89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Vagy telefonnak, de pl az android alapban fat32 szóval ami telefonon van azt rá tudod rakni.
  • LeventeV
    A pendrive-nak kell Fat32 legyen a formátuma.
  • chris jericho
    értem...és mi az aminek fat32 a formátuma?
  • Vadnokedli
    Fat32 formátumúnak kell lennie. Az eszköznek amiről psre akarsz át rakni dolgokat.
  • chris jericho
    Sziasztok! Valaki el tudná mondani nekem h hogyan lehet zenét tenni a ps3-ra? (telefonról,pendriveról) Köszi!
  • Yoda001
    uc3 se ment :)

köszi az infót, most már minden a legnagyobb rendben a PSN-nel és a játékokkal :)
  • Vadnokedli
    Tegnap is jó volt, végig jó volt. Csak a store nem ment meg azon játékok multi része melyek a psn re támaszkodtak Pl. Gt5 lbp2 lbpkarting
  • LeventeV
    Nekem ment is az előbb.
  • TDC Geronimo
    "PlayStation Europe ‏@PlayStationEU
    PSN maintenance is now nearly complete. Service is expected to resume at around 10.00am GMT."

Ezt írták 3 órája
  • Yoda001
    nincs valami "hivatalos" írás erről hogy mettől meddig? mert már én is unom ezt a karbantartás dumát...
  • Vadnokedli
    Az érdekes. Vagy csak nálad?
  • Seth
    Még ma is karbantartás lesz
  • Nivea
    Nekem se :(
  • Akey
    GoW:Ascension Story Trailer Még friss.
  • Soldiers
    akkor holnap sztem jó lesz
  • The Protector
    HAli.Ma egész napos karbantartás van.Lehet ezelőtt is pont akkor néztél rá mikor frissítettek.Ha hnap sem lesz jó akkor vmi gebasz lesz nálad.
  • Soldiers
    Sziasztok
    nekem már vagy 2-3 napja nem jön be a Playstation network nektek bejönn??
  • bpeti72
    Köszönöm, akkor az én gépemben van a hiba.
  • sure
    CD-R és DVD-R DL akadt így hirtelen a kezem ügyébe, gond nélkül beolvasta, lejátszotta és ki is adta a PS3-am.

Támogatott formátumok
  • bpeti72
    Sziasztok
    Esetleg kipróbálná valaki hogy ugyanez van e nála is?
    Köszönöm
  • LeventeV
    Akkor szedd szér. Szedd le a burkolatot, aztán ki tudod szedni a ventilátort és a tápot. Utána a hűtőbordákat ki tudod fújni. Nem olyan nehéz, csak vigyázz mikor szeded szét ne cibáld a kábeleket. Nézz youtube-on videókat.
  • Vadnokedli
    Azt én se. Csak hangos a ventilátor meg az egész gép
  • LeventeV
    Értem. Br olvasót nem szedném szét azért, a helyedben.
  • Vadnokedli
    De én egy cement gyár közelében lakok itt rohadt sok a por, csak azért akartam szét szedni mert hangos
  • bpeti72
    Meg áll az eszem, kipróbáltam egy írható CD lemezzel is, és ugyan ez van. Azért durva hogy nem működik rendesen, csak gyári lemezzel. De jó lenne egy UltraSlim most.
  • bpeti72
    Film van rajta.
  • LeventeV
    Nem éri meg szétszedni. Én 2.5 év után gondoltam, hogy szétkapom és kicsit kiporolom, de szinte semmi por nem volt benne. A cooler felett volt egy nagyon pici por a burkolaton. De a hűtőbordák és az áramforrás tiszta volt. Úgy olvastam akkor, hogy úgy oldotta meg a Sony a hűtést, hogy kifújja a port a gépből. A hátánál kell kicsit megtörölni a portól és annyi.
  • Vadnokedli
    320 Slim
  • bpeti72
    sziasztok
    Vettem egy TDK 50gb újraírható bluray lemezt, berakásnál semmi gond, szépen beviszi a PS.
    De a kiadásnál valami gond van, az valahogy nem jön össze a hagyományos módon. Hallom hogy dolgozik hogy kiadja a lemezt , de csak a motor hang van lemez nem jön ki. Úgy sikerül kivennem hogy egy kicsit meg kell koccintani alulról a PS-t és akkor ki jön. A sima játék lemezekkel semmi gond, de ennél nem tudom mi van. Én a lemez felületére gyanakszom hogy csúszósabb mint a játék lemezek.
  • LeventeV
    Milyen géped van?
  • Szabi84
    én 46 órája John Marstonozok:D
  • Ulthane
    Szo nincs rola h meguntam, csak 23 ora Kratos utan pihentetem kicsit.
  • Vadnokedli
    Át veszem a sagát ha meg untad :D
  • Ulthane
    No, végigtoltam a God of War 2-t is. Hát, nem sok újdonság volt az első részhez képest, mondhatni semmi. Ugyanaz a koncepció, ugyanaz a HUD, menürendszer, font, centire ott folytatva, mint ahol abbamaradt az első rész. Grafika semmivel nem szebb, mint az első részé szerintem.

Most egy kicsit Kratos csömöröm van, így a harmadik résszel várok egy kicsit. :)
  • Vadnokedli
    Éj még nem kaptam választ arra hogy mire figyeljek ps3 kitakarításánál, vegyszert használják e(olvasófejen nem) stbstb
  • The Protector
    Jaaaj.Fejezzétek már be.
  • arty
    De semmi pánik, huszonöt cég csak erre vár, hogy végre ők lépjenek a sony helyébe!
  • bpeti72
    Nem is tudtad , nyugodtan másolgathatod a lemezeket nem sokára úgy is csődbe mennek.
  • RYO21
    Felvan már törve rendessen a ps3?
  • laczo
    sziasztok!
    guitar hero dobszerkóhoz keresek pedált!
    204665001