89387
PlayStation3
-
#82611 Vagy telefonnak, de pl az android alapban fat32 szóval ami telefonon van azt rá tudod rakni. -
#82610 A pendrive-nak kell Fat32 legyen a formátuma. -
chris jericho #82609 értem...és mi az aminek fat32 a formátuma? -
#82608 Fat32 formátumúnak kell lennie. Az eszköznek amiről psre akarsz át rakni dolgokat. -
chris jericho #82607 Sziasztok! Valaki el tudná mondani nekem h hogyan lehet zenét tenni a ps3-ra? (telefonról,pendriveról) Köszi! -
#82606 uc3 se ment :)
köszi az infót, most már minden a legnagyobb rendben a PSN-nel és a játékokkal :) -
#82605 Tegnap is jó volt, végig jó volt. Csak a store nem ment meg azon játékok multi része melyek a psn re támaszkodtak Pl. Gt5 lbp2 lbpkarting -
#82604 Nekem ment is az előbb. -
#82603 "PlayStation Europe @PlayStationEU
PSN maintenance is now nearly complete. Service is expected to resume at around 10.00am GMT."
Ezt írták 3 órája -
#82602 nincs valami "hivatalos" írás erről hogy mettől meddig? mert már én is unom ezt a karbantartás dumát... -
#82601 Az érdekes. Vagy csak nálad? -
#82600 Még ma is karbantartás lesz -
#82599 Nekem se :( -
Akey #82598 GoW:Ascension Story Trailer Még friss. -
#82597 akkor holnap sztem jó lesz -
#82596 HAli.Ma egész napos karbantartás van.Lehet ezelőtt is pont akkor néztél rá mikor frissítettek.Ha hnap sem lesz jó akkor vmi gebasz lesz nálad. -
#82595 Sziasztok
nekem már vagy 2-3 napja nem jön be a Playstation network nektek bejönn?? -
#82594 Köszönöm, akkor az én gépemben van a hiba. -
#82593 CD-R és DVD-R DL akadt így hirtelen a kezem ügyébe, gond nélkül beolvasta, lejátszotta és ki is adta a PS3-am.
Támogatott formátumok -
#82592 Sziasztok
Esetleg kipróbálná valaki hogy ugyanez van e nála is?
Köszönöm -
#82591 Akkor szedd szér. Szedd le a burkolatot, aztán ki tudod szedni a ventilátort és a tápot. Utána a hűtőbordákat ki tudod fújni. Nem olyan nehéz, csak vigyázz mikor szeded szét ne cibáld a kábeleket. Nézz youtube-on videókat. -
#82590 Azt én se. Csak hangos a ventilátor meg az egész gép -
#82589 Értem. Br olvasót nem szedném szét azért, a helyedben. -
#82588 De én egy cement gyár közelében lakok itt rohadt sok a por, csak azért akartam szét szedni mert hangos -
#82587 Meg áll az eszem, kipróbáltam egy írható CD lemezzel is, és ugyan ez van. Azért durva hogy nem működik rendesen, csak gyári lemezzel. De jó lenne egy UltraSlim most. -
#82586 Film van rajta. -
#82585 Nem éri meg szétszedni. Én 2.5 év után gondoltam, hogy szétkapom és kicsit kiporolom, de szinte semmi por nem volt benne. A cooler felett volt egy nagyon pici por a burkolaton. De a hűtőbordák és az áramforrás tiszta volt. Úgy olvastam akkor, hogy úgy oldotta meg a Sony a hűtést, hogy kifújja a port a gépből. A hátánál kell kicsit megtörölni a portól és annyi. -
#82584 320 Slim -
#82583 sziasztok
Vettem egy TDK 50gb újraírható bluray lemezt, berakásnál semmi gond, szépen beviszi a PS.
De a kiadásnál valami gond van, az valahogy nem jön össze a hagyományos módon. Hallom hogy dolgozik hogy kiadja a lemezt , de csak a motor hang van lemez nem jön ki. Úgy sikerül kivennem hogy egy kicsit meg kell koccintani alulról a PS-t és akkor ki jön. A sima játék lemezekkel semmi gond, de ennél nem tudom mi van. Én a lemez felületére gyanakszom hogy csúszósabb mint a játék lemezek. -
#82582 Milyen géped van? -
#82581 én 46 órája John Marstonozok:D -
Ulthane #82580 Szo nincs rola h meguntam, csak 23 ora Kratos utan pihentetem kicsit. -
#82579 Át veszem a sagát ha meg untad :D -
Ulthane #82578 No, végigtoltam a God of War 2-t is. Hát, nem sok újdonság volt az első részhez képest, mondhatni semmi. Ugyanaz a koncepció, ugyanaz a HUD, menürendszer, font, centire ott folytatva, mint ahol abbamaradt az első rész. Grafika semmivel nem szebb, mint az első részé szerintem.
Most egy kicsit Kratos csömöröm van, így a harmadik résszel várok egy kicsit. :) -
#82577 Éj még nem kaptam választ arra hogy mire figyeljek ps3 kitakarításánál, vegyszert használják e(olvasófejen nem) stbstb -
#82576 Jaaaj.Fejezzétek már be. -
#82575 De semmi pánik, huszonöt cég csak erre vár, hogy végre ők lépjenek a sony helyébe! -
#82574 Nem is tudtad , nyugodtan másolgathatod a lemezeket nem sokára úgy is csődbe mennek. -
RYO21 #82573 Felvan már törve rendessen a ps3? -
laczo #82572 sziasztok!
guitar hero dobszerkóhoz keresek pedált!
204665001