PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tartalom ugyanaz mint egy boltinál 😊
http://9gag.com/gag/5135249
az ha valami,idézem "promós" az mit jelent?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
annyi kérdésem még lenne hogyha töltök filmet és pendrive-ra másolom azt rá tudom dugni a ps-re és esetleg lejátsza a filmet?
Valamint másold dvd vagy divx filmet visz?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
igen
ne rakd a kádba ,ha víz van benne.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ha veszek hozzá gamet akkor azzal mehetek is multizni egybõl?
Mi az amire figyeljek ps3- közben,pár jótanácsot szeretnék.Mire figyeljek oda(mehanikai dolgok)?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
megvettem a modern warfare 3-at, megy is minden, de ha be akarok jelentkezni a multiplayerbe ezt írja:
"An error accured during communication with the server. This is a DNS error. (80710102)"
kérlek segítsetek ha tudtok!
választ elõre is köszi!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Sajnos már igencsak viseltes a PS3-am háza (karcos, foltos) és arra gondoltam lecserélném.
Ismertek olyan helyet, ahol szimplán csak ház is vásárolható, vagy ahol lecserélnék?
Elõre is köszönöm.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Van egy régi (FAT) 40 gigás gépem, ami kitûnõen mûködött, majd elkezdte egyre kisebb terhelésnél is maximális fordulatszámmal pörgetni a ventit. Kitakarítottam, újrapasztáztam, de túl sokat nem segített. Elég 10 percig sima DVD-t nézni és már süvít is, játéknál, Blu-raynél pár perc is elég ehhez.
Lehet valamit cserélni rajta, esetleg valami speciális hõvezetõ paszta kéne? Vagy kuka? Sajnálnám leselejtezni, mert amúgy finoman szólva sem volt agyonhajtva, viszont így már semmire sem jó.
PSN ID: dualview
Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
mert ha igen akkor játszhatnánk egy két menetet 😄 😊 (Y)
Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Megvan. Melóhelyrõl be tudtam lépni PSN-re. Otthon kipróbálom. (jelszó volt rossz, rosszra emlékeztem)
KÖSZÖNÖM a válaszokat. Remélem akkor ha otthonról visszalépek megmaradnak a fizetett cuccok!!...
Ugye két profilom volt ps3-on. xy és xy-UK. xy-ról játszottam mindig ami magyar profil és az xy-UK t használtam vásárlásra de mindig utána átléptem magyarra és ott játszottam. Most hogy kitörlõdött az UK profil a magyaron nem látja értelemszerûen a vásárolt cuccokat és kéri hogy jelentkezzek be azzal a profillal. Újra létrehoztam az xy-UK profilt PS3-on és account-nál pedig a "Use existing account"-ra nyomtam de nem enged be az emil-jelszó párossal. Azt írja valamelyik nem megfelelõ. Az email tuti jó a pass.-nál már mindent kipróbáltam amit megadhattam. De nem enged be. Annyi biztos hogy emailt nem kaptam a Sony-tól hogy töröltek mert néztem. Lehet hogy törlõdött?
Mit jelent az, hogy legyen aktív? Csak annyit hogy legyen egy felhasználó a gépen akihez ez az acc van társítva és nem kell bejelentkezve lennem vele? Illetve még 1 kérdés: ha megosztok valakivel egy játékot az azt jelenti hogy az accountot is megosztom vele? passal meg mindennel?
www.digimomentsvideography.com
Baj van. Törlõdött az angol profilom a géprõl. 😞 Persze nem magától. Ami a baj ugye, hogy vele együtt minden tartalmam is elveszett. UK-ról "csak" vásároltam és magyar acc.-ról játszottam de most onnan sem látja a tartalmakat. Ez elég nagy gáz? Mondjátok hogy van rá valami megoldás mert agyf@szt kapok!
Köszönöm elõre is!!!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Szomorú...
Még a témához kapcsolódva egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálok pl egy UK store reget (ugy tudom ez éri meg) és arra fizetek elõ és magyar accal játszok akkor származik ebbõl valami hátrány? Nem tudok valamit megosztani vagy stb?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
1. Another kérdés. Nektek mennyire kopik a bal karnak a szára? Nekem annyira hogy amikor elõre nézõ állásban van alig lehet benyomni az L3 at. 😄
Elõre is kösz.
Remélem amúgy pl a FFX. és társai hamarosan megérkeznek a magyar storera. Kötelezõ vétel lennének. Na meg persze a Persona 3-4-et se hagynám a virtuális polcon porosodni.