89387
PlayStation3
-
#82051 Akkor ennyi elég is volt itt ebből a szarból. -
#82050 én főleg a DIREKT ellened autózó civil forgalmat utálom :( -
#82049 Én is kipróbáltam PC-n. Tisztára Burnout, csak licenszelt autókkal. Amúgy a rendőröknek szinte semmi szerepe sincs. Van egy-két verseny ahol a rendőrök elől kell menekülni, de amúgy semmi. Ha el is kapnak nem kapsz semmi bűntetést, ezért nem is éri meg, hogy néha 10-20 percig üldöztesd magad. Az első (és számomra egyetlen) MW-be kaptál pénzbűntetést, elvették az autódat és több volt a rendőrös küldetés.
Ez a játék nagyon üres. Tényleg semmi sztori, sőt még arra se vették a fáradtságot, hogy legalább valami nevet adjanak a most wantedeknek, hogy ne csak autók legyenek. Így nagyon személyetelen az egész.
A Crashcam külön kategóriát képez. Egyszer-kétszer még elnézem, de 2 óra játék után már nagyon idegesítő mikor meg kell várjam mire újratesz.
A másik dolog ami nagyon nem tetszik, hogy olyan érzésem van, hogy a játék szándékosan arra megy, hogy ütközz. 90 fokos kanyarba ha drifteltem 10-ből 8 alkalommal egy oszlopba kötöttem ki és ezen elment az egész versenyem. Ha nem drifteltem akkor megelőztek, ha drifteltem akkor ütköztem. Nem beszélve arról, hogy néha ki akarok kerülni egy autót és mintha nem reagálna az autó a kormányzásra.
Ha kiadnának egy HD collectiont ami az Undergroundokat és Most wantedet tartalmazza szerintem sokkal jobban járnának... meg lehet, hogy a játékosok is. -
#82048 engem egyáltalán nem - amire emlékeztet: burnout, rendőrökkel - bedobnak a nagyvárosba aztán menj, gyűjtögess, old meg a küldiket. nekem ez uncsi, nem érzem a "haladást", nincs sztori, stb.
emellett nincs még motorház nézet se és a kormánytámogatás is kérdéses...
majd esetleg nagyonolcsón, ha egyszer nagyon nem lesz autósjátékom (tipp: soha :D ) -
#82047 Pedig erről képre kíváncsi lennék, mert amúgy szerintem brutáljó grafikája van, a játszhatóságot nehéz ebből a 15 percből megítélni, de engem emlékeztet az előző MW-re. -
#82046 oké, de akkor fagyjon le rendesen, ahogy minden tisztességes "kompjuter" :D -
#82045 Attól a szartól nem csodálom hogy bekattant. -
#82044 Huh, ilyet még nem tapasztaltam, de szerintem csak akkor kezdj aggódni, ha majd más (full)játékoknál és rendszeresen előjön. (ne így legyen)
Nekem olyan már volt kb. 5ször a 4 év alatt, hogy XMB-ben "Quit game" után csippant párat és újraindult a gép. -
#82043 pillanatnyi elmezavar. -
#82042 ma kikapcsolt(!) a ps3 a most wanted demo indulásakor (amikor a kezembe kaptam volna az irányítást)
bekapcsoltam, 256 színben ment minden: a menü, a játékok.... ujabb kikapcs, félóra pihenő, majd ismét jó. wtf?! :( -
#82041 -
#82040 Külső vinyó, FAT32-re formázva. -
#82039 Szerintem Nagy Brittania. Ha mondjuk amerikai sport fan vagy , akkor egyértelmű USA. -
#82038 Tud valaki valamit erre?
Köszi -
Fartisan #82037 Melyik országba érdemes regisztrálni a fő profilt,ha a ps plust szeretném használni.illetve a ps plusszos tartalmakat tudja-e használni a gépen lévő többi profil? -
somkri #82036 Ok,bocsi! Szevasztok! -
#82035 Nem warezolunk a topicban, ennyi. Vannak erre is megfelelő fórumok, de ez nem az. -
somkri #82034 Micsoda? Honnan BAN? -
#82033 WAREZ = azonnali BAN! -
somkri #82032 Sziasztok!
Ez milyen szoftver? Ez van a PS3-on,nem tudom hogy feltehető-e erre a kmeaw CFW...
Nincs true blue-m,pedig ez olyan verziójú szoftver. System information: 3.55 (SC-35) PL3
Ötlet? -
#82031 És ha van időm, akkor melyiket érdemes használni? Media playerrel eddig nem sikerült megoldani egyébként. -
#82030 a media server nagyon jó progi,egyszerű is de ha rohadt gyorsan akarok kipróbálni akkor a media player 10-el is meg tudod osztani. -
#82029 160/320gb hdd-s slimet, szerintem -
#82028 köszi! -
#82027 a menüje magának a gépnek. -
#82026 Halihó!
5 éves Ps3-amat cserélném le, játékok közbeni gyakori lefagyások miatt.
Bár ez csak Fifa 13 nál fordul elő. Melyik verziót érdemes megvenni?
Előre is köszi. -
#82025 Nyugodtan megveheted az átalakítót, nekem van és semmivel sem különbözik a pc-s irányítástól.
Nekem ez van. Billt ilyent ettem, egér Logitech G500 de jó hozzá más is. -
#82024 sziasztok
Hogyan lehet mentést csinálni PS3-ról PC vinyóra? Pendrive-ra próbáltam, de 55gb akart menteni, akkora meg nincs. -
#82023 "...és az xmb_ben is müxik."
Elnézést hogy értetlenkedek, de ez mi is? :) -jelzem a ps3-t is még csak most fogok venni. Eddig x360-t próbálta controlerrel, de a fiaim hülyére röhögik magukat, annyira béna vagyok. -
#82022 Igen!Abban gondolkozz h a játékokat gamepadra írják,maga a játék hírből sem ismeri az egeret,csak akkor volt dolga vele mikor készült.Az átalakító az analóg mozgását konvertálja egérmozgássá!
Átalakítóval amit megveszel drágán menni fognak a játékok,de közel se gondolkozz olyanban mint ha pc-n tolnál egy fps-t.
Sima egérrel viszont tudsz netezni ps3-on és az xmb_ben is müxik -
#82021 Értem, de akkor ehhez miért írják hogy ps3-as?
Ha megveszem ezt az átalakítót, akkor már bármilyen egér, ill. billentyűzet rácsatlakoztatható? -
#82020 ez nem játékra való, átalakítót kell venned. ami 12-15 ezer körül van és ahhoz még egeret és billentyűzetet. ha nincs -
somkri #82019 Igen szerintem is ez a megoldás,csak félek hogy más adathoz is hozzányúl és nem indulnak a játékok...3.55 -ös szoftver van ,ennek sem árt? -
#82018 Nekem is volt egy Corrupted Data-m és nem tudtam törölni. Aztán egyszer elvették az áramot és mikor újraindítottam a Ps-t a restore file system fogadott. Miután megcsinálta kiváncsiságból megnéztem, hogy törölhető-e a corrupted data és simán kitörölte. -
somkri #82017 Sziasztok! Segítsetek lécci! Szóval "corrupted data" fájljaim vannak ,multiman-ek törlése után. Sehogysem tudom törölni őket. Találtam megoldást, a "restore file system" segítene,de nem tudom hogy ez veszélyt jelent-e a vinyón lévő játékokra? Addig nem merem megpróbálni míg nincs valami konkrét vélemény..... -
#82016 Másik kérdés: Egeret milyet vegyek? -
#82015 Helló!
Billentyűzetet szeretnék venni, nekem ez a controlleres FPS-zés nem igazán jön össze. Nos ezt nézegetem már egy ideje, de működés közben még nem láttam egyet se.
A kérdésem az, használ valaki ilyet, mi a tapasztalat, megéri az árát? -
masoma #82014 ps3 media server programot letöltöd és az képes átkonvertálni lejátszás közben is...akár a hangsávot akár a képi formátumot -
#82013 nem -
#82012 Ja még egy kérdés. Regisztráltam ps store-ra, és látom hogy lehet demókat letölteni. Ezt meg tudom oldani úgy is, hogy laptopra töltöm le, aztán pendriveról felmásolom a ps-re?