89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #27972 Gondolom Ő nem 1-2 év múlva akar játszani...:D
Szerk: meg 1-2 év múlva biztos, hogy nem állítják le a PS2 gyártást, jövőre ismét új modell jön. Szvsz min. 3 éve még van a gyártósorokon de inkább 4. -
#27971 Hi!
Van valami különbség az USA-s és az EU-s Assasin's Creed között? Előre is köszi! -
#27970 Persze!
Szoftveres emulációval, csak ezt még nem adta ki a Sotyi. Valszeg 1-2 év múlva, amikor felfüggesztik a PS2 gyártását, ilyen is lesz. -
Foxhound1980 #27969 Sehogy mivel a 40GB-os nem támogatja a PS2-es játékokat. -
#27968 Egy olyan kérdésem lenne hogy meg lehet oldani valahogy hogy a CECHG04 is lejátszon PS2 játékokat?? eredetire gondolok!!!
-
Papesz #27967 -
#27966 igen azt hivják bevételnek , és amiről meg én írtam az a költség. Az előzőt emelni szokták az utobbit meg csökkenteni pl 5 ft kábellel. Egyébként meg mi értelme egy fél méteres kábeldarabnak ami az esetek 90% pont nem ér el a Router/faliajzathoz . Nekem a router és a PS3 között van 4 méter , ezért is maradt a wifi. elős 1 honapban azért kábel volt :):):):):) -
#27966 na,játszogattam most kicsit a prostreettel,és timeshift demojával, hát brutál :D még ezen a kicsi 47cm-es tv-n is... hát milyen lehet hd-tvnél.. omg bocs hogy leirtam,de muszáj volt :D -
#27965 6.5 millió * 100ezer is elég nagy... -
#27964 egy 5 forintos kábel nem nagy kunszt , de 6.5millio * 5ft vel az már egy kicsit nagyobb összeg :):) -
ballor #27963 vegyél WiFI routert, én 8ért vettem EW-ben -
#27962 -
Norbi7 #27961 ok, köszi. -
#27960 Biztosan nagy érvágás lett volna a Sonynak belerakni egy öt forintos kábelt... -
#27959 40-eshez nem jár! -
Norbi7 #27958 Hello. tegnap megvettem a 40-est és létezik hogy nincs benne Ethernet kábel? mindegy megoldottam mert az internet már ilyen kábelen jön és csak beledugtam a PS3-ba. -
#27957 Háj Papez!
Naggyon őrülög, hoty szívden vesselled azijúsák hejjesírázs kéccségének felylődését! Csag íty tofább, bakszáll izs le mindegykit a kinai sárkafődik!!!
Haty okósoggyon már azifjúsák!
Csókálom és szépjo naapod!
;) -
#27956 Bocsánat... -
Jimanszky #27955 Ezt gondolom a PSN regeléshez küldted.. -
Jimanszky #27954 :DDDDD.hopsz... -
Noitulover #27953 klános warhawk holnap? -
Papesz #27952 Most komolyan: szép és elismerendő dolog, hogy mindig köszönsz, de kérlek próbáld már meg helyesen leírni. -
#27951 Jemen utca 2, Jemen (Jóbarátok módra.) :D -
#27950 http://www.fakenamegenerator.com/ -
#27949 Ja tényleg! Kössz! -
#27948 Én egy Nike üzlet címét írtam be :-) -
ballor #27947 Legyál már kreatív: google map! Ott minden címet kiír szépen. -
#27946 Hy all!
Most így olvasgatam a FAQ-t és elgondolkoztam azon, hogy hol lehet amerikai lakcímet találni? Tudtok mondani ilyen oldalt?
Elpre is köszönöm! -
#27945 -
Foxhound1980 #27944 Megkaptam a Ratchetet! Két és fél órát toltam bele eddig, nagyon nehezen lehet abbahagyni. Király lett! -
Jimanszky #27943 Visszaírtam 365-n -
#27942 azaz, akkor nem lesz para, plazma tetején csücsül, gondolom azt sem zavarja ^^'
trials of topoq-ban lámpafénynél kicsit villódzik a kép, de asszem normális, pc-s webcamnál mintha láttam ilyet, 50hz-re van állítva, 60-nál jobban előfordul.
amúgy továbbra is addiktív a cucc "csak még 1 pályát" :)
eye-on a látószög választó elég műanyag feeling, kicsit lötyi de legalább műxik és kattog rendesen :)
slimet cserélem, újat üzletben kipróbálhatom, rendes emberek
KÖSZI a gyors választ -
#27941 Nekem mindig rá van dugva, kéken világit ha meg elindul valami alkalmazás ami használja akkor meg megjelenik a másik led is az asszem piros. -
zsalesz #27940 Küldtem privit... -
#27939 PS EYE-al kapcsolatban..
akinek van az mindig a gépre kötve tartja, szóval ha mindig kap flamót nem lesz para nem? vagy csak akkor dugjam fel usb-re ha használom?
THX -
Jimanszky #27938 Uncharted kipörgetve:).ÁÁ bazki nagyon durva!!Mindenkinek kötelező!!!Sajnos én megválok tőle,mert nem vagyok milliomos.Mennyiért lehetne eladni?13k+posta?Hm?2 napos,abszolút karcmentes,a játék is a tok is. -
zsalesz #27937 Ha valakinek van elfekvőben jó állapotú Motorstorm, és reális áron eladja, az kérem küldjön privit.
Üdv. -
#27936 Na. Utom mar a PS3 billt! :) -
#27935 DS3 as tapasztalatok.
Tegnap ut3 aztam vele nexxuss kolléga sírása miatt, (kiprobáltam fagy e nálam 2 óra játék alatt semmi fagyás ) Hááát nem nagy dolog, sajna ezt kell mondjam de csak kicsit lehet érezni hogy rezeg ha eltalálnak , viszont UT ben ha etalálnak nagyon valoszinű hogy halott vagy :):) mivel nagyon gyors a játék. Aztán bolingoltam kicsit , ott akkor lehet érezni valami remegést mikor eldölnek a bábúk. Igy eddig Autos játékokon kivül semmi hasznát nem látom a rezgés funkcióknak. lehet hogy változni fog ha már úgy is tervezik meg a játékot nemcsak hozzádobják utolag a funkciót . -
simirizsa #27934 5k ha jól emlékszem