89387
PlayStation3
  • EmThor
    kane & lynch @ disco
    hd-ben. lassan az egész játékot megnézhetjük videókon bakker. tetszik a grafika, meg hogy ennyi ember van a képernyőn, mégis kicsit üresnek érzem ezt a szórakozóhelyet. van füst, strobi, meg lézer, de sehol semmi színes fény, mintha egy dobozban lennénk...
  • Foxhound1980
    Namost a map kiszedés akkor sem állja meg a helyét.
  • Rena11
    Egy konzol mindt fölött, Egy konzol kegyetlen, Egy konzol a sötétbe zár, mert bilincs: az egyetlen
    PLAYSTATION 3
    :D
  • Rena11
    jah és majd vegyél fel frendnek és vegyél warhawk-ot is :P
  • Rena11
    ebben sajnos nem tudok segitteni
    én kamu címmel vagyok és nincsen reggelve bank kártyám nekem 1 angol regg van a store miatt (demok)
  • Noitulover
    lol? még is magyarázza már el valaki pontosan mivel is lesz "simább a játékmenet" ha kiszednek pár mappot? több üres BR lemez hely kell a gámához XD?
    ilyen áttlátszó szar kifogást is rég láttam valószerübb hogy valami grafikai megoldást nem sikerülhetett opengl ben meg valósítani és nem tudják portolni nevetséges
  • Foxhound1980
    UT3 problemák
  • Noitulover
    hozták a formát, nem csak külföldön kellene kirakni a "magyar ne lopj!" táblát XD
    miért lenne már fake ? (mondjuk nem tudom hogy nem halloták meg öket amennyit zörögtek, meg lakatot sem ilyen egyszerű lefeszíteni XD)

sittre velük vazzeg
  • tomy8614
    akkor sztem először veszek egy routert... mi a jó sorrend az accountok regisztrálásánál? akarom használni a visa classicomat!!! rendes névvel és kamu címmel regeljek?

jah, és kösz a segítséget :)
  • Rena11
    akkor be kell dugni ps ott nwt browser
    a kövi címet kell beírni: www.prov.chello.hu és a felhasználóneveddel meg a jelszavaddal reggelni kell a ps3-et illetve a mac andresset mert most a géped van ott reggelve azért csak azon meg a net és azért kellene routerrel clonozni jah és mielött ezeket elkezded húzdi a modemet meg dugd vissza és ha végeztél akkor is csináld meg és mielött kilőnéd a netet mindenképp szerezz 1 jó angol vagy usa címet hogy tudjál reggelni accountot
  • Foxhound1980
    Steelbook

• DarkSector
    Szerintem ez egyeltalán nem kamu....
    Legalábbis ha az, akkor kurva jó megcsinálták, hogy ennyi x360-at összevarázsoltak magoknak ez az 1 videó kedvéért....

Jah és hozzáteszem hogy már napok óta fent van a neten a Full verziós játék....
  • Foxhound1980
    Sztem is fake. Amúgy meg elég gáz kishazánkra nézve...
  • EmThor
    [URL=http://www.maxconsole.net/]magyar halo 3 "tolvajok" videója kikerült a maxconsole-ra :D[/URL]

szerintem kamu :D
  • Foxhound1980
    COD4 aranyban! /hardwired/
  • tomy8614
    még nem vettem routert, simán a modemmel próbáltam
  • Rena11
    ha valahol elakadtál írj
  • Rena11
    routered van?
    mert akkor be kell dugni a routert a gépbe ergo net kihúz utána a router admin menüjében megkeresed azt ac opciót hogy clone MAC andress megnyomod mented kilépsz net bedug a routerbe meg ps3-at is és már van is neted a ps-en
  • tomy8614
    és elárulod?
  • Rena11
    én tudom
  • Foxhound1980
    Nem :)
  • tomy8614
    van valakinek chellos nete? mit kell tenni hogy felismerje a PS3?
  • Noitulover
    hmm akkor valami félre értés lesz részemröl nem a te usa accountod a foxUSA?
  • Foxhound1980
    Jaaa, akkor félreértelemztem. Ok! Persze. Jövő héten majd ütközzünk akkor! Majd megduma.
  • NEXUS6
    Nem, hanem hogy pénteken lett feladva!:)

Úgy tűnik ez is olyan mint a HS, sajna. Valszeg holnap már be is fejezem. Szal ha gondolod akkor nemsokára jöhet a csere is:)
  • Foxhound1980
    Igen, de ha USA a gém az sem baj.
  • Foxhound1980
    Uh..Te, én WH témában nem vagyok kompetens.
  • Foxhound1980
    Ez gyorsan jött! Nem úgy volt, hogy pénteken fut be?
  • NEXUS6
    Na megvan a Lair!;)

Nem rossz játék, tényleg 7-8 pontos, de annyit megér. Felesleges volt benne eröltetni az 1080p megjelenítést, mert az tényleg csúnyán szaggat, a 720p meg annyival nem rondább, viszont ekkor nagyon szép folyamatos a mozgás.

A sztori elmegy, bár ezek a katonák elég korán elkezdenek nyafogni a háború miatt benne. Elég rövid is. A küldik, ha már másodjára csinálja az ember és tudja, hogy mit is kell egyáltalán csinálni, akkor tényleg funosak.

Elég sok hiba is benne maradt, amik néha előjönnek. Szal azt mondanám, hogy ugyan nem egy félkész, hanem háromnegyefkész progit adtak ki, ami tényleg lehetett volna 9 pontos is.

Kár érte.;(((

Greggynek az IGN-nél meg innen is üzenem hogy tudja mikor 4.9-pont???! Ez nem műkorcsolya édes fiam, hogy finom legyek!!!;)))
  • Noitulover
    Foxhound1980 : warhawkban RD clan is magyar? hsg vel együtt vegyülhetnénk valahogy
  • Smuge
    Valaki hozzáértő megtudna erősiteni a PS3 régiofüggetlenségében? Europában mindenhol ugyan azt kapni?
  • Noitulover
  • Noitulover
    simán, 20:00 után általában minden este ráérek. kéne rendszeresen tolni , bealázni a sok newb amcsit XD
  • Rena11
    persze de előre szólok nem vagyok még negy tehetség :D
  • baggins
    Legjobb, ha felveszel mindenkit, akinek itt látod az ID-jét az aláírásban. Javaslom, hogy te is tedd be oda.
    HSG klánhoz szeretnél csatlakozni?
  • Rena11
    csak angolt használok
  • EmThor
    jó, usa id-met vedd fel pls, meg eu-t :)

de most melóban vagyok, héten nem tudom mikor leszek fenn :S
  • Rena11
    felvehetlek
    az én nevem Rencsike:D
  • EmThor
    hétre PES 2008 és Juiced 2 HIN demókat jósolnak a csillagok :)

jövő hét meg fix ratchet :)
  • EmThor
    változó, barátlistában ha van klántárs/barát fenn éppen kiírja hol játszik és tudsz oda csatlakozni. valamelyik szerveren lehet csapatot váltani.

éremdes a kékszínű, ranked szervereken jáccani. a filtert min 24 játékosra, a rankot my rank-ra szoktam állítani, így 60-80 szerver jön csak fel a 400-600 helyett :)