89387
PlayStation3
  • LeventeV
    A Collection oldalán, alul van egy fekete négyzetben egy 1-es?
    Ha jól tudom akkor ezek a szürke Collectionok mint a GoW és az inFamous csak az USA-ban érhetők el hivatalosan. Tehát valószínű, hogy kell csinálj egy US accountot, hogy le tudd szedni a plusz tartalmakat.
  • The Protector
    Szia.Igen,jó a gondolatmeneted.Végső esetben ha nem megy odaadhatod a kódot és megnézem h jó-e,persze nem regelem be,hanem csak beírom és kiírja,hogy jó-e a cuccos.Persze nem baj ha nem bízol egy idegenben.
  • Spartan117 #83289
    Ez így van! De szerintem ez USA-ból van és ezért nem akarja az igazságot! Vagy a fene tudja, lehet hogy én működöm rosszul és nem tudom kezelni ezt a "vackot" :D
  • Vadnokedli
    Elvileg ha EU bol származik akármelyik accounton mennie kell. (persze euból.)
  • Spartan117 #83287
    Értem! Hát ilyenekkel még nem foglalkoztam az az igazság! Gondolom a Store-ok között nem lehet váltogatni csak úgy, ezért ugye létre kell hozni új PS3-as felhasználói profilt és az ott megadott adatok alapján UK vagy USA területi beállítást kell választani!? És ugye ezért van a cím generátor amit használnom kellene!?
    Kérlek javíts ki ha tévedek, mert most ezt csak gyors következtetésként vontam le a dolgokból! :D
  • The Protector
    Milyen store-t használsz?Próbáld meg többen is.Egy alap UK-t ajánlok neked és egy USA storet,a magyart hanyagolhatod.
  • Spartan117 #83285
    Köszi a gyors reagálást, csak elfelejtettem írni hogy már azt a lehetőséget is kipróbáltam és úgy sem ment! :D
    A fene tudja hogy mit lehetne még ilyen helyzetbe csinálni!
    Azért még valahogy próbálkozom!
  • The Protector
    Nah.Helyes.Már várom a játékot.A LAst of Us lesz nekem az év csúcsa.Ismerem Naughty-ék minden munkáját a ps1 óta és akkora elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban, hogy már-már beteges.
  • TDC Geronimo
    Én veszek. Már régóta várom, ahogy a last of us-t is, de az csak egy + :)
  • The Protector
    Szia.Általában érzékenyek a játékok ezekre a dolgokra(ha magában a játékban akarsu redeem-elni)
    A megoldás:Lépj be store-ra.Ott keresd meg a redeem-fület(a bal oldali menüsorban a legutolsó) és oda írd be.Ekkor leszed egy kis filet,esetleg magát a kieget és megy is.Sok sikert.Ha vmi baj van írj!

Más:Van aki rajtam kívül vesz Új GOW-ot?Én 60%ban a játék miatt és a maradék százalékban a Last of Us demo miatt veszem meg.
  • Spartan117 #83281
    Sziasztok!
    Vásároltam a mai napon egy InFAMOUS Collection kiadást /a SuperGamer.hu-ról rendeltem/ és ugye volt hozzá egy Reedem Codes! A gondom az hogy akár hogy akarom aktiválni sehogy nem engedi! Mindig azt a szöveget adja hogy "The code you entered may not be correct or may no longer be valid."
    Pedig ez nem igaz, mert mindent helyesen írtam be és a kód felhasználhatósága sem járt még le.
    Tanácstalan vagyok! Talán azért lehet ez mert más Országból érkezett a játék? Mert ugye a SuperGamer.hu Szlovákiából üzemel, és ezért lehetséges hogy a kódot nem tudom aktiválni? Egy jó pár hónapja megvan már a playstation-öm csak igazából eddig eljátszogattam ilyen kódok nélkül, de ennél a játéknál kiakartam próbálni a Festival of Blood-ot de lehet hogy nincs rá remény!
    A válaszokat és a segítséget "ha van", előre is köszönöm!
    Szép estét!
  • The Protector
    Szia.
    Beírod a kódot majd bejön egy menü ahol kiírja mi is az pontosan és ezek után tudod letölten/aktiválni szal nyugodtan letesztelheted h él-e a kód.
  • Vadnokedli
    Meaningless
  • Béka Benő
    GOD OF WAR: ASCENSION leértékelve !
  • JGTC
    Hali. Ha megszeretném tudni, hogy egy játéknak él e még az online pass kódja arra van valami lehetőség? Mivel használtan került hozzám, és lehet tovább is adom nem szeretnék mással kitolni tudtomon kívül. Úgy tudom hogy a kód beírása után ha azt elfogadta a store akkor még van mód visszalépni, ez igaz? Köszi!
  • Laza
    Mo-n belül, Bp :)
  • fook
    Nekem sima slim van , és nagyon gondolkodok hogy megválok tőle. Merre fele laksz ?
  • cloud.strife
    Ilyen az amikor valaki fizet adót és áfa-t.....
  • cloud.strife
    82e talán.....
  • SpeedXHUN
    Most nézem,milyen jó akciók vannak Store-on,direkt mikor fizetés van xDD
  • Laza
    Mennyi az annyi? Hadd szörnyedjek el :D
  • cloud.strife
    Jó nekem. De ha kell eladom, mert csak áll a raktárban. Viszont jó drága.... :)
  • sublimaze
    Úh, dehogy.. Elnéztem valamit a fórumkeresőben, bocs, hogy ide szemeteltem... :/
  • sublimaze
    /OFF

A red dead redemption topikba nem akartam írni, mert elég rég nem írt oda senki(ha nagyon zavarok itt vele akkor bocs). Az undead nightmare-be a biographies and lies az utolsó a küldetés(Landon Ricketts-nek kell dinamitot szerezni meg undead bait-et)? Mióta ezt megcsináltam egyszerűen semmi új feladat... :S
  • Laza
    Ezzel most mit akartál mondani? Hogy milyen jó neked, vagy hogy árúba kívánod bocsájtani? :)
  • Vadnokedli
    De meglehet fent van storeon. 13.500
  • Szabi84
    Ni No Kuni-t sikerült itt beszereznie valakinek? Nem lehet megvásárolni, most jelent meg nemrég
  • cloud.strife
    Nekem van még egy fehér, duplajoy-os pakk, magamnak raktam félre, 320-as, origi.
  • The Protector
    Nekem nagyon csendes a Slim-em.Egyáltalán nincs hangja(szinte).A lemezolvasás,főleg egy sand-boxban viszont hangos.Hallani ahogy váltja a sávot az olvasófej.
  • Vadnokedli
    Ismerősöm azt mondja sokkal halkabb mint a Sima Slim. Nekem meg rohadt hangos a Slim (utolsó gen.) Hangosabb mint a FAT Még a PCnél is hangosabb(2db12centis venti2db9 centis+vga :DDD)
  • davidka003
    Nem lenne gond a superslim-mel ha 15%-al olcsóbban adnák.
  • SlickAdam
    igen :)
  • Laza
    Ja, hogy ugyanolyan Slimre cserélted a másikat is, mielőtt még elfogy. Úgy értettem először, hogy az újra cserélted :)
  • SlickAdam
    olcso muanyag, hangos szar...

nekem meg volt launch ps3-am, na az minoseg volt. ez inkabb egy vicc.
  • Laza
    Mármint mi az a 'pont ezért'? :)
  • SlickAdam
    en pont ezert csereltem le az elso szerias slim-emet egy ujabbra (bar meg eleg jol mukodott), amikor kijott ez a super slim vacak...
  • Laza
    Már mindenhol csak ez a műanyag vacak Super Slim masina kapható? Nem tud még vki sima Slim-et? :)
    Ahogy nézegettem a régi még halkabb is (ami nálam volt kölcsön az halk volt), mint az új.
  • The Protector
    Adok érte COD MW2-őt:)
  • Béka Benő
    Assassin's Creed IV- Black Flag jön ősszel PS3-ra és PS4-re is !

• BoneDragon
    Szerintem csak a fény effekt változott. Így teljesen más benyomást kelt.