PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Úgyhogy ha valakit érdekel:
ELADÓ: a kb 1 hetes PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával és kábelével. Mivel 1 hetes a cucc 1 év garancia is van rajta. Továbbá Battlefield 3 játék is eladó vele amit hozzá vettem. Részletek priviben.
Márcsak egyetlen problémám, hogy vettem egy Ozone Strato Evo 5.1 usb-s fejhallgatót és valamiért nem ismeri fel. A mikrofonját azt érzékeli de hangot nem ad vissza. 😞 Lenne valami ötletetek erre?
Az online passt ne a játék menüjébe írd be.Belépsz store-ra,felül kiválasztod a redeem kódot,beírod a kódodat és letölt egy filet amit feltelepít és onnantól él a multi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az Online pass szerintem régiófüggõ. Magyar verziót vettél? Magyar lakcímmel regisztráltad a PS3 profilodat?
A netes játékért egyébként kell külön fizetni, vagy elég hogy megvan a játék?
Kezdõ Ps3-as vagyok és lenne néhány kérdésem ami felmerült használat közben. 😊
- Meg lehet oldani valahogy, hogy ne kelljen játéknál betenni a lemezt hanem felmásolja HDD-re?
- Nem tudjátok mitõl lehet, hogy nem fogadja el egy játék Online Pass kódját? Hiába írom be a Redeem Code mezõbe azt írja, hogy ilyen kód nem létezik, pedig a játék zsír új dobozos. 😞
3d akkor tuti megy? nem ugy van hogy csak 1.4 hdmin? vagy a fateket is azzal szerelték már? köszi még 1xer
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
igaz, kb. csak olyan játékom van, ami telepít, nem is 1-2GB-ot, de ez kikerülhetõ, választható
megy a 3D, eredeti játékokkal természetesen ingyen játszhatsz majd a neten 😊
lehet gond a venti, de ha még megy, nem lehet gond, újrapasztázni bármikor lehet 1-2, max 3-5 ezerért "szakikkal"
joy akksija lehet gyenge, de egyáltalán nem számottevõen, emiatt ne aggódj
slim valamivel kevesebbet fogyaszt, matt felülete van, én kb. ennyit tudok, nem foglalkoztam a dologgal, de semmi bajuk a slimeknek sem
http://9gag.com/gag/5135249
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Megkérdezzem mennyit kér érte?
www.digimomentsvideography.com
Segítenétek nekem?
Vásárolnék egy PS3 fat 40gb-et kb 30k-ért használtan. (plusz egy joy)
NAmost, mikre figyeljek?
-40 giga elég?
-eredeti játékokkal szeretnék játszani neten. megvalósíható e?
-3D megy e vele, vagy ebben még hdmi 1.3 van?
-azt írja kicsit hangos a ventije már, gond lehet?
-joy aksia lehet gyenge már?
Miben van még külömbség egy slimtõl? Köszönöm elõre is, fontos lenne, nem értek a PS3 hoz
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ps3-hoz milyen fejhallgatót érdemes venni?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Eladó az alábbi termékcsokor:
- PS3 Slim 320GB minden tartozékával, dobozával, kitûnõ állapotban. Garis!
- 4db PS3 játék: FIFA 12, FIFA Street (2012), RAGE (Anarchy edition)+DLC, Battlefield 3
- Hivatalos Sony PS3 "all-in-one" SURROUND hangfalrendszer; minden tartozékával
érdeklõdni priviben
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
game.com.uk oldalról szeretnék rendelni...megadok mindent címet azt a Bank kártya számot és típust amelyrõl fizetni szeretnék...ha mindez megvan akkor a kártyáról leveszik a pénzt maguktól?
Vagy kapok vmi levelet vagy vmit?
Légyszi segítsetek mert sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a jáékokhoz!
majd játszunk akkor, mondjuk még GT5-ben sem mentünk egy kört sem<#fogmosas>#fogmosas>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Amúgy 30 ból jó lenne megúszni.De ha lehet minél olcsóbban(tudom h a 30 az max 22" monitor lehet) de most sajnos csak ennyit tudok feláldozni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A Playstation 3 tulajdonosok számára már elérhetõ a játék a magyar PSN Store-ból 6.070 Ft-ért (az áron dolgoznak a Sony Magyarország emberei), amit kettõ 6000 Ft-os kártya megvásárlása után már le is tudnak tölteni. Az ár szinte megegyezik a külföldi árakkal, ezért elõnyös a magyarországi PSN Store-ból megvenni a kiegészítõt, ezúton is erõsítve az eladási adatokat, melyek a lokalizáció szempontjából fontosak lehetnek számunkra."
mi az a magyar PSN Store? pl. nekem most angol nyelvû a menü, és a PSN store is csak angol nyelven hajlandó "lefutni" a PS3 alatt, mert csak úgy elérhetõ. PS3-ban viszont így a Store alatt, csak Euro-val ellátott FIFA van, az is 18200 pénzért. Köszi ebbõl így nem kérek. 😊
Valaki felvilágosítana, hogy hol találom a szûz FIFA 12-õt "jó", azaz normális áron a Store-ban? vagy valamit én cseszek el? a magyar store-hoz valamit be kell állítani? Elõre is köszönöm a válaszokat!
"We are aware that some of you are having issues accessing PSN, and we're working to restore service to all. Thank you for your patience."
azért az a "some of you" igen durva megfogalmazás, amikor SENKI se tud most belogolni -.-