89387
PlayStation3
  • Béka Benő
    Na, a Shit-boxosok ezzel nem fognak játszani !

• Szabi84
    én is tegnap szedtem le és próbáltam ki:) nincsmit
  • n000rbi
    Sikerült beszerezni az FF-eket? Én végülis tegnap éjfél körül vettem a game.co.uk-n egy feltöltőkártyát (kösz a tippet Szabi84:)) és még este ki is próbáltam a hetedik részt :)
  • Szabi84
    :D
  • Vadnokedli
    + kakaó. VAGY BACON! BACON AZ ELSŐ! ezt jegyezd meg!
  • Szabi84
    inkább zsemlét vennék belőle:D
  • zzeN
  • arty
    semmit, tartsd a számlán. majd a következő játékhoz jó lesz...

háttérre meg a többi szarra ne költs, csak h "ne legyen a számlán"!
  • Vadnokedli
    Nem tudok róla. nekem 0.03 font van rajta egy ideje. (szerintem még kamatozik is ha nem költöd el)
  • Szabi84
    van valami határidő amíg el kell költeni?
  • Vadnokedli
    vegyél avatárt. live hátteret. Azt hiszem van 2 fontért sercegő bacon live wallpaper.
  • Szabi84
    Találtam is egy oldalt ahol egyből adtak kódot, Final Fantasy-ra kellett!
    Maradékkal mit csináljak?:D
  • Vadnokedli
    PS+ on ingyenes lesz keddtől a Sleeping Dogs. (ha nem keddtől de biztos az lesz.)
  • LeventeV
    Van mikor vannak jó akciók. Pl most a Sleeping Dogs 12 font. Azt hiszem a Hitman is annyi most.
  • Szabi84
    értem, mint a telefonkártya, köszi
  • LeventeV
    Megveszel egy feltöltőkártyát, az accounthoz megfelelőt (dollár - US, font - UK).
    A feltöltőkártya tulajdonképpen egy 12 elemű kód (szám és betű kombináció). A Store-ba rámész a Redeem Code opcióra, beírod a kódot és hozzáadja az egyenlegedhez a megfelelő összeget. Azt levásárolhatod. Nincs időhöz kötve. Addig maradhat rajta amíg akarod. Ha még egy kódot beírsz akkor hozzáadja az új összeget a meglévőhöz.
  • Szabi84
    Csináltam usa,uk regisztrációt. Közben megvettem magyaron a Resident Evil 4HD-t és a RE Code Veronica X-et egy vagyonért, itt sikerült kártyával vásárolni, de ilyen árak mellett ez volt az első és utolsó az tuti. A másik kettőn nekem sem megy sajna. Hogy is műkszik ez a feltöltőkártyás vásárlás?
  • Szabi84
    értem, köszi
  • n000rbi
    Nincs benne semmi hókusz-pókusz, egyszerűen engedik, hogy egy gépen lévő felhasználói fiókok elérjék ugyanazt a tartalmat a gépen. Ha esetleg törlöd, akkor újra letölteni nyilván csak az alól a fiók alól tudod, ahol vetted. (szóval inkább ne felejtsd el a jelszavaid:))
  • Szabi84
    Tehát ha megveszem usa storerol, és ne adj isten elfelejtem a jelszavam. Belépek a magyar nevemmel az alatt ott lesz amit vásároltam függetlenül attól hogy melyik store-ról? Honnan tudja a gép hogy a másik acc is hozzám tartozik? Vagy a gép sorszámát figyeli? Bocs a sok kretén kérdésért:D
  • n000rbi
    Mindenütt látszanak, tudsz velük játszani és trófeákat is kapsz.
  • Szabi84
    Usa store regisztrálok, majd vásárolok, tudok játszani a magyar accountommal? A megvásárolt játékok annál a regisztrációmnál lesznek amelyik alatt vásároltam őket, gondolom igen.
  • n000rbi
    Nem hinném :)
  • The Protector
    Talán azért mert ha mondjuk reális forint árra áttennék a játékokat akkor az amcsik magyar store-on vásárolnák szarrá magukat.
  • Felgolos
    Eladó egy PlayStation Move Sharp Shooter Gun Controller! 3000FT
    Csak egyszer volt használva!

Érdeklődni privátba, vagy 30-5648450!
  • Tinman #82786
    Kénytelenek leszek, mert USA accot regeltem, azzal se ment, ott még próbaterhelést se csinált -.-
  • Totti5
    Ez nem mentség sem a magyar Lájvra, sem a Storera. Gyenge mind a kettő.
  • arty
    USA acc USA bankkártyát fog kérni, gondolom.

Sajna csak a feltöltőkártya a megoldás, ami ráadásul még olcsóbb is. Csak ja, hétvégén bukó.
  • n000rbi
    ?? Akkor mégsem UK feltöltőkártyát veszel?
  • n000rbi
    Apró porszem vagyunk mi a szemükben a tőlünk származó bevételeiket tekintve. (valószínűleg egyébként is) Eleve azt csodának tartom, hogy van legális módja a PSN használatának Mo.-on. Azt a valakit azért jól hátbaveregetném, aki eldönti, hogy az egyes store-okon mi érhető el és mennyiért :)
  • Tinman #82781
    És ezt is máshol kell megtudnom :-/

"Azért megemlítem ,hogy a UK Store azért nem engedi a vásárlást mert ott szűrő működik, ami kiszűri,hogy az adott bankkártya nem a UK-ban készült."

Tehát kamu USA accot kell regelnem -.-
  • Tinman #82780
    Igen, csak azért iszonyat gáz, hogy a magyar PSN létezése ellenére, mintha mi még mindig nem léteznénk...
  • n000rbi
    Na végre, a rinya helyett a tettek mezejére léptél :) (sehol nem mondtam, hogy kizárólag Iceakossal üzletelj, csak vásároltam tőle párszor, ezért említettem)
  • Tinman #82778
    Igen, ezért írtam a ph-n egy másik eladónak :-)
  • Vadnokedli
    Egy olcsóbbat találtam, de a tag újonc, vajon mennyire megbízható.
  • n000rbi
    Melyik jobb: az, hogy egy elkövetkező hétvégén játszol velük, vagy hogy lemaradsz a sale-ről?

Abszolút megértem a problémádat (és FU Sony, amiért magyar accal nem lehet megvenni), de van megoldás.
  • Tinman #82775
    Világos, de hétvégén nem megy, pont ez a lényeg.

Nem hétfőn érek rá játszani, meg ezzel szarakodni 10-11 órányi munka + 1.5 órányi vezetés után, hanem most hétvégén.
  • Tinman #82774
    Hardveraprón nézz körbe, nem csinálok reklámot senkinek.
  • n000rbi
    2012. július 1. óta különböző bankok közti utalás is megy 4 órán belül, ha délután 4 előtt utal az ember...szóval hétfőn délelőtt utalod és délutánra ott a pénz, neked meg a kód, de Te tudod mit csinálsz.
  • Vadnokedli
    Mutatsz olcsóbbat? (persze nem MS pont érdekel)