89387
PlayStation3
-
THE DAHAKA3 #22453 Ha most valaki megveszi a booster packot, fire crusader, water barrage, wood swarm, earth emperor, biolith scourge packot, akkor megvan neki mind a 110 kártya az ultra ritka szörnyekkel együtt? vagy az hogy van? -
Foxhound1980 #22452 Na kiváncsi vagyok mit sikerült összehozni... -
Foxhound1980 #22451 Legjobb dolog használtan venni fórumokon. Pár hét alatt ezrekkel olcsóbb, kijátsza az ember és kis szerencsével semmit nem bukik mikor adja is tovább. Persze ha az ember gyűjteménybe szán xy gémet akkor annak fóliásnak kell lennie, legalábbis nálam igy működik. Az, hogy megvesz valaki pl egy HS-t hivatalosan boltban, 17-ért, és pár nappal késöbb alig van rá vevő 12k-ért az azért meleg... -
#22450 jön a 2.00 már biztos :) szerintem itthoni idő szerint legkésőbb reggelig fenn lesz -
#22449 használt lemezt vettem konzolboltban, meg is van repedve kicsit, összes többi új lemezemmel semmi baj: lehet pont ez volt hibás, de vigyázok a cuccomra...
szal passz :S -
Foxhound1980 #22448 Hát para mindenben van de játszani meg kell valamivel. Legbiztosabb ha személyesen megy az ember a cuccért, vagy MM , EW ill 576 pl csak ott meg g.cidrágák a gémek.
Egyszer egy haveromat nagyon átqrták. Vett egy Gamecube-ot, onine konzolboltból (ismert). Az oldalon új, minden zsír, minden faxa. Mikor kibontotta a packot majdnem agyvérzést kapott, egy láthatóan használt gép volt és még csak nem is fekete (azt rendelt) hanem lila
A bolt a mai napig üzemel. -
#22447 hát én már nem tudom, konzolboltba sok minden 16k lesz, számlával meg 17k más boltban.
de ha írod, hogy para a külföldi rendelés, akkor már tököm se tudja mitévő legyen :D
-
Foxhound1980 #22446 Nagyon leszoktam a magyar boltokról, minden drága, viszont semmi nincs, új cuccok meg akár hetes késéssel jönnek, vicces futárszolgálat árak . -
#22445 ja, asszem megvárom -
Foxhound1980 #22444 Ott meg USA-t kapsz 15k-ért... -
#22443 ma jön a 2.00, 3.7akármennyi jött psp-re, és lehet vele indíani ps3-at, de ps3 2.00 kell hozzá :D -
#22442 Meglássuk ,,, -
#22441 Azért állat lenne, ha az új network opció a Home lenne, és nyílt bétára lehetne jelentkezni!;))) -
#22440 10-11-ig még lehet! -
#22439 ketten lehet jáccani ha nincs 30-30lap
amúgy van pár hely a neten ahol be vannak szkennelve a lapok :S -
#22438 Miért, nem minden csomaghoz jár ez?
A csomag tartalma:
* PLAYSTATION EYE.
* THE EYE OF JUDGMENT Camera Stand.
* 9 Fields Battle Mat.
* THE EYE OF JUDGMENT Software.
* Starter Deck (includes 30 Summoning Cards and 4 Function Cards.)
* Booster Pack (includes 8 Summoning Cards.)
-
Noitulover #22437 EoJ-t érdemes beszerezni ha az ember nem tervezi hogy továvbbi kártyákat szerezzen ?
4-5 dolcsi nem tűnik soknak de 3-4 pakk után már igen .(forumokon kártáykat keresgetni/nyomtani pláne nincs kedvem XD)
Amit eddig olvastam : gép ellen unalmasá válik hamar ráadásul csal is olykor , online meg alap kártyákkal nem a legjobb
lehet egyálatalán 2en játszani ha nincs mindend két félnek 30 lapja?
-
#22436 hát csüt.ön jön a frissítés, hátha akkor jön -
#22435 Mamár nem lesz update szerintem..
Majd holnap reggel csekkolom ha bekapcsoltam... -
#22434 viszont annyival meg nem olcsóbb O_O hm az a baj még nincs semmi amit rendelnék, csak nézegetem... na majd kiderül, rachet nincs, EoJ drága, marad az ük :D -
Foxhound1980 #22433 Sima játékrendelésnél csak az a veszély áll fent, hogy elreped a játék doboza esetleg, ezeket a csomagokat úgy dobálják mint a sz@rt a postákon... Nekem is volt rá már példa, meg olvastam másnál is. Sajnos ez benne van a pakliban. -
#22432 közép lesz az, köszi!
SZERK: ja és gondolom royal mail - EU-ba kell választani :) -
Foxhound1980 #22431 Fontban de hogy mennyit milyen árfolyamon azt nem tudom pontosan. Asszem valami 362 ft-ra jött ki. -
#22430 thx, otp 351 közép, 369 eladási, nem mind1 :) -
feki25 #22429 Nekem legutóbb azaz tegnap 357 ft-ba számolta a bankom a Fontot! -
#22428 Fox, game.co.uk-ról, gondlom angol fontban vonta le a lóvét, de nem tudom milyen árfolyamon? közép vagy eladási? kösz -
#22427 gamer365-ön írta a srác, hogy anno, nem volt gond a shopto-val, de mivel kiscég és jön a főszezon, 2 hetes rendelése áll, és nem tudni mi van a csomival, ez elég para, marad a game.co.uk
az eye of judgment ami meg kéne csak kanadában van shit. -
Foxhound1980 #22426 Lesz megint innen rendelésem mert havernak kell egy Mass Effect CE és akkor inkább innen hozatom be s K&L-t. Pont egynapon jelenik meg a 2 gamma. -
Foxhound1980 #22425 Mit irtak? (egyébként sokan rendelnek onnan, idáig nem volt panasz) -
Foxhound1980 #22424 Nem, game.co.uk -
#22423 Mindenhol 16k a EOJ? -
#22422 Foxhound videogames.co.uk-ról rendeltél bio-t ugye? (nincs kedvem visszalapozni)
csak mert írtak most gamer365-ön hideget a shopto-ról :S
videogames akkor megbízhatóbb lehet...
Köszi -
#22421 ezerrel nézegetem a külföldi oldalakat,
Kraptor által is említett videogames.ca oldalról nézegettem eye of judgmnetet, 80 CAD $ viszont, nem tudom fizethetek-e ha usa dollárt jelölök meg, vagy csak megmutatja hogy abban a valutában annyiba kerül? mert 10 forint van az USD meg a CAD között...
beraktam kosárban EoJ-t (garit kamerára nem tom hogy intézem ha para van :S) 80 USD, postával 100 USD, anyád! posta meg kitudja...
untold legends 25$ akcióban van, berakom mellé kosárba, lenne így ugye 105 USD, postvával 116 USD, tehát kevesebb a posta a 2 gaméra mint egyre, így 22 ropiért jönne meg 2 game...
szóval passz :) -
THE DAHAKA3 #22420 Hi! van különbség a díszdoboz, és a sima csomag között? ha pl díszdobozosat veszek, akkor mindenkinek ugyanazokat a kártyákat adják hozzá? -
Sund #22419 hát ez nem véletlen, mert a sok joyossal meg jól kicsesznek. -
Sund #22418 Én a CORA-ban vettem az enyémet, és pont ilyen blokk+gari kombót adtak mellé. -
Foxhound1980 #22417 Való igaz nem igazán erőltetik a fejlesztők ezt a vonalat.. -
Foxhound1980 #22416 Grat -
Sund #22415 ugyanmár, teljesen mindegy hogyan írsz, inkább én köszönöm neked az idődet, amit erre fordítasz! Ha majd azt mondod mondjuk a COD4 után is, hogy jól használható, akkor erősen elgondolkodom a megvételén. Ugyanis, ha jól tudom, az UT3-an kívül más FPS nem nagyon támogatja a bill+egér párost.. -
#22414 Milyen üzletben vetted?