89387
PlayStation3
-
#83131 Mégis hogy lenne? Teljesen más architektúra. A felhős megoldásban még lehet reménykedni (már akit ez érdekel, én nem adom el a ps3-at) -
#83130 Hm.....Vicces...A tegnapi Watch Dogs megint pc-n futott. -
Ulthane #83129 Nem lesz visszafelé kompatibilitás -
Prof William #83128 Majd kiderül... Végülis nekem az accokon van jó pár jó játék. Legvégső esetben eladogatom a PS3-as lemetzeket és az árukon szépen megveszem(felhőzöm) azokat a játékokat, amiket meg akarok tartani.
Ez a kompatibilitás azért is jó dolog, mert szerintem nem sokan díjaznák a kihúzom a ps3-at -bedugom a ps4-et és többit oda-vissza dolgot. Legyen EGY játékgép de az tudjon mindent. Szerintem majd PS3-asom eladásra kerül, ha kijön a -4es de CSAKIS abban az esetben ha TÉNYLEG mennek rajta a PS1-2-3 -as gamék. -
#83127 A lemezes game az jó kérdés.Ha minden igaz akkor nem lesz kompatibilis csak felhő alapon.Arra tudnék csak gondolni,hogy beteszed a lemez,kiolvassa, hogy mit tetél be és azt indítja el cloud-ban. -
Prof William #83126 Végülis decemberben jön, szóval addig majd szépen eladagolgatják az információkat.
Az account átvihetőségében én is reménykedek. Elég sok játék van rajta. -
Ulthane #83125 Sok minden kimaradt még sajnos. Nem volt szó az account managementről, a kompatibilitásról, az árról stb.
A puskaport meghagyták az E3-ra. -
#83124 Azért azt nem mernék meglépni, hogy az accunk elszáll minden megvásárolt tartalommal...legalábbis nagyon remélem :D -
Prof William #83123 Ezek szerint a Storera megvett játékok megmaradnak? Gondolom az accountunkat át lehet vinni.
A lemezes játékokkal vajon mi a helyzet? -
#83122 Valószínű cloud gaming-el oldják meg. Volt róla szó. Ps1 és Ps2-es játékok is elérhetőek lesznek így.
Illetve olvastam ma egy olyat, hogy az egyik fejes elszólta magát a használt játékok ügyében és nem igaz az, hogy nem fogja futtatni a Ps4 a használt játékokat. Valószínű, hogy marad az online pass-es megoldás.
Ha ezek után az Xbox bannolja a használt játékokat és tényleg állandó netes kapcsolat kell majd a játékokhoz akkor az nagy pofon lenne saját maguknak.
Ezek mellett ha a Ps4 tényleg annyira fejlesztő barát, mint ahogy a tegnap hangoztatták és a következő generációban a Ps4re fognak fejleszteni és azt fogják portolni Xbox-ra akkor az hatalmas előnyt jelentene a Sony-nak a következő generációban. -
Prof William #83121 Engem még némi PS3 kompatibilitás is érdekelt volna, de erről sem volt semmilyen hír. -
Ulthane #83120 Ha valaki lemaradt volna: PS4 bejelentés összefoglaló
Két dolog érdekelt volna legjobban: az ára, illetve az, hogyan néz ki. :) -
#83119 usa fiókotok üzeneteit csekkoljátok, én is kaptam sonytól 10$-os kódot ;) -
#83118 Sokan izélnek, hogy jaj kevés lesz a 8GB. de ez DDR5.. rohadt gyors lesz. -
#83117 Akkor valahol melléolvastam.Ez esetben bocs érte.És amúgy én is már most a gayteszba szarok,hogy mi lesz itt.Kell vennem egy HD-tv-t.Csak HD moncsim van:) -
#83116 8Gb ddr5- az a 4gb ;) -
#83115 8 gb gddr5. Tudod te az mit jelent? Brutális. Első genes játékok így néznek ki rajta mi lesz itt 2-3 év múlva? Eszméletlen -
#83114 Izgalmas időknek nézünk elébe a gamer fronton.Nagyon de nagyon kíváncsi vagyok arra hogy mit hoz ki az MS.
Én kicsit attól félek,hogy gyengék lesznek ezek a gépek hosszú távon.8mag,4Gb ram és tökömtudja milyen VGA.Én egy picit erősebbre gondoltam azért hisz a pc-k szerintem már most tudnák hozni ezt a szintet(high end pc-k).Kicsit félek attól,hogy ezek a konzolok kifulladnak 2-3 év után és megint az lesz, hogy az egész piacot visszarántják mint a ps3 és az XBOX360 a jelenlegi piacot visszamenőlegesen is 2éve.Nagyon kíváncsi leszek az új XBOX-ra.
Jah.Amúgy tudom,hogy egy konzolnak nem kell oprendszert meg ezer programot futtatni egyszerre de akkor is keveslem picit az erőt bennük,és azért streamelni egy játékvideót élőben nem kis erőforrás igényes produkció.Mindenesetre meggyőző volt az előadás,csodaszépek voltak a játékok és végre megtörtént az áttörés.Itt a next gen.
-
#83113 Bár én vártam egy Gran Turismot vagy egy Unchartedet is. És most kicsit furcsállom, hogy a sony Driveclub néven kiad egy elég ütős sutó játékot is, gyönyörű graf, prémium autók, iszonyatos részletesség.... És ezek után kiadnak még egy GT6-ot is? Vagy akkor az kimarad? -
#83112 Igen, valóban ezek a ma este legérdekesebb dolgai. Bár nekem a deep down is nagyon tetszett. Lényeg, hogy végre láttunk is valamit. -
#83111 A Square Enix szerintem elég vicces volt. Megmutatták megint azt a tech demót és bejelentették, hogy lesz egy új FF, de az E3-ig várni kell vele. -
#83110 Ami számomra érdemleges volt az a Remote Play, (amit már a PS3-al is simán meg kellett volna csinálni), Killzone, inFamous, Watch Dogs. -
#83109 Jah.Magán a gépen még 1-2 dolgon akár változtathatnak is(itt a dizájnra gondolok) hisz még a karácsonyi szezon messze van. -
#83108 Biztos vagyok benne, hogy van még bőven a tarsolyban. Mégsem lőhetnek le minden poént egy este :) -
#83107 lol?
-
#83106 Most ez komoly??? Láttunk egy kontrollert meg egy továbbfejlesztett eye cam-et és ennyi??? -
#83105 Diablo3 jön PS3 ra :) -
#83104 Szerintem jönni fog xboxra is. Minden esetre nagyon jól néz ki. Nagyon ígéretesnek tűnik ez a játék. -
#83103 Ahham.Az lenne a kérdés,hogy akkor most ez ps4 ex lesz vagy majd a BOX-nál is bemutatják? -
#83102 Watch Dogs next genre jön. -
#83101 Nem gyengén. -
#83100 Deep Down.Te rohadt kurva élet.Na eddig ez szétvert mindent. -
#83099 Ahham.Azt hiszem kapott egy pofont a Cry3.
-
#83098 Az a killzone kegyetlen durva -
#83097 Az új inFamous-ra kiváncsi leszek. -
#83096 Köszi, ez még jobb :) -
#83095 Én élőbwn nézem.
A megosztás,cloud,facebook és a videó küldése havernak kiemelt lesz.A régi játékok felhő alapon játszhatóak.Lenyomtak egy demo-t ami a Killzone folytatása azaz Killzone Shadow Fall.
Lesz autós játék is Driveclub néven.Ez most megy. -
#83094 és megtörtént a bejelentése :) -
xido #83093 http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html -
#83092 Köszi :)