PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot is felmásolja a vinyóra a gép vagy csak a mentéseket?
A wifijét mire lehet használni?
Illetve olvastam még a vásárlás elõtt, hogy aki konzolt akar venni az x-boxot, aki médiscentert az ps3-at vegyen Mit takar ez? Mire lehet még használni?
Köszi elõre is!
Esetleg tudja valaki hogy a God of War 3-ból van 3D-t támogató verzió is? Mert most a neten láttam róla egy olyan dobozképet amin ott volt a kis 3D embléma. De ami nekem van az nem ilyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vásároltam már régebben komponens kábelt ps3-hoz, amivel egy tunerboxon keresztül monitirin használom a gépet. Nahmost az a helyzet, hogy olyan mintha szellemképes lenne. 720p-ben még azt mondom oké a dolog, de 1080p-ben már olyan, mintha mégegyszer mutatná ugyanazt a képet csak 1mm-el eltolva, halványan és baromi rossza szemnek. Azt hittem tunerbox nem bírja, nem elég jó a konverterje, végülis 720p-ben annyira nem jelentkezik, de nem olyan éles a kép mint hdmi-vel TV-n.
Aztán, kíváncsiságból kipróbáltam ugyanazzal a komponenssel hd tv-n és nagy meglepõdésre 1080p-ben ugyanolyan sz@r mint tunerboxon keresztül. Nahmost akkor a kábel a rossz minõségû? konzolstúdióból rendeltem, 3000Ft volt a cucc, elég masszív a kábel, baromi vastag és aranyozottak rajt a csatlakozók is, tehát nem tûnik gagyinak a cucc. Szerintetek vegyek inkább drágább komponenst? TV-t most bizti nem veszek,mert annyira nem kell, meg nincs rá zsém.
Pontosan így néz ki a kábel, amit vettem.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szép állapot
2 joy
Dobozaban , tartozekokkal
35e ft
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PSN ID.: Beegabor
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy töltõ képernyõ megmarad és nem lép tovább a game? ha kilépek a játékból akkor meg ujraindítja a ps-t. Ez utalhat valami hibára vagy ezzel együtt kell élni? 1 hetes kb a gép is meg a játék is.
MIUTÁN hazavitted az új szerzeményt (legyen bármi is az), SOHA ne nézd meg, hogy máshol mennyibe kerül. Azt elõtte kellett volna.
Papesz
Most vettem észre, hogy a sok használat (napi 6-7óra) következtében a kontroller analogjainak szárát megkezdte, és eszi az a körperem. (verekedõs játékoknál elég erõteljesen vannak nyomkodva) Kilehet esetleg ezeket majd cserélni, volt már hogy valakinek eltörött, mert úgy elkopott?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az lenne a kérdésem hogy mivel pendrive segitségevel sokidõ felmásolni a sok filmemet a géprõl, mivel lehetne össze kötni vagy össze lehet-e? A Ps 3-at és a számitógépet kötni.
A PS3 display setting menü is jól be van állítva ? Akkor a jó, ha ott érzi a PS3, hogy 3D-s TV-re lett kötve.
Ez a TV, és a Killzone 3 3D-s demója vajon miért nem szereti egymást? Azt írja "No 3D TV detected"...
A játékaim. hu-n így találtok meg: Bredm1
Én arra lennék kíváncsi, hogy ti honnan vásároljátok a játékokat? Honnan érdemes rendelni?
Amazon, jatekaim.hu, .... stb?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Tiszta Drake csak +20 év múlva😄
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#eljen>#eljen>
Brutál lesz a Sony Naughty dog játéka. <#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
PS3 Battlefield: Bad Company 2
11.990 Ft Spec.. 😄
www.digimomentsvideography.com