 8 óra körül van a normal végigjátszás. Kicsivel rövidebb, mint a régebbiek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kirol
Megvettem ma az Uncharted 3-at. Játszottam vele vagy 1,5 órát és látom, hogy 21%-nál tartok.
Mondom: ÓÓÓ!

Ez ilyen rövid lesz?
Az elsõ két rész azért mintha hosszabb lett volna. Olyan gyorsan jönnek a Chapterek, hogy csak lestem, hogy már megint új van? Elõzõeknél azért 1 chapter volt majdnek 1 óra.

VWfan
Így mûködik köszi a segítséget 😊

Vadnokedli
Csak az U.K. PROFIL!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeventeV
UK profillal próbálted-e? Úgy értette.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

VWfan
DvdGalaxis Házhoz Szallitas

Vadnokedli
U.K.?

VWfan
Sziasztok! Megvettem az Mx Vs atv Alivet boltba de a hozzá kapott Reg kód valamiért Nem mûködik. Se Nemet Se USA accal. Reedem codba valamiért nem Jó. Mi lehet a hiba? Elõre is kösz a válaszokat!

Vadnokedli
Aki:
Borderlands
GT5
Battlefield 3 / BC2-zik annak

Shepherd_6061 😄

Vadnokedli
Top Up? Azt hiszem az az hogy csak 10 Fontot tudsz rátenni eredetileg az Accountodra (egy-egy rátöltésnél) és így 15 öt fogsz tudni felrakni, vagy passz.

25 fontosat vegyed.

helló egy olyan kérdésem lenne hogy
http://www.game.co.uk/en/playstation-network-card-25-119542?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network
és ez
http://www.game.co.uk/en/15-playstation-network-wallet-top-up-142954?pageSize=20&searchTerm=Playstation+Network

között mi a különbség
és tudom használni Mo-n mind2-õt

elõre is köszi
már jó én voltam a láma😛😊 online Id-t kelett csinálnom😄

Vadnokedli
80183 -> 80184
Valószínû emiatt nem-

Üdv ujra.. 😊 ujabb gondom akadt😞 Most kötöttem rá a netre a ps-t GT 5 el játtszom.. le is frissitette mikor elinditottam,de utána nem akar belogolni.. csak várok várok.. erre tud valaki ötletet?

köszi😊

DanielT
jatekaim.hu

2000 Ft-ért is van.
egyépként nincs valakinek meg a fight night 4, és megválna tõle? 😊

fejbõl a számát nem tudom.. samsung 😄

LeventeV
milyet vettél?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

monitort.. vagyis full hd tvt😄

DanielT
PS3-at, kábelt, vagy monitort? 😄
Vadnokedli
Vissza viszed 3 napon belül kapsz újat. 😄 Gondolom így volt.

Na hát drasztikus megoldással jó lett😊 vettem másikat😄 azért köszönöm mindenkinek😊

arsnl
nem

Hali! Nálatok megy a PSN?
nem használok semmit.. Fujitsu siemens SL3260W

a.carkey
Csak az elsõnél a "zombis" rész tudnám feledni!

A medve nem játék.

a.carkey
Használsz valakit a monitor és a gép között? Pl. switch ...

Milyen monitorod van?

A medve nem játék.

sajnos nem jó.. ha 720p re rakom se indul a monitoron:S

a tvt tesómnak adtam .. nekem csak a monitor van erre akarom mindkét gépet kötni😊😞

n000rbi
Akkor a TV-re dugva legyen csak a HDMI/720p-nél pipa, mentsd el és tedd a monitorra, aztán ott állítsd majd át 1080p-re. Szvsz én inkább a TV-n játszanék, már csak az arányok (16:9) miatt is, de persze ez te döntésed.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A pc is ugyan ezen a monitoron megy hdmivel és tökéletes..

hd readyn megy is simán.. ezt irtam😊

Vagy esetleg a monitor hibás.

Nem akarlak elkeseríteni, de pl az én PS-em egyszer lefagyott és azóta elszállt az egyik oldali analóg hangkimenet, plussz azóta csak a monitorom ismeri fel HDMI-n keresztül. A tv-, ami eddig felismerte, azóta nem ismeri, haverom TV-je se, ami más ps3-at simán felismer. Ugyanakkor a monitoromon tökéletesen megy minden játék szaggatás nélkül. kb egy éve volt ez a fagyás, azáta vígan használom, csak annyi, hogy hangot optikain kersztül használom. Meg amúgyis monitoron játszok. Ha TV-re kell kötni, akkor meg ott a komponens kábel.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy esetleg azt is számításba veheted, hogy a géppel van valami gáz. HD ready tv-dnek is simán fel kell ismernie.

na addig eljutottam hogy a tvn hdmivel egyböl bejött.. ott mit állitsak be?