89387
PlayStation3
-
#82851 Valakinek nincs felesleges UC3 passa amitől megválna?:) -
#82850 Azt tudom hogy nem te írtad, de valahova ezt is írnom kellett. -
#82849 Az érdekes lenne fix hw-nél, hogy csak nálam szaggat, nem gondolod? A belógó ujjról pedig nem én írtam (telefonon én is a baloldalon irányítom a játékot, így kevésbé - de még mindig - zavaró) -
#82848 Szerintem csak nálad csinálja mert nálam semmi ilyen nincs, telefonon meg egyszerűen baloldalt kell nyomkodni a telefont. Bár nekem könnyű egy Phableten, egész pontosan SG Noteon a maga 5.3"jával. -
#82847 Webes részen fent van PS+-on sleeping dogs már, lehet szedni -
#82846 jah, a belógó ujjamat én se szeretem :( -
#82845 Kíváncsi vagyok. Ahogy írtam, nekem teljes képernyőn sokszor akad, mint az állat. (röhej) -
#82844 Este próbáltam kb. 20 percet... nem emlékszem ilyenre, de majd ma megnézem. -
#82843 A szaggatásra semmi reakció? Nem hinném, hogy csak nálam produkálja. -
#82842 Pont most szedtem le telóra... borzalmas. Nem tudom úgy fogni, hogy ne zavarjon a képernyőbe belógó ujjam. Marad az nagyképernyőn controllerrel.
#82840: Igen, közben észrevettem, ott is free szerencsére. -
#82841 Sajnos annyit is ér. 5 perc instant fun, aztán kuka, sose indítom el mégegyszer :) Ez pont telefonra való. -
#82840 UK accounton is ingyenes, mindegyiken ingyenes. Szerintem. -
#82839 Már próbáltam, de nem bírom felfogni, hogy fullscreen-en, bizonyos háttereknél (pl. erdős rész) miért AKADOZIK! Fosport, pedig ha épp 5 perc szabadidőm van, eljátszottam volna vele. -
#82838 Akit érint, bocs, ha vótmá':
USA acc-al (5 perc alatt csinálsz, aztán real profilodon is megy az) PS3-on ingyenesen vihető a Jetpack Joyride.
Telógeekeknek már rég ismerős, de k. jó ez konzolon is, megértem lelőni, addiktív rohadék! -
#82837 Akkor megnyugodtam :-) -
#82836 Én nem legálisan játszanék? Nem ARRA az elitre gondoltam. ;) -
#82835 Alsó hangon is 1600 Ft körül spóroltam... no meg ugye plusz az akciós árazás :-)
Az elit klubból nem kérek többet köszönöm... maradok a magam olcsó, de LEGÁLIS útján továbbra is ;-) -
#82834 Párszáz forinton spórolsz, eleve akciós játékoknál? Így sose leszel elit-klubtag, mint mi... :D -
#82833 Megvettem végre:
Final Fantasy V.
Final Fantasy VI.
Final Fantasy VII.
Final Fantasy VIII.
Final Fantasy IX.
Kb. EZER órányi MINŐSÉGI gameplay ~5.000 Ft-ért. Yeaaaaah :-D
Game.co.uk drága. 35 fontos kártyát, 35 fontért? Hát jól jó az nekem? :-DDD -
Sokkal elmésebb megoldás mint egy sima zombivírus. -
#82831 -
#82830 Köszi.Tisztára olyan akkor mint a balrlang(the descent) című filmben. -
#82829 last of us érdekel :) (bár nem annyira, mint egy uc4 :D ) -
#82828 Valamiféle elfajzott gombafaj fertőzte meg őket, azért is néz ki úgy a fejük a fertőzötteknek. Több fázisa van. Elsőbe még emberibbek, gyorsak és látnak is, másodikba viszont már vakok és olyan klikkelő hangokat adnak, ami videóba is van. Azzal tájékozódnak, olyan mint denevéreknél az ultrahang. Asszem van 3. fázisú fertőzött is, az durvább. -
#82827 Csak ez a videó csúnya,amúgy tudom,hogy áll leejtően szép lesz a játék.Amúgy a sztoriról lehet tudni valamit?Nekem ez a zombis/fertőzött dolog új.Én annyit tudok a játékból, hogy egy posztapokaliptikus túlélő"horror" lesz.
-
#82826 Uncsi daráldák után simán... ott is túlzásba lett véve, itt is túlzásba vihetik. Mindegy, meglátjuk, csak ne mutogassanak ilyen videókat, mert végkép elmegy a kedvem tőle. Nem Dead Spacét akarok és nem horrort. -
#82825 Úgy ismered a naughty dogot, mint aki csinál egy agyatlan zombi lövöldét...? Ne viccelj már. Amúgy meg ezek nem is igazából zombik -
#82824 Nomeg a fejlesztőktől nem ezt várom. Uncsi 1 hangulatát is megölte a zombi a végén. -
#82823 Egy helyen voltak ütősek a zombik az a Deadlight, onnantól kezdve számomra kifújt a téma ( előtte meg nem érdekelt igazán, a Dead Rising 1 óta ). Remélem a Last of Us nem ezek írtásáról fog szólni. -
#82822 Köszi, szerintem ez instant get lesz. -
#82821 Május 7. -
#82820 Wow, mikor jön ki ? -
#82819 Én meg igen. ZombiU után főleg vágyom ilyen hangulatú survival horrorra és kellemes meglepetés volt a mai videó, hogy ebbe ilyen is lesz. -
#82818 Ez a mai videó nem tetszett. Sötétbe mászka, zombiagok? én nem akarok ilyet. Lepusztult várost, szép helyszíneket, kalandot. -
#82817 ronda? -
#82816 Last of us bitang jó lesz. Hónap végén érkező GoW demo elvileg ugyanez az első fél óra lesz, ami a videóba van úgyhogy nagyon várom. -
#82815 Nekem is ez a véleményem.Olyan szép békességben megvannak itt sg-n a boxosok és a ps-esek.Máshol folyamatosan megy a szardobálás.Olvasgassátok pl a head2head-en a kommenteket.Tiszta balfaszok.
A GOW videó kvajóóóó.A Last os Us-os videó nem nagyon tetszik,ronda meg stb.......,ettől függetlenül még nagyon várom és első nap szeretném megvenni. -
#82814 Jó játék lesz az biztos,de ez a videó most annyira nem hűha, hogy eret vágjak miatta :) -
#82813 Mire fel ez a nagy rosszindulat? Annyira gyerekes az egymás lenézése csak azért, mert más konzolja van. Szerintem minden konzol jó valamiben. Még a WII is jó egy bizonyos célcsoportnak hiába nevetséges a grafika. Xbox 360/PS3 meg főleg jó. -
Béka Benő #82812 ...de ezzel sem !