89387
PlayStation3
-
#18893 aki úgy gondolja, hogy nagyon melegszik a ps3-a, vegyen egy ilyet, 6 ropi (30$)
-
Foxhound1980 #18892 Steelbook a doboz, végre! -
#18891 ajaj, még egy SE :) art book, hm, más extra is van? -
Foxhound1980 #18890 -
#18889 #18870 -
#18888 Szerintem John Woo palyat tevesztett!;)))
Eddig is akcio jatekokat kellett volna inkabb csinalnia. -
Foxhound1980 #18887 Ahaaa... Na holnap nekifekszem. Thx -
#18886 nem csak az anim! ha megcsinálod a demót hard módban és elkezded hard boiled módban megkapod a 4. extrát, a körbeforgásos cuccot :)
ja és L2-vel lehet oszlopok mögé bekummantani, bal stick-el valamelyik irányba kinézni és jobb stick-el célozni -
Foxhound1980 #18885 Benne van a demóban az az körbeforgásos lövés anim?? -
#18884 SH 5... -
Foxhound1980 #18883 Pff. Ez alap. -
Nagy01 #18882 Honnan van neked Killzone 2-d? xDDDDDD lol. -
#18881 ahogy néztem még a Stranglehold demót, a fej sebzése legalább 4 részre van osztva (jobb szem, bal szem, száj/orr, torok), a sebeknél vér látszik, s bár a hullák eltűnnek, legalább kis vérfolt marad utánuk :)
amúgy ha simán fejbelövitek a fazont messzebbről ugyanaz az effekt van ha jól láttam, mint mikor azzal a speckó lövéssel (d-pad felfele) lövitek fejbe, de úgy látványosabb)
3. extra mód műxik shotira, kispisztolyra, gépfegyverre is, le lehet állítani,lőszert nem esz.
4. extra mód überbrutál, körbeforgás, mindenki meghal aki ott volt, akire épp lő arra ránagyít a kamera, közben nem sebződsz :) -
#18880 - remélem fog tetszeni. a múvi amelyre épül Hard Boiled néven fut, John Woo rendezte természetesen, Chow-Yun Fat => pápaság. iszonyat sokat lőnek benne + jó hosszú film is :)
- warhawk megint kifagyott :(
- Killzone 2: 30fps + 720p + sixaxis támogatás megerősítve -
#18879 Az a helyzet, hogy tegnap kicsit sok volt a tequila (mega jéger, mega sőr)!;) Aztán miután hazaértem elkezdtem letölteni. Olyan 4 körül újra magamhoz is tértem, akkorra már meg is volt a cucc. Aztán látom hogy a fazont is Tequilának híjják!
Na neeee! Na ekkor komoly gondjaim támadtak a gyomrommal így feladtam.;)))
Szal nem voltam képes végig játszani a demót, de minggyá nekiállok. -
#18878 :)
úgy vagyok vele, hogy hiába nem hosszú a játék, de imádom a HK-i krimiket (egy hónapba egy legalább, meg amúgy is az ázsiai filmeket) + akció + az ilyet az ember mindig elővesz.
Resistance pl hiába akció, azon azért izzadt az ember, ez meg valahogy... fun :) -
Foxhound1980 #18877 Nem semmi dolgok vannak a demóban, megmondom őszintén ezekből egy dolgot sem tudtam :D Na majd holnap kipróba! -
Foxhound1980 #18876 Olyat lehet? -
#18875 Stranglehold éltetés következik :)
- először is játék közben az options-ban a video pont alatt be lehet állítani plazmára, lcd-re a képet, szerintem fényaránnyal babrál valamit, örültem neki, hogy van ilyen!
- van gépfegyver a demóban! mielőtt bejön az utolsó cutscene, a bárban játszódó előtte egy nagyobb téren lőheted az ellent. itt szakad le egy csomó platform meg ilyenek. na szal ennek a térnek a bal oldalsó felén hátul van egy széttörhető fa-deszka rész, széttöritek és mögötte a dual submachine gun :D szóljatok ha megvan :)
No meg amúgy áltlában isten a cucc, L2-vel asztalt felborítottam magam előtt (mielőtt még átcsúszik rajta) leguggoltam (L3) hogy mögüle majd jól kilövök, erre szétlövik az asztalt :)
AI jó, oldalsó mozdulatokkal, lehajolással kombóznak a golyók elől. kár hogy 1 lövés 1 ellen és a nehézség is abban nyilvánul meg hogy sokkal többet sebez a golyójuk :/
Meg ugye scriptelt minden de van multi és ha végigtolod nehezebben az elejétől fogod addigra meg elfelejted honnan jöttek :)
Leszámolás-mód (bocs a forðításért, jobb nem jutott eszembe) is annyival nehezebb, hogy enemy golyója gyorsabban jön nehezebb módban, ez tetszett.
Ja, arany pisztolyokat megtaláltátok? :) Egyik konyhában (vöröses téglás épületrész) mentek át, van egy széttörhető fa ajtó, benn 2 ketrec, egyiket szétlőve ott lesz 9 lőszerrel a dual golden gun :)
Meg persze mindent szét lehet lőni, nagyon durva. golyónyomok sem tűnnek el x nyom után mint anno max payne-ben (ha jól emléxem) persze belelősz falba, látszik hogy "bemélyül" de ha oldalra fordítjátok a kamerát kiderül a trükk, egy ügyes textúra az egész, DE szemből tényleg egy mély kráternek látszik. Megjegyzem, hogy ez nem új, FEAR-ben is így működött a trükk :)
Elején a szökőkút oldalát kilövitek (káva peremét) és ott folyik ki a víz! mekkora már :) amúgy azt is utolsó kőmorzsáig le lehet rombolni, király a cucc na :) -
#18874 havernál belépsz te accoddal és letöltöd a cuccot -
#18873 Melyik szolgáltató ad USB-s modemet? -
#18872 Az a jó! Azt szeressük!;)
Eddig csak próbát tettem 1-2 pályán, de mivel rögtön a Sidewinderrel kezd majdnem minden új ticketten, ezért gyűjtenem kell a lelkierőt, bár valszeg csak nem találtam még meg a legrövidebb/leggyorsabb utat ezen a pályán. -
#18871 az en netem usb modemrol van... ez azt jelenti,hogy ps3-mal nem is fog menni? -
#18870 CSak elírtam a linket, mert ez már az 5. rész!:D -
#18869 Az SH-t nagyon szeretem, még a film is jól sikerült az átlag játékadaptációkhoz képest.;) -
Foxhound1980 #18868 4. szint horror. -
Foxhound1980 #18867 Rettenetesen csal a gép... -
#18866 Szép lesz a Silent Hill 3.!!! Már most imádom. -
#18865 Igen roppant felháborító!
Valszeg ez is volt a cél, minden erős érzelem kötődést okoz. -
SlickAdam #18864 En is megcsinaltam az összes 3. szintüt elsö helyre, meg a 4. szintüek közül az elsö versenysorozatot. Ebben csak kb. 0.010 mp-el tudtam elsö lenni olyan 3-4. nekifutasra. Felhaborito amit a gep csinal neha... -
#18863 Hát én asszem már megcsináltam már az összes 3. szintű pályát 1. helyre, a 4. szintű pályák elött most veszek egy mély levegőt.
Úgy vettem észre eddig jó taktika, ha az ember nem nyomja ész nélkül el a nitróját, hanem olyan fél gázon járatja, persze nem kell megállni. Valszeg többé-kevésbé az AI megpróbál mindíg körülötted a legnagyobb balhát csinálni, csak hogy minnél jobban élvezd a dolgokat!;)))
Ha marad jelentős nitro tartalékod, akkor a célegyenesben le fogod tudni hagyni őket. Na most meglátjuk ez mennyire jön be 4. szinten. -
SlickAdam #18862 Van itt olyan, aki a Motorstorm-ban minden versenyt aranyra teljesitett a 21 versenysorozatbol? Komolyan mondom, neha kedvem tamad kib***ni az ablakon gepestül, tv-stül, play-estül, agyastul, szekrenyestül, ... mindent!!! -
#18861 Hogy? -
#18860 lehet kapni mindent. Van spéci billentyűzet is (mint a képen is láthatjuk alant) amibe van beépített touchpad. -
#18859 én letoltam tegnap este 2szer:P . Először kétszer kellett magam gyógyítani Tequila bombból, másodszorra már egyszer sem. A legvégére mindenem maxon volt :-) Beleszerettem :D Hard boiled mód rulez! -
Noitulover #18858 a warhawkot tegnap patchelték ujbol müködnek a statsok ! -
Nagy01 #18857 Lehet már kapni Ps3-hoz billt + egeret? Amivel lehet irányítani a game-eket?:) -
Jimanszky #18856 Kitűnően kolléga:))Istenkirály!!!Node,nem sokára kezdődik a meccs!!!HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#18855 majd egyszer, mert elég drága, de ha lesz prémium megveszem.
télleg, tv hogy szuperál? -
Jimanszky #18854 Az a poén az egészben,hogy eleinte nem is nagyon tetszett...persze valamennyire igen,de nem hittem volna,hogy megszállott leszek!!:D:D