89387
PlayStation3
-
#82291 Mondjuk eléggé ellaposodik a végére. Kínszenvedés volt végigvinni azt a maradék 5-6 küldetést.
7,5/10-nél nem értékelném többre az biztos. -
#82290 Ha szereted a vadnyugatot akkor mindenképp szerezd be, csak ajánlani tudom. GoW Saga is nagyon jó vétel szerintem. 1 játék árán kapsz 5öt. -
#82289 A god of war saga nagyon tetszene nekem is! A Red Dead Redemption veszem meg holnap, azzal már nagyon régóta szemeztem de ugye nem jött ki pc-re. -
#82288 A 2.höz volt szerencsém crushingon,végig is vittem:)A 3.at nem próbáltam. -
Richard Wyeth #82287 Told végig Crushingba :) Picit megtolja a játékidőt :P :D -
#82286 PS3-on a játékok nem régiózárasak. Egyedüli kivétel a Persona 4 Arena (elég nagy felháborodás lett a vége). Mindegy melyiket veszed. Nekem is az US verzió van meg. Tudtommal EUban nem is adták ki a Sagat és az inFamous collectiont se.
DLC-ket US store-ról kell vásárold. Csinálsz US accountot, ugyanúgy mint UK-t és dolláros feltöltőkártyát veszel. -
#82285 Szerintem a 2.része jobb:)A 3 nagyon hollywood-os.A 2. rész pedig lazán megvan 12-13óra is!Az eléggé hosszú:) -
Ulthane #82284 9900-ért van a Platinum Shopnál, de US verzió. Gondolom ez nem azt jelenti, hogy NTSC, csak azt, hogy a letöltések a US Store-ból történnek, igaz? Ennyiért megvenném.
Végigtoltam az Uncharted 3-at, kár, hogy ilyen rövid volt. Baromi jó játék, az egyik legjobb, amit toltam valaha, pedig már nem ma kezdtem az ipart. S a kooperatív multija baromi jó, pedig én nem szeretem a multiplayert, de ez nagyon élvezetes. :) -
#82283 Én Black Fridaykor vettem az egyik üzletből. Szerintem nézz szét konzolboltokban, ne csak online, hanem rendesen az üzletbe. Annyi az egész, hogy kell csinálj egy US accountot is, hogy a két psp-s címet az amerikai store-ról szedd le. -
Ulthane #82282 Utánanéztem a GoW Saga-nak. Ebay-en találtam region free-t, fóliás, 30 fontért Kanadából. Az jó ár érte?
Fogalmam sincs, honnan lehetne beszerezni még, sehol nem találok. :( -
#82281 Lehet bankkártyával vásárolni. De úgy tudom, hogy a számlázási cím és az accountod címe kell ,hogy egyezzen, különben nem engedi. És mivel angol accountot csináltál hamis angol címmel, ezért a valódi magyar címeddel nem fogsz tudni vásárolni. Esetleg csinálj egy magyar accountot is, és akkor onnan tudsz vásárolni. Csak a magyar store kicsit elmarad az angoltól. A lényege tényleg az mint a MS pontrendszerének, annyi különbséggel, hogy ha jó helyről veszel PSN kódot akkor az árfolyamnak megfelelően tudod ezt megtenni. Bankon átutalsz 25 fontnak megfelelő összeget és kapod a kódot, ami ha beírsz akkor megkapod az accodra a 25 fontot, amit azután le tudsz vásárolni.
Killzone szerintem elég jó játék, de nekem személy szerint az inFamous jobban tetszett. Én is inkább Third Person Shooter párti vagyok. Ha jól tudom akkor van demója mindkettőnek, úgyhogy ki tudod őket próbálni mielőtt megveszed. Unchartednek is van demója. Ha kiszemelsz egy játékot akkor érdemes letölteni a demót. -
Ulthane #82280 Aha, szóval itt a feltöltőkártya ugyanaz, mint LIVE-on az MS pont. Ha van valami, amit ott rühellek, akkor ez a rohadt MS pont rendszer. Miért nem lehet mindent bankkártyával megvenni? Sokkal egyszerűbb lenne. :( -
Ulthane #82279 így lesz.
Nem vagyok egy FPS betyár, így félve kacsintgatok a Killzone felé. A TPS-eket jobban kedvelem. Akkor inFamous? Néztem belőle videókat, de kicsit idétlen játéknak tűnik nekem. -
#82278 Vedd meg az Uncharted 1-2t egyben és a GoW Saga-t. Úgy a leggazdaságosaabb. XD -
Ulthane #82277 Az Uncharted-ot már buktam, ugyanis a 18. fejezetnél járok a hárommal. :) Sebaj, a kettőt tuti végigtolom.
Utánanézek a GoW-nak, itthon nem nagyon kapni, már keresgéltem. :-/ Bár úgy lenne komplett a Kratos-sztori, ha mindent végigtolnám. -
#82276 Nem tudom, hogy bankkártyával tudsz-e vásárolni, de ha veszel UK feltöltőkártyát PSN-re (25 vagy 35 fontos van) akkor azt le tudod vásárolni Store-on. -
#82275 Ha olcsóbb a zavvin akkor megveheted onnan is.
Uncharted 2 nem fog gagyinak tűnni, de még az első sem. Én sorba vinném végig a helyedbe. Nem bánnád meg.
Gow 1-2ről nézz videókat szerintem, aztán meglátod, hogy mennyire tűnik gagyinak. Csodát ne várj tőlük, de a játékélmény mindenért kárpótolni fog. Mindenesetre ne a Gow 3 után kezd el őket, mert az grafikailag messze az első kettő felett áll. -
Ulthane #82274 Lenne még kérdésem. :)
UK címmel, UK reget választottam, mert állítólag "az a jó". :) Akkor ez azt jelenti, hogy korlátozás nélkül tudok a Store-ból vásárolni, csak fontért? -
Ulthane #82273 Dilemmáztam, hogy megvegyem-e a második Uncharted-et, csak azért nem akartam, mert mivel életem első PS3 játéka lett volna, nem akartam, hogy gagyi érzést keltsen. Azt akartam, hogy ha veszek már egy PS-t csak for fun, akkor odaverjen a játékélmény. de tuti, hogy végigtolom azt is, mert sokan mondják, hogy jobb mint a 3.
Nem lesz gagyi mai szemmel a GoW 1 és 2?
Köszönöm a tippeket. Ezeket zavvin érdemes megvenni pl.? -
#82272 GoW 3at is végig lehet játszani töltés nélkül.
GoW Saga-t ajánlom én is neked. Én Black Fridaykor vettem meg, mert olcsóbb volt mint a két Collection együtt véve. Csak vigyázz vele, mikor veszed meg, mert ha jól emlékszem akkor a 2 psp-s rész kódja lejár márciusban.
UI: elnézést az előző hsz-ért. -
#82271 GoW 3 -
#82270 Egyszer tölt a játék,utána nem fog többet,max aprókat az átvezetők alatt.A killzone is csak egyszer tölt és cutscene alatt tölti a többit de akkor is elenyészően keveset. -
#82269 Ha rám hallgatsz nem hagyod ki az Uncharted 1-2-t sem, ahogy a God of War-t se a harmadikkal kezdeném a helyedben ;) (pl. a God of War Saga egy igencsak jó vételnek számít, mind az 5 rész egyben - két psp-s, két ps2-es átirat és a harmadik) -
#82268 Még szerencse, így is bajban vagyok a hellyel csonton van a 320 pedig 1 éve ha van ps3 am.
bár (HDD 27 játék[atm] 5/6 törölve ma.) +13 lemezen. -
Ulthane #82267 Az elso dolgom volt, miutan a discet betettem, hogy fel orat kerestem az install opciot, atturtam mindent, de nem talaltam. :) Akkor azert hosszabb a load, bar a box meg lemezrol is gyorsabban tolt. Sebaj, nem orakat kellett varni ra. :)
A jatek amugy marha jo, egyetlen boxos jateknak sincs ilyen grafikaja. Bar ettol meg a box marad a kedvencem, de ugy erzem, a ps-sel is joban leszunk.
Az exkluzivok miatt vettem meg. Jon ezutan majd a GoW 3, a Heavy Rain, az LBP szerintem nem erdekelne. -
#82266 Mondjuk az vitathatatlan, hogy szánalom, hogy a Sony nem enged teljes HDD installt. -
#82265 Először is üdv a klubban :)
Sokáig tölt a boxhoz képest? Egyik Uncharted se installál hdd-re (de a legtöbb játéknál van install opció), így érthető, hogy a lemezről lassabban olvassa be. Ha pedig boxon HDD-ről játszottál, akkor nyilván feltűnik a különbség (az egy másik dolog, hogy az összehasonlításnak nincs sok alapja, hiszen nem is ugyanazt a játékot próbáltad mindkét gépen).
Nekem nem tűnik úgy, hogy sokáig töltene, de lehet csak hozzászoktam. :) Ne foglalkozz vele, megéri kivárni míg betölt, nemde? ;) -
Ulthane #82264 Www.konzolstudio.hu
Budapest legolcsoobb konzoljai. 61 ezer a SS, 60 ezer a slim, mindenhol,dragabb. -
Ulthane #82263 Sziasztok!
Eletem elso PS3 gepet a heten vettem meg, egy 320-as slimet. Vilag eletemben Xboxon jatszottam.A super slim kigolyozta magat nalam azzal a gagyi felultoltos zorgos kinai fedellel. :)
Normalis, hogy olyan sokaig tolt be egy jatek? Az Uncharted 3-at vettem meg hozza. A jatek baromi jo, csak a boxhoz kepest baromi sok ido, amig betolti. Ez minden jateknal igy van PS3-on? -
Akey #82262 PS3 Mediaserver nélkül is megoldható a több 10 gigás tartalmak lejátszása. MKV2VOB programmal átkonvertálod az MKV-t mpeg-be, akár felirattal, tetszés szerinti hanggal 4GB-os darabokba és felmásolod PS3-ra. -
#82261 Így van, ezért a téma ("bluréjrippet hogytudok lejáccani a péeshármon") a banner utolsó sorának hatálya alá kéne essen, de szerintem ebből a topikból még sose bannoltak senkit warezért. -
#82260 SATA2 es belső HDD-t kell vennem a PS3 ba(vagy én nem tudom)? 1TB-ot enged? Mit kell tennem ha pl. kibontom az hdd-et? egyből mehet a ps-be? Gépen nem tudom formázni ha kéne, azon max PATA csatlakozó van, kicsit régi. -
#82259 ezt kifejtheted, mert nem értem :) -
#82258 köszi, nincs routerem , milyen kéne hogy ne szaggassanak a hd filmek? -
#82257 Hát a rendszer így megy:Pc-hez router,hálózat megosztása(wifi),ps3-al wifire kapcsolódsz,media servert beállítod,pc-m pedig áthúzod a media serverben a filmet. -
#82256 Sztm inkább a Pc-s lejátszás körülményesebb MKV-nál. -
#82255 Értem én, bedőltem ennek az ilyen-olyan médiacenter a ps3 dumának, kicsit csalódtam, mindegy majd unchartedezek. -
#82254 a ps3 bluraylejátszó. a bluray lemez pénzbe kerül, többek közt a sony filmstudio is, filmekből is szeretne betételt.
maga alatt vágná a fát, ha engedné az mkv lejátszást :) -
#82253 Tehát kell vennem egy routert és azon keresztül a ps3-ra. És ez így akadásmentesen lejátszik nekem egy több gigás hd filmet? az sem gond hogy egy emelet a távolság? Miért vannak akkor benne ilyen könyvtárak ha amúgy is pc-ről fut az egész? -
#82252 de akkormár egyszerűbb a pécét a tévére kötni és nem a körülnényes ps3as lejátszást választani...