89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Nos kb 1 kezemen megtudom számolni, hány gáma megy FullHD-ban. Na jó azért több.

Általában lassabbak de játszhatatlan szaggatást még nem tapasztaltam. Viszont az 1080p lényegesen szebb, mint pl a 720p.
    A Lairra szokták mondani, hogy milyen lassú 1080p-ben. Nos igazság szerint először az tényleg szaggatott, de valamiért egyszerűen elmúlt!;)
  • NEXUS6
    Szerintem a japánoknak semmi sem számít!;)))
    (Lásd mennyi Wii-t képesek megvenni)

De nézd meg a statisztikákat: árcsökkentés, új SKU, 5X annyi eladott gép, ja és mellesleg asszem ahogy te is írtad náluk a legalacsonyabb a PS3 ára ha átszámoljuk. És ne essünk már abba a hibába mint a médiagecik általában, hogy azt ünnepeljük, hogy pl. az albán mezőgazdasági gépipar 100%-os növekedést produkál (építettek még egy traktort), meg ilyenek, hanem nézzünk a számok mögé.

Amúgy amellett, hogy a vgchartz sem 100%-ig megbízható érdekes módon azt hozták ki, hogy ezen a héten mindhárom NG(nek mondott) konzol eladásai csökkentek Amcsiban. Na ezt magyarázza meg nekem valaki, karácsony elött!!!
  • HAF Rigel
    Azt hiszem ez nekem szolt , leírom mert nem vagyok hülye .
    - Gitár összeszerel
    - Elem belerakos világit a 4 piros led
    - Gép bekapcsol
    - Bejelentkezik
    - Rádugom az Usb antennát
    - Kikapcsolom a Kontlorert (írja a papir ha jol tudom )
    - Megnyomom a antennán a gombot villog mint az atom
    - Megnyomom a Gitáron is a Ps gombot villog azon is a 4 ledecske
    - Villogás abbamarad és semmi gitárt nem látja a progi .

Probáltam úgy is hogy a kontroler nem volt kikapcsolna , meg vagy 10 féle képpen de semmi , már az összes usb kihuztam , talapzat fragfx , eye mindent és semmi .
  • Chris Lowe
    High Velocity Bowling:
    514mb, THX, fullHD felbontású játék
    3 játék után azt mondom kellemes, mozgásérzékelős irányitás, viszonylag könnyen irányitható volt jónéhány spare és pár strike lökésem is.
    Netes ranglista karakterenként (3 játék után 520-dik vagyok Jill-el)
    4 játékos multi, jópofa grafika, challenge mód és ami a legpozitívabb:
    Elértük, yess!!!
    SAJÁT ZENÉT LEHET BERAKNI!!!
    Hihetetlen így 2007-08 környékén!

Ami negatív: vártam élő netes játékot, de ilyen nincs, csak a ranglista.

10 dolcsit mindenképp megér, már csak az otthoni multimód miatt is, de olyan bowlingfíling van amitől szinte a teremben érzed magad.
    Korrekt progi.
  • Mexx
    Játsszik vki PS3-al Full HD TV-t? Azt hallottam sok játék még nemhogy szebb lenne mint ready-n, hanem még szaggat is... Ez igaz? V csak Xbox360ra?
  • Nexxuss
    szerinted a jpánoknál számít az ár? Most komolyan...ha 50 lenne a PS3 akkor nálunk is megvenné minden konzolos, attól függetlenül, hogy a minimálbérnél 12000ftal olcsóbb csak. Szal az árat ne nézzük.
  • NEXUS6
    37 ezer PS3 még kb 3X annyi mint az előző időszakban látható PS3 eladási csúcs. Egy feleannyiba kerülő gépből (Wii) meg szép, hogy minimum annyit eladnak, szal az új PS3 kiadása körüli csúcsban az is benne volt, hogy sokan heteket/hónapokat vártak és akkorra időzítettek a vásárlást. Én gyorsabb esést vártam. Ahhoz képest hogy az X sehol se nincsen, meg manapság EU-ban is kb 1.5X annyi PS3 fogy mint X szerintem az a mérvadó. Meg természetesen az, hogy Amcsiban totál más a helyzet és az kompenzálja a két másik piacon történő jobb szereplést, sajna.

A Wii-vel szerintem akkor kell majd a PS3-at hasonlítgatni, amikor kivonják a PS2-t a piacról.
  • simirizsa
    Hát nemtom nekem is csezsekedet de 1x csak valahogy müködöt azota megy rendesen tegnap fél 9től toltuk éjfélig a bátyámmal
    Elemet be teted gitárba ?
    Próbálkoz folyamatos PSgomb nyomásal esetleg huzd ki az antennát nyomd meg gitáron PSgombot várd meg mig nem keresi dugd visza többit selyted :D
  • Foxhound1980
    Nem igazán tudom, hogy mely címük dobja meg az eladásokat úgy isten igazából. Talán a japók ráharapnak a GT5P-ra de már ezt is kétségbevonom.
  • Foxhound1980
    Inkább úgy mondanám, hogy ne legyen igazam. Viszont tény, hogy nem tudnak eladásokat prudukálni a software-eik.
  • tibitoth
    koszi. nds a kirali :)
  • Nexxuss
    a próféta szóljon belőled
  • Foxhound1980
    A fehér gép meg a Gundam dobta meg. Pár hét és megy vissza a bejáratott menetrendbe.
  • Foxhound1980
    Szmog, kokain, qrvák, alkohol, Mi kell még?
  • Nexxuss
    Gépe neve - Heti| Múlt hét| Évi| Összes

1. NDS - 124,627 | 116,694 | 6,278,504 | 20,284,183
    2. WII - 74,764 | 54,362 | 3,025,786 | 3,945,429
    3. PSP - 74,626 | 75,027 | 2,460,200 | 6,992,329
    4. PS3 - 37,092 | 50,564 | 971,402 | 1,428,960
    5. PS2 - 13,703 | 14,875 | 696,206 | 20,851,065
    6. 360 - 6,632 | 7,117 | 208,990 | 473,692
    7. GBA - 33 | 82 | 50,280 | 15,348,359
    8. NGC - 32 | 44 | 10,417 | 4,179,885
  • tibitoth
    hol olvastad a drasztikus eladas csokknest? linket kuldesz lecci? baj? ugyan mart. csak ha mindig 1 jatek jon ki meglendul az elas. en nemfeltem oket. mehetne jobban is de ahhoz tobb jatek kellene. nem az a gond hogy nincs jatek, hanem hogy meg fejlesztes alatt vannak. sokaig tart a fejlesztes. de ha valaki minoseget akar akkor varjon. en a minosegre szavazom mint a mennyisegre. valaki mar vegigvitte az unchartedot? en 60% nal jarok.
  • Chris Lowe
    Megvettem a bowlingot, most szedem...
  • Nexxuss
    hát mivel régiómentes, ezért elvileg meg. No de kérdés, hogy a jelenlegi dolgok szerint mennyire megbízható. Mert ha ott hibás a cucc akkor kampó:S
  • Zodd
    Ja, még egy hozzá tartzó kérdés, ha nem lessz eu verzió (80Gb) érdemes külföldről behozni (Jpn vagy US)? ?:
  • Nexxuss
    lélegző a szomgban?szar neki

Drasztikusan esnek vissza japánban a Ps3as eladások....baj lesz! (mi lesz itt ha baj nem, ha most nincs!)
  • Zodd
    Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy várható hogy európai verzió is megjelenik a 80Gb-os PS3-ból?
    És ha igen mikor?
  • Foxhound1980
    Mondjuk az Uncharted egy csőben zajlik gyakorlatilag sok társával egyetemben, a GTA meg egy élő lélegző városszimuláció.
  • tibitoth
    a video osszevagasa a gta4 szep, de a grafikatol nemestem hanyadt. ienkor mikor valaki mar jatszott egy jo kiados exkluziv anyaggal, (uncharted) azutan a multis illetve a kockas cimektol nemhinnem hogy valaki is lecsucsulne. oan laposnak tunik nekem mind anno a san andreas. a viz szpe, az aftok felulete is szep meg az uved de ezek shaderek. de ha modelleket nezem vagy a hattermodelleket vagy texturakat megint csak ugy tunik mintha san andreast latnam kicsit szebben. de a tobbi cim mellett eltorpan a vizualitasa. na de mind1 ha a jatek jolesz. amugy mikor Warhawkozunk?
  • NEXUS6
    Csatlakozom.;)

Biztos jó játék lesz, de a grafikától nem esett le a hajam. Ha a videón így riceg egy zárt szobában, akkor mi lehet a valóságban!?
  • Jimanszky
    Bocsi egy kis off,hátha érdekel valakit:
    Eladó egy kifogástalan állapotú New England Patriots baseball sapi!!!Amerikából rendeltem,sajnos rám nagy:(.Eredeti Reebok,egy méretű gumis,kék piros,elején nagy hímzett logo,hátul NFL logo.Ár,megegyezés szerint!!Érdeklődőket várnék a következő email címen:[email protected].
  • Foxhound1980
    EU Store Update

* Kane & Lynch demo (free)
    * Motorstorm "Domino & Adventure" vehicle pack (£1.49)
    * Folklore "The Origin of Belae" add-on pack (£1.49)
    * Blazing Angels 2 Multiplayer trailer (free)
    * Mesmerize theme (free)
    * Tori Emaki theme (free)
    * Heavenly Sword theme (free)
    * Snakeball theme (free)
    * Lemmings theme (free)
    * Killzone 2 theme (free)
    * Singstar theme (free)
  • Since
    Nekem még nincsen meg, nézz utána a leírásban hogy hogyan kell aktiválni a gitárt. Ha jól tudom akitválni kell a gitárt a controllerel együtt. Aztán lehet hogy hülyeséget mondtam. Wireless gitár, és kell bele elem szerintem.
  • HAF Rigel
    Na gitár még mindig off , Egyszerüen bármit nyomok nem találja meg egymást. Ez most wireless gitár vagy bluetoouthos ? Mert nekem a gép is wirelessen van kötve az nem lehet baj ? Kicsit ki vagyok akadva mert a fragfx is elsőre megtalálta , vagy a eyeis , ez a buzi gitár meg szopat , egy kicsit ideges vagyok
  • Noitulover
    nem tűnik túl nagy eresztésnek a gta 4 ... , de hájplojjuk csak XD
  • EmThor
    azt írják bowling-ról hogy jó!
  • Foxhound1980
    Én kb most néztem meg tizedszerre Agyhalál
  • Attila8805
    Bakker:D
    Te vagy az árubeszerző mi meg a vevő beszerzők.
    Ha mi szerezzük a gépet is akkor 50-50%:D
  • EmThor
    megnéztem gta 4 trailert, hát ööö döbbenet! o_O

wild arms 1 nem rossz, bowlingnak utána olvasok
  • cloud.strife
    Kpatok 30%-ot, ha szereztek még gépet, ugyanis NULLA db-om van. Sajna nem sokat ígérnek, de kb még 20 db-ra van esély. És ebből már vagy 13 el van rakva... (:
  • Foxhound1980
    American PSN updates for December 6th
    High Velocity Bowling ($9.99)
    Wild Arms PS1 game ($5.99)
    GTA IV "Move up, ladies" trailer (free)
    Timeshift Multiplayer demo (free)
    Motorstorm "Falfer Domino" add-on ($0.99)
    Folklore add-on 1 ($3.99)
    Folklore add-on 2 ($3.99)
    Folklore add-on bundle 1 ($5.99)
    Rock Band "Black Sabbath" pack 1 ($5.49)
    o "N.I.B" cover ($1.99)
    o "Sweet Leaf" cover ($1.99)
    o "War Pigs" cover ($1.99)
    * Metal Gear Solid 4 TGS 2007 trailer (free)
    * Uncharted "Environments" video (free)
    Timeshift "FPS Video 3" (free)
    Turok interview trailer 1 (free)
    Battlefield "Frostbite" video (free)
    The Legend of Zorro Blu-Ray trailer (free)
    Uncharted theme (free)
    Ratchet & Clank theme (free)
  • simirizsa
    Nemtudom azt tom játék inditás után megjavult próbálkoz nyomd meg 1x az antennát játékba aztán nyomdm eg gitárt 1x jó lesz :D
  • Foxhound1980
    Még végig sem tudtam vinni mert őrület van munkahelyemen, éjjel nappal bennt kell lenni szinte. Kb 5 napja nem játszottam. Most is bentről irok. Soundtrack ha kell átküldöm MSN-be. Privibe dobd az MSN cimedet.
  • Nexxuss
    Nemrossz ez a Kane & Lynch! Jó a hangulata! Multit Fox kipróbáltad már? ja és igénytartok a soundtrackre mp3ban ha megolható
  • tyrant71
    próbáld ki kogy a sixaxis-t kilövöd, más már nem jut eszembe
    nekem is szarakodott az elején
  • HAF Rigel
    Leírántok a gép bekapcsolásátol kezdve , rádugod a usb az antennnát, megnyomod a gombot az antennán , és a gitáron a ps gombot , mert nekem nem történik semmi , villognak gyorsan de semmi . a sinasix a 2 kontorerként van