89387
PlayStation3
-
#82011 akkor megnyugodtam, holnap lesz időm, össze is kötöm őket :) -
Neoncsoves #82010 lol én ps3on keresztül nézek minden filmet, természetesen full hdsakat amelyek .mkv kiterjesztésűek. minden gond nélkül viszi... -
#82009 joban jársz, ha a laptopot kötöt a tévére -
#82008 A fejlemény az, hogy megvettem :) 47,5 ért adta ide két játékkal (GTA4, Fifa10), távirányítót nem kértem, mivel kiderült hogy a tv-nk távirányítója is képes irányítani. Nagyon patent állapotban van minden, a lemezeken sincs egy karc se, szóval elégedett vagyok. Ismerkedek is szépen a gépezettel, eddig tetszik. Próbálom beállítani hogy a laptopomról tudjak rajta zenét hallgatni, meg filmeket nézni, stb stb...
Egy kérdésem lenne is. Olvastam a leírásában hogy milyen formátumokat tud kezelni, ez főleg filmeknél érdekes. Mert elvileg az mkv formátumot nem ismeri, de nekem szinte minden film a gépen hd és mkv formátumú. Fogja azokat játszani, vagy sem? Időm még nem volt kipróbálni, most sem vagyok sajna otthon :/ -
Fidolorous #82007 akinek van kedve online coopban RESI6al jatszani, az nyugodtan jelezzen nekem :D -
#82006 Korrektnek tűnik.
Én 1 éve vettem 320-as slimet, 1évvel azelötti gyártásút 2 gamepaddal 45K.-ért.
Majd írj h mik a fejlemények. -
#82005 Nincs mit, én is tanultam valami újat :) -
#82004 Zsír, megjöttek. Örök hálám! -
#82003 Tehár jól értem, már az 500-as vinyó van a gépben? Mert akkor meg ezek szerint akkor fognak megjelenni a mentések, ha most mentesz valamit a felhőbe. -
#82002 Köszi, ezt megtaláltam, de azt írja, hogy "2. Select the saved data you want to download, and then press the Triangle button."
Viszont tök üres a saved data lista.
Ha jól értem a fönti szöveg, hogy 24 óránként egyszer tudom másolni, az a copy protected save-ekre vonatkozik csak... Na mindegy, várok egy napot, hátha megjelennek. -
#82001 Itt találsz róla leírást. -
#82000 Kérdeznék én is egyet gyorsan, vettem psn+ előfizetést -holnap ugye már Vitára is élni fog a dolog, szóval teljesen megéri-, viszont sajnos betelt a vinyóm, semmilyen ingyen cuccot nem tudok letölteni. Semmi gond, van 1 giga tárhely a mentéseknek, van egy fölösleges 500-as vinyóm, van egy csavarúzóm meg két kis kacsóm, szóval mentések a tárhelyre, 500-as vinyó be a gépbe, mentések vissza az online tárhelyről.
És itt jönnek a gondok, hogy a fenébe másolom vissza őket? Meg sem jelennek a listában, de azt látom, hogy a 120 megát leették az online storage-ről... Nem akarom az összeset elveszíteni... :o -
#81999 Helló!
Erről mi a véleményetek? 50ért ad hozzá egy távírányítót, gta4-et, és egy fifa 10-et. Képek alapján rendben van. Ha elmegyek megnézni, mire kell figyelni? -
#81998 Mert már régesrég eladtam őket, ezen az áron pedig bőven megéri és még a br-meghajtót se nyekergeti :) -
#81997 ha megvan dobozosban miért veszed meg? -
#81996 Kb. olyasmi. Amúgy tudsz vásárolni PC-ről is, csak azt nem tudom, hogy regisztrálni enged-e... Ha igen, szerintem se hagyd ki az Uncharted-et, nagyon jó cucc. Az előző God of War-os kérdéseidre a válaszok: A God Of War 3 részes, és van két mellékszál. Az első két rész ps2-n jött ki, ezeket tartalmazza a GoW Collection Vol I, csak HD grafikával. A harmadik PS3-ra jött, a két mellékszál pedig PSP-re, amiknek a HD-s PS3 verzióját a GoW Collection II tartalmazza. -
#81995 A baj, hogy még nincs gépem:D uncharted trilogy-t néztem. ez olyamsi mint a steam gondolom. -
#81994 Ha egyből egy combos digitális tartalom vásárlásával kezdenél (összesen kb. 40Gb), akkor ajánlom a magyar store-on az Uncharted első és második részének megvásárlását, összesen 5400Ft (!)-ért. (HOLNAPIG tart az akció) Én már töltöm az elsőt :)
Dobozos verzióban végigtoltam őket annak idején, de most a 3. rész után megint kedvet kaptam hozzájuk :) -
#81993 Igen, ez így van általában. De egy próbát megér. -
#81992 ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában átverés... -
#81991 uncharted 1 :D
vicc nélkül, uncharted. ha megvolt mindhárom, utána visszatérhetsz rá mi az ami még jó :D -
#81990 najó, azon kívül:D ezt a God of war-t sem vágom 3 része van ugye? de én két collections is találtam, olyat mondjatok aminek 1 része van -
#81989 Uncharted sorozat -
#81988 Milyen játékot érdemes venni elsőnek? Szinte mindnek csak folytatása van:D -
#81987 Na utánanéztem, első körben elég sokat találtam, de legalább van miből válogatni.
1.2.3.4.5.6.7.8.9.
És végül a legjobb találat:
10.
Szinte túl szép hogy igaz legyen. Szóval jelenleg ennyi, erre az utolsóra rákérdezek, és ha ez így igaz, ahogy le van írva, hétvégén el is mennék érte. Mindenesetre várom a véleményket. -
#81986 nem.jó is lenne.csak a böngésző és az xmb megy egérrel de az még egy 500Ft-os kínaival is,
Játékhoz külön kell egeret venni átalakítóval mivel a játékok nem kezelnek egérmozgást és ez a speckó cuccos az analógot konvertálja át egérmozgássá. -
#81985 szóval bármilyen egér mehet rá és úgy játszhatok is vele fps-t? -
#81984 OKOk.Majd írj h mit néztél ki magadnak. -
#81983 Uhh ezt a szmájlit benéztem, bocs érte. :D semmi személyes -
#81982 Hálám üldözzön a kimerítő válaszodért, azt hiszem nincs is több kérdésem. A fagyásról meg annyit, hogy a ps2-m anno azért többször fagyott le az általad említettnél, és az sem volt még vészes. Szóval ez nem gond.
Eddig is keresgéltem, de akkor összeszedek pár gépet, aminek megfogott a hirdetése, aztán majd később belinkelem. -
#81981 Akkor kezdjük:
1.Van Fat ás Slim gép.A Slim gép jóval újabb mint egy Fat gépezet és megbízhatóbb.A különbség a megbízhatóságon,a méreten kívül még több dologban is különbözik.A SLim gép jóval halkabb és jobb a hűtése.Én SLIM gépet vennék mert a FAT az már biztos h régi konzol és ugyebár akkor még nagyobb nanométeren lettek gyártva és kevésbé megbízhatóbbak.Szerintem csak SLimen gondolkozz mert azzal biztosabbra mész.Fat az már van vagy 6 éves is szóval az már szolgált nem is keveset.Ezt vedd figyelembe használt gép vásárlásánál.Nem azt mondom h a FAT tuti rossz de nagyobb a rizikófaktora.
2.A Merevlemez mérete az egyénfüggő.60GB sztem a minimum és sztem ezalatt nincs is gép.A merevlemezre kerülnek a mentéseid,letöltött DLC-k,Demok,és minden amit storeból leszedsz.A Lényeg h sok játék telepít is fel tartalmat a gépre szóval ha nem is sok de kell a hely.Ezek 1-3Gb körüli méretek és ezekhez még esetleg jön pluszba pár patch is.A merevlemezre még mehetnek fel a képeid,videóid,filmeid és a zenéid is.Ha lemezezel és sok játékod lesz akkor 60Gb bőven jó választás már.Ha efelett akarsz még rajta életet élni akkor nagyobb is lehet.
3.HA használtan veszel akkor a gyártási időpontról érdeklődj.Minél újabb annál jobb.Többet úgy sem fogsz megtudni a gazdától mert tuti nem foglya megmondani h pl néha nyekereg a lemez olvasásánál.Mellesleg dvd-nél néha indokolatlanul hangos is tud lenni.Garanciát kérj személyesen az eladótól,pl 1hónap vagy ilyesmi.Minél korrektebb egy hírdetés annál jobb lesz neked is.
4.
Valóban van benne WIFI.Pár mp alatt fel tudsz vele csatlakozni a routeredre,onnan meg a netre.Eléggé erős wifi fogadó van benne mert a ps simán vesz olyan jelet is amit pl a laptopom nem tud.Én is wifin játszok és semmi para nincsen vele.Multi,letöltés minden rendesen fog menni!Internetezni lehet rajta,sőt bármilyen USB-s egeret rádughatsz és azzal is menni fog a netezés:)A gépelés már körülményesebb mert virtuális billen kell nyomkodnod de ez sztem alap.
5.USb bemenetre bármekkora pendrive rámegy,de csak a FAT32 es formázásút érzékeli.Bármit felteszel pendrivera azt beolvassa a ps,filmet,képet zenét.Filmet is tudsz róla nézni de fel is másolhatod a gépre a cuccokat.Ami még kényelmesebb h a Media playeredbe csinálsz egy tartalommegosztást és wifin keresztül kommunikál a gépeddel,így ami bent van a media tárban azt megjeleníti a ps.Így bazinagy méretű filmeket is le tudsz játszani.Olyan mintha streamelne a gépedről de valójában nagyon gyorsan másol és a végén nem is szemeteli tele a ps-t.Kényelmes,egyszerű.
6.Ahogy mondod.Beteszed a lemezt,ha szükséges akkor másolgat egy kicsit a merevlemezedre(ebben nincs választásod).Ha netre vagy kötve akkor fel is patcheli a játékot.Kényelmes és nagyon gyorsan végez vele.Ha mindez megvan akkor indul is a game.
A gép kezelése nagyon egyszerű és átlátható.Amit meg kell említeni:
a.nem másolhatsz fel egész játékot a gépre mint x-en,csak egy részét teszi fel a játéknak így mindig kell egy kicsit olvasnia.
b.a slim gép elég halk szal ha nagyon zajos akkor ott gebasz van
c.a ps3 szeret fagyni,nem sűrűn de azért szokott.Nekem 1 év alatt kb 6szor fagyott le,nem sok de meg kell említeni.
d.vannak gamek amik kifejezetten szeretnek fagyni,pl bf 3(ne gondolj játszhatatlan mennyiségű fagyásra de ami 2nél többször fagy az már említésre méltó).Nekem a fagyásaim közül a legtöbb vmi szervercsatlakozáskor volt,talán ha 2 szer fagyott úgy h játszottam vmivel single.
e.állítva és fektetve is használhatod,de ha állítod akkor vegyél állványt mert könnyen burul!
Nekem ennyi jutott eszembe most hirtelen.Remélem kielégítőek a válaszok.Ha találtál magadnak használtan,nyugodtan nyomd be ide a linket és megnézzük,véleményezzük.
Szia -
#81980 Rendben, akkor kérdezek párat.
1. Ott indul a dolog, hogy látom hogy van fat és slim változat. Ezek közt jól gondolom, hogy csak méretbeli eltérés van, valamint az hogy a slim később került kiadásra? Vagy ha más is van, melyik a jobb?
2. Ekkor jön képbe a merevlemez méret. Ezt pontosan mire is használhatom? Azon kívül, hogy lesznek mentéseim, és vannak letölthető tartalmak, mire jó még? Melyik méretet érdemes választani?
3. Nézegettem a használtpiacot is. Nem szeretek garancia nélkül venni dolgokat, de ha mégis megtenném, mire kell figyelni a választásnál ezeknél a gépeknél? Mik az árulkodó jelek? Egyáltalán mennyire megbízhatóak?
4. Látom van benne wifi. Ezzel gond nélkül tudok routerre csatlakozni, hogy letölthető tartalmakat szerezzek be? Emellett, mennyire lehet internetezésre használni?
5. USB bemenetre mekkora méretű pendrive-ot/külső winchestert tud kezelni? Lehetséges lenne így filmet nézni rajta?
6. Ha játszok, itt is csak annyi a teendőm mint ps2-nél, hogy bepattintom a lemezt, és már indul is a játék?
Most ennyi jutott eszembe, és előre is köszönöm a segítséget! -
#81979 Itt is kérdezősködhetsz,csak állíts össze kérdéssorozatot és segítünk.
Olvasni a konzolról pedig mindenhol tudsz.Cikkek,leírások stb..... -
#81978 Sziasztok. PS3 vásárlása előtt állok, de meglehetősen keveset tudok a gépről. Nem tud valaki egy olyan cikket mutatni, ahol mindent megtudhatnék a konzolról? Így azt is, hogy pontosan melyik típust kellene megvennem. Előre is köszönöm a segítséget! -
Neoncsoves #81977 kb. mikortól lehet tudni mik lesznek elérhetőek decemberben PS Plus tagoknak? -
#81976 Kösd rá a kontrollert a PC-re, aztán indítsd el a Motion Joy-t és felül a Driver Manager-nél katt a Load Driver gombra ha ezt nem csináltad meg eddig. -
ron8 #81975 Hy all!
Próbáltam rákötni a ps kontrollerét pc-re, úgy akartam nyomni az új MW-t. Leszedtem a motion progit, csatlakoztattam a cuccost (+rsz indításnál átállítottam amit kell...), de vmiért nem látja a gép a kontrollert. Mi lehet a baj? Próbáltam a reset gombot is de semmi. -
#81974 Már jön is, köszi, igaz, hogy benne volt jó pár nap késés, de annyi baj legyen, 365 napig jó lesz ez még így is! :) -
#81973 Magyar Store-on a Crysis 2. Plusszosoknak ingyen.
Leáldozott? -
#81972 A magyar storenak leáldozott.