89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #23933 Több hónapja sztájk van náluk, standard levelet kaptál. -
#23932 illetve mar vege csak meg lehet torlodas emiatt... -
#23931 igen de most kuldtek egy levelet nekem hogy az angol postánál sztrájk van LOL brühüühüü vagy nem is tudom hogy most sirjak vagy NE nevessek.
Sztrájk erm -
Foxhound1980 #23930 Azt. -
#23929 1 kérdésem van, game.co-n postázásnál a legalsót kell választani ugye?
eu, royal mail 3-5 nap?!
köszi
reward cardot egyenlőre nem kértem -
#23928 na én is leadtam a rendelést AC-ra game.co.uk-nál...meglássuk mikorra ér ide -
Foxhound1980 #23927 16h-ig feladják, pénteken már tolod.
Szerk: bár nem lepődnék meg ha csüt megkapnád... -
#23926 ooo köszönöm a segítséget :-) Örülök hogy számíthatok rád.
Jaja pesti vagyok. REméljük a legjobbakat. mondjuk még nem Despatched a statusz:P reméljük ma azért az lesz. bár már délután van. Mondjuk az nem is Magyarhon :D -
Foxhound1980 #23925 Akkor meg. Az már ma fel lesz adva. Pesti vagy? -
#23924 na muter postán melózik szolok neki és mielott megkapnád végigtolom az amit neked kuldenének...mégse kapjál már kiprobálatlan ne adj isten szar minoséget....leszek a béta tesztered majd mesélek...
ne is fáradjatok mert csak ez lesz ingyen a többieknek már egy ezresért vagyok csak hajlando végigtolni a játékát...
bérvégigjátszó: ha nincs ideje lenyomni a játékot akkor mi segitunk...
plusz felárral még a haverjainak is elmeséljük hogy ön milyen jót játszott a játékkal...
-
#23923 22.727 ft-to huztak le a kártyámról. Reméljük akkor télleg meg is jön :-P -
Jimanszky #23922 HA VALAKI LÁT MO-ON FRAGFX-ET,KÉREM SZÓLJON!!!!AZÉRT MÉG ÉN IS KERESGÉLEK!!
Megyek melózni,mindenkinek kellemes napot és jó játékot kívánok!!!
Üdv Kollégák! -
Foxhound1980 #23921 Biztositva van úgy tudom, de talán 30 nap az átfutási idő mig rendezik a problémás üyget. Valami lyesmi van a faqban. -
#23920 na megnéztem a postámat. Reward card még sehol. -
#23919 feltéve ha a posta is úgy akarja:P télleg ezek bizotsítva adják fel a cuccot? vagy sima csomag? Ergo akkor elveszhet. Mondjuk azt írják ha vlaami eltűnik pótolják:P -
Foxhound1980 #23918 -
#23917 hmmm held for credit checking. Nyammi :D Akkor ma adják fel :-) Abból pénteken lehet játék vaze :) -
#23916 Őszinte leszek, nem fotóztam vele. (gondolom webkam minőségűek) -
Jimanszky #23915 fotók milyenek vele? -
#23914 Sztem szép képe van, legalábbis nekem tetszik webkamerához képest meg tényleg jó. -
Jimanszky #23913 mit használsz erre?Amúgy a Ps3 kamerája mennyire jó minőségű képet ad meg esetleg fotót csinál? -
thomee84 #23912 sorry ez a jó:)
KATT -
thomee84 #23911 ma fotózgattam, én erre használom:))
KATT -
Jimanszky #23910 óó basszus,de miért német ez az oldal?:((((Máshol nincs is??Nem igaz,hogy nincs Mo-on!!!Google-ba kerestem,de nem találtam:(Franc -
Foxhound1980 #23909 Állitom még a réginél is szarabb. -
#23908 Game: hopppá :-)
I am delighted to let you know that your Preorder for Assassins Creed Collectors Edition - GAME Exclusive is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release.
na reméljük minden ok lesz. Kiváncsi vagyok mikor huzzák le a lóvét. -
Foxhound1980 #23907 Sega Rallytól én is behánytam...Horror -
#23906 http://www.SplitFish.de/ itt vettem . kb 2-3 hét között jött meg , mert első az utalás ami egy hét , aztán adták postára. -
#23905 Nexus kollégának írnám, hogy a sega rally egy kalap "szar". de tényleg .
pont a segában van olyan mozgás hogy fél óra mulva már bántam hogy megvettem. Dirt 1000% jobb . persze a teljes játékra gondolok nem a demora .
Segában semmi szimulátor nincsen , jön a kanyar becsapod a farát ellentkormányoz full gáz végig. Semmi realitás , és igy értelmetlen a talajt bontani , nagyon kötött a pálya mindenről lepattansz . Szoval a régi játéktermi sega rally ujracsomagolva . -
Foxhound1980 #23904 Bár még az AC-t érdemes megvárni... -
Foxhound1980 #23903 Idén ami nagyobb volumenü újdonságot tudott felmutatni az a Bioshock, utána erős vérfrissítéssel az FPS-ek berkein belül a COD4. Ezzel ki is fújt idénre.
Szerk: plusz Portal. Na az b@xott oda leginkább. -
#23902 Gondolom mint eddig megszokhattuk az AC esetében is hamarosan lesz xbox360 vs. ps3 összehasonlító trailer HD-ben is akár, akkor majd minden kiderül, le a kalappal a fejlesztők előtt hogy pl. a COD4-nél nincs különbség szvsz a 2 platform között. -
Jimanszky #23901 hol lehet nézni Ps3-as AC videót??Tudnál linket adni? -
#23900 tudom hogy más. Meg ott van a Bioshock ami talán hasonpaci. De a Deus Ex votl számomra a csúcs. Sosem vittem annyiszor végig játékot mint azt. Azt a világot nekem találták ki! Szeretem ezeket a kcisit utópisztikus cyber világokat. Ezért izgat a Haze is, meg talán a Timeshift is. De miért csak FPS-t kapunk ilyenben? :D -
Foxhound1980 #23899 Nem csak neked, nekem is feltünt. Talán pár napja irtam is ide erről. Árnyalatnyival tettszetősebben néz ki mint a 360-as verza szvsz. Más a szinkészlet talán meg az effektezés. Biztos vagyok benne, hogy remek verzió lesz. -
#23898 Jó, de a Deus Ex egy más stílus, talán inkább a Mass effectre hajaz.
Csak remélni lehet, hogy az is kiköt PS3-on! -
#23897 Benéztem a n4g.com-ra, ami szembetűnt: Resistance második része pre alfa állapotban van, illetve néhány AC kép PS3-ra.
A Ratchet után nagyon sokat várok az Insomniac-tól, nagyon ügyesek voltak a fiúk, rengeteg minden van ebben a játékban, megérdemelten kapott pozitív véleményeket. Szal most hogy bizonyítás kényszer sincs rajtuk, talán a Resitanceból is valami igazán ütős játékot faraghatnának.
Az AC PS3 verziója, meg csak nekem tűnik kicsit másnak az X-hez képest? Úgy értem, ha más nem is de a színek, meg talán 1-2 effekt mintha eltérne. -
#23896 a hangulat hiányzik manapság. Nem is tudom mikor játszottam végig úgy játékokt hogy teljesne kész voltam tőle, jó sokáig. Ps3-on ilyen egyenlőre nincs... kapkodnak mindenhol, hogy minél hamarabb jöjjön ki és kész. Én speciel a Resistancet nagyon sajnálom. Ilyen összecsapott egy játékot. kurva rövid, azzal tették hosszúvár hogy egy szobában 20 chimerat kell kiirtani. majd berobban az ajtó és megint bejön 20...
Van vajon még esély egy jó kis Deus Ex3ra? :D:D:D: -
Foxhound1980 #23895 Mitől kap az ember mai világba vajon?! Az a kategória kihalófélben van... Éves szinten ha 2 produktum tud viszonylag, hangsúlyozom viszonlyag újat mutatni akkor sokat mondtam. -
Foxhound1980 #23894 Még legalább 2 generációt ez a 3 cég fogja vinni.