89387
PlayStation3
  • Benc16
    jeee, ezt vártam mrá :)
  • Nexxuss
    SZIVESEN
  • EmThor
    na majd csekkolom, KÖSZI
  • EmThor
    A NAP INFÓJA

[b]hivatalosan is lesz divx támogatás ps3-ra

viszlát pc, helló filmek :) egy külön update-el lehet majd a jövőben frissíeni a gépet, hogy működjön

kapcsolódó link
  • Nexxuss
    így van:-) Nem is osztásból írtam. Rosszul is fejeztem ki magam :-) Más oldalról vizsgáljuk a kérdést ennyi.

azért egy kis flame:
    flame end => peace
  • Nexxuss
    elvileg szerintem be kéne írni. De nekem nem fogadja még el.
  • HAF Rigel
    te sem :):) igy szent a béke .
  • EmThor
    hohó megjött rendelésről levelem, ott a reward card számom.

most ezt a reward card menü alatt tudom használni úgy hogy link reward card, vagy nem kell vele semmit csinálni?

thx
  • Nexxuss
    na mindegy. nem érted a lényegét a mondanivalónak. :-)
  • CHEAPBOY
    ezt a szót le kéne védetni:D
  • Nexxuss
    mé ki segített?
  • HAF Rigel
    Tévedsz abban hogy lair vagy Hs miatt vesz mindenki ps3. Ha ez lenne a szempont nem lenne ps3mam. Én f1 és GT sorozat miatt vettem. Sőt se lairem sem Hs nincs pedig 16db progim van Ps3 ra.
  • EmThor
    na csak sikerült, assa creed ps3 + reward card, game-ről, köszi a segítséget mindenkinek
  • baggins
    Pontosan így van.
  • baggins
    Nem baj, attól még a címek 90%-a nagyon rövid.
  • Nexxuss
    amúgy a héten sajna nem fogom tudni kipróbálni mert nem adták még fel a cuccot. Szal marad a hétfő. Nembaj :D legalább rendesne lesz időm hétfő este tesztelni :)
  • Nexxuss
    na megnéztem a gt tesztet. Hát ezek alapján elbaszottul jó cucc lesz ez. Milyen már a város tényleg?! Kurva jó kis kirándulós játék! I love it!

Rigel: Sport játékokkal sosem volt baj és sosem lesz baj hosszúság terén. Így arról nincs miért beszélni. De most nem egy fifa vagy egy nhl miatt veszel ps3-at. Hanem pont egy LAir vagy egy HS miatt. Azok meg pont rövidek...
    Assassin's Creedre is most aszondják az okosok hogy 15 óra kb. Az sem sok, de a jelenlegi 5-6-7-8 órákhoz képest már brazil szappanopera
  • EmThor
    most nézem, rendelés 2. lapján ott kéri a reward card numbert... na majd ha megjön :)
  • SlickAdam
    hát nem csúnya..:D
  • EmThor
    assa creed PS3 KÉPZ
  • HAF Rigel
    oké , de pl sport játékok sem 5 perc. Az a kategoria mint a lair vagy Hs megint más .
  • Nexxuss
    game informer:

CONCEPT:
    Journey across the medieval Holy Land as a death-dealing assassin in one of the most innovative game releases in recent years
    GRAPHICS:
    Remarkable visuals transport you to the past and immerse you in the action
    SOUND:
    From music to voice work to ambient sound effects, the aural component only deepens the involvement
    PLAYABILITY:
    An entirely new approach to controls is a tremendous success – as intuitive as it is functional
    ENTERTAINMENT:
    A lengthy game with lots of surprises. Too much repetition is the only flaw in what is otherwise a must-play experience
    REPLAY:
    High

pont. 9.5.
    az előzö kettőnél 10/10
    és 5/5
  • Nexxuss
    ezek meg aszongyák hogy nem:P ettől függetlenül a vidijók alapján nekem is fura volt az AI. NA mindegy:) Majd meglássuk eztet is lassan.
  • Nexxuss
    gameradar:
    pro:

* Huge, immersive world
    * Absolutely stunning visuals
    * Addictively twisty storyline

contra:

* Repetitive side missions
    * Revisiting Masyaf over and over gets old
    * Guards are almost as agile as Altair

• EmThor
    gametrailers videó alapján elég hülye a cucc, ettől még beszerzem
  • Nexxuss
    szal tetszik neki az AI...
  • Nexxuss
    Game pro summa:

* PROS: It features life-like A.I., which really helps flesh out the expansive world.
    * Fluid play mechanics and a compelling narrative come together to form an outstanding gaming experience.
    * Altair is as interesting and memorable a character as Ubisoft's other stars, Sam Fisher and The Prince of Persia.

* CONS: The world can feel a little too expansive at times. The gigantic environments can be overwhelming.
    * Fighting mechanics take practice to master.
  • EmThor
    az fasza!

1000 forint még nem fog anyagi csődbe taszítani ha nem jön be.

közben túrom a netet assa creed rivjú iránt, mondják hogy néha hülye az AI, meg kicsit repetitív, és ha minden bónuszt megszerzel kb úgy 17-18 óra a cucc.
  • Nexxuss
    multit ne nézzük. Egy autóversenynek meg a karrierje mindig hosszú :-)
  • HAF Rigel
    Ezzel nem nagyon értek egyet . F1 még mindig csak a karrierem felénél vagyok . Dirt szintúgy , talán egy kicsit hátrébb . Grwa2 multi megunhatatlan , most a cod 4 is multiban iszonyat pörgős, Blazing angels , ott sem értem a végére , szóval vannak azért olyan játék kategoriák amiben nem 4-5 óra a játékidő.
  • Nexxuss
    elvileg nem de gyakorlatilag igen. nekem megküldték emailben a kártyám számát, hogy tudjam használni. Ettől függetlenül a rendszer nem fogadta még el nekem.
  • EmThor
    ezt a reward card-ot hogy kell használni?

vagy ha megjön csak akkor tudom majd? külön levéllel?
  • baggins
    A jelenlegi kínálathoz sajna nem kell bérgémer, a legtöbb (összes) játék olyan rövidke, hogy egy uzsonnaszünetben kivégezhető, annyi ideje meg mindenkinek van...
  • gazgoblin
    bármikor jovok és nyomom nektek...bérgémer ftw
  • NEXUS6
    Asszem Kínában divat az ilyen, főleg wow-os körökben.;)))
  • Nexxuss
    Off hadjárat. Mert csííp is idetolta a pofáját :D
  • Yoda001
    mivan itt? 137 új üzenet lol?
  • CHEAPBOY
    nekem megfelel ez a szolgaltatas, hirdess ezerrel:) bérgémer:)
  • NEXUS6
    Nálunk is lesz valami, mert a vasutasokhoz más szakmáktól is csatlakoztak.;(
  • Nexxuss
    hehe :-) Ciki:-) mármint a sztrájk :-)