PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Miért akarod kímélni a lemezt és mitõl? El ne szédüljön a sok pörgéstõl?

Holland Kemence
Tehát akkor BD-t csak lemezrõl játszik le, és a ps sem kezel 4 gigánál nagyobb fájlokat?
Van valami lemezkímélõ opció, azzal nem lehet felmásolni a BD tartalmát a gépre?

DanielT
Mivel 1080p film, ezért nagyobb összeget tennék rá, hogy NTFS-re van formázva a vinyó, ergó a PS3 nem fogja látni.
FlyHigh
van egy kis problémám, 500gb-os külsõ vinyót szeretnék a ps-hez csatlakoztatni és szeretnék róla lejátszani egy bluray 1080p filmet, de már a vinyót sem találom sehol a ps menüjében. Merre kéne keressem, vagy mit kellene beállítanom?

Thrash \'Till Death

Sziasztok!

Uncharted 3-al elkezdtem játszani egy magyar fiókon, simán megy semmi gond.
Öcsém is elkezdett volna vele játszani az õ magyar fiókján. De mikor New Gamere megy és kiválasztja a nehézséget, majd elkezdõdne a játék, akkor a gyûrû forog és nem lép tovább, nem csinál semmit, csak a gyûrû forog egyfolytában...
Gondoltam h karcos a lemez vagy ilyesmi, de miután visszaléptem a fiókomban és folytattam a játékot ment minden remekül.

Mi lehet a gond?

PS3 Slim 250 PC

Yoda001
szerintem cseréltessétek minél elõbb, mert mûködnie KELL... egyébként Samsung, szerintem. valahogy nálam ezek váltak be, volt kb 6-7 tv és monitor, de még nem sikerült csalódni, hála az égnek

http://9gag.com/gag/5135249

Koszi a valaszt!
Milyen jatekokra erdemes beruhazni?Egy par kihagyhatatlan game?Fifa 11 mar jon ebay-rol(4font),most licitaltam killzone 2re 3fontert+crisys 2re 4 fontert.
Fifa 11+Crisys2 nagy kedvencem volt xbox-ra.
DJ RX7
Elõször LG-t akartunk. Hiba volt, hogy nem azt vettük. Végsõ esetben ha nem fog menni sehogy semmi akkor visszacseréltetjük a bolttal, mert ez így nem állapot.

:3

Vadnokedli
Philipset. Soha! <#wow3><#schmoll2> szoptunk mi is vele.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DJ RX7
Monitoron (HDCP-s) DVI - HDMI kábellel tökéletesen megy. Nem a PS3-nak van problémája. Egyik srácnak írtam egy e-mailt õ azt írta, hogy AV + HDMI kábellel bírta mûködésre nagy nehezed.
Ebben az egészben az a legjobb, hogy eltûntettük a AV kábelét a PS3-nak.

DanielT
Ott valami gomoly gond lesz. Próbáljátok meg a PS3-at egy másik tévén és egy másik PS3-at ezen a tévén, csak ez fog tuti választ adni, hogy mi a baj.
DJ RX7
Sziasztok!

Karácsony alkalmával beújítottunk egy 42PFL3606H/58 (Philips 3000 Series) FullHD-s TV-re.
Sajnos a PS3-at semmilyen módon nem akar rajta elindulni. HDMI kábellel próbáltuk meg rákötni, de teljes a sötétség. Próbáltuk más HDMI bemenetben, más HDMI kábellel, bekapcsoló gomb sokáig nyomásával, beállításokkal macera, de sajnos semmi sem vezetett eredményhez. PC-t rákötöttük DVI - HDMI kábellel és tökéletesen ment. Frissítettük a TV szoftverjét is.
Utána olvasgattam máshol is és nem írnak arról, hogy ne lenne kompatibilis a PS3-al vagy valamilyen hasonló probléma lenne vele. YouTube-on videó is van róla, hogy PS3-at használják ugyan ilyen TV-n.

Van valamilyen ötletetek, hogy tudnánk mûködésre bírni a készüléket?

Holland Kemence
PS3-ra bluray filmek felmásolhatók? Esetleg úgy is, hogy pendriveról? Szóval ha letöltök egy filmet, azt mindenképp ki kell-e írnom BD-re.

Vadnokedli
Európai létedre inkább UK Acc.ot csinálj... Nekem tökéletes, vettem is hozzá 35 Fontos feltõkártyát minden oké vele.

Sziasztok a Storral kapcsolatban tud valaki segíteni? Csináltam USA accountot is, de azt írja, hogy "you cannot using another usder's sign-in ID"

Hát elakadtam 😞
DanielT
Vinyó lényegtelen, kompletten felmásolni nem lehet a játékokat, egyik másik installál valamennyit.

Menni fog a régebbi tv-vel is.
Sziasztok!
En egy leendo ps3 tulaj vagyok(ex xbox 360),es erdeklodnek egy ket dologrol.
Kezdenem azzal:miert jobb,ha nagyobb merevkemez van a gepben?Fel lehet masolni a jatekokat mint xbox-ra?
Tv-m egyenlore egy regebbi tipusu crt,van rajta scart csati.Mindenkepp kell a hdmi?Mert mar nagyon jatszanek,es a ps beelozre a tv-t a fontossagi sorrendben.
Londoni tag van itt?Csak azert,hatha tudja hol a legolcsobb a ps.En amit kineztem 180 font....330 gigas.Egyenlore ennyi,majd meg(sokszor) jelentkezek. ;-)
PlayStationŸStore is not available in the selected country or region.
mit tegyek??
Holland Kemence
Igazából BD filmekhez kéne meg veszek hozzá pár PS meg konzol only játékot, pl god of war stb.

cloud.strife
Nálunk most a 320Gb + Virtua 4 + Move csomag volt 89e. Azt vitték mint a cukrot.

Hivataloséknál a leárazás után mindjárt volt egy felárazás is (csak mo) a magas EUR miatt... 😞

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
Sok is a 80 érte. 50-60ért megkapod. Sony féle leárazás nem várható, esetleg egy-két üzlet leárazza, bár karácsony után érdekes lenne.
Jönnek majd a többiek és ajánlanak valami konzolüzletet ahol olcsón megkapod.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Holland Kemence
Januárban jöhet valami leárazás?
Most volt a mediaban 160as +1kontroller +gt5 80ért amit sokallottam érte.

LeventeV
320ast vegyél. Jobban megéri. Nem sokkal drágább és játékot is kapsz hozzá. Uncharted 3 packet ajánlom a mostaniak közül.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Holland Kemence
Legolcsóbban hol kapok 160 gigásat, vagy nincs akkora difi a 320as meg a 160as között árban?

ELADÓ: Resident Evil 5 gold edition katt

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

deep
Jól hallottad, és tud.
Holland Kemence
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy még mindig az egyik legjobb bluray lejátszó a ps3.
3D-s lemezeket tud kezelni?

bpeti72
Végre megérkezett Eagle-eye, indulhat a harc.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Vadnokedli
Jó lenne ha PS3 on is megcsinálnák..., mert ezt én se értem.

Csak mert az xbox-nál amcsi címmel gond nélkül ment a magyar kártya.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Vadnokedli
Ha Angliaban elsz nem. Persz angol bankkartyaval angol accounthoz.

Sziasztok!

Bankártyás vásárlás a store-ból felejtõs?

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Yoda001
szokott, ha nagyon felmelegszik 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Vadnokedli
Nekem is pattog néha.. Amióta kihúztam csak úgy az árambol mert annyira felbasztam magam 😄D.. majd valami Restore szart csinált.. és azóta :'D

nekemaz éjszaka közepén pattant régi tv-m meg egyebek

FlyHigh
Szokott nálatok olyat csinálni a ps, hogy pattan egyet a mûanyag? Hõvel tudnám összefüggésbe hozni, mikor melegszek, meg hûl akkor tapasztalható 1-2 pattanás. Zsír új 320gb géprõl van szó.

Thrash \'Till Death

cloud.strife
Csak a fizikai minõség a különbség, illetve az, hogy a drága kábeleket letesztelik mielõtt csomagolják az olcsó szarokat meg nem.

Mi is árulunk 1000Ft-os 1m-es HDMIt, egyszer próbaképp kicsomagoltam 3-at. Bedugtam, megrángattam kicsit õket, majd mindhárom megszûnt jelet továbbítani. Pedig csak megtekergettem 2x a csatinál a kábelt. De ha valaki megveszi és egyszer bedugja, majd soha többet nem nyúl hozzá, akkor jó lesz. Nem kell tekergetni. Ennyi... 😊

FlyHigh
Arról van itt szó, hogy legtöbb elismert cég már régrõl nyomja az analóg hifis korszakból, ott még volt is komoly jelentõsége ennek, csak õk ebben a digitális világban is meg szeretnének élni és itt jön képbe a kamu marketing, mivel sok szelepes ember van, meg is élnek.😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
mechanikai igénybevételnek igazából nincsenek kitéve a hdmi kábelek, senki sem húzkodja szét és csavarja fel napi 3x õket, digitális jel roncsoló hatásáról meg még nem láttam semmi kimutatást, ugyanannyit ki fog bírni egy gagyi, mint egy fullos monster. Otthoni használatra megfelel az olcsó. Persze teljesen más az ha rendezvényekre van kipakolás naponta és kapja a hideget, meleget, párát, oda megérheti a legjobbat megvenni erõsített csatlakozókkal és kábelvédõvel.

Thrash \'Till Death

cloud.strife
Utolsó mondat a lényeg... 😊

sure
Ez csak apró észrevétel volt a "legolcsóbb mindig mûködik" és a "digitális jel vagy átmegy, vagy nem" témájához.
HDMI kábelbõl én is 2 különbözõ Datart gazdaságost (itteni MediaMarkt...) használok 2+ éve gond nélkül, de van egy ismerõsöm, aki vett egy kb. 10 ezer forintos LG DVD-lejátszót, és mivel elõtte nem nézett utána a dolgoknak, rábeszélték a boltban egy kb. ugyanennyibe kerülõ 1.5 méteres HDMI kábelre...Oké, például a csatlakozó elfordítható rajta, ami hasznos lehet mondjuk szekrényben tartott lejátszó, vagy falhoz betolt TV esetén, nem kell meghajlítani a kábelt, de szegény a fejét fogta, mikor utólag felnézte a normál kábel árakat. Mondjuk simán lehet, hogy a lejátszó 2 év múlva már lerohad, a kábelt meg tudja majd máshoz is használni 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

Skynet
A HDMI-t ne keverjük a Toslink kábellel.
A HDMI kábelnek teljesen mind1 másfél méter alatt hogy milyen márka milyen minõség,mennyire aranyozott, van e szûrve stb...
sure
Én ezzel egyszer faragtam csak rá, kicioccó egy méteres Toslink kábel átvitte ugyan a fényt, ott volt a piros pötty a túloldalon, de kevés volt a DAC-nak, hogy összerakja belõle a hangot ("no signal" üzenet). Egy normális Philips kábellel megoldódott a dolog (szemmel láthatóan is erõsebb volt a piros fény a kábel másik végén).

A sima HDMI kábel valószínûleg nem ennyire érzékeny az anyagminõségre, illetve a digitális jelben az a szép, hogy a szabványokba elég frankó hibajavító eljárások vannak beépítve, így ha van is kábelminõségbõl adódó veszteség, szemmel-füllel gyakorlatilag lehetetlen észrevenni a már dekódolt anyagon, de biztosan van mûszer, amivel ezt is ki lehet mérni.

És abszolút jól is teszed.

Papesz

FlyHigh
Az a szép a digitális jelben, hogy vagy átmegy, vagy nem. Mindig a legolcsóbbat veszem.

Thrash \'Till Death

Skynet
Akkor elmondanám hogy 1-1.5 méter alatt kb teljesen lényegtele mennyire minõségi és milyen márkás a HDMI kábel...
Az pedig hogy jó kábellel elõfordulhat hogy egy hdready tv-n kétszer jobb képet kapunk mint egy fullhd-n...lol...😄
Vadnokedli
NFS: The Run / BF3 ha valaki ezekkel játszik az vegyen fel Friends List-be :
Shepherd_6061

sure
"annál konzolnál vga kábel jobb képminõséget ad mint a hdmi"

Bár nincs XBoxom, de ezt nehezen tudom elképzelni.

Szerencsére szabványos HDMI csatlakozója van a PS3-nak, nem kell egyedi Sony kábelt venni.

DanielT
Viccelt.

Tökmindegy milyen HDMI kábelt veszel.
Kösz sokat segítettél. A snakebyte az jó márka vagy a sonynak van saját hdmi kábelje? Vga kábel micsoda? Tudom hogy ez nem xbox, de azt mondják hogy annál konzolnál vga kábel jobb képminõséget ad mint a hdmi. Én úgy tudom, hogy a hdmi a legjobb, és az szabványos hd.