PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
és hdd-rõl mennek a játékok?

Forza.

jelentem SIKERÜLT 3.55-ös 60 gigás gépet találni ! és a hozzá fûzött reményeim beváltak, azaz gyönyörû eredményt kapunk az upscale opcióval, ps2 játékoknál. szurkoljatok hogy sokáig bírja még !

Szeretem a cicákat

The Protector
már kijött.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Christian88
fifa 13 demoval nem tudja valaki mi van ?😊

http://www.twitch.tv/hegii

Közben hosszas mérlegelés ( tesztek, videók ) után a Sima Agarest War PAóSn-es megvásárlása melett döntöttem. Az még elég érdekes és nem néz ki akkora ecchiparádénak mint a 2. 1-2 videót megnézve úgy tûnik már eléggé elszált a ló a Agarest 2-re a készítõkkel.
azert harmadszorra csak osszejott nagy nehezen... 😊
Így fogja õket letaglózni a játék :
Így fogja õket letaglózni a játék :
Seth
Megjelenés napján, twitch tv-n. Backseat gaming FTW ! 😄

PSN ID.: Beegabor

arty
ha vesznek ps3at? 😊

Forza.

Bõvített The Last Of Us demo !
Az X-BOX 360-asok mikor fognak ilyenekkel játszani ? <#hehe>
Totti5
Ha PS3ra van meg akkor mit foglalkozol az xboxossal?

Igen szebb boxon, mint az unrealos játékok 99%a. PS3 nem ronda, csak gyengébb. Ha nem analizálod ki és nem látod mellé rakva a xboxost, akkor max azt látod nem tû éles és kissé elmosott, homályos tud lenni a képminõség. Talán frémben is gyengébb, mert az elõzõ rész a képet is törte ( s vizuálisan is gyengébb volt ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
xbox topikban kaptál egy linket ahol vannak összehasonlító képek 😊

ha mindkét géped van, xboxra vedd 😉

Forza.

Tényleg igaz, hogy a transformers fall of cybertron ps3-on csúnya viszont az xbox-on szép a játék? Én néztem a youtube-ot összehasonlításképpen de nem láttam különbséget. Nekem xbox-om nincs, és csak ps3 verzió van meg. Én arra gondolok, hogy ez egy újabb fanboy megjegyzés egyesek részérõl, és gondoltam beírok hátha itt valódi és öszínte választ kapok!

Elõre is köszönöm a választ!

cloud.strife
Az akció csak szeptemberben tart. :/

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
Hát gondolj bele Angol kódokat honnan szerzel be Magyarországon? 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
bakker, ez olcsóbb mint az UK! (13k iceakosnál)

de akkor se váltok magyar accra 😞

Forza.

Vadnokedli
ANGOL? HOL AZ ANGOL???aetsgrzhetjrzsaefrtztj

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

Vadnokedli
én is azt néztem hogy wtf?

500 euró majdnem, az picit para nem egy szoftverért nem gondoljátok ?

Szeretem a cicákat

orichalcos
Na ha valaki akar korán RE6-al játszani:

katt

Lenyúltak egy szállítámnyt, abból akarnak eladni példányokat... Capcom kíváncsi vagyok mikor lép az ügyben.

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
értelmezhetetlen kérdés...

de egy kb. tizenötmillios bang and olufsen rendszerrel nem járnál rosszul!

Forza.

JBL !!

Szeretem a cicákat

A gyönyörû 250gb-os drágaságomhoz milyen hangfal szettet ajánlotok?<#zavart1>

arty
ha rosszul csinálod, azonnal vége 😄

Forza.

The Protector
nincsen chippelés.alap fw-re lehet cw-t tenni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tikal
Legutobb csak kikapcsolta a ps-t jatek kozben.. Most meg fájl rendszer korrupt error. Restore.

Tanulság: Mindig menubol kapcsold ki a ps-t! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

és a csippelés/flashelés mennyivel rövidíti meg a gép élettartalmát?
Vadnokedli
a BF3 ilyen szokj hozzá, 666 játék idõ alatt vagy 6 óra erre ment el az ziher. hogy lefagytam, ma 2 szer is. 😄 szerintem szarul lett írva az összes BF3 lemez vagy én nem tudom, de nincs olyan akinél ez ne fordulna elõ, talán digitális verziónál nem.

Sõt a hang is elmegy, 1-2 pályán sûrûbben. ne legyél meglepve.

Ozzyehh
Elnézést nem akarom tele spammelni a fórumot,de már meglettem nyugtatva, hogy elég sokaknál jelentkezik ez a bf3 nál! 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
ja még valami: nem áll le a gép magától, hanem egyszerûen lefagy, olyan félóra óra játék után...

Ozzyehh
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni tõletek!... Van egy ps3 am és megvan rá a Battlefield 3, de mostanában a multiplayerben olyat tapasztalok, hogy megáll a kép... valakinek valami tipp?? lehet, hogy túlmelegedik ebben a hõségben? ezelõtt még nem tapasztaltam ilyet!
kipróbálom egy másik játékkal is nem sokára, de megköszönném, ha valaki leírná a véleményét!!
aggódnom kéne? nem szeretnék új gépet venni és lassan jön az AC3 ! amire úgyterveztem, hogy beruházok! elõre is köszi

Igen használhatóak lesznek.
Sziasztok!Ha az 576-ban veszek egy PSN+ kártyát, ami szerintem a magyar storera vonatkozik, akkor a letöltött cuccok használhatók lesznek másik accounton is?
most tettem fel 4.21 est,betöltéskor lefagy még mindig
n000rbi
Legfrissebb firmware van a gépen?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

sziasztok!lenne 1 kérdésem ps3 Transformers F.O.C. 10.pályán betõltéskor lefagy!esetleg valakinek ez a jelenség ismerös?vagy csak nálam <#falbav> más játékoknál nincs semmi probléma!
zoliii
Azt én is láttam, hogy lehet kapni ilyen kütyüt, amivel vissza lehet flashelni a konzol chipjét 😄
Csak kéne egy ismerõs, ha gubanc van akkor segítsen! 😄 Szerintem idõvel lesz majd 4.11-hez is JB!
Ha nem akkor ott az E3! 😄

Seth
Nem kell madárnak nézni senkit,fõleg nem a szervizeseket, világos nekik hogy mire kell a 3.55 😊

lehet de elvileg olyan kittel ami annyiba kerül mint egy konzol kb. bár beinvesztálásnak nem lenne rossz ötlet ha lenne rá nagyobb igény, de az nem lesz 😊

Szeretem a cicákat

hát az szívás, nem kicsit.

Szeretem a cicákat

zoliii
De ez hülyeség, mert ki az a hülye aki elárulja, hogy miért tegyék rá a gyári softot! 😄
Mobilnál sem megy oda az ember, hogy tedd rá a gyári softot, mert sofot cseréltem! 😄
Házilag már valakinek sikerült visszatenni rá a gyári szoftvert?
Amúgy nem feltétlenül másolt játékok miatt érdekel a dolog. Csak érdekel mit lehet kihozni a konzolból!

Seth
Nyilván egy márkaszerviz nem támogatja a warezt, fõleg garanciális készüléknél. Nincs ebben semmi fura

zoliii
Azért ez fura, hogy véletlenül frissítettem a konzolom 4.11-re, és egyik szerviz sem hajlandó visszatenni rá a gyári 3.55 szoftvert! Már szinte mindenhova küldtem ezzel kapcsolatban e-mailt 😞
Pedig még van rá gari is! Mobiloknál is csinálnak frissítést! Nem értem!
Gondolom nem csak én nekem van ilyen problémám! Mondjuk így legalább vannak gyári játékaim! 😄

Sony Playstation 3 slim 160gb eladó! 2 hónapja vettem, 10 hónap garancia van még a gépen! Eredeti doboza is megvan. A munkám miatt nem tudok vele játszani, kb 15 órát volt használva összesen! Van hozzá 9 eredeti kifogástalan állapotban lévõ játék!: Uncharted
Uncharted 2
Red Dead Redemption
Heavy Rain
Metal Gear Solid HD Collection
Metal Gear Solid 4
Star Wars: The Force Unleashed
F1 2010
Pure Football

Ár: 65.000 Ft + összes játékot adom hozzá
Érd: privat üzenet
Bogdogege
Nyugodtan vegyél Xbox-ot , és mehet a warez ezerrel <#eljen>
Meg többet nem jössz erre <#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

arty
vagy szavat? 😄

Forza.

arty
Ez az egész hsz több butaságot tartalmaz mint szót.

Forza.