PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Nekem a Sport Champions van meg. Ahhoz 2 fagyi kell! Jó játék! Íjászat, röplabda, ping-pong, gladiátor játék van benne. fagyi (világító gömbös joy), Havey Rain-hez kell egy másik joy pl.

Valaki használ itt move packot? Érdemes megvenni? vannak hozzá game-k? Láttam pár video-t ahol 2 ilyen kûtyût használtak pl íjászkodáshoz. Akkor ahoz 2 kell? 😮 Valaki tudna segíteni?
Hali. Volt egy kis probléma az üdítõ és a kar között. ^^" A lényeg az, hogy üdítõ ment a karra, és gondolom befolyt 2 gomb réseibe (kör, + PS gomb). Azóta kissé nehézkes ezen gombok lenyomása, bár ha elõtte bejárattam, már nagyjából rendesen mûködik. Valahogy ki lehetne takarítani a kart?
Yoda001
nincs kézikönyv, meg csupasz lemez kívülrõl, ha jól emlékszem
tartalom ugyanaz mint egy boltinál 😊

http://9gag.com/gag/5135249

The Protector
nézegettem használt játékokat.
az ha valami,idézem "promós" az mit jelent?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaddam
PS3 media servert szedd le pécére.Ultimate cucc

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Filmeket lejátsza pendrive-ról, annyi, hogy fat32 filerendszer kell és 4 gigánál ne legyen nagyobb a file. (bár ez a fat-el jár)
The Protector
ahham.
annyi kérdésem még lenne hogyha töltök filmet és pendrive-ra másolom azt rá tudom dugni a ps-re és esetleg lejátsza a filmet?
Valamint másold dvd vagy divx filmet visz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

megnéztem, az ME2 esetében azt írják január elsején lejárt, utána vettem, ez remek. értékelem, hogy zavarja õket a 2nd hand játékvásárlás de azt nem annyira, hogy nem kapom meg a teljes játékot ha nem idõben veszem meg.
sikerült már valakinek a magyar PS store-on redeem code-ot aktiválni? próbáltam a Mass Effect 2-vel és a Mortallal is, mindkettõnél azt írja, hogy rossz vagy már lejárt a kódom, ami hülyeség. újonnan vett játékok, más acc-on még nem próbáltam aktiválni, a füzet szerint 2021-ig jónak kéne lennie.
Elég jó konstrukció, nem igazán kell semmire figyelni csak, hogy fel bírj állni a TV elõl 😄
Bogdogege
<#eljen>
igen
ne rakd a kádba ,ha víz van benne.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

The Protector
Sziasztok.A napokban leszek tulaja egy ps3-nak.😊
Ha veszek hozzá gamet akkor azzal mehetek is multizni egybõl?
Mi az amire figyeljek ps3- közben,pár jótanácsot szeretnék.Mire figyeljek oda(mehanikai dolgok)?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sikerült megoldanom! Azért köszönöm!
shaddam
Neted jó?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam

Vadnokedli
MW3 topic?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

sziasztok!
megvettem a modern warfare 3-at, megy is minden, de ha be akarok jelentkezni a multiplayerbe ezt írja:
"An error accured during communication with the server. This is a DNS error. (80710102)"
kérlek segítsetek ha tudtok!
választ elõre is köszi!
zsolt515
Van itt olyan aki játszott a Fifa 12 és a Pes 12-vel? Adhatna pár infot h melyik hogy sikerült! De érdekelne Fifa 12 menedzser módja mert a 11-nek nagy rossz volt szerintem!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Biztos vannak itt nálam okosabbak a témában, de nekem is ez volt a problémám. Újrapasztáztattam elõször, de nem lett tökélete, ugyanúgy felpörgött a venti, de rendesek voltak a szervizben és másodszor is megcsinálták (ingyé) és azóta tökéletes (kop-kop-kop). Ha a hõmérséklet szenzornál nem tökéletes a gyantázás, hiába mûködik a hûtés megfelelõen a venti fel fog pörögni.
deep
Ventilátort cserélni megpróbálhatsz benne. Lehet hogy csapágyas.
Bil Ur Sag
Sziasztok! Eléggé érdekes kérdésem lenne.
Sajnos már igencsak viseltes a PS3-am háza (karcos, foltos) és arra gondoltam lecserélném.
Ismertek olyan helyet, ahol szimplán csak ház is vásárolható, vagy ahol lecserélnék?
Elõre is köszönöm.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Próbáltátok már a Journey-t? Én ma próbáltam ki, de egyelõre nem sokminden esett le a történettel kapcsolatban.

dualview
Lehet kezdeni valami okosat egy zajossá vált PS3-al?
Van egy régi (FAT) 40 gigás gépem, ami kitûnõen mûködött, majd elkezdte egyre kisebb terhelésnél is maximális fordulatszámmal pörgetni a ventit. Kitakarítottam, újrapasztáztam, de túl sokat nem segített. Elég 10 percig sima DVD-t nézni és már süvít is, játéknál, Blu-raynél pár perc is elég ehhez.
Lehet valamit cserélni rajta, esetleg valami speciális hõvezetõ paszta kéne? Vagy kuka? Sajnálnám leselejtezni, mert amúgy finoman szólva sem volt agyonhajtva, viszont így már semmire sem jó.

PSN ID: dualview

ps3-on játszol?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Vegyél fel, egymás ellen? K/D-d mennyi? 😄 Nézz meg battlelogon Shepherd_6061

valaki játszik ps3-al battlefield 3 -on?
mert ha igen akkor játszhatnánk egy két menetet 😄 😊 (Y)

Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rendben! Köszönöm!

LeventeV
Valamikor idén, de nem tudom pontosan, hogy mikor.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Úgy tudom, hogy naponta csak háromszor lehet próbálkozni, szal ha nem megy akkor próbáld holnap.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Vhááá!
Megvan. Melóhelyrõl be tudtam lépni PSN-re. Otthon kipróbálom. (jelszó volt rossz, rosszra emlékeztem)
KÖSZÖNÖM a válaszokat. Remélem akkor ha otthonról visszalépek megmaradnak a fizetett cuccok!!...

De hogy tudnám visszahozni?
Ugye két profilom volt ps3-on. xy és xy-UK. xy-ról játszottam mindig ami magyar profil és az xy-UK t használtam vásárlásra de mindig utána átléptem magyarra és ott játszottam. Most hogy kitörlõdött az UK profil a magyaron nem látja értelemszerûen a vásárolt cuccokat és kéri hogy jelentkezzek be azzal a profillal. Újra létrehoztam az xy-UK profilt PS3-on és account-nál pedig a "Use existing account"-ra nyomtam de nem enged be az emil-jelszó párossal. Azt írja valamelyik nem megfelelõ. Az email tuti jó a pass.-nál már mindent kipróbáltam amit megadhattam. De nem enged be. Annyi biztos hogy emailt nem kaptam a Sony-tól hogy töröltek mert néztem. Lehet hogy törlõdött?

Vadnokedli
Esélytelen hogy törlõdött volna. Amúgy még a trófeák is meglehetnek <#idiota>

Bocsi kicsit értetlen vagyok csak új nekem a téma és nem akarom elrontani 😊
Mit jelent az, hogy legyen aktív? Csak annyit hogy legyen egy felhasználó a gépen akihez ez az acc van társítva és nem kell bejelentkezve lennem vele? Illetve még 1 kérdés: ha megosztok valakivel egy játékot az azt jelenti hogy az accountot is megosztom vele? passal meg mindennel?
A mentés nem érdekelne mert magyar acc-al jatszottam. Viszont most a ps-en nem enged be az email címemmel. Törlõdött az is?

cloud.strife
Amit eddig megvettél Store-ba azt újra le tudod tölteni. Sajna szvsz a mentéseidnek annyi.

www.digimomentsvideography.com

Sziasztok!

Baj van. Törlõdött az angol profilom a géprõl. 😞 Persze nem magától. Ami a baj ugye, hogy vele együtt minden tartalmam is elveszett. UK-ról "csak" vásároltam és magyar acc.-ról játszottam de most onnan sem látja a tartalmakat. Ez elég nagy gáz? Mondjátok hogy van rá valami megoldás mert agyf@szt kapok!
Köszönöm elõre is!!!

És vajon mikor? Azt lehet tudni?
Én ilyet nem írtam. A tartalmakat bármilyen accounttal lehet használni, csak az a lényeg, hogy a tartalmat birtokló account a gépen aktív legyen. Viszont egy account csak két gépen lehet aktív. Olyan nem létezik, hogy valamelyik játékot megosztom ezzel, a másikat azzal.
Magyar accountokkal? Úgy érted, hogy ha angol accal regelek akkor angol accocnak tudom csak megosztani? Van valami fórum ahol lehet venni mások által megvett tartalmakat olcsón? vagy valaki tervez valami vásárlást? Szerintem összefoghatnánk ilyen esetekben.
LeventeV
FF X kap egy HD remake-et. De tényleg nagyon gyér a ps2-es felhozatal. 😞

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

PS2-es gamékból ennyire rossz a felhozatal? Még az amcsi sotreban is csak vagy 50db-van és sehol egy FFX.

Szomorú...
Bármit (még az online passokat is) meg lehet osztani a magyar accountunkkal. Egy kivételrõl tudok, az a GT5 DLC-je, de ahhoz is adtak ki "családi csomag" javítást. A PS1 classic címektõl meg ne várj semmi extrát. 576i felbontás egy kis shaderrel. A különbözõ storeokkal kapcsolatban; az USA a legolcsóbb, de a DLC-k régiófüggõek, ezért a UK az ajánlott.
shaddam
Az a legdurvább hogy egy alkonyatos "színész" játssza az androidot.

(Bocsánat a sok egymás utáni commentért)

Még a témához kapcsolódva egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálok pl egy UK store reget (ugy tudom ez éri meg) és arra fizetek elõ és magyar accal játszok akkor származik ebbõl valami hátrány? Nem tudok valamit megosztani vagy stb?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy látom plusz-al lehet tölteni ps1es classic game-t is. Ezek ps3-ra optimalizáltak? Melyik a leggazdagabb store egyébként?
Anubys
Be kell állítani az adott tételen az "Album" -nak hogy Game vagy Demo vagy amit akarsz, utána a View by-t átállítani "Title"-rõl "Album"-ra, majd örülni. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ha rászánom magam a ps pluszra akkor melyik store a legolcsóbb? 2 gépen lehet használni? akkor pl valakivel megvehetem felesbe?
Vadnokedli
Ez engem is érdekelne.

1. Another kérdés. Nektek mennyire kopik a bal karnak a szára? Nekem annyira hogy amikor elõre nézõ állásban van alig lehet benyomni az L3 at. 😄

Nem tudjátok hogyan lehet a Games szekcióban mappákat létrehozni? Pl. Szeretném ha a vásárolt játékaim elkülönülnének a demóktól. Hogy lehet ezt megoldani?
Elõre is kösz.

Remélem amúgy pl a FFX. és társai hamarosan megérkeznek a magyar storera. Kötelezõ vétel lennének. Na meg persze a Persona 3-4-et se hagynám a virtuális polcon porosodni.