PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Forza.
Ebbe a topikba tettem be képeket meg mindent arról h pontosan mirõl is lenne szó.A 126508-as hsz ben van minden.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- nem tudni milyen lesz a minõség
- lehet h a monitort eladva és ennyit hozzátéve kijönne egy hdmi bemenetes is, ami jobb megoldás
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Forza.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
nem, játszottam, GT5 (állítólag ezalatt nagyon szeretnek meghalni a gépek egyébként..), kép megfagy, hang megfagy, és ennyi - emlékeim szerint -... csak kikapcsolni lehetett.. utána pedig teljesen off...
javíttattam igen, majd eladtam, és hozzádobva vettem a Slim-et 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Megpróbáltam feltölteni az UK accom zsével, paypalon keresztül. Az összeg le is került a számlámról, viszont nincs még az accomon. Beszéltem a bankkal azt mondták h 14 napig zárolva van a sony részére, aztán majd visszakapom, ha addig nem kezdene vele semmit. Mennyi idõ amíg felkerül oda a cucc ? Csak mert nem hiszem h ennek napokat kéne igénybe vennie 😊
3D-ben erre kíváncsi leszek milyen lesz.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Szeretem a cicákat
Na ez az... Én is óvom minden cuccom, de azt nem garantálja senki, hogy mindenki így tesz. Egyszer már megjártam, hogy a hírdetésbõl lemaradt ez-az.(berepedt képernyõ, lötyögõ részek) 😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
és vadi új állapotban adtam el, karcmentesen, minden eredeti tartozékával.. nem hiszem, hogy annyira nagy dolog lenne beszerezni egy jó állapotút... persze mondom ezt én, aki minden cuccára vigyáz 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Egyre több HD collection fog kijönni, ezért annyira nem érzõdik a hiánya a ps2-nek. Nekem 2 játék van ami nagyon kéne, de nem érhetõ el sem hd collection sem letölthetõ formában: a Persona 4 és a WRC Evolved. (a wrc is olyan, hogy ha lenne egy normális rallys játék akkor annyira nem hiányozna)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azt mondják orosz rulett beszerezni ilyen gépet, mert hogy minimum 6 éves és azóta boldog-boldogtalan is szétnyúzhatta, no meg az infamous sárga led veszély is fenn áll. Én mégis ilyet vettem mert más olcsóbb megoldása nincs a PS2 játékok HDTV-n való futattásának. Eddig a Primal-al próbáltam ki és az eredmény gyönyörû, ahogy már írtam azt korábban is. Ezt egy mezei PS2vel nem éred el, HDTV-n szó szerint egy Moslék a kép. Szóval ennyi, amúgy Sony jónagy ribanc volt (és az is mai napig) hogy ezt elvette a géptõl, de ahogy látom sokakat ez már kurvára nem érdekel.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szabi: Ps1-es játékokat futtatja, Ps2-es játékokat Store-ról tudsz beszerezni párat.
Ha fontosak a Ps2-es játékok akkor szerezz be egy Ps2-t is. Nagyon olcsó már.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én személy szerint egy 320 Gb-os Slim-et vennék. A Super Slim nekem csúnyának tûnik.
Amúgy a HDD-nál senki nem említette meg a PS Plus-t.
Szabinak mondom, hogy ez egy fizetõs szolgáltatás a Playstation Networkon belül. Befizetsz rá és kapsz ingyen játékokat és kedvezményeket. Ennek a keretén belül indította el a Sony az Instatnt Game Collection akcióját amin keresztül ingyen játékokat kapsz. Jelenleg 10 játék pihen a gépemen (és ez nem is az összes amit adtak) ami átlag 7 gigával számolva is 70 giga. És még erre jönnek rá a demók, a mentések és amiket a lemezes játékok telepítettek.
Arra akarok kilyukadni, hogy felhasználótól függ, hogy mekkora HDD-ra van szüksége.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
meg hiába lett szar, warezben azért gondolom letoltad... még jó, hogy nem lóg ki a lóláb 😉
Forza.
Nem lenne logikusabb megvárni az új generációt, visszafele mûködnek a szoftverek?
Slim vs superslim: most még választhatsz, de hamarosan nem lehet már új slimet kapni.
Vinyó méret a demó, HD videó letöltések, saját zenék, filmek tárolása miatt lehet érdekes.
Néhány játék átmásol a Blu-Ray lemezrõl a HDD-re gyakran betöltendõ adatokat. GT5-nél pl. 8 gigát lehet erre hagyni, és nem látom okát, miért ne tenné valaki, így is elég sokat kell a GT logót nézni.
Vanak demók 2 giga fölötti fájlmérettel, illetve lehet online vásárolni teljes játékokat is. Az Uncharted 2 demója 3 giga, a teljes letöltésnek már a címe is az a Playstation Store-on, hogy Uncharted 2: Among Thieves (File size: 19.5 G😎, a letöltés elõfeltétele pedig 39 GB szabad hely...
Nálam a 320-as Slimen 64 GB szabad helyet mutat 2 év aktív használat után. Helyhiány miatt még nem kellett törölnöm soha semmit.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Forza.
Szeretem a cicákat
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
pár játék installál, netrõl patchel, ez néha sokáig tart de végülis kibirhato!
a superslim olcsobb, ennyi lesz az elõnye.
Forza.