89387
PlayStation3
-
sanyiute #82331 az bizony!:) 2-3al nem is játszottál? -
#82330 nekiugrottam az uncharted 1-nek, ez egy csoda:D -
#82329 A 60-as és 40-es fat-eknél volt gyakoribb az elhalálozás, a 80-as a legifjabb és legstabilabb fat széria. Mondom ezt úgy, hogy bő 4 éve nyúzok egy 80-ast, gond nélkül. (kopp-kopp) -
8c osztály #82328 Sziasztok! Egy kis információs segítséget szeretnék kérni! Két hónapja vettem egy PS3-at használtan a Platinumshopból. Állításuk szerint, abszolút nem volt sokat használva, sőt kihasználatlanság miatt lett lepasszolva. Az offline trophyesban is csak 1 játék trophyjáról volt infó, tehát valószinüleg tényleg keveset futott. Egyébként egy FAT 80GB-os CECHL04 modelről van szó. A kérdésem az lenne, hogy ezek a szériás gyártmányok mennyire stabilak? A gépet állítva, jól szellőző helyen tartom, és kikapcsolás előtt hagyom mindig kb 15 percet "hűlni" az XMB-ben. Igaz, pár óra játék után is csak langyos levegőt fúj ki. Tehát nagyon meg vagyok elégdve, de féltem a YLOD hibától.
Mennyire kell tartanom a YLOD-tól, illetve ha bekövetkezne, hol érdemes javítatni, illetve ezen hibának a javítása mennyire tartós? Esetleg további tippek, hogy minél később jöjjön el a hiba? Segítségeteket előre is köszönöm! -
#82327 Akkor okés.Nem tudtam.Én kaptam kölcsönbe Move-ot meg Heavy-t és emiatt hittem azt mert az én verzióm move-edition volt. -
#82326 Meg tudod osztani az accountodat. Régen 5 felé, most már csak 2 felé.
Csinálsz egy accountot, megveszed amit akarsz, aztán a haverodnak megadod a felhasználónevet és a jelszót. Ő is bejelentkezik és a Store-on a Download list-ből leszedi ő is. -
#82325 Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy igaz e az hogy ha a Store-ban veszek egy játékot és azt vhogy áttudom küldeni 1-2 embernek mert akkor 15000Ft feleződik 3 felé, mert egyik ismim mesélt vmi ilyesmit -
#82324 Nem kell a Heavy Rain-nek move edition. Nekem a sima van meg. Leszedett egy patch-et és utána ki tudtam választani, hogy Move-al vagy Dualshock-al akarom játszani. -
Neoncsoves #82323 köszi, bár átmenetileg megoldottam úgy hogy megtartja magát a kamera :D -
#82322 Jegyezzétek meg, ha bármi kell először az ebay-en keresd. Sokat lehet spórolni,a magyar boltok is innen szerzik be, és el tudják adni többszörös áron mert kevesen ismerik otthon. -
#82321 Tessék -
Neoncsoves #82320 valakinek valami egyedi ötlet arra hogy fel lehessen rakni a PS Eye kamerát a TV tetejére? Anélkül hogy 4+1ezer ftot ki kelljen dobni az ablakon :D köszi előre is... -
Neoncsoves #82319 én rámernék nyomni mivel nincs is 150ezer a kártyámon, de azért ez az info lesokkolt elsőre :D
most regisztráltam a main UK accom mellé egy magyart is, hogy majd bankkártyával megveszem a sports champions 2-t, aztán ez a kép fogadott hogy 600.000Ft-ot feltöltök-e... és így néztem mondom akkor hagyom :D
gondolkodom, hogy esetleg livekodok.com-ról vegyek feltöltőkártyát UK accounthoz és megveszem UK store-n keresztül a Sports Champions & Sport Champions 2-t, vagy most felmegyek a magyar accountra és arra megveszem a Sports Champions 2-t. -
#82318 :) Jó mi? Kicsit elírták a tizedesjegyet. 1500-at jelent az. A max 45000. Bár én se mertem rányomni, hanem inkább az "automatic funding"-ot választottam az "Account Management" alatt az XMB-ben, ekkor pontosan annyit vesz le a kártyáról, amennyibe az adott játék kerül. -
#82317 A sport Champions nagyon megéri a vásárlást,eszméletlenül nagy elmény.A frizbi meg a ping-pong valami kibaszottul jó.Próbáld ki mondjuk a Gease játékot,hiába táncos,akkor is tetszeni fog.Move-hoz esetleg még a Heavy Raint ajánlom(de speckó move edition kell).Nézd meg a demo-kat store-on(kék keretes játékok mind move játékok). -
Neoncsoves #82316 ez most valami vicc??? 150.000Ft a minimum hozzáadható pénz a store pénztárcához a magyar storen bankkártyáról????? -
#82315 Fogalmam sincs. Nincs move-om. Youtube-on keress rá: LBP2 Move -
Neoncsoves #82314 apropó, bankkártyával tudok fizetni storen? -
Neoncsoves #82313 és abban mi jókat lehet csinálni? igazából cska kipróbálás szintjén indítottam még el azt a játékot, lehet megérné belemélyednem ? :) -
#82312 Little Big Planet 2 is move kompatibilis. -
Neoncsoves #82311 PS3 Movehoz milyen jó közösségi játékot tudtok ajánlani? Tehát amit ha feljön 1-2 ismerős akkor akár egyszerre ketten is tudunk játszani, vagy akár körönként. 2 fagyival kaptam, szóval egyedül akár boxolós játékkal is tudnék játszani (Sports Championship 2-t néztem ki erre, vagy a The Fight: Lights Out játékot). Most gondolkodom rajta, hogy a Sports Championshipet megvegyem, 9 fontért nem drága és van benne pingpong, bowling, stb.
Killzone 3-t tudom hogy move kompatibilis de annyira nem izgat engem. Just Dance meg kilőve hiszen nem vagyok valami táncoslábú :D -
Prof William #82310 Thx. Az Agarest War 2 jó olcsó még magyaron is. 5000Ft. Ez valami karácsonyi vétel, vagy ennyire le lett árazva?
Játszott már vele valaki? -
#82309 Nekem is lassú, de Karácsony van, szerintem erre lehetett számítani. Van valami Festive Sale most, meg a 12 Deals of Christmas utolsó akciója (Far Cry 3) is aktív még, úgyhogy van mi terhelje a szervereket. -
Prof William #82308 Nagyin lassú ma a Store. Másnak is így van vagy ez csak egyéni probléma? -
#82307 Amúgy van egy eladó vagy cserélhető Assassins Creed 3-am.Csere esetén Far Cry3 vagy Hitman,eladásnál 7ropi. -
#82306 Szia.Hűha.Hát ha az egészet fat32-re formázod akkor tutira menni fog de ugye akkor nem tudsz nagy filokat másolni.Ha a felét megosztod akkor elméletileg mennie kell de ebben nem vagyok biztos. -
#82305 sziasztok
Szeretnék csinálni egy mentést a PS-ről. Ha veszek egy külső vinyót, akkor az egészet formázni kell fat32-re? Vagy lehet úgy is hogy megosztom, és mondjuk csak a felét?
köszönöm -
Ulthane #82304 Én utálom a zombis játékokat. Ez az egyetlen, amivel elvoltam, de csak azért, mert nem önálló játék, hanem jött a GOTY-tyal. Nekem sem tetszik, hogy minden szarba zombimódot szuszakolnak bele. -
#82303 Én azt imádtam :) Talán túloztam a zombissal kapcsolatban, de nagyon irritált, ahogy MINDEN kiadó ennyire meglovagolja az élőhalottmániát és olyan játékokba is belepasszírozza, ahol semmi helye se lenne. Adják ki külön címmel, normális tartalommal. -
Ulthane #82302 Ízlések és pofonok. :) Én a zsenialitást kerestem, de nem találtam az alapjátékban. :) -
Ulthane #82301 PSN-en akciós az Assassin's Creed III -
#82300 dehogy jobb :) egy n+1. zombihentelde. a zseniális alapjáték primkó tucatfossá silányítása ... -
Ulthane #82299 Sokkal jobban! :) Én még akkor vettem meg, amikor megjelent, de nem bántam meg egyáltalán. Nagyon jó áron volt akkor is.
Majd írd meg, hogy tetszik! :) -
#82298 Mert láttam külön is megvásárolható de akkor így jobban jártam. -
Ulthane #82297 Az viszont nagy szégyen, hogy egy auto aim-et nem tudtak beletenni, mint opciót. Akinek jobban megy anélkül, az is tudja tolni, de akinek segítség, hadd használja! Szenvedtem vele, mint a kutya az első 1-2 órában, utána se barátkoztam meg vele. :( -
Ulthane #82296 Igen, totál külön játék, csillió órás, és még talán jobb is, de tényleg. A GOTY-ban benne van. -
#82295 Ez az Undead Nightmare egy külön játék? Én is a Goty-t vettem meg. -
Ulthane #82294 Köszi, látod, ennyire zöldfülű vagyok PS terén, még ezt sem tudtam. :) Akkor azt hiszem, hogy rámegyek 9,9 ezerért a GoW Saga-ra.
Persze ha csak végeztem a Skyrim-mel, most kezdek majd neki (boxon). Utána jöhet Kratos. Szerintem bírni fogom nagyon. :) -
Ulthane #82293 A RDR-t boxon toltam (mint eddig mindent :) ), de perszer ez nem változtat a lényegen. a GOTY-kiadást vettem meg, hát nem tudom, mi volt az a nagy felhajtás a játék körül. Jó játék, de halálosan untam már kb. a felétől. Az a kurva sok lovagolás, áááááá! Jó játék, jó játék, de nincs a kedvenceim között egyáltalán.
Az Undead Nightmare talán egy fokkal jobb is volt, mint az alapjáték. -
#82292 Farcry 3 kb. 8ezer forint storeon. A meg is vettem ahogy a hitmant is 17 fontért meg az LBP Karting ot a =)