PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! ÉN is ps vétel elõtt állok. Azt szeretném megkérdezni, hogy szép video és hanghatáshoz milyen hdmi kábelt válasszak? Hdmi kábel kiválasztásánál van jelentõsége a márkának? Noname hdmi 1.3 1500 Ft-ért vagy Noname hdmi 1.4 1900 Ft-ért megéri? 1.4 jobb mint az 1.3?

A jó hanghatáshoz elég egy hdmi kábelt venni, vagy más kábel is kell oda? Nem igazán értem.

Elõre is köszönöm a segítséget!

kirol
Mondjuk most néztem az E3 trailert. Olyasminak tûnt elõször, mint boxon a Kinectimals. Azt hittem simogatni, meg játszani kell ezzel a tollas kutyával.

Remélhetõleg már 2012-ben, de már elvileg 2011-ben megjelent volna...
kirol
Ez a "The Last Guardian" 2013-ban fog csak megjelenni?

Én utoljára a GTA V bejelentésénél lepõdtem meg. Az nem volt olyan rég.
De komolyan, és ha csak a Quantic Dream jelenti be az új játékát. Én már attól össze-vissza lennék.

Persze az E3 az E3, valószínûleg a legnagyobb gammák ott lesznek bejelentve.
DanielT
Szerintem, ahogy már lenni szokott, a nagy büdös csalódás lesz. Az igazán nagy címek készültérõl tudunk,nem is tudom mikor volt olyan utoljára, hogy a semmibõl csapott volna le valami atombomba.

Ilyenkor szoktak jönni a Twisted Metal, meg a Modnation Racers szintû szutykok mint gigantikus meglepi.
Épp ezért izgalmas, hogy mi lesz. Bár még az se kizárt, hogy egész egyszerûen elindul az Agent promógépezete.
DanielT
Mindegyik felsorolt exkluzív lehetõséget kizártnak tartom.
Érdemes lesz nézni idén a VGA awards-ot:

Egyrészt kiosztják az év játéka díjakat, és mostanában ez kezd az egyik legelismertebb díj lenni, tehát ennek van relevanciája ki nyer, plusz én ilyenkor jövök rá, mi maradt ki év közben.

Másrészt jönnek a nagy bejelentések:
- Arról már tudni, hogy Hideo Kojima az MGS Rising-ot fogja ott promózni.
- Ott mutatkozik be a Bioware új IP-ja (mert a Dragon Age, Mass Effect, TOR mellé kell egy negyedik.) Ami military környezetben játszódik majd. (Még megy a vita, hogy Modern Day, vagy Sci-Fi környezet lehet, hiszen csak egy nagyon pici részlet jelent meg eddig.)
- Bemutatják a Transformers - Fall of Cybertron-t (ez engem annyira mondjuk nem izgat)
- Bemutatkozik az Alan Wake folytatása (ami egyenlõre csak kiegészítõnek tûnik, nem AW 2-nek, bár ez PS3-as körökben lényegtelen, tekintve, hogy X360 exclusive lesz.)

És ami a lényeg: A Sony is bejelentette, hogy meg fog jelenni egy olyan PS3 exclusive-val ott, amit mi - Geoff Keighley, a show házigazdája szerint - "Nem fogunk elhinni."

Eddig több találgatás jelent meg, mi lehet ez:
- Szó volt róla, hogy egy Super Smash bros.-hoz hasonló játék lenne a Sony mascot-jaival, de ezt már cáfolták, hogy a bejelentés errõl szólnak.
- Final Fantasy VII HD remake a másik tipp, amirõl épp egy hete beszéltek a készítõk, hogy milyen nehéz lenne megvalósítani.
- God of War 4. - Ez a legvalószínûbb, mivel a jövõ évi húzó név (The Last Guardian ide vagy oda) hiányzik a Sony repertoárjából.
- Metal Gear Solid 5. - Ez kevésbé valószínû, fõleg a Rising miatt, ami ugye nem exclusive, és most jön majd ki.
- Megy a pletyka, hogy a Bungie új játéka lenne ez. Ugye a cég a Halo sorozatért felelõs, és nem rég szakított a Microsofttal. Jelenlegi kiadójuk az Activision, ezért én ezt valószínûtlennek tartom.
- Az igazi nagy robbanás viszont a másik pletyka, miszerint a PS2-es idõkhöz hasonlóan a GTA V is Playstation exclusive lenne, akár teljesen, akár csak fél évig, mint régen. Mindkettõ nagyot ütne.
Kösz a választ.

Azt jól tudom hogy a mostaniak is simán tudnák vinni a ps2-t csak szoftveresen nincs ez megengedve?
Mintha ilyesmire emlékeznék.
Third party-t írtam, mondjuk a RE5-tel igazad van, de az is csak utólag kapta meg a Move támogatást. Ezért Különleges a Bioshock Infinte. A Killzone 3, Resistance 3, Socom 4, meg az összes Move játék, szinte mind Sony gamma, szóval First party.
Yoda001
a legelsõ PS3 széria támogatta a PS2 játékokat, alapból, a PS1 játékokat pedig mai napig mindegyik támogatja. elvétve találhatsz még az elsõ szériából, nekem is megvan még javítás nélkül, kopp-kopp 😊
a 2.36fw-t gondolom az utólagos törés miatt hangsúlyozzák, ebben nem vagyok benne

http://9gag.com/gag/5135249

Sziaztok

Ps vétel elöttvagyok és miközben nézegettem boltokat belefutottam egy pár gépbe aminek a leírásában ezt kihangsúlyozták:
2.36-os gyári rendszerszoftver

Ez mitöl külömleges.
Még azt szeretném megkérdezni hogy még mindig nem lehet használni a ps 1 és 2 játékokra?
(nekem úgy rémlik még az elsõ ps3 megjelenésekort támogatta a ps1&2 játszhatóságát de utána kikerült és nem lehetett)

Üdv
Lagos
Köszi a választ!

Sziasztok!

Normálisan játszaható dualshock 3 kontroller-rel a LBP2? Tudom prehistoric sackboys nem, de úgy egyébként általánosságban kérdeztem. Most veszek ps3-at, de már van 5 játékom.

cloud.strife
Vegyetek inkább egy jó japán tévét.... 😊

www.digimomentsvideography.com

LG LW5590 és LG LV5590 között vacilálok. A kettõ között 50e Ft ésa 3D az egyetlen különbség.
Amúgy megnéztem, és elég sok 3D játék van PS3-ra, de nem tudom eldönteni, hogy jók-e, mert még nem láttam ilyet élõben.

Üdv
bpeti72
Megéri sztm, nem csak a játékok miatt, a filmek miatt is. De az sem mindegy milyen tv-t veszel.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Sziasztok!

TV vásárlás elõtt állok és az lenne a kérdésem, hogy szerintetelk érdemes-e 3D TV-t venni ahhoz, hogy kihasználjam a ps3-on elérhetõ 3D-s játékokat. Esetleg játszottatok már ilyennel? Megéri 50e Ft + költséget?
Elõre is köszi!!
Yoda001
nem rég jött meg a Samsung LE40C550 tévém, aki nem hiányolja a Smart, 3D tévé funkciókat, és van helye, annak bizony tökéletes lesz hangzásban, és képben pláne... most a LE37C550 (94cm) típus 110e Saturnban újonnan, nem csalódtam a Samuban<#worship>

DanielT
Vagy abbahagyta, mint én is tettem. Majd kontrollerrel esetleg valamikor folytatom.
Seth
Killzone 3 meg a move. Játékosok 90%-a pár fejezet után visszatért joy-ra 😊

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
Azért AAA-s move cím már van, lásd Killzone 3 😊 Emellett azért ott van a Resident Evil 5 és a SOCOM is 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Yoda001
nem semmi válasz lett, én nyomok egy pluszt rá 😊

Szia!

Szerintem nem lesz azért annyira gyenge 2012 exclusive-okban:

Jön ugye a Twisted Metal rebootja februárban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Emellett a Move-ot nagyon támogató Sorcery:

És ha már Move akkor ott van márciusban a Bioshock Infinite, ami támogatni fogja a Move-t, lényegben elsõ AAA third party címként:

Nyárra ráadásul érkezik a PSN exclusive Journey, ami tuti nagyon különleges játék lesz:

Még nyáron megjön a Starhawk, ami jó kis multi TPS-nek néz ki:

A karácsonyi szezon majd az E3-on fog letisztázódni, de már tudni a Sly Cooper 4-rõl, ami valószínûleg kiváltja a Ratchet hiányt jövõre:
]

Meg ugye az eddigi leghype-osabb cím, a The Last Guardian-t is említsük meg:

És emellett ne feledkezzünk meg a kisebb címekrõl, mint a figther game Tekken Tag Tournament 2 vagy az MMOFPS Dust 514.

Aztán még ott vannak a régen futó projektek, mint az Rockstar exclusive-ja az Agent, amit lehet halasztanak picit, ha GTA V-öt fogják idén tolni.

Illetve itt van a Final Fantasy Versus XIII, amirõl azért nem biztos, hogy megjelenik, mert jön már egy FF XIII-2, és a Type-0-val együtt nem hiszem, hogy három Final Fantasy játékot hoznának ki.

És még van pletyka Killzone 4-rõl, God of War 4-rõl, valamint arról, hogy ebben a generációban nem tervez a Naughty Dog új Uncharted-et, hanem a Jak 4-en kezdtek dolgozni.

Izgalmas évünk lesz szerintem.

Vadnokedli
BATTLEFIELD 3 / Bad Company 2 / Borderlands
Vegyetek fel:

Shepherd_6061

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
ÁÁÁ :/

tomi890125
szóval akkor fagyogat a 60 GB-osod?

The Only One!

Anthrax
Annyiban tudok segíteni,hogy nincs magyar nyelv.

Sziasztok ismét!

Ha pl. németben vagy hollandiában vásárolok gépet az befolyásol valamit? Mert nem tudom, hogy ha itthon veszem akkor megyar nyelvû benne a menü? Vagy nincs is benne magyar, szóval mind1 hol veszem. Befolyásol valamit hol veszem, a garancián kívül???

LeventeV
szerintem az összes Slim jó széria.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Én most jutottam el a PS3 vásárláshoz, és szerintem a legjobb szériába estem bele 3000B

LeventeV
ps4 még be sincs jelentve. szóval még minimum 1 év mire jön. és akkor még várhatsz vagy 2-3 évet mire megjelenik egy épkézláb mennyiségû játék amit beszerezhetsz. meg aztán a kezdeti ár, és az esetleges hibák, amiket már említettetek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Na igen, én se értem ezt a sok "pöcsöt" hogy ne vegyél PS3 at mindjárt jön a PS4... De hova jön? Amúgy? Van kakaó azért még a PS3 ban nem? <#szomoru1>

Szerintem is butasag lenne meg a kovetkezo generaciora varni. Nagyon sok jo cim van es lesz is meg Ps3-ra. Ha mar holnap itt lenne a nextgen meg akkor sem biztos,h rohannak a boltba. A draga kezdo arak, elso szeriak esetleges hibaja, keves jatekcim stb miatt.
Yoda001
nem exkluzívat mondtam, van épp elég játék, amit tolhat ha megveszi a PS3-at, ez a lényeg, ne várjon már szerencsétlen éveket is akár... jövõre itt lesz a GTA V is, remélem

Milyen nagy Durranás, Exluzív várható még ps3 a Last Guardian-on kívûl, Mellett?

Yoda001
(bertino hozzászólása alapján) magyarul nyugodtan vegyed, lehet az 1-2-x év is, van elég játék amit ha kipróbálsz, nem fogod letenni... és még jönnek 😊

bertino
miutan mar pletykalnak ezerrel a "nextgen" gepekrol, igazabol en mar nem vennek se ps3at se x360at.

de ez az en velemenyem, vegulis pontosan csak a sony es ms tudja, hogy mikor jonnek, de ha mar beszelnek roluk, nyilvan nem kell tul sokat varni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mikor?

bertino
ps3 slim ?
hisz nemsokara jon az uj konzol.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rendben, akkor marad az olcsóbb!
Köszi!

Vadnokedli
Mivel a PS3 nem is tud 1440p-t és a legtöbb TV-se vagy egyáltalán van ilyen felbontás? Ezért ez egy szimpla parasztvakítás (és csak ez az elõnye, azt hiszem) 😄 De max sebességben lehet különbség, ami 2milisec- lehet max.

szerk; 2640 x 1440 felbontást tud a TV-d most láttam egy videót amiben PS3 is tudta hmm... ha tudja a TV-d ezt a felbontást akkor mégis vegyed a drágábbat. 😄

http://www.konzolokszervize.hu/sony-playstation3-ps3/kiegeszito-hdmi-kabel

http://www.konzolokszervize.hu/sony-playstation3-ps3/kiegeszito-speedlink-high-end-hdmi-kabel-3m-aranyozott-1440p-

Vadnokedli
Biztos hogy nem lesz olcsóbb, hova legyen olcsóbb? Így is 2 játékkal 65 ezer 😄 alapba meg 50-56 között
Meg mutatod azt a 2 HDMI kábelt? 😄

Sziasztok!
PS3 slim 320GB vásárlásán gondolkodom. Lenne „pár” kérdésem:

- Full hd-s led tv-re szeretném csatlakoztatni, egyértelmû hogy HDMI kábellel, de mi a különbség az 1.500ft-os es az 5.000 Ft-os között? Érdemes a drágábbat venni?
- A házban van wlan, a gépben pedig wifi, akkor simán tud csatlakozni és már nézhetem is vele az ingyenes tartalmakat, demókat stb. Jól tudom?
- Mi a tapaszt, érdemes várni karácsonyig (hátha olcsóbb lesz, akció címen), vagy vegyem meg most (úgy sem lesz olcsóbb), vagy várjak januárig?
- Honnan érdemes vásárolni? Hol szokott jó árban lenni? (csak új érdekel)

Hírtelen ennyi, elõre is köszönöm a válaszokat!

Vadnokedli
Egy kérdés; beteg vagy? <#zavart1> (baráti kérdés.)
7900.- újonnan

Vadnokedli
én ugyanekkora Samsung Smart D5500 TV-t vettem 120 ért. Wifis USB-vel; igaz ez LED tv.

Bandi 18
Szintén van eladó / cserélhetõ játékom Gran Turismo 5. Hibátlan karcmentes keveset használtam. 8500-ért megválnék tõle.

Privátban jelezd ha érdekel.

baggins
Van két eladó PS3 játékom, szinte a kipróbálás szintjéig jutottam el velük.

- Dark Souls Limited Edition 11.000
- Elder Scrolls 5 - Skyrim 10.000
Együtt 19.000 Ft.

Ha érdekel, kérlek privátban jelezd.