PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap óta én is a konzolosok táborát bõvítem, PS3 tulajdonos lettem. 😊
Két kérdésem lenne.
hol tudom megnézni, hogy mennyi szabad hely van még a belsõ HDD-n? (jó lenne tudni mennyi filmet zenét pakolhatok még rá)
Illetve profilt hogy lehet törölni? (sajnos sehol sem találom)
Köszönöm elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Aki rendelkezik BF3-al és szeretne normálisan kóperálni, az vegyen fel barátnak, mert eddig nem sok értelmes emberrel jött össze ez a mutatvány....
Az sg- s néven futok PS3-on is.
üdv a harcmezõn!
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Pár hete sárga ledes lett a masinám,ma szabin voltam és rászántam magam hogy kipróbáljam a YouTube-os technikát.Pontosabban azt amelyiknél nem kell szétkapni a kicsikét,hanem csak a szellõzõnyílásba fújni hajszárítóval...és láss csodát,mûködik.Gondoltam leírom ide..hátha nektek is jól jöhet,de ne legyen szükségetek rá..ezt kívánom.És most végre irány a batlefield harcmezõ 😊
Nem akarsz hifin hallgatni valamit, így nem kell bekapcsolnod az erõsítõt és szól a tv.-n
Nekem ehhez kábelt kell cserélnem.
Mondjuk azt nem értem, mi ennek a funkciónak a lényege.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Papesz
Valószínû az lesz, csak nincs magyar kezelési hozza.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
hát azt a "tartozékot" HDMI kábelnek hívják😄 amúgy alapjáraton Scart csatlakozóval adják
igazából telepíteni csak ott lehet, ahol a játék felajánlja az elsõ indításkor... és ez sem azt jelenti, hogy utána pl. lemez nélkül mûködni fog
de igen, jópár játék telepít 😊
http://9gag.com/gag/5135249
2- mit szeretnél módosítani??
3- igen multi ingyenes
1- mire kell figyelnem ha használtan veszem a gépet?
2- ha nem akarom módosítani akkor is fel tudom tenni a játékokat a vinyóra?
3- a multiplayer ingyenes jól tudom?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
!Forza Ferrari!
2009 júliusában lett vásárolva, hibátlan állapotban van. Nem volt túl sokat használva, pár játék lett rajta végigjátszva. Se jailbreakelve nem volt, se belenyúlva a belsejébe, semmilyen javításra nem szorult még. 1 gyári kontroller van hozzá, és az alábbi játékok:
-Uncharted 1
-Uncharted 2
-Motorstorm
-Grand Theft Auto 4
Akit érdekel az itt privát üzenet formájában megtalál. Budapesti személyes átvételt preferálnám
Es te valamit allitottal a routeren vagy hagytad az alapbeallitasokon?
PSN : Kufi-
angolul mennyire tudsz? ha beírod angol címszavakkal a problémát szerintem találsz majd megoldást, biztosan nem egyedi a dolog
érdemes, hozzá venni azt az irányítót is amivel a mozgást lehet szabályozni?
!Forza Ferrari!
Remelem itt majd valaki tud segiteni.
Regi ps3-am van a 60gb-os legelso verzio es az a problemam hogy ha wireless-el csatlakozom a netre akkor nagyon lassan sot meg is szakad midnen letoltesem.
Egszeruen semmit ne mtudok eltotleni viszont neten tudok jatszani problemamentesen.
Internet conenction tesztbe pedig PSN tesztnel FAILED-et ir ki vagy ha egyszer ketszer tul is megy rajta a letotles es a feltotles tesztnel irja ki a FAILED-et.
Vettem uj router 1 linksys e3000-et es ugyan ezt csinalja ezzel is.
Probaltam mar DMZ-t megadni portokat megynitni es ugyse mukodott.
Elkepzelheto hogy a 60as modelleknel valamelyik firmwire updaet utan ez egy iylen altalanos problema lehet?
Mert amikor megvettem semmi baj nemvolt a wireless kapcsolodassal.
A valaszokat elore is koszonom,
Mit lehet ilyenkor tenni? Baromi jó a RDR multija, most meg nem tudok vele játszani.
Ha valakinek van ötlete, akkor írjon!
THX!
Frostbite 2
valaki tolja itt bf3at?
Frostbite 2
Egyedül mondjuk annyira nem nagy cucc.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
(Pendrive-ra szerencsére még idõben megcsináltam a mentések másolatát, más adat nincs rajta ami hiányozna.)
http://flickr.com/photos/zolika90/
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete