89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Gondolom Ő nem 1-2 év múlva akar játszani...:D

Szerk: meg 1-2 év múlva biztos, hogy nem állítják le a PS2 gyártást, jövőre ismét új modell jön. Szvsz min. 3 éve még van a gyártósorokon de inkább 4.
  • Csabesz100
    Hi!

Van valami különbség az USA-s és az EU-s Assasin's Creed között? Előre is köszi!
  • NEXUS6
    Persze!

Szoftveres emulációval, csak ezt még nem adta ki a Sotyi. Valszeg 1-2 év múlva, amikor felfüggesztik a PS2 gyártását, ilyen is lesz.
  • Foxhound1980
    Sehogy mivel a 40GB-os nem támogatja a PS2-es játékokat.
  • tyler82
    Egy olyan kérdésem lenne hogy meg lehet oldani valahogy hogy a CECHG04 is lejátszon PS2 játékokat?? eredetire gondolok!!!
  • Papesz
  • HAF Rigel
    igen azt hivják bevételnek , és amiről meg én írtam az a költség. Az előzőt emelni szokták az utobbit meg csökkenteni pl 5 ft kábellel. Egyébként meg mi értelme egy fél méteres kábeldarabnak ami az esetek 90% pont nem ér el a Router/faliajzathoz . Nekem a router és a PS3 között van 4 méter , ezért is maradt a wifi. elős 1 honapban azért kábel volt :):):):):)
  • Yoda001
    na,játszogattam most kicsit a prostreettel,és timeshift demojával, hát brutál :D még ezen a kicsi 47cm-es tv-n is... hát milyen lehet hd-tvnél.. omg bocs hogy leirtam,de muszáj volt :D
  • baggins
    6.5 millió * 100ezer is elég nagy...
  • HAF Rigel
    egy 5 forintos kábel nem nagy kunszt , de 6.5millio * 5ft vel az már egy kicsit nagyobb összeg :):)
  • ballor
    vegyél WiFI routert, én 8ért vettem EW-ben
  • dante3
  • Norbi7
    ok, köszi.
  • baggins
    Biztosan nagy érvágás lett volna a Sonynak belerakni egy öt forintos kábelt...
  • dante3
    40-eshez nem jár!
  • Norbi7
    Hello. tegnap megvettem a 40-est és létezik hogy nincs benne Ethernet kábel? mindegy megoldottam mert az internet már ilyen kábelen jön és csak beledugtam a PS3-ba.
  • NEXUS6
    Háj Papez!

Naggyon őrülög, hoty szívden vesselled azijúsák hejjesírázs kéccségének felylődését! Csag íty tofább, bakszáll izs le mindegykit a kinai sárkafődik!!!
    Haty okósoggyon már azifjúsák!

Csókálom és szépjo naapod!
    ;)
  • SD456
    Bocsánat...
  • Jimanszky
    Ezt gondolom a PSN regeléshez küldted..
  • Jimanszky
    :DDDDD.hopsz...
  • Noitulover
    klános warhawk holnap?
  • Papesz
    Most komolyan: szép és elismerendő dolog, hogy mindig köszönsz, de kérlek próbáld már meg helyesen leírni.
  • baggins
    Jemen utca 2, Jemen (Jóbarátok módra.) :D
  • Alien!
    http://www.fakenamegenerator.com/
  • SD456
    Ja tényleg! Kössz!
  • evid
    Én egy Nike üzlet címét írtam be :-)
  • ballor
    Legyál már kreatív: google map! Ott minden címet kiír szépen.
  • SD456
    Hy all!

Most így olvasgatam a FAQ-t és elgondolkoztam azon, hogy hol lehet amerikai lakcímet találni? Tudtok mondani ilyen oldalt?

Elpre is köszönöm!
  • EmThor
  • Foxhound1980
    Megkaptam a Ratchetet! Két és fél órát toltam bele eddig, nagyon nehezen lehet abbahagyni. Király lett!
  • Jimanszky
    Visszaírtam 365-n
  • EmThor
    azaz, akkor nem lesz para, plazma tetején csücsül, gondolom azt sem zavarja ^^'
    trials of topoq-ban lámpafénynél kicsit villódzik a kép, de asszem normális, pc-s webcamnál mintha láttam ilyet, 50hz-re van állítva, 60-nál jobban előfordul.
    amúgy továbbra is addiktív a cucc "csak még 1 pályát" :)

eye-on a látószög választó elég műanyag feeling, kicsit lötyi de legalább műxik és kattog rendesen :)

slimet cserélem, újat üzletben kipróbálhatom, rendes emberek

KÖSZI a gyors választ
  • item
    Nekem mindig rá van dugva, kéken világit ha meg elindul valami alkalmazás ami használja akkor meg megjelenik a másik led is az asszem piros.
  • zsalesz
    Küldtem privit...
  • EmThor
    PS EYE-al kapcsolatban..

akinek van az mindig a gépre kötve tartja, szóval ha mindig kap flamót nem lesz para nem? vagy csak akkor dugjam fel usb-re ha használom?

THX
  • Jimanszky
    Uncharted kipörgetve:).ÁÁ bazki nagyon durva!!Mindenkinek kötelező!!!Sajnos én megválok tőle,mert nem vagyok milliomos.Mennyiért lehetne eladni?13k+posta?Hm?2 napos,abszolút karcmentes,a játék is a tok is.
  • zsalesz
    Ha valakinek van elfekvőben jó állapotú Motorstorm, és reális áron eladja, az kérem küldjön privit.

Üdv.
  • OliApa
    Na. Utom mar a PS3 billt! :)
  • HAF Rigel
    DS3 as tapasztalatok.
    Tegnap ut3 aztam vele nexxuss kolléga sírása miatt, (kiprobáltam fagy e nálam 2 óra játék alatt semmi fagyás ) Hááát nem nagy dolog, sajna ezt kell mondjam de csak kicsit lehet érezni hogy rezeg ha eltalálnak , viszont UT ben ha etalálnak nagyon valoszinű hogy halott vagy :):) mivel nagyon gyors a játék. Aztán bolingoltam kicsit , ott akkor lehet érezni valami remegést mikor eldölnek a bábúk. Igy eddig Autos játékokon kivül semmi hasznát nem látom a rezgés funkcióknak. lehet hogy változni fog ha már úgy is tervezik meg a játékot nemcsak hozzádobják utolag a funkciót .
  • simirizsa
    5k ha jól emlékszem