89387
PlayStation3
  • EmThor
    kiegyenlített lesz a mezőny! (thx. codewarrior)

PS3

Europaban oktober 12-tol:

399 euro - PS3 40GB
    499 euro - PS3 starter pack (a mostani ara csokkenne egy szazassal)

USA-ban oktober 30-tol:

399 dollar - PS3 40GB + Spider-Man 3 Blu-ray
    499 dollar - PS3 80GB bundle (a mostani ara csokkenne egy szazassal)

Xbox 360

USA-ban oktober 9-tol (Pro) es 23-tol (Elite):

279 dollar - 360 (Core) + 256 megas memokari es 5 Live Arcade jatek (a HDMI kimenet es a vezetek nelkuli kontroller mar ennel is alap lesz)
    349 dollar - 360 Pro + Forza Motorsport 2 es Marvel: Ultimate Alliance
    449 dollar - 360 Elite + Forza Motorsport 2 es Marvel: Ultimate Alliance
  • baggins
    Mindenesetre ha rájössz, hogy kell unlockolni a harmadikat, szólj. :) Legalábbis, hogy hogyan néz ki.
  • Foxhound1980
    kb 4x futottam neki a nagyhidas pályának is. Aztán mikor már tudtam lépésről lépésre mi van nem volt gond. Korall kigyó harcom is érdekes volt, a szemét szúrtam ki, le sem ment teljesen a életereje.
  • Foxhound1980
    Faxa!
  • baggins
    Majd lesz. A sztoriban lesz egy jó kis csavar (pont a mostani, havas pályád után). Akkor lesz új szörnyike.
  • NEXUS6
    A végére azért voltak húzósabb pályák is, aminek azért többször is neki kellett állni;)
  • Foxhound1980
    Na úgy néz ki jön a 40GB-os 400 euros PS3 végre.
  • Foxhound1980
    De nálam nincs unlockolva plusz dög.
  • Foxhound1980
    Persze, egyböl megnéztem mi az már a gém kezdeténél.
  • baggins
    Lehet, hogy keveset írtam. Inkább 8-10.
  • baggins
    6-7 tartalmas óránál ez sem több. Mondjuk itt van motiváló erő, hogy újrajátszd, új, megnyitható sárkányok, medálok, ésatöbbi.
    Foxhound, te rájöttél arra, hogy a pályaválasztónál be lehet menni az istállókba (stables)? Csak mert én az utolsó előtti pálya végigjátszása előtt találtam meg azt az opciót. Pedig nem semmi látvány és ahangulat, ahogy a kis drágaságok kikandikálnak az odvaikból (a még lockol dragonok meg a rácsok mögül). :)
  • Foxhound1980
    Max 3 délután sztem.
  • EmThor
    jójó, de azért ne egy délután végezd ki :D

csütörtökön az úr nyelvén beszélő (angol) bladestorm demo várható, egy ideje már letölthető a japán store-ról, olyan mint a dynasty warrior csak más :D
  • Foxhound1980
    Most győztem le a korall kígyót, olyan látvány volt, nem viccelek, bexartam :D
  • EmThor
    te Fox, azért egy Lair óraszámot majd írhatnál, ha végeztél vele, tudjátok hogy a replay value + hogy milyen hosszú a cucc a mániám (ha már ennyit kiadok érte :D)

viszont a HS-re szavakat továbbra sem találok, átvezetők + a game egyenlőre nagyon tetszik!
  • Ewergo
    Pontosan a Lost Odyssey is japán iro segitségével készült. :) Mint az leri egyböl az ilyen FF stilusu (egyet ütök azt félóra video) RPG-k ben. Igaz hogy Xboxon (is) lesz, de Ps gépeken több az ilyen gém.
    Ezt csak azért irtam, mert sokan "csodálkoznak" hogy a játék felét kontroller nélkül kell végignézni mert video.
  • Foxhound1980
    Szentatyaúristen, hogy néz ki a köv pálya...Áhh KO :D
  • Foxhound1980
    Ennek sok köze nincs a Playstationhöz, játékfüggő. Lost Odessey 20h animot tartalmaz miközben kb az egész gém, ezekkel együtt 40-50h.
  • zsalesz
    Szia!

Írtam privátot.

Üdv.
  • Foxhound1980
    Ez a hidas csata eszméltlen volt, ezüstre sikerült! :D
  • Ewergo
    Hát pedig ez a Japán stilus! Most mind1 hogy a HS japán vagy nem, a stilusa vagyis hogy a körités, bevezetövideok, összekötők.., átkötők.., helyszin bemutatás, mosönkepcsörsz de csak a renderekben, trailerek, mind mondhatni tökéletes. Csakhát ott az a bizonyos game lehetöség amit valahogy másodlagossá tesznek.
    Ezt meg kell szokni a PS-nél.!
  • Foxhound1980
    Igen azon én is röhögtem egy jót. 1:1-ben áthozták a X-es CGI-ket :D
  • baggins
    Én most a NG Sigmával játszok. SZép, szép...de valahogy nem az igazi. X-en megőrültem érte, itt is nagyon faxa, de valahogy többet vártam. Ez nem más, mint a Ninja Gaiden HD. Ráadásul sokkal könnyebbnek tűnik (normalon játszok pedig), talán ha háromszor meghaltam eddig benne, és Almát is legyaktam már. Vagy pedig én vagyok marha ügyes. :)
    A vicc benne: HDTV-n korrektül látszik, hogy az egyébként igényes CG animációk az X verzából lettek kilopkodva (kockásak), és az ingame minőség kenterbe veri a CG-t. :) Persze, a felbontás. Maga a játék még mindig jó, de nekem a Rachel-es extra pályák valahogy nem hiányoztak.
  • Foxhound1980
    Lairben most vagyok a baromi nagy kőhidnál, börtön utáni pálya.
  • Foxhound1980
    Na ja, meg maga a grafkus engine-ek félkészek.
  • NEXUS6
    Mind a HS mind a Lair betegsége az, hogy minekután összehoztak minden időigényes körítést, zenét, videöt, bonyolult helyszíneket, a gameplay optimalizációjára már nem maradt energia.

Csak annyit kellett volna tenni, hogy bizonyos ellenfeleket nehezeben kinyírhatóbbakká tesznek. A Lairben is 2-3 lövéssel le lehet szedni a kisebb sárkányokat. A nagyobbakat amikor lövi az ember, akkor azok nem manővereznek, hanem idétlen görcsbe rándulnak, és befogás után simán leköveti a sárkány, nem is kell manőverezni! A lövés sebessége pedig szinte vég nélkül fokozható, nincs cool-down két lövés között. Ezzel gyak agyonvágták, mint repülős játékot, túl könnyű lett.

Az sem ártott volna, ha a HS-ben csak bizonyos kombóval tudja a főszörnyeket kinyírni az ember, és így legalább rá lett volna kényszerítve, hogy megtanulja őket a júzer.
  • NEXUS6
    Azért dúrva, hogy helyenként jobb mint a render!;)
  • Foxhound1980
    Azért ez meleg lesz...
  • Foxhound1980
    Uncharted render vs engine

/Thx zephyr/
  • Foxhound1980
    OPM 7-et dobott rá egyébként.
  • Foxhound1980
    Max 8 pont de ha nagyon számbaveszek mindent akkor 7.
  • Nexxuss
    annyira azért nem jó :D:D: meg kinyuvad tőle az ujjad.
    a körités, hangualat tökéletes. harcerndszer hosszúság egy szar...
  • Sund
    nem baj, akkor elkezdem újra.
  • Nexxuss
    +5 óra é már vége is. 9.5- 3 :-)
  • NEXUS6
    Csinálj egy másik accountot, amihez hozzárendelsz agy amcsi címet, a cím lehet pl. bármilyen közintézmény is.
  • Madu
    Hali mindenki kéne egy kis segítség el akartam kezdeni énis a PS3Store nézegetését letöltögetnbi stb de nekem azt írja hogy az én régiómban nem talál anyagot a store köviden öszefoglalva, egyzsóval ha a PS ba rámegyek a store ra akkor csak egy kék háttér jön ki rjata és írjha hogy valami nem jó.Olvasgattam ti itt japán sztórokon meg ösze visz mászkáltok:)Valaki leírná nekem hogy én miért nem tudok?:)Köszi.
  • Kraptor
    Hol agy HSben? A Graf tényleg szép néhol nagyon is csak FPSel egy pár pályán elég komoly problémák vannak, legalább is Chap 3 ban már jobban szembe tünt nekem.
  • EmThor
    köszi mind2őtöknek.

lesz akció 10.20-10.31-ig 576-ban 2915 FT lesz a god of war 1. na most ez a cdgalaxisban 3.999.- szóval nem tudom mi legyen.

jó ráér, amúgy úgy döntöttem előbb az első részt próbálom ki.

heavenly sword meg vááááááá, teljesen el vagyok tőle ájulva :)
  • Foxhound1980
    Támogatja.
  • Kratos86
    Hát pont az az egy PS2-es játékom van csak de amúgy jol nézett ki a szélesvásznú TV-men!!Szerintem nem lesz para a te TV-den sem!!