89387
PlayStation3
-
#23973 jeee, ezt vártam mrá :) -
#23972 SZIVESEN -
#23971 na majd csekkolom, KÖSZI -
#23970 A NAP INFÓJA
[b]
viszlát pc, helló filmek :) egy külön update-el lehet majd a jövőben frissíeni a gépet, hogy működjön
kapcsolódó link -
#23969 így van:-) Nem is osztásból írtam. Rosszul is fejeztem ki magam :-) Más oldalról vizsgáljuk a kérdést ennyi.
azért egy kis flame:
flame end => peace -
#23968 elvileg szerintem be kéne írni. De nekem nem fogadja még el. -
#23967 te sem :):) igy szent a béke . -
#23966 hohó megjött rendelésről levelem, ott a reward card számom.
most ezt a reward card menü alatt tudom használni úgy hogy link reward card, vagy nem kell vele semmit csinálni?
thx -
#23965 na mindegy. nem érted a lényegét a mondanivalónak. :-) -
#23964 ezt a szót le kéne védetni:D -
#23963 mé ki segített? -
#23962 Tévedsz abban hogy lair vagy Hs miatt vesz mindenki ps3. Ha ez lenne a szempont nem lenne ps3mam. Én f1 és GT sorozat miatt vettem. Sőt se lairem sem Hs nincs pedig 16db progim van Ps3 ra. -
#23961 na csak sikerült, assa creed ps3 + reward card, game-ről, köszi a segítséget mindenkinek -
#23960 Pontosan így van. -
#23959 Nem baj, attól még a címek 90%-a nagyon rövid. -
#23958 amúgy a héten sajna nem fogom tudni kipróbálni mert nem adták még fel a cuccot. Szal marad a hétfő. Nembaj :D legalább rendesne lesz időm hétfő este tesztelni :) -
#23957 na megnéztem a gt tesztet. Hát ezek alapján elbaszottul jó cucc lesz ez. Milyen már a város tényleg?! Kurva jó kis kirándulós játék! I love it!
Rigel: Sport játékokkal sosem volt baj és sosem lesz baj hosszúság terén. Így arról nincs miért beszélni. De most nem egy fifa vagy egy nhl miatt veszel ps3-at. Hanem pont egy LAir vagy egy HS miatt. Azok meg pont rövidek...
Assassin's Creedre is most aszondják az okosok hogy 15 óra kb. Az sem sok, de a jelenlegi 5-6-7-8 órákhoz képest már brazil szappanopera -
#23956 most nézem, rendelés 2. lapján ott kéri a reward card numbert... na majd ha megjön :) -
SlickAdam #23955 hát nem csúnya..:D -
#23954 assa creed PS3 KÉPZ -
#23953 oké , de pl sport játékok sem 5 perc. Az a kategoria mint a lair vagy Hs megint más . -
#23952 game informer:
CONCEPT:
Journey across the medieval Holy Land as a death-dealing assassin in one of the most innovative game releases in recent years
GRAPHICS:
Remarkable visuals transport you to the past and immerse you in the action
SOUND:
From music to voice work to ambient sound effects, the aural component only deepens the involvement
PLAYABILITY:
An entirely new approach to controls is a tremendous success – as intuitive as it is functional
ENTERTAINMENT:
A lengthy game with lots of surprises. Too much repetition is the only flaw in what is otherwise a must-play experience
REPLAY:
High
pont. 9.5.
az előzö kettőnél 10/10
és 5/5
-
#23951 ezek meg aszongyák hogy nem:P ettől függetlenül a vidijók alapján nekem is fura volt az AI. NA mindegy:) Majd meglássuk eztet is lassan. -
#23950 gameradar:
pro:
* Huge, immersive world
* Absolutely stunning visuals
* Addictively twisty storyline
contra:
* Repetitive side missions
* Revisiting Masyaf over and over gets old
* Guards are almost as agile as Altair
-
#23949 gametrailers videó alapján elég hülye a cucc, ettől még beszerzem -
#23948 szal tetszik neki az AI... -
#23947 Game pro summa:
* PROS: It features life-like A.I., which really helps flesh out the expansive world.
* Fluid play mechanics and a compelling narrative come together to form an outstanding gaming experience.
* Altair is as interesting and memorable a character as Ubisoft's other stars, Sam Fisher and The Prince of Persia.
* CONS: The world can feel a little too expansive at times. The gigantic environments can be overwhelming.
* Fighting mechanics take practice to master.
-
#23946 az fasza!
1000 forint még nem fog anyagi csődbe taszítani ha nem jön be.
közben túrom a netet assa creed rivjú iránt, mondják hogy néha hülye az AI, meg kicsit repetitív, és ha minden bónuszt megszerzel kb úgy 17-18 óra a cucc. -
#23945 multit ne nézzük. Egy autóversenynek meg a karrierje mindig hosszú :-) -
#23944 Ezzel nem nagyon értek egyet . F1 még mindig csak a karrierem felénél vagyok . Dirt szintúgy , talán egy kicsit hátrébb . Grwa2 multi megunhatatlan , most a cod 4 is multiban iszonyat pörgős, Blazing angels , ott sem értem a végére , szóval vannak azért olyan játék kategoriák amiben nem 4-5 óra a játékidő. -
#23943 elvileg nem de gyakorlatilag igen. nekem megküldték emailben a kártyám számát, hogy tudjam használni. Ettől függetlenül a rendszer nem fogadta még el nekem. -
#23942 ezt a reward card-ot hogy kell használni?
vagy ha megjön csak akkor tudom majd? külön levéllel? -
#23941 A jelenlegi kínálathoz sajna nem kell bérgémer, a legtöbb (összes) játék olyan rövidke, hogy egy uzsonnaszünetben kivégezhető, annyi ideje meg mindenkinek van... -
#23940 bármikor jovok és nyomom nektek...bérgémer ftw -
#23939 Asszem Kínában divat az ilyen, főleg wow-os körökben.;))) -
#23938 Off hadjárat. Mert csííp is idetolta a pofáját :D -
#23937 mivan itt? 137 új üzenet lol? -
#23936 nekem megfelel ez a szolgaltatas, hirdess ezerrel:) bérgémer:) -
#23935 Nálunk is lesz valami, mert a vasutasokhoz más szakmáktól is csatlakoztak.;( -
#23934 hehe :-) Ciki:-) mármint a sztrájk :-)