PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! ps1 és ps2 után végre vettem egy ps3 320 gb-ot. Lenne egy pár kérdésem:
A játékot is felmásolja a vinyóra a gép vagy csak a mentéseket?
A wifijét mire lehet használni?
Illetve olvastam még a vásárlás elõtt, hogy aki konzolt akar venni az x-boxot, aki médiscentert az ps3-at vegyen Mit takar ez? Mire lehet még használni?
Köszi elõre is!
Vadnokedli
Maradok az UK Store-nál 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

frankó!

Üdv!
Esetleg tudja valaki hogy a God of War 3-ból van 3D-t támogató verzió is? Mert most a neten láttam róla egy olyan dobozképet amin ott volt a kis 3D embléma. De ami nekem van az nem ilyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

oneal1
végre

!Forza Ferrari!

Gondolom majd azért szépen frissítik egyre több cuccal.
ViniSoundz
Hi!

Vásároltam már régebben komponens kábelt ps3-hoz, amivel egy tunerboxon keresztül monitirin használom a gépet. Nahmost az a helyzet, hogy olyan mintha szellemképes lenne. 720p-ben még azt mondom oké a dolog, de 1080p-ben már olyan, mintha mégegyszer mutatná ugyanazt a képet csak 1mm-el eltolva, halványan és baromi rossza szemnek. Azt hittem tunerbox nem bírja, nem elég jó a konverterje, végülis 720p-ben annyira nem jelentkezik, de nem olyan éles a kép mint hdmi-vel TV-n.

Aztán, kíváncsiságból kipróbáltam ugyanazzal a komponenssel hd tv-n és nagy meglepõdésre 1080p-ben ugyanolyan sz@r mint tunerboxon keresztül. Nahmost akkor a kábel a rossz minõségû? konzolstúdióból rendeltem, 3000Ft volt a cucc, elég masszív a kábel, baromi vastag és aranyozottak rajt a csatlakozók is, tehát nem tûnik gagyinak a cucc. Szerintetek vegyek inkább drágább komponenst? TV-t most bizti nem veszek,mert annyira nem kell, meg nincs rá zsém.

Pontosan így néz ki a kábel, amit vettem.
LeventeV
De elvileg gyengébb lesz a felhozatal és drágább is lesz mint az US store.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Erre már nem igazán számítottam. Végre vásárolhatok kártyával
n000rbi
Kb. két hét múlva MAGYAR Store. Ezt is megértük.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Ilyenek még léteznek? 😄

PS3 fat 40gb
Szép állapot
2 joy
Dobozaban , tartozekokkal

35e ft

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

PS3nál is jellemzõ még ez az NTSC PAL kódolás eltérése? Pl ha USA store-ból veszek játékot az NTSC? Melyik store-ból érdemes ha arra szánnám rá magam?
Vadnokedli
Valóban idõszakos van hogy 1-2 hónapig nem jön elõ aztán egy nap sorozatban5 ször utána 1 hónapig semmi utána 1-2 szer :'D De ilyenkor mit csináljak?... Szerintem ez olvasó fejes probléma lehet.. amúgy, mert Store rol töltött/vett játékoknál nincs ilyen.

Seth
Idõszakos hibát baromi nehéz behatárolni. Ha a tesztelési fázisban nem jött elõ a hiba,akkor nem tudnak rá mit mondani, mint hogy nem tapasztalták a hibát.

PSN ID.: Beegabor

Nálam hibátlanul megy a menü ha kilépek játék közbe, csak a game fagy be. Idegesítõ dolog, bár szerencsére a GT5 ment állandóan. (bár nem kaptam meg egy autót és complatenek írja...)
Vadnokedli
Szerintem ez Szoftveres hiba lehet, mert nálam olvasó fej problem van szerintem, egyszer csak néha megáll a játék és sehova semmi és így befagy az XMB is. elküldtem garanciára. Nem tapasztálták a hibát. Anyáztam is.. mi az hogy nem tapasztalták...

Gondolkoztam GT5 topicba írjam e de azóta elõfordult más játéknál is így itt teszem fel a kérdésem.
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy töltõ képernyõ megmarad és nem lép tovább a game? ha kilépek a játékból akkor meg ujraindítja a ps-t. Ez utalhat valami hibára vagy ezzel együtt kell élni? 1 hetes kb a gép is meg a játék is.
Visszaviheted, de lóvét nem adnak vissza, de levásárolhatod.
A vásárlás elsõ számú szabálya:
MIUTÁN hazavitted az új szerzeményt (legyen bármi is az), SOHA ne nézd meg, hogy máshol mennyibe kerül. Azt elõtte kellett volna.

Papesz

Sziasztok hát nemi s tudom mi legyen a géppel amit ma vettem szerintem drága volt találtam úgyan ilyen árban csak az 320 gigás és game is van hozzá van ilyenkor 3 napos csere garancia, csak nemtom vissza lehet e vinni a gépet hogy mégsem kel. szerintetek lehetséges??
Vadnokedli
Kend be mûszerolajjal.. 😄 Nálam ilyen nincs, van rajta egy fehér kis nyom ami úgy tûnhet.. de az csak a kosz ami meg ragad rá és így ezáltal lekopik.(ahogy mozog.) Érted?

gabo91
Hali

Most vettem észre, hogy a sok használat (napi 6-7óra) következtében a kontroller analogjainak szárát megkezdte, és eszi az a körperem. (verekedõs játékoknál elég erõteljesen vannak nyomkodva) Kilehet esetleg ezeket majd cserélni, volt már hogy valakinek eltörött, mert úgy elkopott?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sziasztok ma vásároltam egy ps3-at eddig nagyon jó sikerült a frissités a játékok is remekül mennek az internetes regisztrációis megvan,
Az lenne a kérdésem hogy mivel pendrive segitségevel sokidõ felmásolni a sok filmemet a géprõl, mivel lehetne össze kötni vagy össze lehet-e? A Ps 3-at és a számitógépet kötni.
Ott volt a hiba a display settingsben, hagytam hogy lemenjen automatán ahogy neki tetszik, és egybõl felismerte. Köszönöm a segítséget!

A menüben át kell kapcsolni 3D-be, legalábbis a teljes játéknál így van.

A PS3 display setting menü is jól be van állítva ? Akkor a jó, ha ott érzi a PS3, hogy 3D-s TV-re lett kötve.
Ahogy nézem olyanokat írnak hogy 1.4-es HDMI kábel kell hozzá. Igazából nem tudom nekem milyen van, amire eddig kellett jó volt, lehet ez a gond.

Üdv!
Ez a TV, és a Killzone 3 3D-s demója vajon miért nem szereti egymást? Azt írja "No 3D TV detected"...

Ombika
Szar arfolyam miatt,mar nem eri meg! :-(

Cserélnék hibátlan állapotú Red Dead Redemption-t valami jó kis hack and slash érdekelne.
A játékaim. hu-n így találtok meg: Bredm1
Vadnokedli
Konzolvilág - Gameshop a 2 legjobb, szerintem és a legolcsóbb. (mikor hogy.)

Én legtöbbször a Zavvi.com -ról . 12 -13 ezres premier játékot már itthonról: Konzolokszervíz, Platinumshop.
Hali

Én arra lennék kíváncsi, hogy ti honnan vásároljátok a játékokat? Honnan érdemes rendelni?
Amazon, jatekaim.hu, .... stb?

Vadnokedli
sose jártam még Metróval amióta bpn lakok. <#banplz> képrõl láttam még csak LOL

bpeti72
De miért itt árulod a metró bérleted ?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Ez tényleg kemény... 😊

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

és te BP-i vagy? na ez a LOL
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

Vadnokedli
LOL Kék metró vonala alatt mit értünk? Mindegyik metró kék az 1 es kivételével. 😄xd

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

jah. csak nekem nem nagyon tetszik mikor vén trottyokkal kell "csapatni" <#idiota>
#80675 #80676
Tiszta Drake csak +20 év múlva😄

ezt azok fejlesztik akik az Uncharted-et?
bpeti72
Sajátja, gondolom azért reklámozza.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Tinman
EREDETI Sony komponens kábelt keresek! Használt is jó, ha garantálod, hogy nem szellemképes gagyi kínai-style képet ad, abból köszönöm elég :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen, a The Last of Us ! <#buck><#papakacsint> A grafikától megint dobunk egy hátast.
ez a Lost of Us?
<#eljen>

Brutál lesz a Sony Naughty dog játéka. <#taps><#vigyor2>
Vadnokedli
hülye az aki innen vásárol bármit is. fõleg ilyen árakon. <#banplz>
PS3 Battlefield: Bad Company 2
11.990 Ft Spec.. 😄

cloud.strife
Hátha érdekel valakit.

2-3.

www.digimomentsvideography.com