89387
PlayStation3
-
Ulthane #82891 Valamit nagyon tud ez a quantic! Sajnalom, hogy a zeneszerzoje a napokban halt meg. Nagyon utos a jatek zeneje! -
#82890 Idén jön a beyond, a készítők új játéka :) -
Ulthane #82889 Sziasztok! Vegigtoltam a Heavy Raint. Uristen, mekkora jatek! -
#82888 Jut eszembe: nem reklám, de kissé meg voltak már kopva a kontrollerem gombáin a gumi. Hvaprón árul egy srác gombákat 200(kettőszáz) Ft-ért ^.^
Utángyártott, de hibátlan. Meghát ajándék lónak ugye... :) -
#82887 No meg is van a kódom. Ha hazaértem megkezdem a 40 napig tartó letöltés&böjt szeánszot -
SlickAdam #82886 tudsz persze, mar ha megkoveteli a jatek...
10 dollarra tippelek -
#82885 Köszi!
Így már érem! -
#82884 Az Online pass csak az online részét zárja le úgymond a játéknak. A single része elérhető. Ez egy új dolog. Régi játékoknál ilyen nincs. Olyan 2 éve jött be kb.
Pass-t a psn-ről lehet megvenni, az egy pár kilobyte-os fájl, ami feloldja a multit. Nagyjából minden játéknál ugyanannyiba kerül. -
#82883 Ez az online pass inkább az eladókra nézve szívás, mert le kell vonják az árból a pass árát. -
#82882 tehát így akármilyen lemezt megveszek használtan,akkor tudok hozzá külön pass-t?
Ez kb mennyi?minden játéknál ugyanannyi? -
SlickAdam #82881 psn-en tudsz venni. -
#82880 passt honnan lehet rendelni?psn? -
#82879 Láttam már használtat 3000-ért is, pass meg 1500ért vagy 2000ért van hozzá. Szóval 5ből meg van. -
SlickAdam #82878 mondjuk ennel logikus. nagysikeru jatek ---> lehetoleg minel tobb penzt lehuzni az epp aktualis tulajtol.:D
vegulis ha olcson tud venni egyet, akkor meg a pass-al se veszes. ujonnan meg mindig eleg draga mindenhol. -
#82877 Úgy tudom bf3 egyszer használatos, szóval ahhoz új pass-t kell venni. -
#82876 Köszi szépen,sokat segítettél!
-
SlickAdam #82875 1. szerintem mindegy. lehet, hogy egy ujabb Slim modell tovabb huzza, ellenben az elso szeriahoz kepest mar abban is erezni a sporolast (hianyzo statusz led wifi-nek, ...)
2. ja, UK megteszi
3. www.jatekaim.hu , vagy angol oldalakrol akciosan rendelni (www.zavvi.com, www.game.co.uk, ...)
4. nehany jateknal van online pass, azaz regisztralni kell az online-hoz, s ha hasznaltan veszel egy mar regisztralt cimet, akkor utolag psn-rol tudsz hozza ca. 10 dollarert uj pass-t venni. de keves ilyen jatek van, a tobbseg normalisan mukodik hasznaltan is. bf3-at epp nem tudom, keress ra! -
#82874 Hali!
Remélem nem gond feltennék pár kérdést:)
Nekem eddig xboxom volt(warez miatt....)
Most vennék ps3 mat sima slimet,de nem vagyok tisztában a dolgokkal.
1. sima slimet vennék,oda kell figyelni valamilyen gyártási időre,vagy mindegy milyet veszek használtan,csak működjön?
2.PSN re UK-ra érdemes regisztrálni,cim generátorral?
3.A játékokat Ti hogyan vásároljátok meg? Van olcsóbb mód,mint bemenni a boltba és megvenni?
4.Valaki árul egy használt játékot,pl olyat mint a bf3,hogy profilod van külön battlelogon,most megveszem a lemezt tudom is használni saját psn accoutommal,vagy egyszer használatos a játék? -
#82873 No More Heroes: Heroes Paradise
Van aki megvette? bármelyik verziót megveszem az menni fog? japán, amcsi, angol? -
#82872 negatív -
#82871 lehet naiv kérdés, de ps-en lehet accot migrálni? pl németből uk-ba? -
SlickAdam #82870 nemetet se, attol nincs rosszabb.
na nem mintha barki is azt akarna onszantabol.:) -
#82869 uk, magyartot ne. (ja, magyartot.) -
#82868 -
#82867 uk -
#82866 UK/Magyar. EU PS+ sokkal jobb, mint a US. -
#82865 psn plusból mit érdemes? uk vagy us? vagy mindegy? -
#82864 + karting, meg mortal kombat. :D -
#82863 Little Big Planet 1-2 !!! -
#82862 Kontrollerrel is teljesen jól játszható. (nincs move-unk, ennek ellenére kimaxolta a lelkem :)) -
#82861 Köszi! A 4 Elements HD-hoz nem kell Move? -
#82860 Például a Rayman Origins :), amit ketten (akár 4-en) coop-ban is tudtok játszani. (szeptemberben pedig jön a Rayman Legends)
Csajok szeretik még (legalábbis az én barátnőm odavan érte): 4 Elements HD. Ez csak store-ból megvásárolható formában létezik, jópofa "match-3" játék. -
#82859 Sziasztok! Nem rég egy új PS3 boldog tulajdonosa lettem :) Magamnak már kinéztem pár játékot, viszont asszony pajtás sír, hogy ő is szeretne valami ugra bugrával játszani. Én viszont ilyeneket egyáltalán nem ismerek. Olyasmit tudtok ajánlani, ami egyszerű, oldalról nézhető mint például a Rayman? Sokat játszott korábban Mario szerű játékokkal, olyasmiket keresek. Vagy úgy általában olyat amit a csajok szeretnek :)
Köszi! -
#82858 sziasztok
Tud valaki egy megbízható konzol szervizt?
köszönöm -
#82857 Emberségesebb:)))))) mondjuk inkább felelőtlen a júzerek adataival
szemben? ez még igaz is. -
#82856 Ugyan ezek a pletykák a sonynál is megvoltak már. -
#82855 ok:) régen hirdettem, de némi vita után letettem róla... :) ha érdekel, majd dobsz egy privit, 100% h meglesz. -
#82854 Valamivel emberségesebb a sony,de ez is nagycég és pénzből él,másolni meg szeretik egymást a cégek.
arty.akkor még beszélünk,szerintem vevő lennék rá csak előbb vissza kell kapnom az uc3-mam mert kölcsön adtam. -
#82853 ÚJ Xbox; csak online kapcsolattal fog működni és nem fog elfogadni használt játékot. Egy gép, egy játék. But why? Pletyka szerint. Remélem ilyen nem lesz a szonyináá -
#82852 nekem van, ezresért szívesen megválok tőle :)