89387
PlayStation3
-
#82211 Azt nem tudom hogy csináltad, mert ha bejelölöd az országot hogy UK , akkor nem fogadja el a magyar irányító számot. -
fornettisuti #82210 Ezt hogykell csinalni pontosan UK fiokot magyar cimmel? -
#82209 Nekem angol fiókom van magyar címmel : és én töltök rá pénzt is -
fornettisuti #82208 Superslimmel nincs semmi gaz, mert 1-2honapja jelent meg kb. Es meg nemtelt el annyi ido, hasznalatbol, mint pl Slimnel, hogy kilehetett volna tapasztalni, ez rancfelvarrott Slim rancfelvarrasa 2012 vegen. -
fornettisuti #82207 Konzolvilag. Eppen most frissitettem a fw-t.
Gamepad akksijat, hogyan kell feltolteni?
Most akarok regelni psn-re, uk fake nev, cimet irhatom a generatorbol, vagy jo a magyar igazi is?
Nemfogok feltolteni penzt ra, vasarolni se fogok storeon.
Csak online multi kell nekem. -
#82206 mi a gaz a SS -el? csak mert mi is most akarunk venni. lenyegeben ugyan ez a pack -
#82205 na, szép kis pakkod lesz, bár azt a superslimet lehet nem kellett volna, hanem csak a sima slimet :)
nézd, van egy (kettő?) adott fw amit lehet kicsit pofozgatni, abból lesz a cfw, amit a ps3-ra feltöltve bármilyen játékot (írt, másolt) lehet futtatni, és egy rakás hack is van szinte minden játékhoz, legutóbb amin meglepődtem az a GTAIV volt... szerencsére 4-5 év alatt csak 2-3 ilyennel találkoztam, de pl MW2-nél rendszeresek a cheaterek... :( (igaz, az híres is róla) -
#82204 hol vetted? -
#82203 Ahogy láttam ps3on játszák a legtöbben battlefieldesek közül, de ez csak statisztika (de én játszok az biztos) BC 2t szerintem nem érdemes de beszerezheted, úgy is aprópénz újjonan. És nincsenek csalók vagyis,. engem néha csaloznak de hát. Én 'bf veterán' vagyok én csalhatok :) -
fornettisuti #82202 Nos, megrendelve, holnap erkezik:
Playstation 3 (PS3 Super Slim) 500 GB + Uncharted 3 GOTY + GT 5 Academy Edition+LittleBigPlanet.
Kerdes:
Battlefield3-ra mennyire ritkan/gyakran fagy? Sokan jatszak multiba?
Bad Company2-t erdemes beszerezni esetleg hasznaltan accountal egyutt, sokan jatszak-e meg multiba?
(Cod szerian nemerdekel Cod2-utan mar nem jon be)
Vagy mi ajanlott fps, amivel jo multiba jatszani esetleg van ra boven magyar jatekos is?
Tovabba:
PS3on is vannak
heaterek, aimbotosok, wh-sok Battlefield Bc2, Bf3-ban,mint PC-n?
En fps-t csak online multiba jatszok, singleplayer resz nemerdekel, ezert ne kovezzetek meg :-) -
#82201 Annak idején lecsekkoltam, ha jól rémlik CECHK van nekem. (az E-sen gugli szerint voltak memóriakártya-slotok is - mint a 60-asokon - , ami az enyémen már nincs) -
Fidolorous #82200 Tévedtem, az NTSC 80 gigás szoftveresen kezeli a PS2 gamékat. Lesd meg majd a konzolod hátulját ha CECHEvalami akkor nyert ügy.
-
Fidolorous #82199 Ha jól tudom pont az NTSC 80 gigások MÉÉG hardwaresen kezelték a PS2 játékokat, ám a PAL verzióból ez a funkció már teljesen eltávozott. Szintén a 60 Gigás PAL csak softwaresen emulálja a játékokat, egyedül az NTSC-s kiadásban volt benne hardverileg egy PS2. -
#82198 Sajnálom.
Nekem 80-as NTSC van, de már sajnos nem a ps2-kompatibilis verzió. (azt hiszem azok eleve már csak szoftveresen emulálták a ps2-t és közel sem olyan jól, mint az első szériás 60-as fat-ek, ahol a hw is benne volt hozzá.)
-
Fidolorous #82197 Off jellegű, személyi szoc probléma következik:
Mert ügyesen így december végefelé olyan tartozást hoztam össze, ami sajnos nem várhat januárig, illetve az első fizetésig.
Így sajnos, oly rövid alatt meg kell válnom ettől a ritkaságtól.
Sebaj jövőre visszatérek, és beszerzek egy 80 gigás NTSC konzolt csakazértis. -
#82196 Az el se ért az öreg kontinensre :)
Egyébként hogyhogy túladsz a dédelgetett FAt-en? (láttam a hirdetésed) -
Fidolorous #82195 a 20 gigásban nem volt ! :D -
#82194 Persze, hogy kompatibilis. -
#82193 Erről még nem olvastam, de meglepne ha nem lenne visszafelé kompatibilis. -
fornettisuti #82192 köszönöm! még csak annyit erről, hogy az 1.4v kábel visszafele kompatibilis az 1.3v eszközökkel? A tv-m még 1.3v hdmi verzios. -
#82191 Az átvitt kép minőségében nincs eltérés, csupán a drágábbak jobban árnyékoltak, kevésbé törékeny a kábel anyaga, és az aranyozott nem kopik el olyan hamar, ergó több ki-be dugdosást bír el. Ettől függetlenül én 2 éve haszálok egy egyszerű 2m-eset, amit 800HUF-ért vettem a tescoban, és eddig semmi baj vele. Én nem vennék drágábbat. -
#82190 Itt van minden fajta és jóval olcsóbban mint bármelyik boltban. -
fornettisuti #82189 Van különbség HDMI és HDMI kábel között, nem tudom milyet érdemes venni , van sokféle. LG FullHD-tvre kötném itthon, majd később FullHD monitort is vennék.
Konzolvilágról venném a gépet játékot , kiegészitőket.
Linkelnétek olyat ami tuti jó? Minimum 3méteres kell. Köszi. -
#82188 Minden Ps3 modellben van wifi, nem microsoft termék ;) -
#82187 Targytalan xD megoldottam csak a ps3 system-et kellett vissza allitani alapba -
#82186 Sziasztok nekem egy ps3 fat-om van nem reg vettem! Az a problemam vele mikor ramegyek az internet connection settings-re nem ad olyan lehetoseget hogy wlan method alapbol wired kapcsolatra akar raalni megneztem a gep hatuljan ott latszik hogy wifis tehat nem a legregebbi ps nem tudja valaki mi a modja annak hogy hasznaljam valahogy a wifit? feltettem ra a legujabb firmware-t de semmi kerlek ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban valaszoljon elore is koszonom -
#82185 Elhiszem:) Uncharted Trilogy-ban nem fogsz csalódni. Hajrá, írj, ha megvan. -
#82184 csak már a tököm tele van az árak számolgatásával, meg hogy melyik módszer éri meg legjobban -
#82183 jó ötlet ;) -
#82182 és hogyha vennék egy alapgépet, uncharted trilogyval? Mert emiatt a játék miatt veszem elsősorban -
#82181 Sztm elnéztétek a fórumot! -
#82180 Az lehet, de az én befizetett adómból meg áfa-mból fizetik most. -
#82179 (aztmá' a vikiék elköltötték tavaly) -
#82178 Hihetetlen árak. A EU legmagasabb áfa-jával is európa legjobb árai. Nemsemmi.
Így lesz a szüleinknek nyugdíja? :/ -
#82177 kösz szépen -
#82176 Ha szereted az FPS-eket akkor jó a Killzone. Nekem tetszett a 2. és a 3. rész is, bár a 3. rész nagyon rövid. (COD Style)
Azonban még mindíg azt ajánlom, hogy vedd meg inkább a Uncharted3-as pakkot, mert nagyon olcsó már az első két rész. Ha végigviszed garantálom, hogy nem fogsz csalódni. Az első pakk amit mutattál az 7 ezerrel drágább mint az Unchartedes és annyiért simán megveszed az első két részt. 85 ezerért akkor nem csak 3 collectiont kapsz a konzolhoz hanem 4 nagyon jó PS3-as címet.
Az AC3 meg nem közvetlen folytatása az előzőeknek. AC1 különálló, AC2 -Brotherhood és Revelations alkot egy hármast, és az AC3 megint egy külön történetszál. Ami közös bennük az a Desmond szál, ami kb 1 jó óra a játékból és a játék elején van egy jó összefoglaló.
-
#82175 ezekkel az a baj, hogy nem a harmadik résszel akarok kezdeni:) első ps-m lesz emiatt
Killzone trilogy? -
#82174 Inkább ezek közül válogass. Olcsóbbak és jobb játékokat adnak hozzá:
AC3
Uncharted + GT5
-
#82173 Mondjuk egy ICO & SotC-t nem hagynék ki a helyedben (persze nem feltétlenül ebben a gépcsomagban) -
#82172 Ezek mind PS2es játékok feljavított grafikával. Inkább olyan konzolt keress amihez egy jobb PS3as játékot adnak. GT5, Uncharted, inFamous, God of War stb.
Az, hogy Slim vagy Superslim az mindegy. Slim olcsóbb.