89387
PlayStation3
  • Papesz
    Konvertáld át az mkv fájlt ezzel és akkor nem fog szaggatni.
  • Fidolorous
    A zsirafos resivel nincs kedvetek online coopozni ? Fidolorous23 a PSN IDm aki szeretne jatszani vegyen fol :)
  • Zozo76
    Tudom, ezt csak ugy irtam hogy egy kis szint vigyek ezekbe a tetves, szurke hetkoznapokba... :)
  • The Protector
    Nem vagy ellenség.Játékos vagy...nekem ps3-am van és rengeteget járok a 360topikba!Ottani emberkéknek köszönhetem azt h sikerült VGA kábelre körni a ps-t.Nyugodtan járj ide is.
  • Zozo76
    ja csak ugy erdekessegkeppen nagyim 86 eves de abszolute aktiv es nem nagyon van gondja a muszaki dolgokkal. mobil telefonja van es barmikor lazan beallitgatja a lapos tv-t, videot, dvd-t. legutobb a laptopomon nyomatta a youtube-t. imadja a jodli vagy milyen zenet. :)

na de mar nem szennyezem a ps topikot kulomben is xbox-os vagyok, vagyis egy ellenseg a konkurens topikbol... ;)
  • The Protector
    Általában ugyan az mint a sima verzió csak ez felhívja a figyelmet arra h olcsóbban vetted és kap egy kis sárga keretet.Ezek általában nagyobb címek kiadásai.
  • Zozo76
    tudod csak az oreg aki annak is erzi magat. :)
  • Szabi84
    az mit jelent hogy platinum kiadás?
  • n000rbi
    Tudtommal a Trilogy-ban az 1,2 szürkedobozos platinum kiadás, csak a 3. rész normál, a közös papír(?)doboz ápol és eltakar.
    Triple pack-ről még nem hallottam, lehet csak konzolvilágék csomagolják egybe.
  • peetfire
    Hát igen,valahogy szimpatikusabb a slim :)
  • peetfire
    Jah,bocs,itt van 14900 Ft-os Uncharted Trilogy!
    Csak tudnám mi a különbség :)
    Bár ha vkinek nem kell GT5,akkor sima 320-as slim már van 58.900 Ft-ért !
  • Yoda001
    hagyjad a superslimet, és az 500Gb-ot is.. hidd el, amit most linkeltél, az teljesen megfelel majd, ha az ár neked jó
  • peetfire
    Na ilyesmire gondoltam...
    Sony PlayStation 3 slim 320 GB + Gran Turismo 5 + ajándék HDMI kábel 62.900 Ft + Uncharted 3 Triple Pack 15.900 Ft az összesen annyi mint 78800 Ft.
    Ez így csak 5900 Ft-tal több,mint az alább linkelt 500 gigás superslim(na jó,ott nagyobb a vinyó )
  • peetfire
    The Protector,végülis a használt sem lehet rossz,ha van még rá garancia.
    Még amitől kicsit viszolygok,az a kis puritán csúsztatható tető.Ennél még sztem a legelső PS1 is jobb volt a gombra felnyíló megoldással

Zozo76,akkor megnyugodtam :) Akkor nem kell szégyellnem magamat

Szabi84,az első 2 rész már platinum lett,így ugye már olcsóbb is :)
    Vagy a trilogy 14900-ért,és akkor a gép viszont egy sima slim lenne, ami náluk most 58900 Ft,bár lehet hogy van olcsóbb is máshol,még nem néztem.
    Csak mondjuk nekem a GT5 is kéne :)
  • Szabi84
    csak az a bajom hogy nekem unchartedból a trilogy kéne, vagy ez plusz vegyem meg az első, második részt külön?
  • Zozo76
    en 36 vagyok es tul a 3. xbox-on (xbox 1, xbox 360, xbox 360 slim) mar varom a kovetkezo xbox-ot is... ;) szoval nem vagy oreg... :)
  • Szabi84
    én is ezzel szemezek
  • The Protector
    Használtban nem gondolkozol?nagyon jó az ajánlat de lehet h olcsóbban kijönnél.A Superslim tutira jó de nem nagyon olvastam róla még semmit sem.Új,kisebb alacsonyabb fogyasztás,sztem bátran vehetsz azt is ha tetszik.Az egyetlen "rizikó" az az h mennyire porosodhat a cd "tálcája" bár ezt nagyon nem lehet tudni sajnos mert még nem élt annyit az a gép h ilyen kis hibák előjöjjenek.
    Mellesleg semmi gáz nincs abban h 37 évesen játszol.Ehhez nem lehet öregnek lenni,és ráadásul nem is vagy az!
    HA kérdésed van írj.Üdv
  • ashtray88
    Valaki segít most wanted online trófeákban?
  • peetfire
    Sziasztok!
    Úgy néz ki,eladom a pc-met,és helyette veszek egy PS3-at.Úgyis nagy PS fan voltam kb.1996-tól(ha jól emlékszem),így ideje visszatérni.Volt anno 3 db PS1-em( 2 szürke,1 slim) és 2 db PS2-m(1 fat,1 slim),nagyon szerettem őket.Remélem nem gáz most a vétel így 37 éves fejjel )
    A kérdésem az lenne,hogy ez az pack megéri-e a jelenlegi 72.900 Ft-os árát?
    Ja és mik a vélemények az 500 GB-os superslimről?
    Előre is köszönöm a segítséget :)
  • sanyiute
    őőő én valahol Április 1 láttam megjelenésre
  • Yoda001
    ahogy a kolléga mondja...

hivatalos link nincs, semmi hivatalos nincs leszámítva a nemrég (egy év után az első trailer után..) kijövő 2. trailert, és kb. 15-20 képet ami szintén utóbbi időkben jött ki az IGN-nek hála... ja, meg persze pár info, és ennyi
  • The Protector
    CSak annyit tudni h 13 tavaszán.
  • sanyiute
    Srácok tudtok valami hivatalos linket hogy a GTA 5 mikor fog kijönni?? előre is köszönöm a válaszokat!
  • The Protector
    Hali.

Pár napig vendégeskedig nálam egy move,fagyi + amin az analóg meg gombok vannak.Mi az amit feltétlenül kipróbáljak vele?Storeról milyen demókat szedjek?
    Heavy Rainem meg Killzone3-am van hozzá teljes.
  • arty
    a netsebességhez ennek semmi köze, a 150mbit a wifi "verzióját" tükrözi, semmi mást. a valódi adatátviteli eredmény is attól is függ h milyenek a lakásban, a környéken a vételi viszonyok, bekavar-e a szomszéd routere, stb stb stb

a lényeg még1x: ps3 wifin nem jó hdfilmre - pont.
  • Tibi7
    Nem is úgy gondolom, hogy gyorsabb lenne a net, vagy ilyesmi. Hanem azt, hogy ha fogok egy routert, rácsatlakozok laptoppal is, ps-sel is, akkor így is tudnom kell adatot küldeni rajtuk, nem? Vagy a ps csak akkor csatlakozik routerre, ha netet is talál rajta?
  • bpeti72
    Ha 5 megás a net az annyi marad akkor is ha bármilyen routert raksz közbe. Az csak azt jelenti hogy 150-ig jó nem azt hogy annyi lesz a net, ha jól tudom.
    Ha van hdmi akkor csak az az egy kábel kell.
  • arty
    a ps3-ban g-s wifi van, ami elméleti 54mbit, valóságban jóesetben(!) kapsz 20-30mbit-et, ami már jócskán a hd filmek elméleti ~40mbites igénye alatt van...

ha pedig a médiaszerver program kódolja is újra a filmet, miközben tolja, úgy rémlik ott 100mbitet is be lehet állítani maximumnak...
  • Tibi7
    Van hdmi, de pont azért lenne jó ez így, mert ha filmezni akarok, akkor nem kellene külön a laptopot átpakolni a tv-hez, rákötni, megint egy csomó vezeték, stb. Így egyszerűbb lett volna. Azt viszont nem értem, hogy az oké hogy 5 megás a net, de a router 150Mbit-re képes. Az viszont elég kellene legyen adatátvitelre. Ha csak simán routeren keresztül összekötném a lapost a ps-sel, és net se lenne, akkor is működnie kell az átvitelnek, nem? Vagy rosszul gondolom?
  • The Protector
    A kollegának igaza van,ha a laptop elég is lenne még csak-csak de a neted nagyon kevés ehhez.
    Nekem erősebb asztali pc-m is néha megszenvedi az MKV-t,nemhogy egy laptop ilyen nettel.
    Bdripeket szedj azok is szépek(persze közel sem HD)
  • bpeti72
    Az a net kevés egy MKV-hoz főleg wifin keresztül, meg sztm a gép is.
  • arty
    laptopodon nincs hdmi?
  • Tibi7
    A laptopomban egy t4300-as proci van, két mag, 2,1GHz-en, plusz egy nvidia 512-es kártya meg 3GB RAM. Ma kipróbáltam előbb egy mkv hd filmmel, és akadozott, aztán egy avit, az pedig ment rendesen. Ha hagyom tölteni egy darabig megy gond nélkül. Remélem csak a wifi kapcsolat lesz gyenge. Eleve 5 megabites netem van, a ps meg azt írja h 1,4 megabitet "lát"
  • bpeti72
    Ja a wifis dolgot felejtsd el sztm, vezetékessel sokkal jobb.
  • bpeti72
    Milyen laptop adatai, mert az is lehet hogy gyenge. Nálam is ez volt, a régi gépemmel, kevés volt hozzá.
  • The Protector
    Mind2 miatt lehet sajnos.
    1.Várd meg míg jobban betölti a filmet és úgy indítsd el.
    2.Kapcsolj le minden más eszközt a netről.
    Vmelyikről majd kiderül h mi a baja illetve nézd meg h sima filmnél is csinálja-e a dolgot.
  • item
    Gyors kérdés..

Akinek sztereó BT-s headset-e van azoknál a kommunikáció és a játék hangja is hallható ?

Úgy tudom,hogy a sima egy füles megoldásoknál csak a kommunikáció megy ott a többi hang vagy a tv-n szól vagy a házimozi rendszeren. Bár ezt nem értem teljesen mi a jó ebben.

A választ előre is köszönöm szépen...
  • Tibi7
    Sziasztok megint! Sikerült a ps4 media serverrel összekötnöm a laptopot a ps-sel. Elindítottam egy hd filmet, de csak akadozva megy. Ez azért lehet, mert gyenge a wifi kapcsolat, vagy mert túl lassan konvertálja a gépem az mkv-t?
  • rara1
    szevasztok slim vagy szuperslim melyiket érdemes venni?tetszik az új is csak én félek ettöl a csusztathatós fedéltől,meg sztem jobban porosodik a fej is,akinek van superslimje az irhatna esetleg h jobb-e a slimtöl.köszi