89387
PlayStation3
-
#22413 nm, nemhiszem hogy átvertek, akkor blokkot se adtak volna :D -
Hitman #22412 Köszönöm, ha csak nem arra gondolsz, hogy átvertek. -
#22411 grat -
Hitman #22410 Sziasztok
Ma vettem egy 40Gb-os PS3-at és a boltban, csak egy Sony feliratú garancialevélnek látszó egy oldalas papírt kaptam, amihez hozzátűzték a blokkot. A dobozban persze benne van a Sony útmutatója és a többi dolog. Nektek milyen garancialevél járt hozzá? A dobozon nem kellen magyar feliratnak lennie? Nem jár hozzá eredeti magyar használati utasítás? -
zottyantas #22409 Fura ez. Ebayen 20 dollárért láttam a postát nem figyeltem mert már angliába is 50 körül volt. Most ez hogy van akkor??? Használt vagy csak így lement az ára? Na de ha használt is se lenne baj. -
#22408 HDTV-hez kell a HDMI. Anélkül nagyon ronda a kép, max átmeneti megoldásnak jó az AV-kábel. -
#22407 Na olvasom, AV kábelt adnak hozzá. Akkor a HDMI kábelt ez pótolja vagy azt külön kell venni ha HDTV-n HDTV minőségben szeretnék játszani? Nem vagyok tisztában ezekkel a fogalmakkal :) -
#22406 Oké akkor hétvégén írok valamit csak nekem nincs olyan írói vénám mint Bagginsnak.
egyébként itt rendeltem FragFx
71 € volt mindennel együtt , szállitás+ a termék.
Idő Kb 2-3 hét , rendeltem , elutaltam a pénzt, megérkezett ,elküldték, aztán egyszercsak jött 26án. Csomagolása egy kis doboz és benne a perforált müanyagban a termék -
#22405 THX! ;) -
#22404 (Bekerült a FAQ-ba a Hasznos linkekhez ennek a fórumnak is a linkje, gondolom, így sportszerű, ha már kikerülhetett.) -
Foxhound1980 #22403 Banner alatt a FAQ-ban megtalálod a válaszokat. -
#22402 úgy értem kábelek meg ilyesmi -
#22401 Lehet hülye kérdés, de a sok helyen 119k forintért árusított 60 gigás meg sok helyen 100k forint alatt árusított 40 gigás alapgép mellé milyen tartozékok járnak? -
Foxhound1980 #22400 Sztem hozd össze a guide-ot, ha megvenném a címet (kizárt, nem az én világom amúgy )mint friss kártyás tuti ez lenne az első dolog amit keresnék a teszt elovasása után. Az 576 sem közölt le guide-ot, sztem sokan hasznát vennék. -
Sund #22399 bírom a cikkeidet, ez sem lett kivétel, szép munka. -
#22398 Gondolkozok rajta, mert tényleg jó lenne egy guide. Egyébként kösz! :) -
Sund #22397 én megvárom tőled a részletes FragFX tesztet, mert nekem sem sikerült még megszokni a karral történő FPS-ezést. Pedig a COD4-et azért nyomnám. Mennyibe jött ki ez cucc neked és hol vetted? ÉS mennyi volt a szállítás? Köszi! -
Foxhound1980 #22396 Jó lett a teszt, még szerencse, hogy nem guide...
Szerk: Azt még bármikor lehet irni mellé. -
#22395 Akit érdekel és érint: Eye of Judgement vélemény. -
#22394 Szerencsés vagy , én ps3 elött nem is játszottam konzolon FPS , mást igen de FPS messzire elkerültem A grafika + az írányitás miatt is . most meg egyszerüen nem megy a célzás a kis karral , F1 et ha játszom és nem akarom felkelteni a kedvesem akkor eljátszom a karral is. Nekem nehéz már az átszokás egyszerüen nem megy , singleben még igen , de multiban mindig csak meghalok , vagyis haltam , mert mostmár azért tudok alkotni valamit , de ehez kellet a fragFx is. Tudom sokszor leírom , de tényleg bejött a játék élvezet. Hétvégén majd szépen szavakba és képekbe öntöm , és várom már a cod4 et vagy a hazet is -
simirizsa #22393 Nemtom én mind 2 gépen vigan FPSezem sose volt akadály az irányitás :D -
Foxhound1980 #22392 Uncharted 1 10 perc!!! -
SlickAdam #22391 Ha valakinek van/lesz eladó Ratchet & Clank-je, az írjon nekem privátot egy árral, mert érdekelne!!! KÖsssz! -
Foxhound1980 #22390 Ki mihez szokott ugye... -
#22389 Én a G25 kötöttem rá , ami tökéletesen münködött , Dirtben és a F1 ben is . momo az Pc-s kormány amit nem minden esetben támogat , ps2 vagy ps3 kormányokat érdemes venni , a G25 egy kivétel , mert az pc és Ps3 kompatibilis és elég sok játék alapból felismeri . Logitech DFP is Ps kormány .
FragFx et mindenkinek aki nem tud kontrolerrel játszani Fps játékot. Amióta megérkezett azota gondolkodom hogy be kell majd szereznem FPS is , mert eddig az írányitás miatt nem is gondoltam rá. -
#22388 pedig aranyos a resistance controllerrel online :) -
#22387 Ha single-t jáccol, tökéletes a joy (X360) mivel a gém joy sebességére van optimalizálva igy nem maradsz le semmiröl...
Net multiban meg...aki akar...! :)
-
SlickAdam #22386 Na jó, csak annak a topicnak "A PC-s játékoknak leáldozott" a címe!... -
#22385 lehet. -
#22384 FPS-t csak pc-n ! Nem is értettem a Halo3 hypot....
(gyűlölöm a kontrollert FPS-re, csodálom azokat akik konzolon nyomnak FPS-t)
Tényleg szerintetek pl GTA4-et vagy akármilyen FPS-t lehet majd játszani, egérrel és bill-el? -
#22383 UT III, nem szerettem soha az ilyen agyatlan lövöldéket, de ez valahogy tetszett mindig.
-
#22382 még nincs vége a napnak! -
#22381 Nocsak elmaradt az október 30-as update, pedig reggel már számítottam rá. -
#22380 Passz nekem Logitech DFP-m van azzal jól működik az F1-06 és a GT is.
Mást nem próbáltam. Beállításokat nem is nagyon néztem :) -
Balli #22379 Aki hasznalt mar kormanyt PS3-hoz:
Most vettem egy Momo kormanyt csatlakoztatta a gephez, ami egybol fel is ismerte, kiprobaltam par jatekon/demon hat nem tukl nagy sikerrel:
-Motorstorm: Hasznalhatatlan ehhez a kormany a gazt/feket nem ismeri fel+nem tudom kalibralni a gombokat.
-Colin Dirt demo: teljesen hasznalhatatlan mert a gazt nem programozza be semmire, es nem is lehet itt sem beallitani semmit. Ez a full verzioban mashogy van?
- Sega Rally demo: lasd Colint.
-GT: itt felismeri a feket/pedalt egy ket funkciot nem allit be magatol, de gondolom ezt be lehet majd allitani. Az Force feedback viszont eleg gyenge volt csak ha beleszalltam valakibe akkor ereztem vmit. Ha lecsusztam a fure/soderre +kerekvetokon semmi
Nektek mi a tapasztalotok a fentivel kapcsolatban? -
Foxhound1980 #22378 Friss shotok /HW/ -
Foxhound1980 #22377 COD4 OPM 10/10 -
Foxhound1980 #22376 VG chartz, elmúlt hét! Oda is baxtak a 40GB-os SKU-k ahogy kell
DS 177,772
Wii 111,300
PS3 73,614
PS2 70,057
PSP 51,757
X360 38,212
-
Foxhound1980 #22375 Polystation 3 -
Foxhound1980 #22374 COD4 doboz , XMB és gémpléj shot