PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Fingomnincs hogy van beállítva a routered, de valamiért nem engedi csatlakozni a PS3-at.
És mi a megoldás rá?
deep
Nem amiatt. A routertõl nem kap IP-t a ps3 valszeg.
DJ RX7
Az miért van hogy az egyik Sixaxis folyamatosan balra húz? Gondolom az egyik analóg karral van a gond. Lehet ezt házilag orvosolni vagy kuka, esetleg szerviz?

:3

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy fel tudok-e PS3-al menni az internetre, ha nincs állandó IP címem? Diginetem van és mindig új IP címet kapok mikor újra bejelentkezek internetre. Vettem egy PS3at, de mikor próbálom rárakni a netet, azt írja, h "The attempt to obtain an ip adress timed out." Ez a változó IP címem miatt van, vagy más az oka? Elõre is köszönöm!
bpeti72
Nekem a beltérivel volt gond. Miért mondjak, ha nem így van?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

deep
Nalátod😊
DJ RX7
Megérte a próbát, a futár már holnap hozni fogja az LG-t. <#vigyor2>

sure
A HDMI elvileg szabványos csatlakozó-felület, kicsit sarkítva pont, mint az antennabemenet a TV-n, ez, hogy egyik márkájú tévé HDMI-csatlakozása nem kompatibilis egy másik gyártó HDMI-képes beltérijével, DVD-jével, PS3-mal stb., ügyfél lerázó duma...

Isten nem bottal, hanem VMware.

DJ RX7
A Philips ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a konzollal van kompatibilitási gond. Ha felhívnánk a PlayStation ügyfélszolgálatot az meg a TV-t szidná.

deep
Próbát megér.
DJ RX7
Hát az ugyan ennyit tudó LG 700Ft-vel több csak. Nem is tudom miért nem azt vettük elõször. <#conf>
3 napos cseregarancia van ugye. Nagyon kétlem, hogy lenne rá esély, hogy visszacseréljék.

deep
Szerintem cseréltesd ki a tévét egy másik tipusra, nem hiszem hogy ezt ne tennék meg, ha árban ugyanannyi, vagy több a másik.
DJ RX7
Rágugliztam. Nincs is PS3-hoz VGA.
Csak a szopás megy itt. Xbox-ot kellett volna venni anno. <#idiota>

Boltnál el lehet állni a vásárlás jogától, de ott maximum 30 nap alatt fogják visszafizetni a készülék értékét.

Vadnokedli
Ugytudom a VGA nem tud HDt atvinni marmint felbontast. vagy ha igen lassan. Guglizz ra pasz. 😄xd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DJ RX7
Közben gondolkoztam és rájöttem nem fog menni, mert a HDCP védelmet nem lehet mjad kikerülni.

Már csak annyi kérdésem maradt Komponens AV vagy VGA AV?

DJ RX7
Srácok ha veszek egy DVI aljzat - VGA dugó átalakítót és azt a HDMI - DVI-re kötöm és úgy a TV-be a VGA bemenetbe dugom akkor az mennyire fog mûködni?
(Gondolok itt arra, hogy a digitális jelet analóggá alakítja)

Vagy ha PS3 AV - VGA csatlakozót veszek akkor az mennyire lesz jó? Abból ki tudná küldeni az 1080p-t és mûködne ?

oneal1
köszi!

néztem is, 69e a 320gigás motorstrom+gt5

!Forza Ferrari!

FlyHigh
Vegyél egy új 320gb slimet, én 2 játékkal vettem a konzolvilágtól 1 év garival 70e alatt.

Thrash \'Till Death

Yoda001
bármilyen, nem kifejezetten PS3-hoz való mikrofon is megfelel neki? egy ilyen 3-5 ezres kategóriában vennék valamit, gondolom ha usb csatlakozós akkor csak jó lesz neki, szerintetek?

oneal1: nyugodtan vegyél használtat, de 80e (90 esetleg) körül húzz egy határt, mert annál nagyobb értékben már kidobás... bár attól függ, miket adnak hozzá, ezek alapján nézd te is
ajánlom neked a hardveraprót a keresgéléshez

http://9gag.com/gag/5135249

oneal1
volt már egyszer ps3-am, de meg kellett vállnom tõle sajnos.
Szeretnék most venni egyet, hol érdemes boltban?
Esetleg használtan?

köszönöm elõre is!

!Forza Ferrari!

DJ RX7
Szinte minden létezõ beállítási lehetõséget kirándultunk.

A Philips egyelõre e-mail-ra, fórumon nem válaszolt. Felhívni még nem volt idõ.

DJ RX7
Az lehetetlen, mert youtube-on van fent videó, hogy ugyan ilyen típusú TV-n megy a PS3. A készüléken belül pedig a HDMI súgó alatt utalnak is az Xbox-ra és a PS3-ra is.

Szia!

Nekem is Philips TV-m van (Philips 37PFL5405H) és gond nélkül megy a PS3-al.
Beállítottad a TV-n, hogy melyik HDMI-rõl vegye a PS3 jelét?
bpeti72
Nekem, a HD mûhold vevõnél volt olyan, hogy a csak a kép jött át, hang nem volt. Telefonáltam, azt mondtak, hogy nem kompatibilis, a Philips beltéri a Panasonic TV-vel. Lehet itt is ez a gond.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DJ RX7
2 HDMI kábellel is megpróbáltuk. A port-ba ütközésik megy. (nem a tv mûanyagjába ütközik hanem a csatlakozóig)

FlyHigh
Kábel hiba esetleg? Vagy találkoztam már olyannal is, hogy a port túlságosan süllyesztve volt és így a csatlakozó nem érintkezett.

Thrash \'Till Death

Üdv,nem tud valaki eladó Logitech g25 kormányt? 😊

DJ RX7
Hat hatha a PS3 nem mukodesere lehet majd kenni es akkor megis kicserelik vagy valami.

A komponens?

Vadnokedli
3 nap a visszacserélés úgy tudom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DJ RX7
Ha nem cserélik vissza a TV-t akkor valószínûleg marad a komponens megoldás. Az tud továbbítani az 1080p vagy az csak 1080i?
És ha tud 1080p mennyivel gyengébb a képminõsége az 1080p-s HDMI-hez képest?

JGTC
1 kérdés amit tegnap elfelejtettem, hátha belefutott már itt vki. PS3 sárga led, cd benne maradt, az ilyenkor szokásos eljárás h ejectet nyomom hosszan még mielõtt a fõkapcsolót benyomnám, ez után kis idõvel ki kéne dobja ha bekapcsoltam a gépet. Nekem nem reagál rá, (kb mintha az ejectet nem nyomnám) valakinek ötlet? Ha nem muszáj akkor nem szedném szét. Thx!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ RX7
AV kábellel mûködik csak HDMI-n nem.

zoliii
ps3-hoz is létezik olyan softmod-os trükk, mint ami a ps2-höz van? Amúgy eladom a ps2-met, ha valakit érdekel! Softmodos, HDD-rõl is viszi a játékokat, avi-kat is lejátsza, pendrive-ról is mennek a játékok! ár:25.000ft

deep
Akkor csak a PS3-on nem lesz valami jól beállítva. Biztos hogy megvolt a power gomb nyomvatartós bekapcsolás, ami visszaállítja alap felbontásra? Nem létezik, hogy AV kábellel sem mûködik...
DJ RX7
Ez a probléma, hogy a PC: DVI - HDMI csatlakozással tökéletesen mûködik...

deep
Azért kíméld meg magad egy úttól és próbálj ki rajta valami más HDMI eszközt is, mert ha más mûködik, iszonyúan nem fogják kicserélni.
FlyHigh
Nem fogad hdmi eszközt, akkor minek van rajta? Igen, vissza kell cseréljék és pont. Próbáld meg más márkára cseréltetni egybõl, pl lg.

Thrash \'Till Death

DJ RX7
Szereztünk AV kábelt. Sajna így sem megy. A tv-t vissza kell ilyenkor cseréljék nemde? Vagy, hogy van ez garancia szempontjából?

DJ RX7
Holnapi nap adnak kölcsönbe egy AV kábelt. Ha azzal sem fogjuk tudni mûködésre bírni akkor a TV cseréje marad.

FlyHigh
Nálam villám gyorsan és gond nélkül viszi az írott bd a ps3. Ugyan azt a minõséget hozza mint a pana bd asztali lejátszóm 40 ezerért és a lényeges beállítások ps3-on is megvannak hozzá.

Thrash \'Till Death

deep
Vagy a PS3mediaserver...
Holland Kemence
USB-rõl akkor a bluray felejtõs mert a fõ videófájl abban bõven 22 giga körül mozog.
Szóval akkor marad hozzá a gépben a BD író és az írott BD lemezek. (Remélem azért az írott BD-t kezeli 😊 )
Köszönöm a segítséget!

JGTC
Köszi, sejtettem!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FlyHigh
külsõ vinyót kezel 2tbig úgy tudom és egy halom formátumot játszik is róla közte a blurayeket, csak az a lényeg, hogy fat32 legyen a filerendszere. Mûködik lényegében mint egy asztali bluray lejátszó.

Thrash \'Till Death

Holland Kemence
Mondjuk újraírható BD-re írom ki a cuccot és felmásolom a ps3-ra, de úgy veszem le a szavaidból, hogy ezt nem lehet megtenni.

DanielT
Inkább 10millióból egy.
JGTC
Sziasztok. Ma beadta a kulcsot a 60 gigás PS-em (sárga led) olvastam hogy ez lehet akár hdd hiba miatt is. Van ennek reális esélye tényleg, vagy ez az 1000-bõl 1 példája szokott lenni? Csak azért kérdezem hogy ne fussak felesleges köröket. Köszi!

Közben leteszteltem hogy ha az én fiókomban újrakezdem a játékot akkor se indul el az elsõ fejezet. a második fejezet elindul a chapter selectbõl.....
De az elsõ sehogy se akar. Nem tölt a ps3... csak forog a gyûrû.
Ez mitõl lehet?

PS3 Slim 250 PC

FlyHigh
Igazad van, köszi, átformázom fatre.

Thrash \'Till Death