89387
PlayStation3
-
#20293 kiegyenlített lesz a mezőny! (thx. codewarrior)
PS3
Europaban oktober 12-tol:
399 euro - PS3 40GB
499 euro - PS3 starter pack (a mostani ara csokkenne egy szazassal)
USA-ban oktober 30-tol:
399 dollar - PS3 40GB + Spider-Man 3 Blu-ray
499 dollar - PS3 80GB bundle (a mostani ara csokkenne egy szazassal)
Xbox 360
USA-ban oktober 9-tol (Pro) es 23-tol (Elite):
279 dollar - 360 (Core) + 256 megas memokari es 5 Live Arcade jatek (a HDMI kimenet es a vezetek nelkuli kontroller mar ennel is alap lesz)
349 dollar - 360 Pro + Forza Motorsport 2 es Marvel: Ultimate Alliance
449 dollar - 360 Elite + Forza Motorsport 2 es Marvel: Ultimate Alliance -
#20292 Mindenesetre ha rájössz, hogy kell unlockolni a harmadikat, szólj. :) Legalábbis, hogy hogyan néz ki. -
Foxhound1980 #20291 kb 4x futottam neki a nagyhidas pályának is. Aztán mikor már tudtam lépésről lépésre mi van nem volt gond. Korall kigyó harcom is érdekes volt, a szemét szúrtam ki, le sem ment teljesen a életereje. -
Foxhound1980 #20290 Faxa! -
#20289 Majd lesz. A sztoriban lesz egy jó kis csavar (pont a mostani, havas pályád után). Akkor lesz új szörnyike. -
#20288 A végére azért voltak húzósabb pályák is, aminek azért többször is neki kellett állni;) -
Foxhound1980 #20287 Na úgy néz ki jön a 40GB-os 400 euros PS3 végre. -
Foxhound1980 #20286 De nálam nincs unlockolva plusz dög. -
Foxhound1980 #20285 Persze, egyböl megnéztem mi az már a gém kezdeténél. -
#20284 Lehet, hogy keveset írtam. Inkább 8-10. -
#20283 6-7 tartalmas óránál ez sem több. Mondjuk itt van motiváló erő, hogy újrajátszd, új, megnyitható sárkányok, medálok, ésatöbbi.
Foxhound, te rájöttél arra, hogy a pályaválasztónál be lehet menni az istállókba (stables)? Csak mert én az utolsó előtti pálya végigjátszása előtt találtam meg azt az opciót. Pedig nem semmi látvány és ahangulat, ahogy a kis drágaságok kikandikálnak az odvaikból (a még lockol dragonok meg a rácsok mögül). :) -
Foxhound1980 #20282 Max 3 délután sztem. -
#20281 jójó, de azért ne egy délután végezd ki :D
csütörtökön az úr nyelvén beszélő (angol) bladestorm demo várható, egy ideje már letölthető a japán store-ról, olyan mint a dynasty warrior csak más :D -
Foxhound1980 #20280 Most győztem le a korall kígyót, olyan látvány volt, nem viccelek, bexartam :D -
#20279 te Fox, azért egy Lair óraszámot majd írhatnál, ha végeztél vele, tudjátok hogy a replay value + hogy milyen hosszú a cucc a mániám (ha már ennyit kiadok érte :D)
viszont a HS-re szavakat továbbra sem találok, átvezetők + a game egyenlőre nagyon tetszik! -
#20278 Pontosan a Lost Odyssey is japán iro segitségével készült. :) Mint az leri egyböl az ilyen FF stilusu (egyet ütök azt félóra video) RPG-k ben. Igaz hogy Xboxon (is) lesz, de Ps gépeken több az ilyen gém.
Ezt csak azért irtam, mert sokan "csodálkoznak" hogy a játék felét kontroller nélkül kell végignézni mert video. -
Foxhound1980 #20277 Szentatyaúristen, hogy néz ki a köv pálya...Áhh KO :D -
Foxhound1980 #20276 Ennek sok köze nincs a Playstationhöz, játékfüggő. Lost Odessey 20h animot tartalmaz miközben kb az egész gém, ezekkel együtt 40-50h. -
zsalesz #20275 Szia!
Írtam privátot.
Üdv. -
Foxhound1980 #20274 Ez a hidas csata eszméltlen volt, ezüstre sikerült! :D -
#20273 Hát pedig ez a Japán stilus! Most mind1 hogy a HS japán vagy nem, a stilusa vagyis hogy a körités, bevezetövideok, összekötők.., átkötők.., helyszin bemutatás, mosönkepcsörsz de csak a renderekben, trailerek, mind mondhatni tökéletes. Csakhát ott az a bizonyos game lehetöség amit valahogy másodlagossá tesznek.
Ezt meg kell szokni a PS-nél.!
-
Foxhound1980 #20272 Igen azon én is röhögtem egy jót. 1:1-ben áthozták a X-es CGI-ket :D -
#20271 Én most a NG Sigmával játszok. SZép, szép...de valahogy nem az igazi. X-en megőrültem érte, itt is nagyon faxa, de valahogy többet vártam. Ez nem más, mint a Ninja Gaiden HD. Ráadásul sokkal könnyebbnek tűnik (normalon játszok pedig), talán ha háromszor meghaltam eddig benne, és Almát is legyaktam már. Vagy pedig én vagyok marha ügyes. :)
A vicc benne: HDTV-n korrektül látszik, hogy az egyébként igényes CG animációk az X verzából lettek kilopkodva (kockásak), és az ingame minőség kenterbe veri a CG-t. :) Persze, a felbontás. Maga a játék még mindig jó, de nekem a Rachel-es extra pályák valahogy nem hiányoztak. -
Foxhound1980 #20270 Lairben most vagyok a baromi nagy kőhidnál, börtön utáni pálya. -
Foxhound1980 #20269 Na ja, meg maga a grafkus engine-ek félkészek. -
#20268 Mind a HS mind a Lair betegsége az, hogy minekután összehoztak minden időigényes körítést, zenét, videöt, bonyolult helyszíneket, a gameplay optimalizációjára már nem maradt energia.
Csak annyit kellett volna tenni, hogy bizonyos ellenfeleket nehezeben kinyírhatóbbakká tesznek. A Lairben is 2-3 lövéssel le lehet szedni a kisebb sárkányokat. A nagyobbakat amikor lövi az ember, akkor azok nem manővereznek, hanem idétlen görcsbe rándulnak, és befogás után simán leköveti a sárkány, nem is kell manőverezni! A lövés sebessége pedig szinte vég nélkül fokozható, nincs cool-down két lövés között. Ezzel gyak agyonvágták, mint repülős játékot, túl könnyű lett.
Az sem ártott volna, ha a HS-ben csak bizonyos kombóval tudja a főszörnyeket kinyírni az ember, és így legalább rá lett volna kényszerítve, hogy megtanulja őket a júzer. -
#20267 Azért dúrva, hogy helyenként jobb mint a render!;) -
Foxhound1980 #20266 Azért ez meleg lesz... -
Foxhound1980 #20265 Uncharted render vs engine
/Thx zephyr/ -
Foxhound1980 #20264 OPM 7-et dobott rá egyébként. -
Foxhound1980 #20263 Max 8 pont de ha nagyon számbaveszek mindent akkor 7. -
#20262 annyira azért nem jó :D:D: meg kinyuvad tőle az ujjad.
a körités, hangualat tökéletes. harcerndszer hosszúság egy szar... -
Sund #20261 nem baj, akkor elkezdem újra. -
#20260 +5 óra é már vége is. 9.5- 3 :-) -
#20259 Csinálj egy másik accountot, amihez hozzárendelsz agy amcsi címet, a cím lehet pl. bármilyen közintézmény is. -
Madu #20258 Hali mindenki kéne egy kis segítség el akartam kezdeni énis a PS3Store nézegetését letöltögetnbi stb de nekem azt írja hogy az én régiómban nem talál anyagot a store köviden öszefoglalva, egyzsóval ha a PS ba rámegyek a store ra akkor csak egy kék háttér jön ki rjata és írjha hogy valami nem jó.Olvasgattam ti itt japán sztórokon meg ösze visz mászkáltok:)Valaki leírná nekem hogy én miért nem tudok?:)Köszi. -
Kraptor #20257 Hol agy HSben? A Graf tényleg szép néhol nagyon is csak FPSel egy pár pályán elég komoly problémák vannak, legalább is Chap 3 ban már jobban szembe tünt nekem. -
#20256 köszi mind2őtöknek.
lesz akció 10.20-10.31-ig 576-ban 2915 FT lesz a god of war 1. na most ez a cdgalaxisban 3.999.- szóval nem tudom mi legyen.
jó ráér, amúgy úgy döntöttem előbb az első részt próbálom ki.
heavenly sword meg vááááááá, teljesen el vagyok tőle ájulva :) -
Foxhound1980 #20255 Támogatja. -
#20254 Hát pont az az egy PS2-es játékom van csak de amúgy jol nézett ki a szélesvásznú TV-men!!Szerintem nem lesz para a te TV-den sem!!