89387
PlayStation3
  • Tibi7
    Ajjajjj. Hát cod-ban imádom a pc-s multit, néha hónapokra rászopódok, de akkor váltani fogok a bf-re. Úgy is régóta ki szeretném már próbálni, már csak a szebb grafika miatt is. Nagyot meg nem bukhatok vele szerintem. Amúgy is, jól gondolom, hogy ez a CoD vs BF dolog olyan, mint az Xbox vs PS3? Mind a kettőnek van előnye is, hátránya is, de igazából mindkettő rohadt jó.
  • The Protector
    Azt vedd meg amelyik neked tetszik!Én inkább Bf-es nek mondanám magam!
    A call-ban semmiféle kontroll nincsen.VAgy kifogsz értelmes embereket,vagy nem,ennyi.De ha egy ember nekiáll a csicskaságnak azt a többiek folytatják-2en gl-eztek megállás nélkül,jó sokszor leszedtek aztán én is nekiálltam idegességből,így kezdődik minden.A csalás ellen sem tudsz mit tenni,wh megy ezerrel.

A BF3 az grafikában eltérő meg player számban,de jó kis játék,de ez nehezebb jóval mint a COD és nem jön olyan hamar a sikerélmény.Azt válaszd ami neked tetszik.Nálam a COD alig élt vmennyit mert pc-n szerettem nagyon,de itt ps-en soha többet nem akarok ilyennel játszani.
  • Tibi7
    Néztem összehasonlító videót pc-vel és xbox-szal. Hát lehet én vagyok kicsi igényű, de ahhoz képest hogy a laptopomon milyen grafikához vagyok szokva, nekem ez bőven elég, amit a ps tud. Nem látom sokkal rosszabbnak a grafikát.
  • Vadnokedli
    Grafikában, meg 1-2 zászlóban, de ez érthető mivel nem játszik 64 ember psen.
  • Tibi7
    Hát ezt szomorúan hallom :/ Nincs olyan szerver, ahol az idiótákat kilöknék? Vagy egyszerűen olyan, ahová általában értelmes emberek járnak?
    BF3 butítás alatt mit értesz? Grafikában, vagy lehetőségekben butított?
    Sajnos még csak codot játszottam multiban, BF3-at csak netes videókban láttam, de nekem valahogy jobban tetszik a cod multija. Hjajj nem tudom mi legyen :/
  • The Protector
    adok érte torrent meghívót:)
    A codnak is van vmi tranzakciós szarja de ha nem vagy türelmetlen meg legyen meg minden egyből pistike akkor nem érzed hátrányát.
  • The Protector
    Sztem cod mellett rosszul döntesz,sok a csaló,gl-s köcsögök,a szabályzás teljes hiánya,mindenki azt csinálja amit akar.
    Bf3 nagyon jó de butított a pc-hez képest és szeret fagyni,de amúgy egész tűrhető.
    Hallgass meg más véleményt is de én tapasztalatból beszélek.
  • Tibi7
    Köszi mindannyiótoknak a segítséget. Filóztam hogy battlefield 3, vagy MW, de akkor inkább a Codot választom. Ahhoz már úgy is hozzá vagyok szokva :) Van itt aki multizik Coddal? Melyik résszel érdemes játszani?
  • Neoncsoves
    mennék be a PlayStation Store-ba. This service is currently undergoing maintenance. nem enged vissza se ...
  • peetfire
    Oké,köszi!Tehát akkor megbízhatóak az új gépek.
    Akkor a Slim lesz a befutó :)
  • davidka003
    A SLIM és Super SLIM korrekt. Azért van a garancia.
  • peetfire
    Srácok,még amin filózgatok,az a 3ledes meghibásodás.
    Mennyire jellemző ez manapság az új gépeknél?
    Ahogy nézem, ITT 18990 Ft a javítás.
    Ez rengeteg.Legalább is nekem.
    Már ugye ha nincs rá gari.
  • Zozo76
    Tegnap kaptam meg a Black Ops 2-t es abban sincs cod a multihoz igaz xbox-on, de nyilvan akkor PS-n sincs. Ellentetben pl a BF3-nal meg van.
  • arty
    ront? van egy uncharted3 passom egy ezresért, ha esetleg
  • LeventeV
    a COD-nak is van valami online cucca, nem? Az Elite vagy valami hasonló. Az mi?
  • The Protector
    Egyik Call of Duty sem igényel pass-t.HA a 20.ik gazdája vagy akkor is menni fog a multi:)Ez a COD különlegessége,így érik el azt h mindig sokan tolják online,szal nyugodtan vedd meg.

A többi játék általában Pass-os de mielőtt megveszed használtan kérdezd az eladótól mert a pass hiánya ront az értéken valamennyit!
  • arty
    igen, EA pl 2 év után kinyirja a szervereket :(( ebben is a legalja kiadó.

más játékoknál inkább eseti a "probléma", de igazad van, létezik - sajnos.
  • davidka003
    De a szerverek bezárhatnak. Láttunk már ilyet.
  • arty
    MW-hez nincs online pass
  • LeventeV
    Az újabb játékoknak van online pass-ük. Az egy kód, amit ha beírsz akkor ingyen letölthetesz egy pár KByte-os fájlt ami feloldja az online részt. Ha a kódot már felhasználták attól még le tudod tölteni azt a fájlt, de már fizetned kell érte. Általában 7-8 font szokott lenni egy ilyen Pass.
  • LeventeV
    Kapcsold ki a Remote Play-t és az megoldja a gondodat.
  • Tibi7
    És a játékok megjelenéstől számítva meddig játszhatóak online? Van olyan, hogy azt mondja a készítő hogy oké fiúk, bezárt a bazár, ezt a játékot nem lehet most már online játszani? Szeretnék modern warfare-t tolni multiban, de nekem bőven elég lenne az MW2 is. Mert pc-n addig lehet játszani, amíg a játékosok csinálnak szervereket, és játszanak. PS-en hogy működik ez?
  • n000rbi
    Sajnos nem, hülyeséget meg nem akarok mondani.
  • Tibi7
    Értem. Akkor utánanézek psn-en, mert jó lenne tudni hogy érdemes-e használt játékokat venni, vagy inkább gyűjtsek új lemezekre. Azt nem tudod kb milyen árban vannak ezek a pass-ok?
  • n000rbi
    Nem feltétlenül, online pass-t vehetsz hozzá psn-en. (azt sajna nem tudom hol, mert én inkább single-ben nyomok mindent)
  • Tibi7
    Akkor ha jól értem, ha használtat veszek, akkor felejtsem el az online tartalmakat.
  • Neoncsoves
    online pass van a legtöbb játéknál, ami regisztrálja az online részét a játéknak az accountodhoz. nem lehet feloldani.
  • Tibi7
    Ha veszek egy használt játékot, pl CoD:MW3-at, akkor fogok tudni online játszani vele ha azzal már az előző gazdája is játszott neten? Van itt ilyen cd kulcs szerű valami, vagy beteszem a lemezt, és mehetek is online?
  • Vadnokedli
    Nem tudom, de a remote play on on van úgy tudom,
  • LeventeV
    Úgy emlékszem, hogy decemberre ígérték.
  • Richard Wyeth
    Sziasztok!

Szándékomban áll megvenni a RE6-ot. Kérdésem lenne, hogy rémlik valami beígért, nagyobb patch a játékhoz. Az már megjelent, vagy csak meg fog jelenni ? :)
  • LeventeV
    Ha be van állítva a Remote Play akkor a venti pörög. Ha esetleg az Automatic update van beállítva akkor az update-el.
  • sanyiute
    nem csak a venti pörög??
  • Vadnokedli
    Embörkék, estét.
    miért van az hogy amikor kikapcsolom a PSt akkor olyan mintha pörögne még a HDD bene? és mindig ki kell húznom a konnektorból mert annyira idegesítő a hangja.
  • arty
    uncharted trilogy :D
  • Neoncsoves
    üdv!

ütős

amúgy ha mondanád milyen stílus érdekel jobban akkor talán tudnánk segíteni :D
  • chris jericho
    Sziasztok!
    Közeledik a karácsony, és szon gondolkoztam, hogy ez alkalomból kellene valami játékot újítani ps3-ra. a baj h semmi ötletem sincs... tudnátok mondani vmi ütőset?
  • Tibi7
    Köszi, ez elég jó megoldás. :)

Más. Ilyet lehet magyarhonban valahol kapni? Vagy ehhez hasonló kiegészítőt? Nem fontos hogy nagyon kiemelkedjen, csak homorú legyen.
  • LeventeV
    Szia.
    A sárga ledes hiba az a régi 60 gigás Fat modellekre volt jellemző. Azóta nem hallatott magáról ez a fajta meghibásodás.
    Mindenképp Slimet vagy Super Slimet vegyél. Az üzletekbe nem is árulnak már Fat-et.
    Én mindenképp egy új konzolt vennék. Lentebb linkeltek pár ajánlatot, Slim gépekről amihez játékot is kapsz.
  • mucsácsó
    Sziasztok!

Szégyen nem szégyen, de nem igazán vagyok otthon a PS3-ban, régen volt egy X360-am, de az RROD-dal végleg behányt - ekkor megfogadtam, hogy soha többet MS termék :) így hát gondolkodtam, hogy lehet vennék egy PS3-at, mert sikerült beszereznem egy nagyobb 3D-s TV-t is, szóval jól mutatna rajta 1-2 játék.

Viszont, érdekelne, hogy érdemes-e venni mostanság PS3-at, és ha igen, akkor melyik kiadását? Mert ahogy nézem, van 3 típusú is. Esetleg használtan mennyire érdemes próbálkozni velük, milyen áron érdemes, vagy az necces? Csak mert tudom, hogy van/volt ez a sárga-ledes hiba. Ez még maiaknál is aktuális, vagy etéren mi a helyzet? Köszi szépen a válaszotokat/segítségeteket előre is!