89387
PlayStation3
  • partizan182
    Blasphemy!
    Te is csak simán mazsola vagy mint a többi tesztelő.
    Meg vak. Meg Msjúgend. Meg béna vagy a szimulátorokhoz mert csak a lövöldét szoktad.
  • baggins
    Annyira azért nem...
    Most mondjam, hogy első ránézésre és kipróbálásra jogosak az alacsony pontok? Az irányítás még 1.92 alatt sem az igazi, némelyik mozgás elsőre idegesítőnek és feleslegesnek tűnik, ráadásul néha érthetetlen is. A grafika? Azt hittem, ez a játék mindent ver majd, de nem így van. Először is: elég kemény képfrissítési problémák vannak. Igaz, ezt a legelején vettem csak észre, azóta mintha eltűnt volna. De hogy pl. a szántóföldeken az orrom előtt rajzolja ki a textúrákat, az nagyon durva. Lassulás nincs, legalábbis 4 pálya alatt nem volt. A zenék csodálatosak, az simán 10 pont minden vita nélkül, a hangok is jók, de a hangulatot valami hazavágja. Nem az igazi. Ráadásul eddig sötét volt szinte minden pálya. A víz effekt nem rossz, de nem is kiemelkedő, a tüzek egyszerűen borzalmasak. Edig ennyi, ha jobban beleártom magam, majd még írok.
  • HAF Rigel
    2 éve mikor még nem volt ps3 , akkor 16ezer volt ps2 re a Formula 1 06
  • partizan182
    A konzolos game-k mindig is drágábbak voltak pont az általad (helyesen) említett licensz miatt. Egyébként a ps2 game-ek 40 dollárba kerültek jellemzően, a nexgen cuccok meg 60-ba (kivéve a wii ami 50). Tessék utánaolvasni a dolognak.

A warez-hez meg végképp semmi köze az egésznek (gazdaságilag éppen ott kellene árat emelni, ahol sok a warez, hogy az a kevés ami elfogy hasznot hozzon), magyar viszonyokat pedig nem érdemes elemezgetni, mert itt akkora káosz van, hogy semmilyen törvényszerűséget nem lehet levonnni.

Ja, és ha egy konzolos cuccból elmegy egymillió, az már sajtóközleményt érdemel. A szarul fogyó játékok kb 150-200 ezres darabszámot hoznak.
  • HAF Rigel
    Nem tudom , de
    Kevesebb warez , több eladott játék , nagyob haszon ha erre raknak +1 dolcsit , konzolbol a szarul fogyó játékokbol is elmegy 1 millió. Egyébként észrevetted hogy a Ps2 játékok is többe kerültek régen mint a PC
    szoval ez a Nextgen dolog meg a részedröl hülyeség.
    A marketingesek belöttek egy ár szintet és azon vannak , ez pc 10e , konzol 14-16 között. Bár az EA és SW játékok néha pc is 11-12e be kerülnek .
  • partizan182
    A kommentedből ez az egy igaz a másik kettő hülyeség (már bocs).

"a gép gyártójának is licens díjat kell fizetni az eladott játékok után ,ami pc pl megint nincsen. "

Egyébként jellemzően 10 dolcsival magasabb a konzolos verz ára mint a pc-sé (50/60 USD). A licenszen kívül azért drágák a nextgen cuccok, mert az előző generációhoz képest a fejlesztési költségek is megnőttek.
  • Kratos86
    Leszedtem én is a Stranglehold demo-t és hát nekem sem jött be! A mozgások meg a trükkök azok jok, de a grafika az elég silány!! Idáig a Darkness grafikája jön be nekem legjobban meg a Ninja Gaiden-é!! Remélem hamarosan megjelenik a Heavenly Sword mert azt nagyon szépen kidolgozták!!
  • Foxhound1980
    Faxa!
  • HAF Rigel
    Árak , hát érdekes kérdés miért ennyi.
    - ps3 BR lemezre készitik,
    - A Konzol játékok mindi is drágábbak voltak , talán azért mert PChez képest kevesebb a warez.
    - a gép gyártójának is licens díjat kell fizetni az eladott játékok után ,ami pc pl megint nincsen.

Szoval kb ennyi , de biztos van még
  • Noitulover
    a leggázabb mikor pl kijön xboxra meg pc re és átlag 6-7 ezer a külömbség pl bioshock x-16k , pc-10 nem hinném hogy a warez végett
  • NEXUS6
    Azért magánkerben a nem legfrissebb címeket szinte fele árban is megkapod.;)
  • Johnny23
    jo,de ennyi ??
  • EmThor
    úgy hívják hogy haszon...
  • Johnny23
    Miért ennyire irreálisan magas ezeknek a PS3 gammáknak az ára (17k) ??
  • EmThor
    grat!!

héten állítólag fifa 08 demo.

meg ma jelenik meg a HS az USA-ban, délután lehet külföldi fórumokat böngészni :) HS héten kijön itthon is, lesz vagy 17k+ MM-ben, ha eljut odáig...
  • baggins
    Kezemben a Lair, délután egy gyors vélemény jön majd róla. Aztán pár nap múlva egy hosszabb... :)
  • Elveon
    Uncharted: Drake's Fortune képek!
  • Foxhound1980
    Mivel hiába unreal motor, teljesen más a graf stilus. Stranglehold leginkább a Gears-hez hasonliható.
  • HAF Rigel
    A nascar Demo egy szégyen , mivel imádom az autos játékokat letöltöttem és elszörnyülködtem, de nagyon az F1 ami fél évvel ezelött jelent meg mindenben megveri , Grafikat , irányitás , hangulat , Szégeny az EAtól hogy ilyet kiad. Föleg az elejény a EA HD felirat vicces ha már láttad a játékot. Ps2 is simán elmegy. kiborultam töle .
  • Nexxuss
    hát ja...egy IGAZI DEUS EX folytatás kellene!
    aztá vágjátok, hogy anno a kettő azért lett olyan amilyen, mert az egy "túl" hosszú lett, és marketing szempontból nem jó, mert az emberek nem vettek játékot??? undorító...
  • EmThor
    na, megvan moha meg bioshock pc-re épp hogy elfutnak. bioshock jó hangulatos, de 10 pont kicsit fura, inkább 9 :) szal eddig nincs az a hűdejóilyetmégnemláttamsehol... unreal 3 motor meg odab@sz ahogy strangleholdban is.

moha is jó, de azon kívül hogy oda dobod magad ejtőernyővel semmi új. mesterlövésszel homályosítás/élesítés az flash
  • Foxhound1980
    Jövő héten Heawenly Sword!
  • Sund
    na örülök, mert azt hittem rosszul látok. ez ps2-n is elfutna jelen állapotában. hogy lehet ilyet kiadni???
  • Noitulover
    valami vélemények közt olvastam valahol , valahogy igy szolt : "nem is kellett megvemmem a NASCAR08-t mert miután bele toljtama a ps3 lemez meghajtojába és bekapcsoltam a gépet elindult a játék" XD
  • Nexxuss
    pont.
  • Nagy01
    láda.
  • Foxhound1980
    Szemét.
  • Sund
    mi a véleményetek a NASCAR08-ról? Szerintem borzalmas a grafikája.
  • NEXUS6
    Valszeg régiókódos.
  • Nagy01
    De miért?:S
  • NEXUS6
    Senkinél nem megy;)
  • Nagy01
    Húú basszus nállam nem megy a Def Jam vagy mi kiír vmi data hibát...pedig már másodjára töltöm le.:S
  • EmThor
    az kemény, köszi az infót!!
  • Jinchuu
    Nem megy az usa coyote, mert miután letöltötted nem rakja bele az update 2.0-ba a fileokat, hanem külön tárolja, mivel nem kompatibilis, sajnos ez van. Kipróbáltam usa accrol való játéknál hátha berakja, de semmi, tehát ha kell az update akkor az eu storeról szabad csak megvenni.
  • NEXUS6
    Gratula a géphez!;)

Egyelőre mindenkinek "külföldi" a PS3-a, mivel nincs magyar nyelvű támogatás rajta.

Az ID meg amit kér, azt neked kell megadnod - szal szabadon választott. Ez lesz a nickneved, amivel a többiek látnak a neten.
  • RLac
    Nekem is van ps3-mam, de külföldi és néhány dolgot még nem értek.
    Az egyik és a legfontosabb az hogy ugyebár regisztrálni kell a ps3-mat na nekem ez nem megy mert valami ID-t kér azt meg nem tudom hogy mi az és hogy hogyan tudhatnám meg. Ebben kérem a segítségeteket.
    Előre is kösz!
  • Elveon
    Silent Hill 5 trailer!
  • Nexxuss
    http://www.globalgame.hu/articles/details?id=729
    itt is egy kis Stranglehold elmélkedés:P
    amúgy mi a másik okosság ami ugyanaz amint a filmben? az hogy nem kell benne fegyvert tölteni :D Tehát ha van 120 lőszered azt megállás nélkül ki tudod lőni. Akárcsak a filmekben :D ott sem töltenek! Bámulatos! Arany pisztoly pedig van az első olyan résznél is ahol körbe állnakaz emberek. Kidöntöd az oszlopot és felutsz a tetőre. Az egyik a bal erkélyen van, a másik pedig a jobbon :-) Stranglehold rulez! Hard Boiled mód rulez!
  • NEXUS6
    Hát ha egy szaunát is simán kibír egy PS, akkor tényleg feleslegesnek tünik enyhén szólva.;)))
  • Foxhound1980
    Ez nem Xbox...