PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami lemezkímélõ opció, azzal nem lehet felmásolni a BD tartalmát a gépre?
Thrash \'Till Death
Uncharted 3-al elkezdtem játszani egy magyar fiókon, simán megy semmi gond.
Öcsém is elkezdett volna vele játszani az õ magyar fiókján. De mikor New Gamere megy és kiválasztja a nehézséget, majd elkezdõdne a játék, akkor a gyûrû forog és nem lép tovább, nem csinál semmit, csak a gyûrû forog egyfolytában...
Gondoltam h karcos a lemez vagy ilyesmi, de miután visszaléptem a fiókomban és folytattam a játékot ment minden remekül.
Mi lehet a gond?
PS3 Slim 250 PC
http://9gag.com/gag/5135249
Milyen jatekokra erdemes beruhazni?Egy par kihagyhatatlan game?Fifa 11 mar jon ebay-rol(4font),most licitaltam killzone 2re 3fontert+crisys 2re 4 fontert.
Fifa 11+Crisys2 nagy kedvencem volt xbox-ra.
:3
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ebben az egészben az a legjobb, hogy eltûntettük a AV kábelét a PS3-nak.
Karácsony alkalmával beújítottunk egy 42PFL3606H/58 (Philips 3000 Series) FullHD-s TV-re.
Sajnos a PS3-at semmilyen módon nem akar rajta elindulni. HDMI kábellel próbáltuk meg rákötni, de teljes a sötétség. Próbáltuk más HDMI bemenetben, más HDMI kábellel, bekapcsoló gomb sokáig nyomásával, beállításokkal macera, de sajnos semmi sem vezetett eredményhez. PC-t rákötöttük DVI - HDMI kábellel és tökéletesen ment. Frissítettük a TV szoftverjét is.
Utána olvasgattam máshol is és nem írnak arról, hogy ne lenne kompatibilis a PS3-al vagy valamilyen hasonló probléma lenne vele. YouTube-on videó is van róla, hogy PS3-at használják ugyan ilyen TV-n.
Van valamilyen ötletetek, hogy tudnánk mûködésre bírni a készüléket?
Hát elakadtam 😞
Menni fog a régebbi tv-vel is.
En egy leendo ps3 tulaj vagyok(ex xbox 360),es erdeklodnek egy ket dologrol.
Kezdenem azzal:miert jobb,ha nagyobb merevkemez van a gepben?Fel lehet masolni a jatekokat mint xbox-ra?
Tv-m egyenlore egy regebbi tipusu crt,van rajta scart csati.Mindenkepp kell a hdmi?Mert mar nagyon jatszanek,es a ps beelozre a tv-t a fontossagi sorrendben.
Londoni tag van itt?Csak azert,hatha tudja hol a legolcsobb a ps.En amit kineztem 180 font....330 gigas.Egyenlore ennyi,majd meg(sokszor) jelentkezek. ;-)
mit tegyek??
Hivataloséknál a leárazás után mindjárt volt egy felárazás is (csak mo) a magas EUR miatt... 😞
www.digimomentsvideography.com
Jönnek majd a többiek és ajánlanak valami konzolüzletet ahol olcsón megkapod.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Most volt a mediaban 160as +1kontroller +gt5 80ért amit sokallottam érte.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Azt hallottam, hogy még mindig az egyik legjobb bluray lejátszó a ps3.
3D-s lemezeket tud kezelni?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Bankártyás vásárlás a store-ból felejtõs?
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Thrash \'Till Death
Mi is árulunk 1000Ft-os 1m-es HDMIt, egyszer próbaképp kicsomagoltam 3-at. Bedugtam, megrángattam kicsit õket, majd mindhárom megszûnt jelet továbbítani. Pedig csak megtekergettem 2x a csatinál a kábelt. De ha valaki megveszi és egyszer bedugja, majd soha többet nem nyúl hozzá, akkor jó lesz. Nem kell tekergetni. Ennyi... 😊
www.digimomentsvideography.com
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
HDMI kábelbõl én is 2 különbözõ Datart gazdaságost (itteni MediaMarkt...) használok 2+ éve gond nélkül, de van egy ismerõsöm, aki vett egy kb. 10 ezer forintos LG DVD-lejátszót, és mivel elõtte nem nézett utána a dolgoknak, rábeszélték a boltban egy kb. ugyanennyibe kerülõ 1.5 méteres HDMI kábelre...Oké, például a csatlakozó elfordítható rajta, ami hasznos lehet mondjuk szekrényben tartott lejátszó, vagy falhoz betolt TV esetén, nem kell meghajlítani a kábelt, de szegény a fejét fogta, mikor utólag felnézte a normál kábel árakat. Mondjuk simán lehet, hogy a lejátszó 2 év múlva már lerohad, a kábelt meg tudja majd máshoz is használni 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
A HDMI kábelnek teljesen mind1 másfél méter alatt hogy milyen márka milyen minõség,mennyire aranyozott, van e szûrve stb...
A sima HDMI kábel valószínûleg nem ennyire érzékeny az anyagminõségre, illetve a digitális jelben az a szép, hogy a szabványokba elég frankó hibajavító eljárások vannak beépítve, így ha van is kábelminõségbõl adódó veszteség, szemmel-füllel gyakorlatilag lehetetlen észrevenni a már dekódolt anyagon, de biztosan van mûszer, amivel ezt is ki lehet mérni.
Papesz
Thrash \'Till Death
Az pedig hogy jó kábellel elõfordulhat hogy egy hdready tv-n kétszer jobb képet kapunk mint egy fullhd-n...lol...😄
Shepherd_6061
Bár nincs XBoxom, de ezt nehezen tudom elképzelni.
Szerencsére szabványos HDMI csatlakozója van a PS3-nak, nem kell egyedi Sony kábelt venni.