89387
PlayStation3
  • Ulthane
    Valamit nagyon tud ez a quantic! Sajnalom, hogy a zeneszerzoje a napokban halt meg. Nagyon utos a jatek zeneje!
  • TDC Geronimo
    Idén jön a beyond, a készítők új játéka :)
  • Ulthane
    Sziasztok! Vegigtoltam a Heavy Raint. Uristen, mekkora jatek!
  • Moby
    Jut eszembe: nem reklám, de kissé meg voltak már kopva a kontrollerem gombáin a gumi. Hvaprón árul egy srác gombákat 200(kettőszáz) Ft-ért ^.^
    Utángyártott, de hibátlan. Meghát ajándék lónak ugye... :)
  • Moby
    No meg is van a kódom. Ha hazaértem megkezdem a 40 napig tartó letöltés&böjt szeánszot
  • SlickAdam
    tudsz persze, mar ha megkoveteli a jatek...
    10 dollarra tippelek
  • SpeedXHUN
    Köszi!
    Így már érem!
  • LeventeV
    Az Online pass csak az online részét zárja le úgymond a játéknak. A single része elérhető. Ez egy új dolog. Régi játékoknál ilyen nincs. Olyan 2 éve jött be kb.

Pass-t a psn-ről lehet megvenni, az egy pár kilobyte-os fájl, ami feloldja a multit. Nagyjából minden játéknál ugyanannyiba kerül.
  • LeventeV
    Ez az online pass inkább az eladókra nézve szívás, mert le kell vonják az árból a pass árát.
  • SpeedXHUN
    tehát így akármilyen lemezt megveszek használtan,akkor tudok hozzá külön pass-t?
    Ez kb mennyi?minden játéknál ugyanannyi?
  • SlickAdam
    psn-en tudsz venni.
  • SpeedXHUN
    passt honnan lehet rendelni?psn?
  • Tibi7
    Láttam már használtat 3000-ért is, pass meg 1500ért vagy 2000ért van hozzá. Szóval 5ből meg van.
  • SlickAdam
    mondjuk ennel logikus. nagysikeru jatek ---> lehetoleg minel tobb penzt lehuzni az epp aktualis tulajtol.:D
    vegulis ha olcson tud venni egyet, akkor meg a pass-al se veszes. ujonnan meg mindig eleg draga mindenhol.
  • Tibi7
    Úgy tudom bf3 egyszer használatos, szóval ahhoz új pass-t kell venni.
  • SpeedXHUN
    Köszi szépen,sokat segítettél!
  • SlickAdam
    1. szerintem mindegy. lehet, hogy egy ujabb Slim modell tovabb huzza, ellenben az elso szeriahoz kepest mar abban is erezni a sporolast (hianyzo statusz led wifi-nek, ...)
    2. ja, UK megteszi
    3. www.jatekaim.hu , vagy angol oldalakrol akciosan rendelni (www.zavvi.com, www.game.co.uk, ...)
    4. nehany jateknal van online pass, azaz regisztralni kell az online-hoz, s ha hasznaltan veszel egy mar regisztralt cimet, akkor utolag psn-rol tudsz hozza ca. 10 dollarert uj pass-t venni. de keves ilyen jatek van, a tobbseg normalisan mukodik hasznaltan is. bf3-at epp nem tudom, keress ra!
  • SpeedXHUN
    Hali!
    Remélem nem gond feltennék pár kérdést:)
    Nekem eddig xboxom volt(warez miatt....)

Most vennék ps3 mat sima slimet,de nem vagyok tisztában a dolgokkal.
    1. sima slimet vennék,oda kell figyelni valamilyen gyártási időre,vagy mindegy milyet veszek használtan,csak működjön?
    2.PSN re UK-ra érdemes regisztrálni,cim generátorral?
    3.A játékokat Ti hogyan vásároljátok meg? Van olcsóbb mód,mint bemenni a boltba és megvenni?
    4.Valaki árul egy használt játékot,pl olyat mint a bf3,hogy profilod van külön battlelogon,most megveszem a lemezt tudom is használni saját psn accoutommal,vagy egyszer használatos a játék?
  • Totti5
    No More Heroes: Heroes Paradise

Van aki megvette? bármelyik verziót megveszem az menni fog? japán, amcsi, angol?
  • Vadnokedli
    negatív
  • arty
    lehet naiv kérdés, de ps-en lehet accot migrálni? pl németből uk-ba?
  • SlickAdam
    nemetet se, attol nincs rosszabb.
    na nem mintha barki is azt akarna onszantabol.:)
  • Vadnokedli
    uk, magyartot ne. (ja, magyartot.)
  • Moby
  • arty
    uk
  • TDC Geronimo
    UK/Magyar. EU PS+ sokkal jobb, mint a US.
  • Moby
    psn plusból mit érdemes? uk vagy us? vagy mindegy?
  • Vadnokedli
    + karting, meg mortal kombat. :D
  • arty
    Little Big Planet 1-2 !!!
  • n000rbi
    Kontrollerrel is teljesen jól játszható. (nincs move-unk, ennek ellenére kimaxolta a lelkem :))
  • bazza
    Köszi! A 4 Elements HD-hoz nem kell Move?
  • n000rbi
    Például a Rayman Origins :), amit ketten (akár 4-en) coop-ban is tudtok játszani. (szeptemberben pedig jön a Rayman Legends)

Csajok szeretik még (legalábbis az én barátnőm odavan érte): 4 Elements HD. Ez csak store-ból megvásárolható formában létezik, jópofa "match-3" játék.
  • bazza
    Sziasztok! Nem rég egy új PS3 boldog tulajdonosa lettem :) Magamnak már kinéztem pár játékot, viszont asszony pajtás sír, hogy ő is szeretne valami ugra bugrával játszani. Én viszont ilyeneket egyáltalán nem ismerek. Olyasmit tudtok ajánlani, ami egyszerű, oldalról nézhető mint például a Rayman? Sokat játszott korábban Mario szerű játékokkal, olyasmiket keresek. Vagy úgy általában olyat amit a csajok szeretnek :)

Köszi!
  • bpeti72
    sziasztok
    Tud valaki egy megbízható konzol szervizt?
    köszönöm
  • Totti5
    Emberségesebb:)))))) mondjuk inkább felelőtlen a júzerek adataival
    szemben? ez még igaz is.
  • Totti5
    Ugyan ezek a pletykák a sonynál is megvoltak már.
  • arty
    ok:) régen hirdettem, de némi vita után letettem róla... :) ha érdekel, majd dobsz egy privit, 100% h meglesz.
  • The Protector
    Valamivel emberségesebb a sony,de ez is nagycég és pénzből él,másolni meg szeretik egymást a cégek.

arty.akkor még beszélünk,szerintem vevő lennék rá csak előbb vissza kell kapnom az uc3-mam mert kölcsön adtam.
  • Vadnokedli
    ÚJ Xbox; csak online kapcsolattal fog működni és nem fog elfogadni használt játékot. Egy gép, egy játék. But why? Pletyka szerint. Remélem ilyen nem lesz a szonyináá
  • arty
    nekem van, ezresért szívesen megválok tőle :)