89387
PlayStation3
  • Sund
    Kell valakinek Oblivion vagy Enchanted Arms? Gamerre felraktam, de hátha nem jár valaki arra, ezért it is meghirdetem. Köszi
  • Sutekh
    Nekem is SE Headsetem van, és jól működik. Két gond azonban van vele. Kb. 5 óra folyamatos beszélgetésnél, többet nem bír, és több napi használat után, kényelmetlenné válik, húzza az ember fülét. Beállítottam a játékban, hogy a tévéből jöjjön a hang, a galléromra akasztva használom. Így az sem baj ha töltő zsinórja kilóg belőle.
  • cloud.strife
    Kamu. 2 félével SE modellel legalábbis űbejó hangminőséggel, gerjedés, visszhang nélkül nyomtam már... :)
  • Noitulover
    hmm legutobb azt mondták hogy a mobilos bT headset nem fog ps3mmal müködni , szoval ez az állítás kamu ?
  • Noitulover
    amig a számtalan kreténebbnél is kreténebb magát ennek ellenére ember számba soroló töltelék internet közelbe kerülhet nem is kell másra számítani , ami felettébb érdekes hogy a sok játékuk mellett mindig van idejük több forumon blogon kreténkedni XD
  • cloud.strife
    Komolyan soxor összeesküvéselméleteim vannak, lassan már arra gondolok, hogy az összes nagy tesztelő a világon mind MS bértollnok és ez az egész egy igen precizen felépített MS marketing kőkemény Sony lehúzással.

u.i.: a Samsung cég is ezt csinálja több éve...
  • cloud.strife
    Nekem ez van:

SE headset

Kifogástalanul műxik és irdatlan sokáig bírja.
  • EmThor
    az elvakult xbotok hiába nyaldossák bill gates apó és az xbox fejlesztőinek a golyóit, egy fillért nem látnak belőle viszont stb... akkor meg mi értelme? go vissza jáccani.

vettem ma egy SE gv435-ös 2.0 BT fülest, s bár mindig párosítani kell a géppel ahogy mondják, a dizájn üt. holnap majd tesztelem :)

• NEXUS6
    Én is csak azon húztam fel magam, amikor mostanában minden X-bot rágyűlt az ilyen témájú cikkekre, meg blogokra, mint fényeshátú döglegyek a kutyaszarra és azon csámcsogtak hogy az űberhájpolt gémekkel IS, hogy szopik a Szotyi.

Most is összeakasztottam a bajszot egy kicsihuszárral a gamer365-ön, akinek az volt az ideája, hogy milyen szenny a F5-is, hogy olyan színes kiadványt küld a fakezű tesztelőknek, és ez már mégis csak sok!!!
    Monnyuk szerintem is sok, túl sokat vártak, előbb kellett volna, egy ovisoknak szóló oktató videóval együtt.

Szal meg is lett az eredménye, a hsz-eim felét törölték, érdekes módon inkább azt amiben pl baggins elég jól sikerült leírását linkeltem be. Az anyázással megbírkózott a lelkük, de az igazság már fájdalmas volt!;)
  • cloud.strife
    Érdekes, mert engem meg pl soha az életben nem befolyásolt a pontozás....... ki nem xarja le, hogy egy újságíró. tesztelőnek mi tetszik? Mjd én eldönteném ha lehetséges... :)))))
  • Rena11
    de rendi vagy :D:DX:D
  • Noitulover
    ha csak ennyin múlik a boldogságod, akkor bármikor XD
  • Rena11
    az eye of judgementhez lesz magyar játékszabály? ha nem akkor lefordíttod nekem :P:P:P?
  • baggins
    Na, ideje hogy megérkezzen az Eye of Judgement, mert a Lairt szénné játszottam. Közben FF7 Crisis Core lázban égek, ez a játék maga a csoda, imádom. FF7 remake PS3-ra!!!!!!! Ha ezt megteszi nekem a Square, már boldog leszek a gépemmel. :)
  • Rena11
    én vettem 8 ezerért 1 nony ericson bluethoot-os head setet és 1 nagy határ szar recseg játék közben nem hallom a többieket szóval csak annyit mondhatok hogy szerintem 1 nagy rakás szar és nagyon ideges vagyok mindjárt össze is töröm a ps-el együtt
  • Noitulover
    lol XD
  • Noitulover
    utólag megtalálatm mikor rákerestem :D

Más: hol lehet valami nem túl drága usb mic vagy bluethoot headsetett szerezni ps3 hoz ? szarházi MMben 7000 tól indul a usb mic 10000 tól a bluethoot headset
    Tud valaki kölcség kimélöbb megoldást ajánlani? mert nem fogok ennyit leperkálni egy szaros mikrofonért
  • baggins
    Community - Buddies - Join Game
  • baggins
  • Rena11
    basszus tök láma vagyok ha valaki a frend listámon warhawk-al nyomja hogy tudok ott játszani ahol ő?
  • Foxhound1980
    KATT
    Megy valaki?
  • Foxhound1980
    Én annyira nem érzem negativnak a score-okat a pontozoknál, talán csak egyedül a Lair-nél szálltak el. Az meg, hogy egy Ps3-mas multicím kevesebbett kap mint a 360-as társa teljesen jogos, rosszabbul néznek ki. Ennyi.
  • NEXUS6
    Persze, hát hogyne, csak semmi összeesküvés elmélet!;)))
    (Az én szemeben az egész online gamer újságíró szakma leírta magát a Lair kapcsán, de nem azért mert nem adtak rá 9-10 pontot, hanem mert önmagukat tették nevetségessé annyira kilógott a lóláb!)

De igazság szerint én már hatalmas fanyalgást vízonálok, mind a GT, mind a MGS kapcsán.

Kezdve ott, hogy pl a GT5Prologue csak egy előzetes lesz, de viszonylag magas áron, ezért max 9 pontot kap. A GT5 meg ehhez képest csak kevés előrelépést tud majd felmutatni, és ezért max 9 pontot kap.;)))

Ismerem már ezt a fajtát!
    De lexarom, és igazság szerint a PS3 júzerek többsége is lexarja! Tudod lehet, hogy nem kapott csúcs pontszámot a Resistance sem (talán nem is érdemelte volna meg, bár kiba sokat fejlődött a patchekkel), de azért a 40 fős multik lagg nélkül, azok 40 fős multik, bárki bármit is mond!;)))
  • bertifox
    Én lenni foxUSA:)
  • narumon
    Azonkivül xboxra a nem multik között vannak igen igen jó játékok mig ps3-ra jelenleg is csak bejelentve vannak ilyenek. Nem kell mindenütt összeesküvés elméletet sejteni. Ha kijönnek a húzócimek ps3-ra és tényleg olyan jók lesznek mint ígérik, akkor azok meg fogják kapni a maguk szép magas pontszámát. (pl GT, MGS)
  • narumon
    Hát nézd meg a multi játékok nagyrészét egymás mellett. Bazigyorsan rájössz.
  • NEXUS6
    Hát igen elég csak csúnya dolgok szoktak kideülni, amikor pl. összehasonlítják a PS3 és az X360 játékok gémtesztjeinek átlagát, és az Xboxnál ez mindíg magasabb!!!

Erre persze lehet azt mondani, hogy persze mert az X-re jobb játékok jönnek ki.

Csakhogy jelenleg a játékok nagyrésze multi! Az exkluzívot egy platformon belül, vagy platformok között meg nincs mihez hasonlítani, és általában a legjobbak is szoktak lenni kategórián belül. Ehhez képest még sem kiegyenlített a két platform pontozása.

Miért is?...
  • narumon
    "valamiért ez a doboz huszár egyetlen kifogása és ezzel bizonygatja magát hogy mégse egy rakás zemét zörög , olvadozik a SDtv/monitorja alatt mert hát vannak rá "játékok" (senkit hogy szar vagy jó a számtalanon van a hangsúly ,persze számszerűsítve nem túlzottan nagy számot kapunk lol) XD"

Nem igazán tudom, hogy mire irtad, meg azt sem értem, hogy mit akarsz magyarázni, de azért ne kezdjük már el a játékok minőségét firtatni (számát meg mégannyira sem) mert a végén még csúnya dolgokra bukkansz. Az sdtvs fejtegetés meg ki tudja mit takar... :o :o :o
  • Foxhound1980
    Hogyne...!
  • Nexxuss
    Stranglehold PS3 : október 30 :(:(:(:(
    Na nembaj remélem a grafikán csiszolnak még azért kell várni.
  • zsalesz
    Sziasztok!

Resistance: Fall of Man eladó.
    Ár: 7000 Forimt
    Érd: [email protected]

Üdv.
  • Elveon
    Gran Turismo 5 Prologue képek!
  • Rena11
    jóóóóóó reggelt
  • Ewergo
    Ja, hogy erröl van szó...! :)

• Foxhound1980
    Kétlem, most irásba merem adni, hogy fullos lesz a 360 verza...
  • Foxhound1980
    Waoh
  • Noitulover
    nem tudni hogy hány pályárol van egyébként szó? ha aza pár csak 1-2 akkor kinem szarja le de ha mondjuk 4-5+ az már gáz , egyébként érdekes hogy a xbox verzióról szó sincs ezek alapján talán az lesz a legszegényebb XD pc > ps3 > x360 ? XD
  • zsalesz
    Ez most komoly???????????
    Nagyon király!!!
  • EmThor
    álljon itt a nap híre (xboxosoknak meg jó halo 3-azást )

Csütörtökön Jericho DEMO!

ami jön még box-ra meg pc-re is
  • NEXUS6
    Valszeg túl összetettek a pályák, túl sok minden van rajtuk és az engine még mindíg nem bírja öket. A szűkös határidő miatt aztán inkább a pályákat szedik ki, mint tovább optimalizálnak.