89387
PlayStation3
-
#82451 6 ezret megér, még akkor is ha csak 3-4 játékot tudsz rajta végigjátszani (és abból 3 az uncharted1-2-3 :D )
60gigás a gép hdd-je? mert az sztem ujra sárgaledes lesz előbb-utóbb -
Attis38 #82450 Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy a főnököm igencsak kedvező áron kínált számunkta eldásra egy PS3 fat gépet.6rugó,igaz a gép sárga leddel már javítva volt.Meg nézettem egy megbízható konzolbolt szervizesével,ő azt mondta,nyugodtan megvehewtjük a gépet.Mennyire visszatérő jeleneség a gépnél a sárga led hobája?Nem akarok úgy járni,mint az X360 esetében,hogy 2 éven belül 4-szer volt RROD-es a használtan vett Falcon-éapos gép:(( -
#82449 milyen neted van?
ki kéne próbálni a routered nélkül, ha lehet. nekem az is gyanus .... -
#82448 "Sose telepítettem meg annyi (én spec.) időt"
nincs meg a gt5? :)) -
#82447 Sose telepítettem meg annyi (én spec.) időt most pl mortal kombatot le szedtem még tegnap 9 giga telepitessel+download 45 perc volt max. De te mit telepitettel? -
Ulthane #82446 Es az 1 ora 37 perces telepitesre a tisztelt Sony mit mond? A Microsoft fogja a hasat a rohogestol. :( -
#82445 Ilyet még nem tapasztaltam soha, szerintem a neteddel gond lehet. Vagy who knows -
#82444 Én 17 gigát ha másfél óráig töltöttem sokat mondok, nektek hogy ilyen lassú a letöltés? Lehet napszak/nap függő. -
Ulthane #82443 Semmi baj a nettel, elotte 4 megaval torrenteztem..Xbox Live-rol is jon a cucc rendesen. Illetve a netnek semmi koze a tobb oras telepiteshez! -
#82442 mondjuk nekem nem kell a pause / resume móka, nem lehet, hogy valami a neteddel van? Wifivel tényleg lassú, de kábelen megy rendesen. Mondjuk nekem csak 15 megás netem van... -
Ulthane #82441 Oszinten mondom, ha ezt tudom elore, akkor nem veszem meg. Mert ez 2013-ban a vicc kategoria. Ne ertse felre senki, de nem veletlen tartom az xboxot kiforrottabb platformnak, es tarom mar hat eve.
Mindig is utaltam a letoltheto jatekokat, de ez most a dobozos resze volt, nem az en valasztasom! -
Ulthane #82440 Akkor elfogyott, en december 17-en vettem ott. -
#82439 Ne érezd úgy barátom h bánod.Ez a része viszont tényleg pofon a ps3-tól sajnos.Nekem ma 8óra alatt jött le egy 15gb os játék 50MB/seces nettel.Ennyi idő alatt 19GB-ot seedeltem azaz töltöttem vissza torrentre. -
Ulthane #82438 Szétvág a ideg! Végre megvettem a God of War Saga-t, de a két tetves játék letöltése órákat vesz igénybe. Kezdődött azzal, hogy elkezdtem letölteni a 9,3 gigás egyik részt, 30%-nál gondoltam, elküldöm a letöltést háttérbe, hogy tudjak játszani.
Egy percig gondolkodott, majd kiírta, hogy connection timeout, és exit ps store! Kurva anyád! Letöltés újrakezd (miért nincs itt resume download, mint az X360-nál???) lejött a játék 2 óra alatt (80 megás netről van szó, Budapest), majd mikor már kezdtem volna játszani kiírja, hogy installál, és várjak.
Mi a retkes szarnak installál? Az Xbox letölt egy játékot, s csak annyit nyomok, hogy play, s már megy is. Ez a szutyok minek installál letölthető játékot? De az hagyján, olyan kurva lassú, hogy 25 perc alatt 6%-ot telepített csak fel! WTF??????????
Két óra letöltés, meg vagy 3-4 óra installálás? Ezt komolyan gondolja a Sony 2013-ban? S ezek 5-6 óra előkészület után már játszhatok is?
Most érzem először, hogy kicsit bánom, hogy vettem PS3-at. :((((((((((((( -
#82437 Nekem nagyobb panaszom van a szar fos letöltési sebességgel és azzal h nagyon szeret megállni a letöltés.
50MB/seces nettel 1MB/másodperccel szed 7 helyett.Jó,nem sírdogálok mert nem rossz az 1mb-sem de az h pause/resume-zni kell 10 percenként az gázos. -
#82436 Jó, de legalább már installálni nem kell :) (ellenben megeszik vagy 20gb helyet, sehogy se jó ez:D) -
#82435 "Na igen, erre a megoldás meg a digitális verzió megléte"
Ami PSN+ -os automata update nélkül ugyanúgy képes pont akkor fél órát update-et letölteni, amikor játszanék. :)
Jaja, PS2 erősen rulez, akkoriban nem volt ilyen "adjuk ki szarul, oszt majd javítjuk"-hozzáállás... -
#82434 "ha van fél órám játszani, akkor az ne azzal teljen, hogy install meg patch-ek letöltése"
Na igen, erre a megoldás meg a digitális verzió megléte :) Ördögi kör :)
Nekem is jobban tetszett anno ps2-n, hogy bedobtam a lemezt és már játszottam is. -
#82433 Mert elég kevés időm van, és ha van fél órám játszani, akkor az ne azzal teljen, hogy install meg patch-ek letöltése. Amíg nem pécésedtek el a konzolok, addig ez olyan szépen működött... :)
Mondjuk tény, hogy van egy-két olyan cucc, amit nem indítanék el újra, miután végigtoltam, de azok meg pont nem raknak fel 3 gigát... :) -
#82432 Nem kötekedni akarok, félre ne érts, de minek installálod fel mind a 120 játékot? Tény, hogy a GT5 12 gigája fent van nekem is folyamatosan, de csak azért mert nem akarom kivárni míg reinstall után felteszi a rengeteg patchet. -
#82431 Egyrészt mert több, mint 120 játékom van, ezeknek az installált 2-3 gigái önmagában betelítik a HDD-t, másrészt, mert előfizettem PSN+-ra, ott ugye nem dobozos játékokat küldözgetnek. Amik tetszettek annyira az ingyenjátékok közül, és még nem voltak meg, azokat megveszem dobozosan - mint ahogy tettem ezt pl a Vanquish-sel, amit amúgy nem ismertem, de frankó cucc... :) -
#82430 "szeretem az eredeti cuccokat a polcomon látni"
Akkor miért halmozod őket a HDD-n? :) -
#82429 A rendszer szerintem valami flash memórián lehet, mivel még a profiljaid is megmaradnak. A mentéseid, trófeák, stb "száll" csak el, ha plus-os vagy, akkor a mentéseidet kimásolhatod felhőbe, és visszamásolhatod az új hdd-re - arra figyelj, hogy bugos a felhőkezelés, és addig nem látod a régi cuccaidat, amíg fel nem másolsz oda valamit megint.
Ha nem vagy plus-os, akkor csinálhatsz FAT32-es külső vincsire vagy pendrive-ra mentést, ilyen esetben érdemes előbb ledarálni minden marhaságot, amit nem akarsz átmenteni (demók, installált 5 gigás adatfile-ok, PSN játékok, ezeket mind lehúzhatod újra vagy felinstallálhatod a lemezeidről).
A trófeákat meg szinkronizáld, mielőtt vincsit cserélsz, majd miután vincsit cseréltél, szintén, akkor visszajönnek.
Én másfél hónapja cseréltem másodjára vincsit, pont egy plus előfizetés miatt, plus nélkül is sikerült telerakjam a 250-est, az előfizetéskor egy ingyen játékot sikerült letöltenem, a másodikra már nem volt elég hely. Most egy 500-as van benne, de már nézegetem az egy terrásokat. Törölgetni? Elég gáz, főleg, hogy nem két perc lehúzni egy sokgigás cuccokat. Szerintem ennek az idióta digitális terjesztésnek ez lesz a halála. Legalább is remélem, nem állnak át teljesen erre, egyszerűen szeretem az eredeti cuccokat a polcomon látni. :) -
#82428 Ezen semmi érdekesség nincs. Ezt mindenki ismeri. Zenére, képre és filmre jó, de a játékokat attól még a saját HDD-ra rakja a ps. -
#82427 Úgy hallottam nem kell, megcsinál magának mindent. De itt egy érdekesség külső HDD -
#82426 Backupot csinálj, ha szükség van rá. Save fileokat átmásolja. Persze célszerű előtte törölni a telepített játékokat. Azt letöltheted és telepítheted Store-ról is.
Cseréld ki a hdd-ot aztán kapcsold be a PS-t, hogy formatálja magának a HDD-ot. Azt hogy kell-e Firmware-t telepíts flashről, vagy telepíti magát, azt nem tudom. Guglizz rá. -
#82425 Persze hogy nem mivel nem képes a PS3 sata3ra de még egy apró kérdés. Ha be szerelte a HDDt akkor nincs semmi tenni valóm? Hogy varázsolja fel magát a ps rendszer? :D -
#82424 Elméletileg mindegy, hogy SATA 2 vagy 3. Kéne menjen, de nem lesz gyorsabb a 3as. -
#82423 Sata3as az se gond ugye? Bár nem hinném hogy azt veszek. -
#82422 2.5ös, lehetőleg 5400 RPM-es legyen. 7200as is jó, de jobban melegszik és annyira nem gyorsabb. 1-2 másodpercet nyersz, de annyit nem ér meg a + hő. -
#82421 1 kérdés a cserére szánt HDDnek 2.5 ösnek kell lennie? RPM mindegy? SATA2 gondolom. -
#82420 Hát annyira sok :D.. -
#82419 de ENNYIRE sok?? :O
(rengeteg játék csak 8-12 giga) -
#82418 nem hinném.Szerintem ps plus-os és amiatt kell neki a hely h a gamekat leszedje onnan. -
#82417 Nem, minden eredeti csak sok a digitális játékom + a ps+ ugye -
#82416 (öööö... ugye nem warezmajomkodsz?) -
#82415 Jó lenne ha tudnék de mindig törölnöm kell hogy legyen hely -
#82414 ...és mind a tízzel játszol egyszerre? -
#82413 Hát így is 10 játék nem fér fel a 320 asra 750 és kéne minimum de 1TB az biztos lenne -
#82412 értelme semmi, de elbírná