89387
PlayStation3
  • Szabi84
    Mindenben mást kell írni, mint a magyarhoz használtam? emailcím, név, kód stb
  • n000rbi
    1. Csak Ps1 játékok ill. Bul-Ray filmek esetén, Ps3 játékoknál nem számít a régió, azokat bárhonnan veheted ;)
    2. Csinálj új fiókokat, aztán ugyanúgy regelsz, mint a magyarnál. (csak a cím megadásánál valós amcsi/angol címet kell megadni, ahhoz használd a bannerban lévő címgenerátort)

Ja és ha nem akarsz problémát később, akkor létező mailcímet regisztrálj be mindenhol. (pl. az ominózus psn hack idején sokan szívtak, amikor a jelszó-resetnél megkapták az aktiváló-linket a psn-en regisztrált mailcímre...ami esetleg nem is létezett)
  • n000rbi
    Akkor már ketten vagyunk :) A villásdugó-problémát egyszerűen egy eu-s kábellel oldottam meg ;)
  • Szabi84
    Tehát ha pal-os a gépem, akkor ha usa-ból, vagy japánból rendelek játékot nem is lehet futtatni?
    A másik kérdésem az lenne, hogy már beregisztráltam a magyar store-ra, hogyan tudok az amerikaira vagy angolra ismét reggelni?
  • Szabi84
    Hát szuper lett volna, de németül nem tudok, meg nem is Pesten lakok:S
  • The Protector
    Nekem is amcsi gépem van:)Amerikai villásdugóval,csak átalakítóval tudnám beüzemelni de itthon vannak amcsi szabványú aljazataink is:)
  • arty
    tiédre is rávágtam volna, hogy "biztos PAL-od van" :DD még jó h nem te kérdezted!
  • eightmiles
    köszi, egész jó kis oldal ;)
  • Anubys
    Ahogy már írták, ha itthon vetted, akkor pal. Itthon vegyél hozzá játékot is. MGS 1-em amúgy van egy német, ha bp-i vagy, és jó a német verzió, viheted ingyen, én nem tudok vele mit kezdeni.
  • n000rbi
    Kicsit több "gép" került ebbe a kelleténél. Nézzétek el, még korán van :)
  • n000rbi
    Forgasd körbe a gépet, ott lesz egy fekete címkén hátul vagy az alján, hirtelen nem tudom :) (vagy a dobozán, ha macera a gépet piszkálni)
    Egyébként Arty jól mondja: 99%, hogy pal-os a géped (ntsc régiójút csak usa-ból, vagy japóktól kapnál). Szerintem én vagyok az egyedüli a topikban, aki usa import gépet használ (kihagyhatatlan lehetőség volt lassan 5 éve, egy jóbarátom által)
  • Szabi84
    nemtudom hol kell ezt megnézni:D
  • Pap1ka
    Én innen rendelek minden játékot, eddig mindent kihoztak. És itt a legolcsóbb minden a szlovák oldalak közül.

ProGamingShop
  • arty
    tuti pal :)

de mi a száma? cech xxx4? pal!
    xxx3? pa!!
  • Szabi84
    és azt honnan tudom hogy az enyém milyen? MGS 1-et szeretném beszerezni
  • eightmiles
    kapcsold ki a PS3-at, majd bekapcsolásnál tartsd nyomva a gombot pár másodpercig (ne kontrollerrel indítsd), ez "reset"-eli a felbontást
  • eightmiles
    R1 + O (lövésgomb) helyezi a labdát, gyenge de pontosabb, közelről tökéletes
    L1 + O ívelt lövés (kapust átemelni pl.)
    és ahogy észrevettem, kevesen tudják, de ha
    L2 + O -t használod, leszorítja a lövést (egyébként ez a leírás szerint a "trükkös" lövések kombó, ergo ha van egy skilled játékos, és úgy jön a beadás pl. szélről, akkor dob egy csukafejest, ellövi sarokkal vagy épp ollózik egyet)

személy szerint ha kapura lövök, mindig az utóbbit használom, gyakorold egy kicsit és menni fog ;)

kérdés: van olyan hely, ahol ha előrendelem GTA 5-öt, kiszállítják külföldre? (Párkányba)
  • Anubys
    Igen, de régiókódos, pal gépen pal játék megy csak.
  • Szabi84
    ps3-on lehet futtatni ps1-es játékot?
  • Attis38
    köszi!
  • LeventeV
    A PS3 felbontása 1080p-re van állítva, amit a TV-d nem bír. Amikor elindul a játék automatikusan átvált 720p-be amit már meg tud jeleníteni a TV. Át kell állítsd a PS3 felbontását 720p-re és akkor minden jó lesz.
  • masoma
    tul sokaig nyomod a kort
  • Attis38
    Aham,kösz:) Tehát,ha jól értem.ha a lemezt behelyezem,uganúgy tudok gámázni.,omline játszani,stb,attól,hohgy nem jön be a menü?
  • Szabi84
    én is HD ready tv-re kötöttem, de csak a menü nem jött be, játszani tudtam. Át kell állítani a PS-n a felbontást!
  • Attis38
    Szaisztok!Van egy olyan gondom,hogy egy régebbi HD-rady tv-re kötöttem a gépet a hdmi-csatlakozón át.És a tv azt az üzenetet küldte,hogy kívúl eső tartomány.:( Ezek szerint ezen a képmegjelenítőn nem is tudok játszani,mert nem tudja a nagyobb felbontást?Kösz a választ előre is
    .
  • zoliii
    Eladó Zumba Fitness Move!
  • Tibi7
    Amelyik játékosnál épp van a labda, ha lősz vele, az alsó sarokban a nevénél megindul egy csík. Ez addig megy, míg el nem engeded a lövés gombot. Ha túl sokáig nyomod, akkor túl nagyot fog lőni, ha éppen megnyomod, akkor kicsit, laposan. Ezzel kell játszani, hogy mennyi ideig tartod lenyomva a gombot. Közben meg a joyjal irányítani kell, hogy melyik oldalra lője el.
  • fook
    Egy gomb a joyon , amit ha megnyomsz , a játékos tekeri a labdát , nem izomból ba****a a nagyvilágba. De van gyakorlás , ott minden kisajátítható :)
  • fornettisuti
    Hmm, tekeres gomb az mi? oO
    ezt mire irtad?
  • fook
    Tekerés gombbal tekerd el. Azt hisszem R1.
  • fornettisuti
    Limbo-t megvennem, de nem talalom seholsem. Ezt csak storeon keresztul lehet?
    Tudtok meg ajanlani Limbo stilusu jatekot?
    Focis kerdes:
    Megvettem a Fifa 12-t (azert nem #13-at, mert bevalthattam egy csomo pontot es igy nagyon keveset kellett fizetnem erte)

Szoval Fifa guruktol kerdeznem, hogyan kell rendesen kapura rugni meccs kozben, mert ha kapuralovok mindik folrugja a labdat?! Gyakorlas modban nagyjabol megy a kapuraloves, kb oda ahova akarok loni, de ha haverral egymas ellen jatszunk, valahogy nem tudunk ugy loni, csak szerencsetlenkedunk ha golhelyzet van :(
    (Szabalytalankodas mar jol megy :))

Yuhtyuk videokat neztem, de nem jon at mi a logikaja. (Cselezes, trukkok, tul bonyolultak nekunk, jo nekunk a parasztfoci is, futas passz becsuszas, loves)
    Klasszikus beallitas van, karikaval lo.
    Valaki szanjon meg minket, legyen kedves, mondja meg a frankot, hogyan kell.
  • Szabi84
    hát ez elég drága:S Még ha dobozos lenne...
  • TDC Geronimo
    Itt van

Ára mondjuk kicsit húzós :D
  • Szabi84
    tényleg? O_o Köszi meg is nézem. Igaz PC-n már játszottam vele textúra packal, meg miegymással, de kíváncsi lennék erre is.
  • TDC Geronimo
    Van RE4, de code veronicával egybecsomagolva.
  • Vadnokedli
    Hát igen nevetséges a magyar ps store részleg.
  • Szabi84
    sejtettem:)
  • arty
    UK acc ...
  • Szabi84
    Beregisztráltam a magyar ps store-ra, abban a hiszemben hogy most aztán megvásárolom a Resident Evil 4-et, és a Metal GS 1-et. De nem találok ilyet, pedig megvásárolható úgy olvastam. Amúgy most láttam előszőr ezt a store-t, de mikor megláttam, hogy az NFS huszonvalahányezer forint ki is léptem...
  • chris jericho
    Köszi!!!