PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Adok érte egy tizest.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Montly
Skacok ez a PS3 nem nekem való. Az irányítás kontrollerrel iszonyat szokatlan.

Úgyhogy ha valakit érdekel:

ELADÓ: a kb 1 hetes PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával és kábelével. Mivel 1 hetes a cucc 1 év garancia is van rajta. Továbbá Battlefield 3 játék is eladó vele amit hozzá vettem. Részletek priviben.

Montly
Köszönöm a segítséget Uk akkal elfogadta a kódot! 😊

Márcsak egyetlen problémám, hogy vettem egy Ozone Strato Evo 5.1 usb-s fejhallgatót és valamiért nem ismeri fel. A mikrofonját azt érzékeli de hangot nem ad vissza. 😞 Lenne valami ötletetek erre?

Seth
Csinálj egy új felhasználót UK-ra, ne a régit próbáld megváltoztatni

PSN ID.: Beegabor

Montly
Store-ba írom be a kódot és ott nem fogadja el. 😞 Hívtam a boltot ahol a játékot vettem azt mondták regeljek Angol címmel accot mert ahhoz jó a kód. Ez megtörtént de PS-en nem tudom megváltoztatni a bejelentkezést az újra mert hiába tiltottam le az elõzõ címet akkor is azt írja ki, hogy még él. 😞

The Protector
Szia.külön másolni nem lehet játékot a vinyóra,a játék annyit feltelepít amennyit szeretne.Mindenképpen kell a lemez.
Az online passt ne a játék menüjébe írd be.Belépsz store-ra,felül kiválasztod a redeem kódot,beírod a kódodat és letölt egy filet amit feltelepít és onnantól él a multi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Skynet
30 pénznél többet nem ér egyetlen FAT gép sem,hacsak nem vadonat új bontatlan (ehhehe)...
Skynet
NE hangsúlyozom NE vegyél FAT gépet,fõleg ne 35k-ért,mert 40-45 körül SLIM gépek mennek nagyobb vinyóval. Nem a vinyó a lényeg, a SLIM gépek jóval megbízhatóbbak,fiatalabbak. A FAT gépek sorra fossák össze magukat mert öregek,sokat futottak.
Montly
Battlefield tudtommal csak angol verzióban van így olyanom van. Viszont magyar lakcímmel regeltem a profilom. Neten regeltem UK profilt, de amikor PS3-al be akarok az újjal jelentkezni akkor nem enged be mondván addig nem lehet amíg az elõzõ még él. Ilyenkor mi a teendõ?

A lemez mindenképpen kell a játékok indításához.

Az Online pass szerintem régiófüggõ. Magyar verziót vettél? Magyar lakcímmel regisztráltad a PS3 profilodat?
Montly
Történetesen az Online Pass kód A Battlefieldhez lenne de hiába írom be a 3x4-es kódot ezt írja ki: "The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid". Pedig tegnap vettem dobozosan... Nincs valami ötletetek?
A netes játékért egyébként kell külön fizetni, vagy elég hogy megvan a játék?

Montly
Sziasztok!

Kezdõ Ps3-as vagyok és lenne néhány kérdésem ami felmerült használat közben. 😊

- Meg lehet oldani valahogy, hogy ne kelljen játéknál betenni a lemezt hanem felmásolja HDD-re?
- Nem tudjátok mitõl lehet, hogy nem fogadja el egy játék Online Pass kódját? Hiába írom be a Redeem Code mezõbe azt írja, hogy ilyen kód nem létezik, pedig a játék zsír új dobozos. 😞

TDC Geronimo
Tuti, hogy megy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

samsung123
köszi, a választ!

3d akkor tuti megy? nem ugy van hogy csak 1.4 hdmin? vagy a fateket is azzal szerelték már? köszi még 1xer

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Yoda001
hali, nekem 60GB-os FAT van, és igencsak hely szûkében vagyok
igaz, kb. csak olyan játékom van, ami telepít, nem is 1-2GB-ot, de ez kikerülhetõ, választható

megy a 3D, eredeti játékokkal természetesen ingyen játszhatsz majd a neten 😊
lehet gond a venti, de ha még megy, nem lehet gond, újrapasztázni bármikor lehet 1-2, max 3-5 ezerért "szakikkal"
joy akksija lehet gyenge, de egyáltalán nem számottevõen, emiatt ne aggódj

slim valamivel kevesebbet fogyaszt, matt felülete van, én kb. ennyit tudok, nem foglalkoztam a dologgal, de semmi bajuk a slimeknek sem

http://9gag.com/gag/5135249

samsung123
szia, aha ha nem gond, rákérdezhetsz, ksözi

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

cloud.strife
Tesómnak van egy eladó Fat 80GB-osa eladó.
Megkérdezzem mennyit kér érte?

www.digimomentsvideography.com

samsung123
HAli!

Segítenétek nekem?

Vásárolnék egy PS3 fat 40gb-et kb 30k-ért használtan. (plusz egy joy)
NAmost, mikre figyeljek?
-40 giga elég?
-eredeti játékokkal szeretnék játszani neten. megvalósíható e?
-3D megy e vele, vagy ebben még hdmi 1.3 van?
-azt írja kicsit hangos a ventije már, gond lehet?
-joy aksia lehet gyenge már?

Miben van még külömbség egy slimtõl? Köszönöm elõre is, fontos lenne, nem értek a PS3 hoz

sure
Ha meg drótnélkülit, akkor Bluetoothosat. Remélem sokat segített e két HSZ, htx nincs mit

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Elsõsorban olyat, amit rá lehet dugni... (tipp: csak RCA-s vonalkimenete van, nincs dedikált füles kimenet rajta). Ha meg erõsítõbe megy, akkor ugyanolyat, amit PC-hez is vennél.

Isten nem bottal, hanem VMware.

zsolt515
Üdv!
Ps3-hoz milyen fejhallgatót érdemes venni?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Johnny23
Sziasztok!

Eladó az alábbi termékcsokor:

- PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával, kitûnõ állapotban. Garis!
- 4db PS3 játék: FIFA 12, FIFA Street (2012), RAGE (Anarchy edition)+DLC, Battlefield 3
- Hivatalos Sony PS3 "all-in-one" SURROUND hangfalrendszer; minden tartozékával

érdeklõdni priviben

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

n000rbi
Nem hinném, hogy a 4 folytatódna, az alcím elvileg Solid Snake 😉 Még az is lehet kapunk egy elsõ részt Fox Engine-nel 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
négy az szerintem bõven jó befejezésnek, bár kétséges hogy az legyen.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

n000rbi
Az MGS5 készültét erõsítette meg Kojima-san. Bár õt ismerve ez még egy rossz poén is lehet. 😊 Mindenesetre jöhet ez a sokadik "utolsó MGS".

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
ezt a raidenes cuccra? vagy annál is lesz egy újabb? 😄

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Tikal
szerinted küldenek neked levelet hogy most akkor pénzt veszünk le a kártyádról vagy mii? Lehuzzák a zsét, aztán küldik a játékot, POSTÁN. De általában leírják a honlapjukon hogy megy ez, READ THE FAQ.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vadnokedli
nézd át az oldalt, nem hiszed hogy majd mi fogjuk helyetted? 😄

T&C
Contact
Help

Ezek között talán, vagy ha nincs Contact Us részen írsz nekik ha lehet.

zsolt515
ja..és futár fogja hozni vagy a postán kell átvenni?

zsolt515
Üdv!
game.com.uk oldalról szeretnék rendelni...megadok mindent címet azt a Bank kártya számot és típust amelyrõl fizetni szeretnék...ha mindez megvan akkor a kártyáról leveszik a pénzt maguktól?
Vagy kapok vmi levelet vagy vmit?
Légyszi segítsetek mert sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a jáékokhoz!

Crysis 2 nagyon jo,es gyonyoru a grafika is...a multija is elvezheto
sziasztok, fifa 12 online pass-t lehet még vásárolni? a gép rajta van a neten, van ea regem, viszont nem enged kódot venni
Vadnokedli
ja, hát sokat BF3 azok. 😄 Bár most már GTA zok, mert szotirzatok

Yoda001
nincs, sõt nekem a megjelenés utáni héten lett véve, még régi FAT gépes stílusos a tokja is!! 😊
majd játszunk akkor, mondjuk még GT5-ben sem mentünk egy kört sem<#fogmosas>

Tikal
Az nincs, de sokat toltam vele..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vadnokedli
Na én meg vetttem a GTA4 et online, 11 GB azt írja 440 perc wi-fi-n 😄 Valakinek platinum már megvan belõle?

bpeti72
Gyûjtögess még cuncika<#law>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Tikal
Szûkös 😊

The Protector
hááát.Érdekes kérdés,pénzem az van,de nem erre most.

Amúgy 30 ból jó lenne megúszni.De ha lehet minél olcsóbban(tudom h a 30 az max 22" monitor lehet) de most sajnos csak ennyit tudok feláldozni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tikal
Mennyid van rá??

The Protector
Hali.Szeretnék váltani megjelenítést a ps3-hoz(h szépen fogalmazzam azt h elbaszódott a tv-m,vagy az igazat írjam új albérletbe költözök és saját tv-m nincs csak a fõbérlõé).Tudtok ajánlani valami olcsóbb de jó monitort,esetleg egy szép tv-t a ps3-hoz?Hasznáét cuccok is érdekelnek.A bmw logós balfasz erre ne válaszoljon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Magyar storehoz magyar regisztráció kell. A menü marad angol nyelvû, de az árak forintban lesznek és tudsz fizetni bankkártyával is, nem kell venned PSN feltöltõkártyát. Normális árú teljes játékot meg nem nagyon kapsz storeból, mert minden túl van árazva. Pl minden most megjelenõ játék digitálisan 21k huf, ami elég durva.

Yoda001
regisztrációkor tudsz országot választan, tudod 😊 na, annyi, hogy ott kell magyarországot kiválasztani uk/us helyett, és így lesz magyar store-os az account

múlt héten lettem PS3 tulaj, ez az elsõ konzolom. a kérdésem az lenne, hogy egy bolt oldalán ezt olvastam:

"A Playstation 3 tulajdonosok számára már elérhetõ a játék a magyar PSN Store-ból 6.070 Ft-ért (az áron dolgoznak a Sony Magyarország emberei), amit kettõ 6000 Ft-os kártya megvásárlása után már le is tudnak tölteni. Az ár szinte megegyezik a külföldi árakkal, ezért elõnyös a magyarországi PSN Store-ból megvenni a kiegészítõt, ezúton is erõsítve az eladási adatokat, melyek a lokalizáció szempontjából fontosak lehetnek számunkra."

mi az a magyar PSN Store? pl. nekem most angol nyelvû a menü, és a PSN store is csak angol nyelven hajlandó "lefutni" a PS3 alatt, mert csak úgy elérhetõ. PS3-ban viszont így a Store alatt, csak Euro-val ellátott FIFA van, az is 18200 pénzért. Köszi ebbõl így nem kérek. 😊

Valaki felvilágosítana, hogy hol találom a szûz FIFA 12-õt "jó", azaz normális áron a Store-ban? vagy valamit én cseszek el? a magyar store-hoz valamit be kell állítani? Elõre is köszönöm a válaszokat!
na ma megpróbálom hogy beenged-e az accommal

Vadnokedli
Mit érdemes megvenni a Storebõl most ami 20 font alatt van? Crysis 2? Játszható? multija élvezhetõ?

Vadnokedli
Kb 10 ismerõsöm játszott ez idõ alatt bf3-at. Nem globális probléma volt ez.

TDC Geronimo
Na acc már beenged, de store még nem megy

TDC Geronimo
Most írták twitteren...

"We are aware that some of you are having issues accessing PSN, and we're working to restore service to all. Thank you for your patience."

azért az a "some of you" igen durva megfogalmazás, amikor SENKI se tud most belogolni -.-