89387
PlayStation3
-
#82411 És 1TBs merevlemezt elbir a ps? -
#82410 Ő az...
12 gigás super slimben nincs ilyen, minden más géphez van, tehát, ha nem 12 gigás géped van, akkor nem kell venned vinyócserénél. -
#82409 magyar psn-en is. -
#82408 psn pluson frissitették az instant gémeket, van mk, bio2, guardians of middle-earth, gotham city impostors. -
#82407 Beépítő keret? Why hogy néz ki az én nem akarok azt is venni ha cserélni kell :( -
#82406 de ha megvan pécén, akkor ps3-ra minek?
ps3on játsz minőségi ps3 exkluzív játékokkal! -
bebe78 #82405 Igen a battlefield3-ra irtam.Egyenlöre csak azzal játszanék.Pc-n amióta meg van nemigen játszottam mással. -
#82404 12 giga egy játékhoz elég lehet, és később is tudsz bele vincsit rakni, viszont arra figyelj, hogy ez esetben külön beépítőkeretet kell vegyél hozzá, és vélhetően többe fog kerülni egy normális vincsivel, mintha egyből az 500 gigásat vennéd (ami kb. 10e-rel drágább).
A Battlefield 3 (amennyiben ezt érted bf3 alatt) amúgy 2 gigát tesz fel. -
bebe78 #82403 Sajnos kpba most nem futja rá.:D -
bebe78 #82402 Nekem csak az alap bf3-ra kellene.Pc-n megvan prémiumba.Tréhomenál most 0 kezdő meg 24*2490 ha jól emlékszem. -
#82401 maga a hitmannek keleltt 37GB de amúgy fele játék. spec
-
#82400 Demok, DLCk, patchek, game installok stb. 12GB az lópöcs -
#82399 nekem 500 gigás van de mitől telik meg ha lemezről olvas?, a mentés nemhiszem hogy sokat foglal -
#82398 12GB-os nem éri meg. Nem sokkal drágább a 320/500as. Inkább azt vegyél. -
#82397 Lófasz Sony képes volt kiadni 12 Gb-al.
Nem hiszem, hogy sokkal megdobná az árat egy 60 vagy 120 Gb-os vinyó. -
bebe78 #82396 Igen 12gb-s az a ps3. -
#82395 Akkor se.Nagyon kevés az a 12Gb.Amúgy az rényleg 12GB?Nem elírás? -
bebe78 #82394 Miért?Csak az alap bf-t akarom. -
#82393 olyat ne vegyél! -
bebe78 #82392 Hali és BÚÉK!Érdeklödnék az új ps3 12gb-s bf3-hoz elég lenne?Mármint a vinyora értem. -
#82391 Jah.Semmi sincs magyaron,semmivel sem jobb,még csak nem is olcsóbb. -
#82390 csak UK elég, felesleges magyarral sz*rakodni -
#82389 Akkor csinálhatok magyart meg angolt is ezek szerint, engem a resident e 4 hd érdekelne amiatt kérdezem. -
#82388 Arra hogy kétszeres áron vedd meg azt amit a boltban a feléért :D by the way, van valahol valami útmutató Slim gépek ki takarításáról mit hogy mire figyeljek -
Neoncsoves #82387 yep, de csináltam azért egy magyar accountot is, hátha jó lesz még valamire -
#82386 itt mindenki angolul van beregisztrálva? -
Zozo76 #82385 tenyleg nincs egy deka se. meg a hasznalt gepeknel sincs... :) -
#82384 Én itt nem látok egyet se... -
Ulthane #82383 konzolstudio.hu
Itt van még Slim, egy ezressel olcsóbb, mint a SS. -
#82382 Nincs semmi jelentősége, hogy a Trial verzióból nyomtál a "Buy full game"-re, vagy külön megvetted a kucsot hozzá. A végeredmény ugyanaz: működő teljes játék. :) -
Goo #82381 Szeretnék segítséget kérni, ezért lenne egy kérdésem, ha nem probléma. Előre is köszönöm a választ!
Psn-en megvásároltam lemmings nevű video játékot. A keresőben a Playstation három dolgot jelenített meg:
1) Lemmings-ről egy információs mezőt
2) Lemmings Full Game ps3 400kb, ami pénzbeli ellenszolgáltatás fejében megvásárolható (szerintem ez játékkulcs)
3) Lemmings starter pack trial and unlock ps3 free.
Én a kosárkába magától értetődően Lemmings Full game című alkalmazást és starter pack című alkalmazást helyeztem és ezeket vásároltam meg.
Észrevettem a játék használata során, hogy a trial verzión keresztül is meg lehet vásárolni a játékot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van annak jelentősége hogy a játék kulcsát nem a trial-on keresztül, hanem kizárólag a playstation network-ön keresztül vásároltam meg, a trial verzió futtatása nélkül? (Természetesen egyazon ps3 játékra és "azonos store-ra" gondolok)
Előre is köszönöm a segítséget és a választ!
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
UI:
82379-ES ELŐZŐ ÜZENETET NE OLVASSÁTOK EL!
-
#82380 Ma sikerült talalkoznom Magyarország első ps3jával nem is tudtam hogy ilyen nehezek voltak ezek a régi fat gépek -
Goo #82379 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Megvettem a lemmings-et. Föl van rakva Lemmings Full Game ami 400 kb, ezt vásároltam meg az angol store-on. Keresőbe írtam be hogy lemmings, és 3 találatot adott ki.
1. Lemmings ami érdekes módon nem tölthető le, de azt írja ki hogy psn game
2. Lemmings Full game ami 400 kb és pénzbe kerül.
3. Lemmings Starter pack Trial and unlock, ami Free
Lemmings Full Game mellett bedobtam a kosárba Lemmings Starter pack-et is ami ingyenes volt, mert gondolom ez a trial verzió és ehhez kell a játék kulcsa.
A my downloads között Lemmings Full game és Lemmings starter pack trial and unlock található.
2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Van jelentősége annak, hogy nem a trial-on keresztül vettem meg a játékot, hanem a psn-en keresztül?
Azért kérdezem, mert olyan mintha a Lemmings full Game és a Lemmings starter pack nem tartozna egymáshoz.
Következőket vettem észre:
Ha másik felhasználóba lépek bele ami szintén angol store-os, akkor a trialnál feldobja az upgrade lehetőséget, ha abba a felhasználóba lépek bele ami szintén angol store-os és ahol a Lemmings Full game-et vettem, azt írja ki az upgrade-nél hogy az számomra nem elérhető, és ha visszamegyek a psn-be fölinstallálom 400 kb-os Lemmings Full game-et, a játékban leveszi az upgrade lehetőséget, és eltávolítja azt.
Problémafelvetés ott van, hogy anno amikor vettem az amerikai store-on a Feeding Frenzy-t, a trialos verziót kulccsal, de ezt az amerikai store-on eltávolították, és csak a My downloads jelzi hogy a játékot megvettem, és kizárólag onnét tudom elérni, sajnos egyébként az amerikai store-ban olyan mintha meg se vettem volna, mert kiírja az árát, amikor a psn-en rákeresek a játékra. Feeding Frenzy-t amerikai store-ban vettem, nem az angol store-ban. Van magyar, angol és amerikai fiókom is. Németet majd jövőben csinálok.
Attól tartok, hogy mi van ha a Lemmings-nél a Full game és a starter pack valójában nem passzol, és a jövőben emiatt hátrányom lesz, és én így jártam.
Egyébként a Storm játéknál is föl volt rakva a teljes játék, és megszeretném venni, de sajnos nem tudom, mert levették, és csak helye jelzi azt, hogy ott anno egy teljes megvásárolható játék volt jelen. Ezért tartok a Lemmings-től, mert a Lemmings-nél van olyan "ablak vagy mező", ami korábban megvásárolható játékot takart, de a megtekintésén kívül más opció nem elérhető.
Én azért aggódok, mert a Nintendo olyan , hogyha áramszünet van, akkor az upgrade esetében a gép elromlik, vagy ha a gép elromlik, az SD kártyára vásárolt játékok a tönkrement gép után máshol nem használhatók.
Én nem tudom, hogy milyen a Sony, de nem örülnék neki, ha kiderülne hogy olyan mint a Nintendo.
Igazából azt nem értem, hogy a játék teljessé való tételénél a Sony készíti-e a műveletet az interneten keresztül, (aminek a szabályai tetszőlegesen változhat) vagy a fájlok maguktól egymásra rátalálnak más szóval a gépem végzi-e a műveletet?
Előre is köszönöm a segítséget és a türelmet!
Üdv. J!
UI:
Másnak is volt ilyen problémája, de sajnos nem tudok angolul.:
http://www.avforums.com/forums/ps3/527763-downloaded-lemmings-starter-pack-full-version-but-dont-work.html
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Technical/NEW-Lemmings-ps3-Problem/td-p/16174877
-
fornettisuti #82378 Az enyemet a konzolvilagbol vettem, lekopogom nem volt semmi gond a szallitassal, rendben megkaptam. -
#82377 a sony szerverein -
#82376 én ott rendeltem 2 hete és megjött:D -
#82375 Store-on belül van egy Wiew Downloads vagy Download List opció, bal oldalt alul. Ott meg tudod nézni, hogy eddig mit vásároltál, és újra le tudod őket tölteni. -
#82374 Hi
egy PS3-t akarok venni a konzolokszervízétől és tudnátok infót mondani a boltról hogy megbízható e meg ilyenek.
köszönöm a válaszokat!! -
#82373 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, ha megvettem egy pár ps storeos játékot és ki kellet cserélnyi a vinyot. Akkor hol van eltárolva (a fejemen kivül) mondjuk egy listában amiket vettem? köszi előre is -
#82372 A színes ps3-akat külföldi oldalakon keresd,főleg japánban mert azokat csak ott értékesítik illetve a speckó kinézetűeket.