PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72
köszi mindenkinek

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Seth
Hireltech Kft. 1091 Budapest, Mihálkovics u. 18.
Tel.: 06-1-215-1965, 06-70-638-4528,

Garanciában nem õk javítják a készüléket, hanem külföldre küldik. De valószínûbb,hogy kapsz egy cserekészüléket,mert a visszaérkezés 1-2 hónap

Ha tudod még mentsd el a hdd-rõl a szükséges cuccokat,mert azt már nem valószínû, hogy visszakapod

PSN ID.: Beegabor

Ezt csak CFW-vel tudod megoldani.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

zolo
Pontos cím kéne, ahol a gyári garanciával megcsinálják a gépet, "sima" konzoljavító-cégek nem jöhetnek szóba.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Vadnokedli
Tímár utca? 4-6osnál Budai oldal margithidnál?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

zolo
Sziasztok

Az utóbbi hetekben Slim 320-as Ps-em elkezdett vacakolni, néha játék alatt lefagyott, nem tudott kikapcsolni csak hosszú gombnyomásra, bekapcsolásnál csak restore után volt hajlandó elindulni. Most GT5 legújabb frissítésére rányomva megadta magát, nem ad már többé képet. Alig 4 hónapos, még garanciás a cucc, szerintem HDD kampec.

Hova lehet elvinni Budapesten garanciális szervizre? (Gameshop és Sony Centrum elhárított, hogy hivatalos szervizbe vigyem, de amit listát adtak SC-ben, kb egyik cím sem létezik gmaps szerint)

http://flickr.com/photos/zolika90/

egyrészt ekkora file-okhoz (már ha 1 file nagyobb, mint kb 4 gb) nem jó a fat32, ntfs kell.
Azonban:
- ntfs-t (m$ closed cucc) nem látja a PS3, csak a fat32-õt
- ha látná is, szinte biztos, hogy a ps3 nem játszaná le az említett file-okat. MKVt sem játszik le, nemhogy egy rippelt bluray-t.

Vegyél valamilyen medialejátszót 20 ezerért 😊 az mindent megesz

DJ RX7
nem sajnos...

:3

bpeti72
sziasztok
Megpróbáltam rámásolni egy 32gb-os pendriver-a egy bluray koncert videót. De azt írta ki" a fájl túl nagy méretû a cél fájl rendszeréhez". Utána néztem, azt írja, hogy fat32 rendszerben, max 4gb-ot lehet egyszerre másolni. Át kell alakítani hozzá NTFS-re, ezt lejátszat a PS?

baggins
Kihasználatlanság miatt eladóak a következõ Eye cuccok:

- Eye of Judgment játék díszdobozban, kiegészítõkkel (játéktér, állvány, 180 darab EREDETI kártya), kamera nélkül
- új PlayStation Move kontroller
- Move pisztoly adapter

Összesen 25000 Ft, csak EGYBEN (külön nem eladó, ne is keress)!!
Ha érdekel, hívj, privit ritkán nézek!
06203676144

Vadnokedli
Probald meg a regi emailed kodjait kb. Pasz. Nincs mentseg 😄

Sziasztok!

Asszem' jól megszívtam, de hátha van valami tippetek.
Évek óta auto sign-in-re van állítva a ps3-am, így tökre nem emlékszem mi a jelszavam.
PSNrõl szerettem volna Outland-et vásárolni, ami valamiért nekem kéri ezt a jelszót (lehet, hogy a psn hack óta ez a dafault, vagy én állítottam be akkor, nem tudom).
Persze lehetne Password Reset, csak épp az angol account készítésekor nem adtam meg igazi adatokat, így születési évet sem, úgyhogy resetelni sem tudok.
Van bármi tippetek, hogy akkor most mit lehet tenni? A belépés az megy, mert el van mentve a jelszó, csak módosítani/vásárolni nem tudok.
(a "kellett neked nem felírni anno az adatokat" hozzászólástól kíméljetek meg, fogalmam sem volt, hogy egy nyamvadt resethez nem elég az email cím)

Köszi!

DJ RX7
szóval ha a specifikációkat megnézed, ott írja is, hogy van benne HDCP.

DJ RX7
olyan monitort keress ami HDCP-s. az egyik monitorunk nekünk ilyen pl. simán megy rajta a ps3.

vezérszuszu
Én ilyet cseréltem le egy LG 3D Led tv-re ég és füld! Mondjuk 210 000 Ft volt.

ez ez a tv megfelelõ szerintetek a ps3-hoz? vagy ilyen árban vehetnék jobbat is?
Hot pursuit 3-hoz cheetet nem tud valaki? Vagy mentést?
vagy tudnátok ajánlani olcsóbb féle monitort vagy tv-t amire rá lehet kötni hdmi-vel?
akkor van valami más megoldás monitorra kötésre?
DJ RX7
nem lehet, felejtsd el. a hdcp védelem azt hiszi ki akarod játszani ezért nem fog jelet küldeni a vga-ra.
ez csak xbox-nál mûködik, ps3-nál nem.

A Storen fenn van a FF XIII-2 valamint a Asura's Wrath.

Az Asura erõsen japán de kellemes hangulata. A bossokon meg még Kratos is meghökenne egy kicsit. A videók nem igazán nyerték el a tetszésem de játszva egész kellemes volt.
Persze a legjobb HDMI-bõl HDMI-be !
Végülis rá, hisz van HDMI kimenet és VGA menet a monitorba, hogy milyen képe lesz már a monitortól függ.
bpeti72
Takard le.

nem, csak ha pl félálomban vagyok és egy kicsit kinyitom a szemem, bevillog .. :d
Nyitott szemmel alszol vagy mi? 😊

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Vadnokedli
Nem tudom az mennyire normális hogy néha, Zöld csíkok felvillannak.. vagy épp a gép néha némely textúrákat nem jeleníti meg, Especiál NFS:The Run-ban, és Battlefield 3 nál néha villog zölden a kép.. 😄 Szerintetek?

Kérdés, nektek mennyire dinamikus a képmegjelenítés? Nem szaggatott be még soha?

helló. szerintetek ezzel a kábellel rá lehet kötni a ps3-at monitorra?ezzel
hali. az rosszat tesz a ps3nak ha hosszabbítóba van bedugva és éjjelre kikapcsolnám mindig a hosszabbítót? a kérdésre válaszoljatok pls, ne azt írjátok h az a havi párszáz forint nem nagy cucc. nem az áram miatt kapcsolnám ki, hanem azért, mert a router is abba van bedugva és zavar éjjel ahogy itt villog .. : d
Törölt felhasználó
Köszi, sajnos a resistance az egyelõre kimaradt, pedig elég alap játéknak mondják. Majd most pótolom 😊

bpeti72
Hogy 3D ben lehessen élvezni a játékokat,filmeket, ahhoz 3D TV kell.

Hát én nem találtam 3d-röl szóló dolgot a használati utasításba :S

Yoda001
nem lesz rossz az a tévé, nekem C550 van, csak nagyobb képátmérõvel... gyönyörû, még mindig elcsodálkozok a képen amit tud 😊
egyébként olvass bele a használatijába, valahol benne kell hogy legyen a 3d támogatás, múltkor néztem anyám tévéjénél, mert ugye átlapozta az egészet de azt nem találta ami kellett volna. 😊

http://9gag.com/gag/5135249

SAMSUNG LE32D551K2WXXH ezt vettem... gondolom ezzel esélytelen összehozni a 3d-t még ha meg is veszem a cuccokat hozzá?! 😞

Mi a Resistance elsõ részét toltuk ki ketten, az úgy nagyon jó volt. Ráadásul használtan kifejezetten olcsón beszerezhetõ. Aztán ha megtetszik a sorozat, akkor a többi részében sem fogsz csalódni, mivel egyre jobb a játékok minõsége.
DJ RX7
nincs downgrade. nincs warez.

Vadnokedli
késõ megvettem, az MGS4-et 😄 eléggé képbenvagyok már vele, leginkább 70% ban vissza nyúl a kezdetekhez szóval.

Hello!
Tudnátok ajánlani valami jóü cooperative kampánnyal rendelkezõ játékot? Amit ehet osztottképernyõn játszani, vagy esetleg LAN-on.
Néztem listákat, de jó sok cím közül nem tudom melyiket lenne érdemes kiróbálni.

n000rbi
...lehet az elõbb félreérthetõ voltam, tehát: semmiféle összefüggés nincs a winchester tartalma és az aktuális firmware között -> hiába formázod

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Attól, hogy a leformázod a vinyót, még a 3.73 marad rajta. Miért is kellene annyira a 3.55? <#ravasz1>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zoliii
Sziasztok! Van egy PS3 konzolom, amit véletlenül, 3.73-ra frissítettem! 😞 Ha formatálom a winyóját Fat32-re, utána usb-n visszatudom tenni rá, a 3.55 szoftvert? Amúgy ha leformatálom a ps3 winyóját, nincs a konzolon bios rész? A A Youtube-n nem találok olyan videót, amin mutatják, hogy formatálás után hogyan tovább 😞

Gideon Wieth
Hát nekem sajnos az MGS 3 ps2 nélkül kimaradt a végigjátszás sorából, de majd a mostani HD kiadással maradéktalanul pótlom. Amúgy az MGS 4 oltári nagy játék és olyan hangulatot ad a rajongóknak, hogy az eszméletlen. Emlékszem, hogy elsõként vettem a gép mellé, és akkor az elsõ két rész már sok sok év távlatából kacsintgatott vissza rám. Aztán jött a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadow Moses
rész, és olyan nosztalgia érzés, és hangulat fogott el, ami eddig még sehol :-)

A singularity-t én nem venném meg amúgy, nekem annyira nem jött be. A tipikus jó ötlet, átlagos megvalósítás szindróma :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Seth
MGS4 kizárólag a 2-3 után.

PSN ID.: Beegabor

Vadnokedli
Singularity vagy MGS:4 Legutoljára MGS-t PS One-on játszottam :'D még 98 asat. XD

oneal1
köszönöm a helpet mindenkitõl!

összeállt a cucc!😊

már csak pár játék kéne😄

ki mivel játszik unalmas óráiban?

!Forza Ferrari!

sure
A PS3 menüjében Settings -> Sound settings -> Audio Multi-Output: On
Így az analóg hangkimenetre (a piros-fehér végû drautok) is küld jelet.

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
Semmi gond, simán meg tudod csinálni, hogy ott menjen a hang és a kép meg HDMI-n.
oneal1
Na feher piros, ez az igy mar tudom!😊

Viszont akkor at kell allitani vala
It mert az elwjen jerdezte hogy hdmi n keresztul menjen a hang is

!Forza Ferrari!

DanielT
Simán kivezeti a fehér/piros RCA-t a multi-out kimeneten.