89387
PlayStation3
-
#82171 Szerintetek ez jó vétel? Ebből igazából csak a MGS érdekel, a másik kettőről sosem hallottam! -
#82170 Bármilyen konzolüzletben.Ha boltban veszed akkor nincs melléfogási lehetőség.Csak az árat és az akciókat figyeld.Slim-et vagy Superslimet vegyél(mást már nem is találsz) -
fornettisuti #82169 Mit ajanlatok, hol erdmes venni ar-ertek-bolti megbizhatosag szentharomsag tekinteteben Ps3-at? -
#82168 van limbo, mindent visszaszívtam. :D -
#82167 Limbo tölthető plus-osoknak magyar store-ról! :) -
#82166 Jó volt szerintem is. -
#82165 vanquish -
#82164 A Vanquish nagyon korrekt darálda, igazi japó cucc :) -
Neoncsoves #82163 apropó Vanquish, Batman: Arkham City letöltve és játékra készen. Kár hogy mostanában keveset PS3azok, ha játszok is akkor NHL vagy FIFA. Bár előbb-utóbb időt fogok szakítani ezekre a singleplayer játékokra is... Vanquish-sel játszott valaki? -
Neoncsoves #82162 Igazából nézegettem ezt az opciót is, bár nem mindegyik fájlt pörgettem végig. Bár nem értem, ha lenyomom a háromszöget, akkor van egy "subtitle options" lehetőség a kezelőfelületen, csak ott nem jelez egy feliratot sem. Jó lenne ha ezt megoldanák valahogy a további verziókban, lényegesen kényelmesebb lenne az egész. -
#82161 PS3on ha nézed a mappákat elvileg minden mkv filmnél van egy almappa amiben van többféle encodeos változat ugyanabból a filmből. Ott kell végigpróbálgatni és megkeresni a megfelelőt. Legutóbb a lawlesst néztem, aminél alapból az angol feliratot rakta be, de elindítva az "undetermined" verziót viszont már a magyart töltötte be -
Neoncsoves #82160 Üdv!
PS3 media serverrel kapcsolatban lenne kérdésem. Leszedtem a PS3 Media Server-t, egyes filmeket felirattal simán megnézek, de azokkal problémám van amelyekbe bele van "égetve" a felirat (.mkv kiterjesztésű fájlok), míg PC-n a VLC Media Playerben egyszerűen jobb katt, videó beállítás, feliratsávnál tudok választani feliratok között, addig a media serveren keresztül lejátsszva a film alatt nem tudom állítani a feliratot, sőt egyáltalán nincs felirat. Nézegettem a transcode settingst, forced sub, primary language, etc de nem nagyon akar működni. Akinek van tapasztalata/ötlete az segítsen legyen szíves. Előre is köszi -
#82159 haiii
mi is szeretnenk beujitani egy PS3 -at, erdemes most venni, vaaaaaagy?
(PS3 500 GB, DualShock3-Wireless Controller, Spiele "Gran Turismo 5 Academy Edition", "Uncharted 3:Drake's Deception GotY-Edition" - 299euro) -
Jimanszky #82158 Sziasztok!
Gondolkodom egy Ps3 Super slim vásárlásán.Szerintetek milyen lehet?Vagy maradjak egy sima Slim 320GB-nál? -
#82157 Media servert használok, az mkv megy rendesen, csak az ISO val van bajom. De most már akkor értem mi van.
off Nem tudsz valami jó lejátszót PC-re ami viszi az ilyen iso 3D filmeket. PowerDVD-t próbáltam megy is de valahogy nekem nem jön be. -
#82156 Nem sajnos.A ps és a psp is egyéni ISO-val dolgozik,ugyan az mint az ISO kiterjesztés csak mása neve és senki más nem használja.
Blue ray lejátszásánál próbálkozz inkább media serverrel vagy egy külső vinyóval.Pen drive nem fg működni mert fat32-re formázott jó csak és ha van is egy bazinagy pendrived akkor sem engedi másolni mert túl nagyok a file-ok.
A media server a legegyszerűbb és legkényelmesebb. -
#82155 Iso fájlt felismeri a PS3, letöltöttem egy Blu ray filmet, de nem látja a mappában a fájlt. -
#82154 Köszönöm -
#82153 Csodalatos ez a magyar store, vettem psnplust ma, szepen teszem be kosarba az instant gameket, erre a double dragon es scott pilgrim nem megy be pedig ott volt a free jelzes a plusosok szamara, de ahogy eszrevettem ma tette be az ehavi instant jatekokat es kiszedet parat, de csodalatos modon a limbo-t ami uk storeon van, a magyar storeban megse jelent, es megtegettem volna hogy uk psn plust veszek, de en tamogatni akartam a bantulandi store-t, es lass be is szoptam. dragabban szarabbat, ezaz. -
#82152 UC3.Killzone3,Resistance3.GT5,AC relevation,AC3.Most hirtelen ezek jutnak eszembe.Na meg motorstorm acopalypse.Ezek közül majdnem minden kiemelkedően működik a 3d élménye(azaz jók az effektek és verik a filmes effekteket vagy más játékokét) -
#82151 sziasztok
Tudna valaki ajánlani 3D játékokat ami élvezhető hatást nyújt.
köszönöm -
fornettisuti #82150 Koszonom a valaszokat.
Accal kapcsolatban, online tartatalom miatt logikus UK accot letrehozni, alairom.
Erhet-e barmi hatrany, magyar acc hasznalata eseten, illetve miert erdemes tobb accot is letrehozni? Merthiszen azt mondjatok "UK acc is legyen".
UK accal kapcsolatban:
Ezek valos szemelyekrol generalt nevek, cimek, nem lehet problema vagy utkozes ezek hasznalatabol?
(Csak, hogy tudjam mire lehet szamitani, nemszeretnek lufira futni, ugyebar nekem ez a regelosdi, uj dolog.)
Hardver:
Superslim kulseje jobban tetszik, de kulso alapjan nem aldoznam be a megbizhatosagot, ergo ha tudhato hogy a slim elseje jobban birja, vegulis nagyobb haz, tobb hely lehet benne pl lemezforgatasnak, hutesre, akkor a slimet valasztanam.
Superslimrol, annyit sikerult kideritenem, hogy az elcsusztathato ajto alatt olyan keves hely van, hogy a lemez porgetesekor sokkal jobban hallatszodik az, mert "be rezonal" az ajto.
Ha a bele mindegyik gepnek ugyan az, a hutes-szellozes megoldasa szempontja nem elhanyagolhato, erre vonatkozolag sem talaltam erdemi infot. Nem mindegy hogy megtud-e foni a gep, zart szobaban .
-
#82149 A Slim és superslim is jó választás,azt vedd meg amelyik tetszik vagy amelyikre pénzed van.
1.helyes használat?Nem dobáld,üsd verd:)Viccet félretéve semmi xtra nincs a használatban.Amire figyelj h ha állítva használod legyen hozzá talpad is mert felborul.A lemezt egyenesen tedd be mert elkezdi forgatni a tálcán kívül a lemezt és akár karcolhatja is.Nekem nem nagyon jött ez össze de bnőm ha lemezt tesz be rendszeresen látom h kint forgatja a lemezt a gép.
2.
Gt5 öt ajánlom nagyon.Ezen felül Uncharted trilogy és killzone trilogy.
BF3 itt is van ps3-on de sztem próbálj be egy killzone3 at mert mehanikailag nagyon hasonlít a bf3-ra!Kvajó a multija.A 2 rész laggos nagyon és nehéz mert már csak pro-k tolják,nagy mapokon kevés lesz a sikerélményed a hátrányból fakadóan.
3.Online hoz csak reg kell és ennyi.Legyen UK és magyar accod is.Elég erős a wifi antennája szóval wifin is kényelmes a játék és nem laggol tőle.
4.egér billt a legtöbb konzolboltban vehetsz hozzá.ezek speckó kiegek szóval dráágák lesznek.Egy 20as minimum.Az XMB-t tudod bármilyen egérrel irányítani ja meg a böngészőt is.
A többi kérdésedre a google is választ ad.
ÜDv
-
#82148 Efféle:
-
#82147 Nem,csak adatot tehetsz rá és futtathatod onnan őket.Arra jó h helyet csinálj a többi cuccodnak a vinyón. -
#82146 Oké, eldőlt, köszönöm :) -
#82145 Mindegy, hogy melyiket veszed, Slim vagy Super Slim. Amelyik neked jobban tetszik.
A konzolt könnyű kikapcsolni. Bezárod a játékot a kontrolleren levő középső Home gombbal, aztán a menüben teljesen bal oldalt van egy olyan menüpont ami kikapcsolja a konzolt. Ha lefagy akkor én megnyomom a kikapcs gombot a ps-en és akkor egy kis idő után kikapcsol.
Ahhoz hogy online tudj játszani kell internetkapcsolat (Wifin vagy kábelen keresztül) és egy PSN account. Több accountot is létrehozhatsz. Én személy szerint ajánlom, hogy egy UK accountod is legyen legalább. Ez INGYENES. Nem kell fizess a multiért mint az Xbox-nál. -
#82144 Mi féle nokedli az? -
#82143 USA Store-ról Ni No Kuni demó tölthető, akit érdekel ;) -
fornettisuti #82142 Sziasztok. Belekostolnek 28 evesen a konzolos eleterzesbe egy ps3-al. De egyaltalan nemtudok donteni hogy slim vagy szuper slim kell- e nekem?!
Szoval kiktol mastol, ha nem a gyakorlott bolcsektol kerdeznek, toletek.
Alap dolgok is errdekelnek, mint pl. Gep helyes kikapcsolasa, fagyaskori lepesek/teendok (azt tudom, hogy konnektorbol nemszabad kitepni :-)
Ami erdekel jatek, GT5, ugralos, maszkalosok es fps.
Fps-bol csak a multi erdekel (pc-n egesz Battlefield szeriat megvettem, jatszottam, ergo nemhagynam abba konzolonsem).
Online multihoz mi szukseges wi-fi-n kivul?
Eagle-Eye-t honnan erdemes beszerezni-milyen eger+bill jo hozza?
En ugy tervezem, alapgep 2 gamepad (baratnome lenne az egyik)+ veszek hasznaltan par jatekot ami erdekel.
Piros gamepadet lehet venni kulon?
Ez a psn account ez mihez kell? nemigazan akarok elofizetni.
Elso korben ennyi lenne a mondokam. :-) -
#82141 az lehet, de tuti hogy 10 év múlva is lesz szerver:D -
#82140 Biztos h nem.A kisebbeknek tényleg lelövi,ez nem vitás,de pl a Bad company 2 simán megy a mai napig is.Multkor én is szembesültem az EA faszságával.A Fight Night 4 ben akartam feltölteni képeket az ea-s accra de nem engedte mert megszüntették,a multi megy rendesen de az extrák megszűntek.Szóval bátran vágj bele a játékba,akár cod akár bf mellett döntesz. -
#82139 Na a cs az egyáltalán nem fog meg :)
DE!
Említették itt előttem, hogy az EA kétévente kilövi a szervereit. A BF3 ha jól tudom tavalyi játék. Lehetséges, hogy most megveszem, előfizetek multira, aztán következő ősszel bezár a bazár? -
#82138 Lehet USB-re telepíteni játékokat? -
#82137 USBs FAT32 re formázott külső vinyó,de ez sem túl jó megoldás -
#82136 Help, hogy tudnám kibővíteni a plusz tárhellyel a pst? 320asom van de kevésnek bizonyult 15 giga szabad hely van még rajta kb. -
#82135 vagy vedd meg a csét -
#82134 Far Cry 3-at végigvitte valaki? Hány óra van a singleben? -
#82133 igazad van.Mind2 jó és mind2-őt másért szeretik.ennyi.
Neoncsöves:Valszeg a sávváltást hallod vagy azt mikor hirtelen próbál vmit betölteni.Semmi probléma sincsen.Pl Sandbox gameknal teljesen átlagos h néha behangosodik vagy kiadja ezt a jellegzetes hangot,nem kell megijedni tőle!psp-n bele lehet látni az olvasó részbe és ott látni h az olvasófej egy sinre van rögzítve amely tud mozogni fel és le és az is hangos tud lenni,sőt ha nagyon finomkodsz meg is érezheted ahogy az fel le vánszorog.Ps belsőt még nem láttam de sztem valami ilyesmi ott is és annak simán van hangja:) -
Neoncsoves #82132 az normális hogy lemezes játék használata közben néha hangos a meghajtó? tehát így kattog vagy nem tudom, de amikor "betölti" az adatot vagy nem tudom, akkor abbahagyja és csendes az egész.