89387
PlayStation3
-
#82251 Csak média szerveren keresztül tudsz nézni ekkora fájlokat PC-ről. -
#82250 gondoltam hogy nem lesz ilyen egyszerű -
#82249 Sehogy. -
#82248 Még az lenne a kérdésem, hogyan tudok a gépre 10-20 gigás hd filmet(vagy akármit) másolni és ezen keresztül nézni? Mert felfedeztem rajta movie, photo, music könyvtárakat! -
#82247 rosszul hallottad. FAT gépeken SE lehet :) ha nagyobb hdd kell, cseréld ki a belsőt! -
#82246 Embörkék, estét. Úgy hallottam hogy csak a FAT gépeken lehet külső HDD-re rakni játékokat, ez igaz? -
#82245 Valóban:) -
#82244 piros-fehér hang, sárga kompozit video :) -
#82243 -
#82242 Inkább fordítva kolléga, az erősítőre a PS3 :) -
#82241 azzal kösd be a hangodat.Vmelyik,asszem a fehér nem kell mert az videó jel:) -
#82240 okés az lesz az:D -
#82239 öö ha a piros sárga fehér dugajokra gondolsz akkor igen? -
#82238 hifiden van optikai bemenet?
ps3 optikai kimenet -> hifi optikai bemenet
vagy félreértettem valamit? -
#82237 Szevasztok! Nekem is megérkezett a superslimem(nagyon szép a gép) killzone Trilogy-val. Az előbb gyorsan összedobtam, majd karácsonykor kerül elő megint. Lenne egy láma kérdésem! Hogy lesz ezen hangom? Mert én a pc-m monitorán játszanék, vagy pedig fülessel, és ugye ez van nekem egy hifire kötve jackdugóval! Tv-t csak nagyon ritkán használnám! -
#82236 Közben én is belefutottam ebbe a hang dologba. Vettem egy burnout paradise city-t, berakom, menüben van hang, játék elindul, és nuku hang. Megnéztem a menüben a hangbeállításokat, kivettem a pipát a dolby elöl, most már csak 2pcm van bepipálva, amihez hozzá sem tudok nyúlni. Hang viszont továbbra sincs. Ezt miért csinálja? (mellékesen hdmi kábellel van a tv-re kötve a ps)
-
#82235 Tudom h viccnek szántad.:)Örülök, hogy megoldódott a problémád.
Kiss tipp ha szereted a hangcuccokat,én nagyon.Ha mondjuk direktbe a ps3-ra kötnéd a hangcuccot akkor sokkal szebben is tudna szólni.Tudom mert nekem is hangcuccosom van,mélynyomó stb.... és szebben szól mióta nem sima jackel megy be a tv be a hang hanem közvetlenül a ps fenekéből jön ki a hang. -
#82234 ééééééééés a hangszóóóórót ÖN nyerteeeee............!!!!!! :D
Valamint Vágó Pista már úton van egy Legyen Ön Is Kamionos bögrével!
Házimozi rendszer van a tvre csatlakoztatva, de mivel a tv-be megy be a hang a HDMI-n, erre az eshetőségre nem is gondoltam, hogy csak "pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz a célszerű".
Mostmár úgy szól a WRC 2 mint a Zámbó gyerek a zuhany (vagy a körfűrész??) alatt. Biztos imádnak most a török szomszédok, ritka szép melódia a tiltáson közlekedő Mitsu EVO így a hajnali órákban.
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos tanácsot(kat)! :)
The Protector: Viccnek szántam a világvégét, amúgy meg van eladó jegyem a segítőknek Noé bárkájára, féláron ablak mellé! :) ;)
ˆ n000rbi : Köszi neked is!
-
#82233 Most már mind1 nem?Úgyis meghalsz,minek javíttatnád meg?Amúgy meg nagyon tele van már a faszom ezzel a világvégével.Azért van ennyire tele minden vele mert a sok büdös parasztnak lett internetje,buta mint a tök és mindent elhisz,nem képes a dolgok mögé látni......
OFF vége.
Drága barátom sztem zárj ki minden lehetőséget.Próbáld ki másik tv-n,ha kell katódoson a ps-t.Ha ott lesz hang akkor már tudod h a tv-d nél lesz a hiba.Ekkor az jöjjön h veszel egy optikai kábelt amin kivezeted a hangot ha van hangcuccod.Ha így sem megy akkor a tv-n állítgasd a beállításokat. -
#82232 a ps3 menüjében milyen audioformátumok vannak engedélyezve?
tévé esetén csak pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz célszerű! semmi 5.1! mert azok szoktak "nemszólni" ! -
#82231 A helyedben mégiscsak megnézném mit csinál a gép egy másik tv-n. (esetleg más hangkimenetet választva, megfelelő kábellel) -
#82230 Üdv!
Egy elég érdekes problémám akadt a kb 1 hónapja vásárolt 160GB-s Playstation 3 Slim gépemmel.
Bár nem hiszem hogy túl nagy jelentősége van, a gépet Ausztriában vettem, itt is használom.
Főként GT5-tel játszottam és a napokban megvettem hozzá a WRC 2-t is. Elindítottam, feltelepítettem a frissítést, a játék megy, hang nincs. (a gép HDMI kábellel van csatlakoztatva egy Philips tv-hez, amit rengetegszer kötöttem laptopra filmet nézni, hiba nélkül)
Visszavittem a játékot a Saturn-ba, ahol vettem, ott természetesen azonnal ment hanggal. Vettem másik HDMI kábelt, újra összedugtam, a probléma maradt. Elvittem a játékot egy PS3-mal rendelkező ismerősömhöz, nála tökéletesen megy hanggal. Hazaérve elkezdtem állítgatni (minden HDMI-t kipróbáltam a TV-n (van 3), a PS3 menüjében is igyekeztem rájönni mi lehet a gebasz, eredménytelenül)
Első gondolatom az volt, hogy a TV-vel van a gond, de a Ps3 menüjében léptetve van hang, illetve a játékokra lépve is egyik másiknál megy (Singstar, NFS MW, még az F1 2012 is, csak mikor belépek akkor kussol el.)
Pihenésképp betettem újra a GT5-öt, nyilván megtudta hogy pénteken világvége, mert hang nuku. Csajom Just Dance 4-ét is informálta, mert hang ott is nuku. Hozzáteszem, eddig ment mindkettővel. Közben a PS Storeból letöltöttem a NFS Most Wanted Demo-t, tökéletesen megy hanggal, de az F1 2012 demo már nem.
Egyszerűen nem tudok rájönni hol lehet a hiba.
Ha valaki találkozott már hasonló problémával, vagy van ötlete, kérem ossza meg velem.
Köszönöm! -
#82229 Igazából mind jó amit felsoroltatok. Az igazi az lenne, amit egyszerre, egyidejűleg játszunk két kontrollerrel (mint pl Fifa).
De pl ps2-n volt nekem anno olyan, hogy shrek super party. Tulajdonképpen egy interaktív társasjáték volt, rendesen dobni kellett, ment a kör, volt hogy egyedül kellett játszani, volt hogy párban. Valami ilyesmi is jó lenne. Ha létezik ps3-ra hasonló. Szóval amit akár a nővéremmel is játszhatok, vagy kisebb gyerekkel. -
#82228 tényleg, hülye vagyok, LBP ! de az megy négyen is, nem?! -
#82227 4-en motorstorm acopalypse,mortal kombat 9,Tekken Tag2,
2.-en LBP2,Borderlands,Killzone3,Army of two1-2,Rayman origins,GT5, és még sokan mások.
-
#82226 Valaki LittleBigPlanet Karting? Most 18 font volt tegnap-meg ma is. az ára Store-on. -
#82225 ketten? vagy többen?
4-en pl: Marvel Ultimate Alliance 1-2
2-en: Army of Two 1-2 -
#82224 Srácok! Tudtok olyan játékokat mondani amit haverokkal tudunk közösen játszani ha áthívom őket? Valami amit egyszerre tudunk játszani, és érdemes is megvenni. -
#82223 keress közösségeket google-n és facebookon.ott találsz pajtásokat és bajnokságokat is!
Én eddig aminek kerestem közösséget mindenek volt. -
rolika11 #82222 Sziasztok
Tudnátok nekem abban segíteni hogy hogyan tudnék bajnokságot találni fifa 13 és f1 2012 játékokhoz?
-
#82221 Tudtommal a Trilogy-ban az 1,2 platinum kiadás, csak a 3. normál, míg a triple pack esetén megkapod mindhármat normál verzióban (igaz díszdoboz nélkül)
Tinman, neked Trilogy van, nyilatkozz :) -
#82220 Nekem van, Crysis2 és COD amivel játszottam. Ugyan olyan mint PC-n, de sztm kell hozzá egy jó egér, egy Lofitech G500-at vettem hozzá. -
Béka Benő #82219 Ilyen lesz a PS3-on is megjelenő Dead Space 3 kooperatív módja :
Megjelenés : 2013 február 8. -
Béka Benő #82218 Látom nem rakta még be senki a The Last Of Us Story trailer-ét, ezért én berakom :
Megjelenés : 2013 május 7.
A játék 100 % Sony cucc lesz, így Playstation 3-on kívül másra nem jelenik meg !
A kis köcsög torrent-huszárok persze már most kérdezgetik a különböző fórumokon, hogy "megjelenik-e PC-re"... Ja, majd pont nekik... -
#82217 igen.sztem is csak annyi. -
fornettisuti #82216 Eagle Eye Converter 3.0 for Playstation 3 cuccal van valakinek tapasztalata vagy mas hasonlo atalakitoval, hogy mennyire smooth a celzas Fps jatekokban, pl Battlefield? Illetve, honnan lehetne legolcsobban/legegyszerubben beszerezni? -
#82215 az egyik díszdobozos, a másik nem, kb. ennyi -
#82214 itt például -
#82213 Hát így nem lehet eldönteni h nem mutatsz linket.De azt érdemes választani amelyikben esetleg GOTY verziók vannak,azt megéri megvenni. -
#82212 az Uncharted trilogy és az Uncharted triple pack között mi a különbség, azon kívül hogy az egyik egy kicsit olcsóbb?