PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tel.: 06-1-215-1965, 06-70-638-4528,
Garanciában nem õk javítják a készüléket, hanem külföldre küldik. De valószínûbb,hogy kapsz egy cserekészüléket,mert a visszaérkezés 1-2 hónap
Ha tudod még mentsd el a hdd-rõl a szükséges cuccokat,mert azt már nem valószínû, hogy visszakapod
PSN ID.: Beegabor
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
http://flickr.com/photos/zolika90/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az utóbbi hetekben Slim 320-as Ps-em elkezdett vacakolni, néha játék alatt lefagyott, nem tudott kikapcsolni csak hosszú gombnyomásra, bekapcsolásnál csak restore után volt hajlandó elindulni. Most GT5 legújabb frissítésére rányomva megadta magát, nem ad már többé képet. Alig 4 hónapos, még garanciás a cucc, szerintem HDD kampec.
Hova lehet elvinni Budapesten garanciális szervizre? (Gameshop és Sony Centrum elhárított, hogy hivatalos szervizbe vigyem, de amit listát adtak SC-ben, kb egyik cím sem létezik gmaps szerint)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Azonban:
- ntfs-t (m$ closed cucc) nem látja a PS3, csak a fat32-õt
- ha látná is, szinte biztos, hogy a ps3 nem játszaná le az említett file-okat. MKVt sem játszik le, nemhogy egy rippelt bluray-t.
Vegyél valamilyen medialejátszót 20 ezerért 😊 az mindent megesz
Megpróbáltam rámásolni egy 32gb-os pendriver-a egy bluray koncert videót. De azt írta ki" a fájl túl nagy méretû a cél fájl rendszeréhez". Utána néztem, azt írja, hogy fat32 rendszerben, max 4gb-ot lehet egyszerre másolni. Át kell alakítani hozzá NTFS-re, ezt lejátszat a PS?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
- Eye of Judgment játék díszdobozban, kiegészítõkkel (játéktér, állvány, 180 darab EREDETI kártya), kamera nélkül
- új PlayStation Move kontroller
- Move pisztoly adapter
Összesen 25000 Ft, csak EGYBEN (külön nem eladó, ne is keress)!!
Ha érdekel, hívj, privit ritkán nézek!
06203676144
Asszem' jól megszívtam, de hátha van valami tippetek.
Évek óta auto sign-in-re van állítva a ps3-am, így tökre nem emlékszem mi a jelszavam.
PSNrõl szerettem volna Outland-et vásárolni, ami valamiért nekem kéri ezt a jelszót (lehet, hogy a psn hack óta ez a dafault, vagy én állítottam be akkor, nem tudom).
Persze lehetne Password Reset, csak épp az angol account készítésekor nem adtam meg igazi adatokat, így születési évet sem, úgyhogy resetelni sem tudok.
Van bármi tippetek, hogy akkor most mit lehet tenni? A belépés az megy, mert el van mentve a jelszó, csak módosítani/vásárolni nem tudok.
(a "kellett neked nem felírni anno az adatokat" hozzászólástól kíméljetek meg, fogalmam sem volt, hogy egy nyamvadt resethez nem elég az email cím)
Köszi!
:3
:3
Az Asura erõsen japán de kellemes hangulata. A bossokon meg még Kratos is meghökenne egy kicsit. A videók nem igazán nyerték el a tetszésem de játszva egész kellemes volt.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Kérdés, nektek mennyire dinamikus a képmegjelenítés? Nem szaggatott be még soha?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
egyébként olvass bele a használatijába, valahol benne kell hogy legyen a 3d támogatás, múltkor néztem anyám tévéjénél, mert ugye átlapozta az egészet de azt nem találta ami kellett volna. 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Tudnátok ajánlani valami jóü cooperative kampánnyal rendelkezõ játékot? Amit ehet osztottképernyõn játszani, vagy esetleg LAN-on.
Néztem listákat, de jó sok cím közül nem tudom melyiket lenne érdemes kiróbálni.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A singularity-t én nem venném meg amúgy, nekem annyira nem jött be. A tipikus jó ötlet, átlagos megvalósítás szindróma :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
összeállt a cucc!😊
már csak pár játék kéne😄
ki mivel játszik unalmas óráiban?
!Forza Ferrari!
Így az analóg hangkimenetre (a piros-fehér végû drautok) is küld jelet.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Viszont akkor at kell allitani vala
It mert az elwjen jerdezte hogy hdmi n keresztul menjen a hang is
!Forza Ferrari!