89387
PlayStation3
-
Sund #18973 nem fogalmaztam pontosan. Szóval a Macban is van wifi, kérdésem, hogy lehet-e rajta keresztül multiplayert játszani a ps3-on. (szóval elérem-e a netet Mac-on keresztül is) -
#18972 A katonák mozgásával lényegében nem is tudtam foglalkozni, mert 1.) csúnyák 2.) csúnya a textúra is, ami a földön alattuk van, és ezeken szörnyülködtem.
Valaki itt írta, hogy kipróbálta a Lairt, és a katonák elkapásánál belassul a játék: neki üzenem, hogy ez egy bullet-time szerű effekt, nem optimalizációs hiba. :))) Érdekes, hogy lassulás abszolút nem volt, pedig van vagy egymillió ellenfél a képernyőn. Ez pozitív. -
Noitulover #18971 ha nincs elfogadható kifogás akkor misztifikálni XD
Elátkozva lol
így még szánalmasabb az egész
ha egy darab szarra ráirnák hogy halo 3 azt is az első nap 1millioan megvennék a következő héten vagy 3szor annyi mert azzal lenne tele minden media hogy mekkora királyság, még ha bűzlik is XD -
#18970 Ha jól emléxem én írtam valami olyasmit, hogy a katonák már csak ilyenek, az a szép ha egyszerre mozognak!;)
Amúgy ha arra akarsz kilikadni, hogy az AI-t is elbaxták, akkor egyrészt igazad lehet. Másrészt meg nem.
Azért csak ott van az a néhány sárkány, hajó, katapult meg mindenség a pályán, na meg még néhány katonai egység, ami értelemszerűen nem csak egész helikopter századokat/sárkányos alakulatokat egyedül legyőző rambókból áll.
Az már tényleg sokkal csúnyább, amikor gyak szinte copy paste szerüen klónozzák a katonákat. Valami eltérést azért berekahattak volna, pl csinálnak 4 fajta katonát eltérő mozgással és aztán véletlenszerűen állítják össze belőlük az alakzatot. Rögtön máshogy nézne ki az egész. -
partizan182 #18969 Azért Tarantino még elég messze áll a filmművészettől, ő még bőven filmipar. A játékipart meg nagyon jól átlátják már így cirka 25 év után a tesztelő jómunkásemberek. -
partizan182 #18968 Most nyilatkozta a Lair rendezője, hogy a projekt a kezdetektől meg volt "átkozva", gyak. minden rosszul sült el (ilyenek voltak pl, hogy a master lemez írásakor elment az áram), összeesküdött az univerzum a játék ellen.
Halo 3-mat pedig már most megmondom neked: 78%-os átlagértékelés, semmi extra, de a régi jól működő játékmenet, félnextgen (de tetszetős) grafika, közepes hossz, jó sztori, továbbra is piacvezető multi.
Meg majd eladnak belőle vagy 7 millát. -
simirizsa #18967 Kitör a 3. világ háboru -
#18966 Nem azt mondtam hogy konkrtan te voltál de amúgy már bánom is hogy beírtam mert ebből nagy harcok lesznek ha jönnek a többiek -
SlickAdam #18965 Ilyeneket max a többiek írtak, én általában kimaradok a hasonló vitákból. Hozzáteszem, most se a gép hibája hogy gyenge a játék, hanem egyértelmüen a Factor 5-é... -
Noitulover #18964 factor 5 tól pl a rouge squadron ok marahjól sikerültek , a fejlesztői beszámolokból is az látszott hogy apai anyait beleadnak és jó játék készül
aztán jöttek a 3-4pontos pre alpha beta akármien verziokról a rebiew-k akkor még úgygondoltuk hogy majd kijavítanak ezt azt , nem sikerült ezekszerint talán majd patchelik (de kétlem) XD
Na de majd kiváncsi leszek pl mi lesz majd honapvégefele a halo3 ból XD feketeleves már fortyog itt-ott hogy semmi egyedi csak mintha egybegyurták volna a quake, ut, resistance(fom) fegyokat powerupokat aztán rá huzták a halo gunyát XD -
#18963 Hát igen. Viszont sajna művészi minőségben, de akár kritikusok hozzáértését nézve, a filmművészet illetve a játékok még messze nincsenek egálban. Szal ezért valszeg nem is kellett volna filmes példát eröltetnem.
Pl most néztem meg a Sin city-t, ami hát elég vegyes érzelmeket keltett bennem, valszeg nem a legjobb Tarantino/Rodrigez film. De pl a Desperado 2-nél fényévekkel jobb, de az is sokkal jobb mint bármilyen akció/kaland játék. -
#18962 "Például földharcnál a katonák egyszerre mozognak mint amikor az ember a csocsóbábukat rángatja!"
Csak ebbe tod mi a gáz hogy amikor írtátok hogy a cellnek a földön lévő harchoz mennyi ai-t kell majd számolni amit a box nem tudna megcsinálni.
Aztán valaki írta xboxosok közül hogy mit kell azon annyira számolni hogyha egyszerre mászkálnak egyből leugattátok hogy nemigaz kell oda számolni mert blablabla. -
#18961 Egy játék végett nem szabad idegeskedni!!
Én ilyenkor berakom a Bejeweled 2 Deluxe-ot a pc-be és azzal lehiggadok és utána jöhet a keményebb része a játékoknak...
-
partizan182 #18960 A példád kicsit rossz, a rétegjátékok/filmek jellemzően magas értékelést kapnak, és elhasalnak a kasszáknál.
Egyébként a helikopter 3-4-5 rendkívül színvonalas (1-2 nézhetetlen), a sztárwársz pedig klasszikus. -
#18959 Pontosan, az ilyen extra játékoknál, vagy extra megoldást alkalmazó stuffoknál élmény használni, de kizárólag erre építeni egy ilyen bonyolult játékot végzetes hiba volt. Kár érte, állítom legalább 1 vagy 2 ponttal növelte volna minden médiában a pontszámokat az analógos pótmegoldás. -
#18958 A Motorstormban is elég jól használható, de ott is osztottam szoroztam és kényelmesebb az analog kar. Mert pl nem kell folyamatosan felelmelni a kontrollert. Egy néhány órás játéknál, bizony már számít.
De pl a kacsás, vagy a Folklore esetében nagyon poénosan meg van oldva. -
#18957 Igyekszünk és köszönjük.
Valszeg mindenképpen végignyomom egy cikk kedvéért, de akkor meg úgyis jön a HS, ami a demo alapján nagyon bejövős játék, tehát elcserélem. Apropó, nem tudjátok, Überék számítanak be játékot? -
#18956 Ha úgy érted, hogy tudod-e azokra használni a PS3-at, mint egy MacMinit?
Akkor ha egy Linuxot is bevállalsz, nagyjából igen.
De böngészni bizonyos korlátokkal már a egy sima PS3-mal is tudsz. -
#18955 Ez a legelején egyértelmű volt. A Wiimote zseniális és tökéletes, imádtam és mindig is imádni fogom azt a precizitást, ami jellemzi, a PS3 motion sensor meg egy elkapkodott extra. Ennek ellenére nem értem, hogy mi a lótúró miatt nem lehetett beletenni a Lair-be az analóg karos mozgatást??? Döntögesse a joyt az, aki akarja, de lefogadom, hogy a WH-ben is a felhasználóknak max. 0.1 százaléka irányítja mozgásérzékeléssel a játékot. -
Sund #18954 LOL én is várom már az akciós LAIR-eket 8-ért. :D Viccen kívül, szívből kívánom, hogy aki 16ért megvette az ne csalódjon nagyot.
Machintos-os kérdésre valaki? (esetleg tipp, hogy hol tegyem fel a kérdést?) -
#18953 ;)))
Örülök, hogy így állsz hozzá.
Kb én is így látom. A 6-7 pontra valszeg azt lehet mondani, hogy adott kategórián belül is rétegjáték.
Pl a Tarantino filmek is lehetnek kult alkotások, de a moziban mégsem fognak olyan kasszasikert összehozni, mint egy Herripotter vagy valami Sztárszmájlszos Jedli visszanéz. -
SlickAdam #18952 Fél óra játék után kénytelen voltam kikapcsolni a Lair-t... Persze csak azért, mert jobbnak látom ha este vetem bele magam mélyebben. Az irányítás részemröl rendben van, kicsit nehézkes, de ezt betudom annak, hogy ugyebár nem egy pillangó méretü állatot kell terelgetni. A beszaggatás is elöjött, ami még nem is bosszantana, viszont a grafika... A sárkány szép, meg úgy valahogy... nem tom leírni szépen. A lényeg, hogy vannak részek (nem kevés), ahol csúnya. Pont. PS2-es szint. Valóban elkapkodtak dolgokat a készítök, csak legalább ne verték volna a mellüket annyira. Például földharcnál a katonák egyszerre mozognak mint amikor az ember a csocsóbábukat rángatja! Meg még ami így hirtelen eszembe jut, hogy nekem olyan "csicsás"-nak tünik, bántja a szememet az egész, sokszor nemigazán látom, hogy mi is történik... Mindenesetre Baggins-nek igaza van, a 4 pont túlzás. Szerintem olyan 6-7-et ér a játék, hozzáteszem: este jobban belemélyedek, lehet lesznek momentumok, amik a kezdeti csalódottságomat enyhítik majd... -
#18951 de a világmegváltáshoz képest? :-P Most erre gondoltam. -
partizan182 #18950 Dehogynem.
Egy 4,5 pontos játék után elnézést kérsz a konzolodtól, hogy ilyesmivel fertőzted.
A 7 pontos game jó szórakozást nyúljthat ha képes vagy a hibáit elnézni.
Nagy különbség. -
#18949 egyébként elsősorban nem is biztos hogy a Lair hibája az irányítás. Szerintem a SixAxiS szar úgy ahogy van. Közelében sincs a Wiimotenak. MEnnyire fasza az Eite Truckot irányítani wiin?? hibátaln. Innen látsztik, hogy kb a megjelenés előtt döntötték el a mozgásézékelőt...erre beleraktak egy szart, egy szimplaszenzorosat. A hiba vele az, hogy csak saját magát méri poozició szempontjából. Tehát ha 2 fokot meg van döntve akkor az már nem lesz egyenesen...tartsanak a Sonysok viszintesen valami órákon át...na remélem érthető a probléma. -
#18948 és a 6-7 ponttal előbbre vagyunk? :( Sajnos nem... -
partizan182 #18947 Ezért írtam, hogy a magyar viszonyokat nyugodtan el lehet felejteni, teljes káosz ami itt van, még csak köszönőviszonyban sincs a világ kultúráltabb felével. -
#18946 utóbbi. vagy nincs számla. vagy passz, nem értek hozzá -
Noitulover #18945 Meg mi a turosért 18 a foliás oblivion a GoY verzáért 20at fognak kérni lol
ezek szerint lekéne mondanom a lair rendelésem , Hs talán nem lesz ekkora csalódás, akármilyen hosszú
(igazán kijöhetne már assasins creed vagy valami odaverős game godhand, castlevania kipörgetve , ninja gaiden-t már kezdem unni, warhawkon vegatálok föleg ha müködinének a statsok... ) -
#18944 Legutóbb a Fight Nightot vettem eredeti playstationos celofánban 9-ért, monnyuk lehet, hogy valahol bundlecsomaghoz adták, csak itt kötött ki.
Vagy csak "leesett a teherautóról";) -
#18943 hazai ár a lényeg, 60$ = 60€ EU-ban, ami 15 ropi. na most a legtöbb helyen meg nem 15 ropi a game :/ -
#18942 de nem biztos hogy újonnan -
#18941 Én meg Lairt vennék akciósan;))) -
#18940 Egy pillanat, azért nem annyira rossz ám a játék, ezek a hibák, amiket leírtam sajnos benne vannak, de van pozitív oldala is. Annak ellenére, hogy elég sok kívánnivalót hagy maga után, kb. fél óra játék után nyugodt szívvel mondahtom azt, hogy sokkal jobb, mint 4 pont. Így elsőre 6 vagy 7 pontot ítélnék neki. Próbáld ki, hátha neked jobban bejön. -
SlickAdam #18939 Az elöbb járt nálam egy futár, és elkért több, mint 16000 forintot egy kis csomagért cserébe. Namost ennek következtében itt hever elöttem a Lair nevezetü "siker". Sajnos az a baj, hogy az elsö magyar reakciók után nem igazán merem betenni a gépbe... -
pierra #18938 Így az elő sokk után lenyugodva bemásolom egy másik fórumról a Lair-ről írt első hsz-emet.
" Ez a játék egy sz.r!
Irányítás egyenlő a nullával, de ezt még elfelejteném, DE ez a hülye nem engedi, hogy azt csináljam amit akarok!!!!
Vannak ilyen katapultok a földön, ELVILEG nekem azt kellne támadnom, de a fejemet rágja egy rohadt sárkány és én védekeznék, de nem lehet, mert az a feladat, hogy nyírjam ki a katapultokat. Na itt tettem le a játékot, köszönöm szépen, nekem ennyi elég volt."
Hozzáteszem én ezekkel a grafikai izé-mizékkel nem foglalkoztam, mert nem nagyon volt időm figyelgetni, az kötött le, hogy az irányítást megtanuljam... Csak egy baj volt. Sokszor nem reagált arra, amit kiírt, hogy csináljak meg. A másik, hogy mondjuk oldalazzak el, erre meg arra, aztán hirtelen csináljak tök mást, majd egy harmadik dolgot, és nem igazán volt idő begyakorolni a mozgásokat.
Olyan mintha a fejlesztők maguknak csinálták volna a játékot, mivel ők tudják mikor mi következik és mit hogyan kell majd megcsinálni...
Amúgy többet nem veszem a kezembe, mert csak felidegelem magam és nem tudom kit kell majd perelnem, hogy állja a hajfestésemet életem végéig, de szerintem végignézem a játékot, mert amúgy a zene nagyon jó.
-
Sund #18937 Van egy keresztkérdésem:
Mac mini-vel kompatibilis a PS3? Azaz, ha kicserélem rá a mostani gépem, ki tud rajta keresztül menni a netre?
Köszi! -
Papesz #18936 -
Foxhound1980 #18935 Hüle -
Foxhound1980 #18934 Pfff.. Azt kell mondjam, hogy amiket irtál kb ez volt leszűrhető a videókból is. A másik meg az, 1-2 szaklap tévedhet, az összes nem.