89387
PlayStation3
  • n000rbi
    Azért csak óvatosan, mert sajnos akad csaló féreg is az oldalon. Előreutalni csak több pozitív értékeléssel rendelkező embernek ajánlott.
  • Vadnokedli
    Én sose utalnék előre :D
  • Szabi84
    Csak arra voltam kiváncsi mennyire népszerű, ismert az oldal, de ezek szerint mindeki ismeri rajtam kívül. Tegnap megrendeltem a Mortal-t és át is utaltam a pénzt látatlanul, remélem nem ver át:D
  • Mester01
    Sziasztok!

Tegnap elött lettem egy playstation 3 tulajdonos... :) Eleinte minden jol ment de tegnap este ota egyszerüen nem tudom elinditani a jatekokat.. barmit is teszek be egyszerüen nem latja ez a tetvedek gep a DVD... Eredeti jatekok vannak hozza kb 17 db de egyiket sem akkarja elinditani probaltam frissiteni magat a konzolt de semmi... esetleg van valakinek 5lete?
  • Vadnokedli
    Többször is, semmi extra mit akarsz tudni? Olyan mintha hardverapro n vennél valamit.
  • TDC Geronimo
    Új GoW mellé jár majd exkluzív last of us demo!
  • Ulthane
    Koszi, ki fogom igy probalni.
  • The Protector
    Nekem minden játékom onnan van.Rendszeresen onnan üzletelek.
    Ha kérdésed van akkor ide írj nyugodtan és felvilágosítalak meg ellátlak pár jótanáccsal.

jatekaim.hu-n:constantin néven találsz 14+emberke vagyok
  • The Protector
    Ömlesztve is jó a dolog,nem kell mappázni.Akár telenyomhatod az egész pendrivet össze vissza, a ps akkor is kiválogatja neked amit meg tud jeleníteni.

Nem olvastam vissza de pendrive másolásnál ezek fontosak.

A pendrive FAT32-re legyen formázva
    Képet csak a kép szekció jelenít meg.
    Csak így jelenít meg bármit is.A pendrivet kiválasztod,háromszöget nyomsz és a display all feliratot választod!
  • Tibi7
    Nem néztem meg hogy igaz-e, de elvileg a pendriveon olyan névvel kell létrehozni egy mappát, mint amilyen a ps menüjében van. Pl zene esetén MUSIC mappa kell mivel a ps menüben is az van. Videonál VIDEO képnél meg nem tudom pictures van vagy mi, nézd meg. És a pendriveon ebbe a mappába kell belerakni a fájlokat.
  • Ulthane
    En is kiprobaltam, de szerintem egy rakat szar az egesz. A gow3 grafikaban is veri, nekem ugy tunt.
  • Ulthane
    En meg csak majdnem. :)

Kiprobaltam az infamous 2-t, ez is kurva jo lesz!
  • Szabi84
    játékaim.hun vásároltatok már? írjatok róla valamit
  • Ulthane
    No problemo. :)
  • Szabi84
    bocs félreolvastam,
  • Ulthane
    Ez oké, de nekem a képekkel gyűlt meg a bajom, nem a videókkal. :)
  • Ulthane
    Kipróbáltam másik pendriveval, az eredmény ugyanez!
  • Szabi84
  • Ulthane
    Segítsetek, pls. Fotókat szeretnék másolni fel pendriveról PS3-ra, rádugom, felismeri, de azt mondja, hogy nincs rajta fotó. :-/

WTF?
  • a.carkey
    Nem tudtam, hogy tegnap jelentették be.

Eszembe jutott, márciusra emlékeztem, de május. Viszont gondoltam utánakérdezek. :)
  • arty
    a gow3 fixkamerás, ergo 1:1 le tudták tesztelni, hogy mit is fogsz te otthon látni... nem tudsz olyan helyre menni, ahova mondjuk a tesztelő nem ment, stb.
  • The Protector
    Nem is azt mondanám, hogy szar hanem átgondolandó.Jól megoldották azt,hogy vannak szabályok,van parry(combo törés) stb......
    Tegyünk fel egy alap szitut.3-an vagytok.2en már az elején összeütköznek és megy a harc a 3. meg simán kivárhatja azt h eléggé meggyengülnek és egy fogással leteríti a másik kettőt.Rengeteg kill lopás van,te elversz valakit,stunnol a 3.emberke és megöli az ellenfeled aki már térdel h ki lehessen végezni azután te jössz a soron.Valami kéne ami megakadályozza a kill lopás.Egyszer kipróbáltam azt h csak killeket lopok,várok,futkosok,nyitom a ládákat és mikor eléggé gyengék akkor kinyírok mindenkit.Csak kipróbáltam a dolgot és sajnos simán megcsinálható.A másik ami durva, hogy simán összetesznek nagyobb szintűekkel akik ellen esélyed sincs.Hiába van mondjuk már tapasztalatod,fasza gyerek vagy akkor sem tudsz érvényesülni mert a cuccok jobban számítanak.Volt h egy 11-es szintűvel összetettek engem másik két társammal együtt akik kezdők voltunk és szétgyepáltak minket.Háromnegyed élet elment egy kombóján. A többi játékmód rendben van nagyjából de ezek a hibák ott is előjönnek természetesen így azokat is baszhatod.Nekem amúgy tetszett a beta alapján de rengeteget kéne még rajta balanszolni és javítani.
  • Vadnokedli
    Ordenáré szar a multi, egyenlőre. De játszható
  • LeventeV
    És nincs töltőképernyő sem. Ha van szabad 10 órád akkor egy töltéssel végig lehet vinni.
  • The Protector
    JAh.Amúgy én multi betaztam az újjal és kegyetlen jó a grafikája,a kivégzések durvábbak lettek(továbbra is vannak belek stb).Ha érdekel vkit leírhatom röviden,hogy milyen lesz a multi.Egész jó amúgy de vannak benne hatalmas baromságok,átgondolatlanságok.
  • The Protector
    Ez kétségtelen.A másik amin még elgondolkodtam.Láttatok ti benne bugot?Szerintem az egyik legstabilabb játék amit valaha láttam,igaz olyan borzasztó fizikai számítások nincsenek benne de hát akkor is.(fizikában megemlítendő azért az ellenfelek egymáshoz ütközését és az egyszerre megjeleníthető karakterszámot)
  • Tibi7
    Van itt valaki Fifa guru? Van egy fifa 10-em, ami nekem tökéletesen megfelel. De ha szeretném frissíteni a játékoskeretet, nem engedi. Mitől lehet ez?
  • Szabi84
    Én is meg akartam venni a saga-t de most hogy itt az új várok egy kicsit hát ha lesz még egy huszonhatodik fajta collection...
  • Szabi84
    Én magyar regisztrációnál nem adtam meg pontos címet.
  • TDC Geronimo
    Mai napig az egyik, ha nem a legszebb konzoljáték. Jó hír, hogy márciusban jön a következő GoW, ami még szebb lesz :D

Demo lesz jövő hónapban
  • Ulthane
    Sziasztok,

Tolom a God of War 3-at. Egész játék alatt gyakorlatilag mást sem mondok magamban, mint azt, hogy "Aztakurva!"

Mostantól kezdve nálam ez a grafikai benchmark, ami a videojátékokat illeti!
  • Totti5
    Mivel tegnap jelentették be a speckókat majd kint lesznek az előrendelések hamarosan.

Ami amúgy nam nagy szám. Max 15ért érdekel, de többért nem. ( ha azt nézem még ez is sok érte )
  • The Protector
    Én kb egy éve csináltam psp-hez accot(még nem volt ps3-am) és rohadt sokat szoptam vele.Végül egy amcsi szálloda címét elfogadta a kis rohadék,szal komolyan vette a dolgot.
  • a.carkey
    Van arról infótok, hogy a The Last of Us esetében lesz itthon bolt, melyben lehet majd kapni a négy special változat bármelyikét? Eddig csak a simákat láttam mindenhol, már ahol egyáltalán listázzák.
  • Vadnokedli
    Én random beírtam a saját címem meg minden, elfogadta. 1,5-2 éve? Kb durván
  • n000rbi
    Nem tudom, 5 éve még valós cím kellett... :) (a címgenerátor sem viccből van bannerben)
  • Vadnokedli
    Ha valós címet kell megadni én hogy adhattam meg magyar címet angol accountra? :D
  • n000rbi
    Ne csinálj belőle agysebészetet :D (nicket meg nyilván nem fogja engedni, ha már létezik)
  • Szabi84
    csak azért kérdezem mert nick néven is gondolkodtam pár óráig:D
  • n000rbi
    A cím a lényeg, a többi talán lehet ugyanaz is, mint a magyarnál. (nyugodtan javítsatok ki, ha hülyeséget beszélnék :D)