PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Köztudott, hogy az aranyon jobban csúsznak a bitek (de csak 24 karátoson!), valamint a neves gyártók HDMI kábeleibe be van építve egy azonosító csipp, amit megfelelõ tévé felismer, és jobban optimalizálja a képet. Így elõfordulhat, hogy akár egy HD-ready TV-n is a full HD kétszeresének megfelelõ képminõség jön létre!

Isten nem bottal, hanem VMware.

hdmi kábelem 1.4, aranyozott a csatlakozó , Cable-5503-1.5, 1,5 méteres, 4K x 2K felbontás támogatás, HDMI Ethernet csatorna

Szerintetek a noname hdmi és a márkás hdmi között minõségben van különbség? Egy másik fórumon azt mondták hogy nincs. Nekem noname hdmi kábelem van. Gondoltam itt is megkérdezem. Elõre is kösz!

A trilógia legjobb része szerintem, annak ellenére, hogy a 3 is legalább olyan jó, és talán egy elvékonyított és hosszában elvágott hajszállal gyengébb is, amit nekem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boss Fight
hiánya okozott. A 2 viszont a tökéletes rész, csak elõször végig kéne tolnod az elsõ részt, fõleg a sztori miatt, ami szerintem jó volt (bár a második-harmadik rész földbe döngöli ezen a téren) plusz azért a második rész karakter kapcsolatainak megértéséhez kellett is.

Arról nem is beszélve, hogyha elkezded utána a harmadikat, akkor meg fogsz lepõdni mekkora hangsúlyt kap az egyik mellékszereplõ, aki a másodikban alig van porondon.

No, lényeg a lényeg, sorba érdemes.
Skynet
Kérdés:
Haverommal tolunk pár játékot online de a hang ilyen darabos,lemaradnak a mondatokból szavak,halk is...Egy sony ericssonhoz kapot blutoth fülest és egy motorola blutooth fülest használunk. Ez ilyen szar más fülesekkel is,vagy tudtok ajánlani vmi értelmes fülest? Pl Gioteck EX-1 ilyen téren jó,ne produkál ilyen szar élményt? Köszi!
Hangulatos kis trailer lett.

Ha már a Naughti Dog... Ma jutottam hozzá a vatera közremûködésével egy tökéletes, karcmentes állapotban lévõ Uncharted 2 -höz 4500 Ft-ért. Most majd kiderül hogy tényleg olyan jó e. 😊
baggins
Ismét felteszem õket, mivel az elõzõ érdeklõdõ nem jelentkezett a játékokért, annak ellenére, hogy "nagyon sürgõs" lett volna neki (ezúton is köszönöm, hogy megszívatott).

- Dark Souls Limited Edition 10.000
- Elder Scrolls 5 - Skyrim 10.000
Együtt 18.000 Ft.

Ha érdekel, kérlek privátban jelezd.

bpeti72
sziasztok
PS3+ media szerver+ Pc rõl szoktam filmeket nézni. Ilyenkor, nem jelzi az erõsítõ, a D Digital, vagy DTS hangot. Csak PCM-et jelez. Ha berakok egy dvd-t a PS3-ba akkor minden jó és rendesen jelzi az erõsítõ a hangot. Médiaszerveren keresztül csak így lehetséges?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Az elején mikor a növényeket mutatják, vagy a végén mikor az utcát, nézz a távolba, semmi AA-t nem látni szinte. Nyilván van egy kis turbó benne, de látva a korábbi játékaikat, fõleg az utolsót, elhiszem nekik egyenlõre, aztán az E3-on valószínûleg az elsõ gameplaynél elválik minden.
5c0rp330n
grafikailag es karakteranimacioilag brutalis, de elsosorban a felbontas es AA miatt (de egyeb durva dolgok miatt sem) en nem nagyon hiszem el, hogy ingame lenne, de ezeket leszamitva tudva hogy kik fejlesztik, elhiszem, hogy tenyleg hasonlo lesz. kivancsi leszek, zombis temaju jatekok tomegevel jonnek manapsag, minosegben ezekbol mondjuk a toppon van, az biztos.

Bocsi unreal enigne 3.0 a játék grafikai motorja.

Sziasztok! Megvettem az Alice madness returns video játékot. A játék átvezetõ videóinál a képernyõ szélén pixel hiba van. Ez természetes? Ha nem akkor ezt lehet javítani "házilag"? pl. ps3 beállítás, vagy valamilyen ps3-ra feltelepítendõ progi, vagy más progi amit nem a ps3-ról futtatok, tv beállítás stb. Ennek a dolognak van köze a hdmi kábelhez? 1.4 kábelt használok, nincs 3d tv-m, csak full hd tv-m van. Függ attól hogy a hdmi-kábelt melyik cég gyártotta, más szóval függ a hdmi márkájától? Vagy a ps3 hardware-nek és a játék grafikai motorának (eningne 1.3 ha jól emlékszem) a kapacitása miatt van ez a dolog?

Bandi 18
Hello

Én Logitech X140-et vettem (8-9000FT). Van rajta hangbemenet. Arra rákötöttem a PS3-at egy olyan csatival ami az RCA-ból csinál sima jack aljazatot. Így a kép HDMI-n megy a hang pedig RCA-n. A gépen is be kell lõni hogy a hang nem HDMI-n jön és már mûködik is.

OptimusPrime
Dead Island utánérzés, kicsit I Am Legend helyszínen, jónak tûnik. 😊
Ha in-game, akkor must have kategória azonnal, van még kraft a PS3-ban! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Aki követte a reggeli híreket, vagy a hajnali élõ adást az már tudja, hogy bemutatták a The Last of US trailer-ét- Elég nagy vita van róla, hogy In-game vagy CGI, mivel az elején ki van írva, hogy a PS3 hardware-n fut. Én nem szeretném megítélni, de eddig nem úgy ismertem a fejlesztõket, mint akik a levegõbe beszélnek.

Tehát a trailer:
http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-the-last-of/724687

Én a 15. másodpercnél döntöttem el, hogy megveszem a játékot. A GTTV nagyon bepromózta a játékot, hogy nem fogjuk elhinni kicsinálja, hát õszintén szólva én azért elhittem, csak azt nem értettem, mikor volt a készítõknek ideje rá.

Maradjon meglepetés a készítõknek a neve, de akinek nincs kedve megnézni a videót:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Naughty Dog készíti a játékot. Igen, az Uncharted sorozat fejlesztõi.
Bocs szóval optika kimenet nincs rajta,az ami kéne a PS-hez
Üdv,van egy Samsung SyncMaster P2370H "Ecofit" 23" LCD monitorom
És van,a PS3-hoz HDMI kábelem,de hangot,hogy varázsoljak hozzá? A géphez van hangfal csakhogy abban nincs digitális hangkimenet.Akkor hogy hozzam össze?
Vagy vegyek új hangfal? És milyet? Nem kell 5.1 csak ne legyen drága

Köszi
Yoda001
hali, ezt próbáld ki:
menj a settingsbe:
sound settings
audio output settings
optical digital- pipáld be mindet
save
menj az audio multi out-hoz és kapcsold be

http://9gag.com/gag/5135249

Sziasztok!

Vettunk egy PS3-mat egy csomo eredeti filmel, viszont nem tudjuk oket lejatszani mert frissites utan a gep egy CINAVIA errort dob ki.

A gep nincs modositva es a lemezek 100% eredetiek!

Valaki tudd megoldast erre a problemara?

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

sure
Valószínûleg TV-je is válogatja, meg ugye a betömörítés minõsége (nem feltétlen csak a felbontás) is befolyásolja a képminõséget.

Most belenéztem a kedvedért egy-két hordozható médialejátszóra átkonvertált (már a forrás is AVI volt) 320x240-es felbontású videóba (ez elég kis felbontás? <#miaz> ), a TV USB bemenetérõl (2.5 éves full HD-s LG) lejátszva, kb. 2 méterrõl nézve, összességében szerintem jobb a kép, mint PS3-ról. Kicsit kevésbé éles, de pont ezért kevésvé pixeles és artifaktos, szerintem ez a "nézhetõbb", de lehet, hogy valakinek meg pont a kicsit kockázódóbb, de élesebbnek tûnõ kép jön be.

Hogy kinek mi és mennyire nézhetõ, nehéz megmondani; ahogy igazi audiofil veszteséges tömörítésû zenét meg se hallgat, így biztosan vannak olyan vájtszemûek, akik 720p alá nem adják.

valaki a Winter Stars-ról tud infot mondani ?
Move kell hozzá, de ugye a kontroller nem kell ? Pl. bobnál a futást, hogy szimulálja ?
A videókon nincs a kezükben a move kontroller, bár lehet, hogy az csak xbox kinect-es verzió.

Yoda001
egy kisebb felbontású film mennyire elviselhetõ, milyen minõségû ps3-al lejátszva / tv usb bemenetérõl nézve egy fullhd tévén?

http://9gag.com/gag/5135249

Sziasztok! Hot Pursuit 3.-ba tényleg nincs megosztott képernyõs multi, vagy én vagyok a béna??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

értem,akkor csináljak egy uj accountot?

Vadnokedli
Jateknak megfelelo account kell tehat UK USA stb.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hi,a Fight Night Championnal szeretnék online játtszani.. be kéne irni valahova a kodot ugye? de nem találom sehol.. ahova szerintem kéne valami "region" problémát ir.. valaki pls😊

n000rbi
Jaja, azért is írtam 😉 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Skyrim-ben rengetegszer elõfordul ez a nyíl a térdbe mondat 😄

PSN ID.: Beegabor

Mindent összefoglalva, akkor inkább Fallout 3-azok tovább 😊
bár azt is szidják, de én még nem találkoztam benne buggal.

Holnap megyek becserélem a használt LA Noir-omat egy új Oblivion 5th-re, legfeljebb ráfizetek még valamennyit. Itt azért megjegyezném, hogy az LA Noirt viszont nem tudtam végigjátszani a bug-ok miatt, kb. 2szer mindig összeszakadt mikor játszottam vele, valamint kedvencem volt, mikor betöltött egy szobában minden objektumot, csak a falakat nem, közben legalább lehetett látni mi történik kint az utcán XD
n000rbi
😄😄 Mintha ezt a sztorit már hallottam volna 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Én a Skyrim-et vettem volna meg, de aztán kaptam egy nyilat a térdembe

mire kitolod az obliviont, addigra talán lesz megfelelõ patch skyrim-re <#eplus2>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok,

tudnátok segíteni abban, hogy mit érdemesebb választani Skyrim vagy Oblivion 5th?
Anno nagyon tetszett a Morrowind PC-n és most PS3-on is szeretnék ilyen stílusú játékkal játszani.
Sajnos a Skyrim-rõl nagyon rossz dolgokat olvastam, hogy néha szinte játszhatatlan a PS3-on, pl.:
http://kotaku.com/5865381/trying-to-explain-skyrims-awful-ps3-lag

Van esetleg valaki mind a kettõ játékot játszotta huzamosabb ideig? Mik a tapasztalatok?
A PSN Plus keretében decemberben a Tomb Raider Underworldot és az elsõ 3 Spyro részt lökik oda ingyen az elõfizetõknek.
Dec 10-én derül ki, most csak annyi infó van, amit a linken látsz.
Ez valami PS3-as cím lesz vagy mi?
Seth
A címe alapján valami utolsó emberes, I am Legend-es cucc, és igen, valószínûleg zombifikálódott, mutálódott emberi ellenfelek lesznek

shaddam
Azt csiripelik valami zombikóros nyavaja

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

De mi a nyavaja akar ez lenni.?
http://www.lastofus.com/

Akkor The Last Of Us.

Papesz

Hi,a Fight Night Championnal szeretnék online játtszani.. be kéne irni valahova a kodot ugye? de nem találom sehol.. ahova szerintem kéne valami "region" problémát ir..

Az a Game Informer nagy címlapos meglepetése volt és multiplatform lesz. A Sony bomba még hátra van, mint ahogy a citált idézetedbõl is kiderül. VGA-ig még hatot kell aludni.
Mi a baj a HDMI-vel? Mindegyik kimenet digitális, szóval a hangminõség inkább attól függ, hogy milyen digital/analog dekóderbe dugod be az adott kábelt. Sõt az optikai, ha jól tudom nem képes Dolby-true HD vagy DTS HD jel átvitelére sem.

kirol
Jó hanghatáshoz jó optikai kábel kell, nem HDMI. :-)

És ami a lényeg: A Sony is bejelentette, hogy meg fog jelenni egy olyan PS3 exclusive-val ott, amit mi - Geoff Keighley, a show házigazdája szerint - "Nem fogunk elhinni."

South Park RPG

Én valóban nem hiszem el, hogy ilyennel ki mernek állni.

Papesz

Anubys
Igen, de arra figyelj, hogy a játék régiója ugyanaz legyen, mint a store-é, ahonnan letöltesz hozzá, tehát EU játékhoz UK store-ról tölts, mert az USA store-ból töltött DLC nem fog menni vele.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Úgy tudom 1.4 Hdmi kell a HD hangsávok átvitelére...?

A playstation store-nál más országba regisztrálok be pl. Egyesült Királyságba vagy Usa-ba, akkor a store-t teljesen igénybe tudom venni? Pl. egyes játékoknál ingyenes letöltéseket is igénybe tudom venni?

Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!
Még azt szeretném megkérdezni tõletek, Hogy a ps3 store-t hogyan kell használni? Azért kérdezem mert a játékokhoz tartozó dlc tartalmakat leszeretném majd tölteni vagy psn játékot szeretnék venni. Megveszem az LBP Goty-t és szeretném kihasználni az általa adott extra lehetõségeket, remélem ez lehetséges.

Elõre is köszönöm a segítséget!.

sure
A jó hanghatáshoz elsõsorban jó hifi kell <#eplus2>

Hogy milyen kábelre van szükséged, ahhoz tudni kell, milyen bemenetek vannak a TV-n és a hangrendszereden; a HDMI kábel átviszi a hangot és a képet is, tehát ha csak TV-t használsz, akkor lesz képed és hangod is (1.3-as és 1.4-es HDMI kábellel is).

Ha van erõsítõd, azon biztos, hogy van legalább analóg RCA bemenet a hangnak (ilyesformán néz ki, , piros-fehér általában), a PS3-hoz adott kábellel rá tudod kötni, sztereó hangot hangot kapsz. Ha optikai (TOSLINK) bemenet is van az erõsítõn, akkor optikai kábellel (külön kell venni) digitálisan is át tudod vinni a hangot (többcsatornást is tud). Ha pedig olyan házimozi rendszered van, amin van HDMI bemenet és kimenet is, akkor célszerû a PS3-at és a házimozi erõsítõt öszekötni HDMI kábellel (lesz több csatornás hang), és kell még egy HDMI kábel, amivel az erõsítõbõl kiviszed a képet a TV-re.