89387
PlayStation3
-
kebab90 #19013 láttam egy videot egy kibaszott élethű pankrátor játékrol és azt akartam kérdezni az lesz e rá csak nem tom a nevét:D -
kebab90 #19012 de ugye pc-vel lehet csatlakoztatni a cumot?
-
#19011 kebab... serintem is ps3-at vegyel! en is azt fogok! sok elonye van,szerintem a sixaxis kontroller is az! ha meg nem probaltad,vagy nem tudod milyen,itt egy video rola: http://youtube.com/watch?v=UpthPKpyMGQ -
#19010 Jövőre lesz hozzá egy kiegészítő, egy analog/digitális tuner. Azt rákapcsolva videomagnónak tudod használni. A jelenleg kapható gépekben 60GB vincsi van, de ha kevésnek találod azt is lecserélheted benne. -
kebab90 #19009 amuyg bocs a sok hülye kérdésért de kicsit izgulok mert nem kakarok rossz vásárt -
kebab90 #19008 még egy kérdés mert xps3ba nem vagyok otthon de oylan szotnen hogy az már fáj és igy nem tom de lehet e tv adást felvenni a vinyora és mekkora avinyo? internetröl milyen vélemények vannak?és hasonlokat minden szépet és jot szeretnék tudni a gépröl -
kebab90 #19007 sajnos nem vagyok milliárdos ugyhogy ha gépet veszek legalább 2-3 évre szeretném:D -
kebab90 #19006 monjuk a bio nem olyan fontos egyetlen dolog a gow de arrol még talán le tudok mondani -
#19005 hát a hátrány legyűréstől még messze van:P Az igazság az, hogy ÁR érték arányban a PS3 sokkal jobb. 2 éve van 360 a piacon de még mindig 100e ft, az elite meg amin van végre HDMI az meg 115. Viszont nincs benne HD DVD amit nemsokára sajnos venni kell majd hozzá (az plusz 50e).
No meg ez télleg nem hal meg. A 360-an meg sajna igen :( Az tény, hogy Gears of War kaliberü game egyelőre még nincs. De ami késik az jön :-) Szal ha hosszú távra tervezel akkor PS3. Ha jövőre tudsz új gépet venni magadnak akkor 360. (mert jövőre már kell PS3 mindenképp :-) -
kebab90 #19004 értem csak mert nem akarok azért feleslegesen kidobni pénzt és ha ugye nem megy tönkre hamar akkor megéri a több is csak ugye kakor psre nincs is warez de én ugyis eredetivel tolom:D -
Foxhound1980 #19003 Bioshock és Halo 3 nem lesz, a többi igen. -
Foxhound1980 #19002 Amúgy abszolut egyetértek. -
kebab90 #19001 ja és még
lehet hogy hülye kérdés de bioshock, halo3, bia3, nfs pro street, black site 51,cod4 meg assasin's creed nem lesz rá véletlenül?
mert nétztem gamespot on és nem láttam? -
Foxhound1980 #19000 Szvsz jóval több mint 30%, van az 70-80 is... -
#18999 A box elég veszélyes jószág, 1 éven belül az eladott gépek 30%-a megsemmisíti önmagát. Ami ha nem warezolsz nem vészes mert 3 év garija van. Csak ha eredeti játékkal játszol, akkor már ott vagy mintha PS3-mal nyomnád.
Játékfelhozatal szintjén a PS3 lassan lassan legyűri a 1.5 éves hátrányát. Az Online ingyen van, tudsz BD filmet nézni, a beépített vincseszter sok helyen előnyt jelent.
A PS3 hosszútávon sokkal jobb befektetés, a HW-e atombiztos és a játékfejlesztőknek is több lehetőséget ad. Sajna egyelőre nem nagyon használják, de vannak ígéretes projektek. -
kebab90 #18998 jas értem
ugye a game ek akkor blu ray disc en vannak?
-
Foxhound1980 #18997 Nekem boot BD-s, annó mint a Dreamcast!
(nehogy komolyan vegyél, nincs hack a masinára) -
kebab90 #18996 neked félash elt a géped? és ha igen milyen hogy viszi a gem eket?vagy nincs rá még flash? -
kebab90 #18995 csak tudom faszság de sztem legalábbis én eddig töb bjo játékot látta xre mondjuk ps re meg ottvannak a régi jo gamek
amugy az igaz hogy itt europaba nem lehet játszani a ps2es game ekkel? -
Foxhound1980 #18994 IGN válasza a Lair reviewer guide-ra. -
kebab90 #18993 engem még a motorstorm hivogat:D
-
Foxhound1980 #18992 Megbizható nagyon a masina az biztos. -
kebab90 #18991 hát igen ez nem rossz érv:D de engem az zavart hogy nincs ears of wars avyg van
na midn1 valszeg ps-t veszek mert abbol nem megy tönkre olyan sok:D -
#18990 Azért Tarantino minden egyes filmjébe becsempész valamit az ars poetica-jából, pl a Kutyaszorítóban elején amikor a Madonna számokat elemzik, vagy a Kill Bill-ben amikor Bill a modern pop kultúra sarokkövének számító képregény figurákat veszi sorra. Nem feltűnő, mert nem valami prűd mesterkélt műtárgyat elemez, hanem sokkal populárisabb dolgot. Minden esetre nagyon didaktikus, mondhatni egy szinten elég magas fokon művészi.
Hát persze hogy fiatalok viszik a hátukon a játékok fejlesztését, de szért a filmes példánál maradva Jessica Alba-t sem az évtizedek alatt kiérlelt karrakterformálásáért szeretjük!;)
Másrészt a F5-ös Julian Eggebrecht meg vagy 20 éve kezdte a szakmát.
A filmek kritikai elemzése ugyan természetesen nem egységes szempontok szerint történik a egész világon, de legalább többé kevésbé egységes elvek alapján oktatják a főiskolákon. Arról viszont nem tudok, hogy létezne játék-esztéta oktatás;) -
Foxhound1980 #18989 1. érv Gran Turismo 5 Prolouge -
Foxhound1980 #18988 AC-ből egyébként nem lesz demó. -
kebab90 #18987 ja és ha valaki tudna egy két érvet irni a ps3 mellet megköszönném mert sehol nem találtam és biztosra szeretnék menni ha már sok pénzt költök
köszi -
Foxhound1980 #18986 Nézd meg a linket megint, most a jó. :) egy felhasználó csinálta. Faxa. -
Foxhound1980 #18985 User Store Concept -
Foxhound1980 #18984 Az! Komolyan nem tudom hova tenni. Sok dolgot megtudok magyarázni ami a gémipar szennyéhez tartozik, ezt nem. Factor 5-ről beszélünk, nem 20-ad rangú amamtőr garázsfejlesztőkről. Turrican, Rouge sorozat többek közt. Mondhatom azt AA cimek, generációk húzócimei. Erre előállnak egy ilyennel. Egyébként kb 25 millkóba került a projekt. No comment. -
kebab90 #18983 hello én most állok konzol vásárlás elött és a kérdés hogy ps3 vagy inkább xbox és gondolom akik itt vanak azoknak ps e van ezért biztos elfgoltak lesznek valamennyire. a szempontokat nézve engem pedig csaka játékok érdekelnek
elöre is köszi -
#18982 Hmmm...
Érdekes!
Úgy tűnik F5-ék csináltak egy játékot maguknak.
Egy "művészjátékot";)
A Battlecruiser millenium esetére emlékeztet kísértetiesen a dolog. -
#18981 Őszintén? Játszok vele folyamatosan és nem is olyan szörnyű. Az előbb volt egy csatajelenet, hogy a hajam letettem. Azt hittem, az X-es NNN-ban látható embersereg a max, amit ez a generáció jól mozgat, de nem. Esküszöm meg fogom számolni, hányan vannak a képen. Kb. 2000-re gyanakszok, egy hatalmas vár előtt, plusz katapultok, meg vagy ötven sárkány. Riccenés és lassulás nélkül.
Kaptam egy-két új mozgást is, egyre hangulatosabb a cucc. De az irányítás még mindig nehéz és fura.
Szóval alakul, nem is lesz olyan szenvedés a végigjátszása. :) -
pierra #18980 Na most szerintem egy normál felhasználónál, mint én alapból nem lenne szabad egy játéknak ezt a reakciót kiváltani. Szerintem nem én vagyok a hibás, tök normálisan ültem oda, de egyszerűen ilyen érzelmeket váltott ki belőlem. A játék egyszerűen játéktezstelő barát és nem felhasználó barát.
-
Foxhound1980 #18979 Jövö hét eleján viszont a HS már kézzelfogható lesz és igencsak jó hack n slash cucc lesz! -
Foxhound1980 #18978 Jó, ez egy szemét. Ennyi. -
partizan182 #18977 Tarantino kult, ezt senki nem tagadja. De nem a hosszú snittektől, és a színészek impróitól lesz vmi művészfilm. Ezek közönségfilmek, a közönségnek csinálják őket vagy azért hogy szórakoztassanak, vagy hogy pénzt keressenek (ált. az utóbbi). A művészfilmek pedig az alkotó önkifejezése. Egyébként én spec hányok a művészfilmektől, úgyh. ez nem kritika volt a részemről Tarantino mester felé, inkább dícséret.
Ha megnézed egy játék kreatív stábját (tehát nem a programozást végző rabszolgákat), ott is bőven 30 alatt van az átlagéletkor ált., a tesztelők/fejlesztők kb egy korosztály.
Olyat pedig nem tudsz mutatni, hogy valamilyen termék (film/zene/könyv/plazmatévé, bármi) megítélése egységes legyen, mindig lesz kisebb-nagyobb szórás az értékelésekben, mert mindenkinek más jön be. Ez mindig is így volt, nem minősíti sem a Lair-t sem a tesztereket. -
#18976 Passz, sajna se Mac Minim se a net elérést nem próbáltam még wireles-en keresztül. Sorry.
Legrosszabb esetben egy router megold minden problémát. -
Sund #18975 ki a fenét érdekel a box, haggyámá'ne kezdjük újra. -
#18974 Hát azért Tarantino tud érdekeseket/nem szokványosat csinálni!!! Pl a ponyvaregényben olyan extra hosszú snitteket használ, hogy még Jancsó is megirigyelhette volna. Pl mikor Willisz végighallgatja a Nagyember dumáját az önérzetről.
Azon kívül hagyja játszani a színészeket, meg ilyen apróságok. Szal fényévekre van a hálivúdi kultúrmocsoktól. Más kérdés, hogy a filmjei gyak B múvik.
Ez egy érdekes dilemma.;)))
Nem mindenkinek jön be, de művészileg, eredetiségben, kult teremtő képességben 100%.
Az meg, hogy hol van a "tesztelő jómunkásememberek" szintje jól jelzi a Lair kálváriája. Ezexerint nincs egységes megítélés viszonylag alapvető dolgokban sem. Szal akkor hol lehet ez a szakma egyáltalán?
Tizen huszon éves srácok viszonylag jó írászkészséggel megfogalmazzák véleményüket, olyan dolgokról, amit valóban 25-éves múlttal rendelkező emberkék csinálgatnak.
Őőőő, érdekes... Ciki?