89387
PlayStation3
-
#82651 Mindenben mást kell írni, mint a magyarhoz használtam? emailcím, név, kód stb -
#82650 1. Csak Ps1 játékok ill. Bul-Ray filmek esetén, Ps3 játékoknál nem számít a régió, azokat bárhonnan veheted ;)
2. Csinálj új fiókokat, aztán ugyanúgy regelsz, mint a magyarnál. (csak a cím megadásánál valós amcsi/angol címet kell megadni, ahhoz használd a bannerban lévő címgenerátort)
Ja és ha nem akarsz problémát később, akkor létező mailcímet regisztrálj be mindenhol. (pl. az ominózus psn hack idején sokan szívtak, amikor a jelszó-resetnél megkapták az aktiváló-linket a psn-en regisztrált mailcímre...ami esetleg nem is létezett)
-
#82649 Akkor már ketten vagyunk :) A villásdugó-problémát egyszerűen egy eu-s kábellel oldottam meg ;) -
#82648 Tehát ha pal-os a gépem, akkor ha usa-ból, vagy japánból rendelek játékot nem is lehet futtatni?
A másik kérdésem az lenne, hogy már beregisztráltam a magyar store-ra, hogyan tudok az amerikaira vagy angolra ismét reggelni? -
#82647 Hát szuper lett volna, de németül nem tudok, meg nem is Pesten lakok:S -
#82646 Nekem is amcsi gépem van:)Amerikai villásdugóval,csak átalakítóval tudnám beüzemelni de itthon vannak amcsi szabványú aljazataink is:) -
#82645 tiédre is rávágtam volna, hogy "biztos PAL-od van" :DD még jó h nem te kérdezted! -
#82644 köszi, egész jó kis oldal ;) -
#82643 Ahogy már írták, ha itthon vetted, akkor pal. Itthon vegyél hozzá játékot is. MGS 1-em amúgy van egy német, ha bp-i vagy, és jó a német verzió, viheted ingyen, én nem tudok vele mit kezdeni. -
#82642 Kicsit több "gép" került ebbe a kelleténél. Nézzétek el, még korán van :) -
#82641 Forgasd körbe a gépet, ott lesz egy fekete címkén hátul vagy az alján, hirtelen nem tudom :) (vagy a dobozán, ha macera a gépet piszkálni)
Egyébként Arty jól mondja: 99%, hogy pal-os a géped (ntsc régiójút csak usa-ból, vagy japóktól kapnál). Szerintem én vagyok az egyedüli a topikban, aki usa import gépet használ (kihagyhatatlan lehetőség volt lassan 5 éve, egy jóbarátom által) -
#82640 nemtudom hol kell ezt megnézni:D -
Pap1ka #82639 Én innen rendelek minden játékot, eddig mindent kihoztak. És itt a legolcsóbb minden a szlovák oldalak közül.
ProGamingShop -
#82638 tuti pal :)
de mi a száma? cech xxx4? pal!
xxx3? pa!! -
#82637 és azt honnan tudom hogy az enyém milyen? MGS 1-et szeretném beszerezni -
#82636 kapcsold ki a PS3-at, majd bekapcsolásnál tartsd nyomva a gombot pár másodpercig (ne kontrollerrel indítsd), ez "reset"-eli a felbontást -
#82635 R1 + O (lövésgomb) helyezi a labdát, gyenge de pontosabb, közelről tökéletes
L1 + O ívelt lövés (kapust átemelni pl.)
és ahogy észrevettem, kevesen tudják, de ha
L2 + O -t használod, leszorítja a lövést (egyébként ez a leírás szerint a "trükkös" lövések kombó, ergo ha van egy skilled játékos, és úgy jön a beadás pl. szélről, akkor dob egy csukafejest, ellövi sarokkal vagy épp ollózik egyet)
személy szerint ha kapura lövök, mindig az utóbbit használom, gyakorold egy kicsit és menni fog ;)
kérdés: van olyan hely, ahol ha előrendelem GTA 5-öt, kiszállítják külföldre? (Párkányba) -
#82634 Igen, de régiókódos, pal gépen pal játék megy csak. -
#82633 ps3-on lehet futtatni ps1-es játékot? -
Attis38 #82632 köszi! -
#82631 A PS3 felbontása 1080p-re van állítva, amit a TV-d nem bír. Amikor elindul a játék automatikusan átvált 720p-be amit már meg tud jeleníteni a TV. Át kell állítsd a PS3 felbontását 720p-re és akkor minden jó lesz. -
masoma #82630 tul sokaig nyomod a kort -
Attis38 #82629 Aham,kösz:) Tehát,ha jól értem.ha a lemezt behelyezem,uganúgy tudok gámázni.,omline játszani,stb,attól,hohgy nem jön be a menü? -
#82628 én is HD ready tv-re kötöttem, de csak a menü nem jött be, játszani tudtam. Át kell állítani a PS-n a felbontást! -
Attis38 #82627 Szaisztok!Van egy olyan gondom,hogy egy régebbi HD-rady tv-re kötöttem a gépet a hdmi-csatlakozón át.És a tv azt az üzenetet küldte,hogy kívúl eső tartomány.:( Ezek szerint ezen a képmegjelenítőn nem is tudok játszani,mert nem tudja a nagyobb felbontást?Kösz a választ előre is
. -
#82626 Eladó Zumba Fitness Move!
-
#82625 Amelyik játékosnál épp van a labda, ha lősz vele, az alsó sarokban a nevénél megindul egy csík. Ez addig megy, míg el nem engeded a lövés gombot. Ha túl sokáig nyomod, akkor túl nagyot fog lőni, ha éppen megnyomod, akkor kicsit, laposan. Ezzel kell játszani, hogy mennyi ideig tartod lenyomva a gombot. Közben meg a joyjal irányítani kell, hogy melyik oldalra lője el. -
#82624 Egy gomb a joyon , amit ha megnyomsz , a játékos tekeri a labdát , nem izomból ba****a a nagyvilágba. De van gyakorlás , ott minden kisajátítható :) -
fornettisuti #82623 Hmm, tekeres gomb az mi? oO
ezt mire irtad? -
#82622 Tekerés gombbal tekerd el. Azt hisszem R1. -
fornettisuti #82621 Limbo-t megvennem, de nem talalom seholsem. Ezt csak storeon keresztul lehet?
Tudtok meg ajanlani Limbo stilusu jatekot?
Focis kerdes:
Megvettem a Fifa 12-t (azert nem #13-at, mert bevalthattam egy csomo pontot es igy nagyon keveset kellett fizetnem erte)
Szoval Fifa guruktol kerdeznem, hogyan kell rendesen kapura rugni meccs kozben, mert ha kapuralovok mindik folrugja a labdat?! Gyakorlas modban nagyjabol megy a kapuraloves, kb oda ahova akarok loni, de ha haverral egymas ellen jatszunk, valahogy nem tudunk ugy loni, csak szerencsetlenkedunk ha golhelyzet van :(
(Szabalytalankodas mar jol megy :))
Yuhtyuk videokat neztem, de nem jon at mi a logikaja. (Cselezes, trukkok, tul bonyolultak nekunk, jo nekunk a parasztfoci is, futas passz becsuszas, loves)
Klasszikus beallitas van, karikaval lo.
Valaki szanjon meg minket, legyen kedves, mondja meg a frankot, hogyan kell.
-
#82620 hát ez elég drága:S Még ha dobozos lenne...
-
#82619 Itt van
Ára mondjuk kicsit húzós :D -
#82618 tényleg? O_o Köszi meg is nézem. Igaz PC-n már játszottam vele textúra packal, meg miegymással, de kíváncsi lennék erre is. -
#82617 Van RE4, de code veronicával egybecsomagolva. -
#82616 Hát igen nevetséges a magyar ps store részleg. -
#82615 sejtettem:) -
#82614 UK acc ... -
#82613 Beregisztráltam a magyar ps store-ra, abban a hiszemben hogy most aztán megvásárolom a Resident Evil 4-et, és a Metal GS 1-et. De nem találok ilyet, pedig megvásárolható úgy olvastam. Amúgy most láttam előszőr ezt a store-t, de mikor megláttam, hogy az NFS huszonvalahányezer forint ki is léptem... -
chris jericho #82612 Köszi!!!