PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Igen, ez egy FAT gép, és gariban barmolták el.
LeventeV
Fat gép volt?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

arty
gariban "rontották" el?!

Forza.

TothLaci
Sziasztok! Baj van a PlayStation 3-ammal. Bekapcsolás után egyre hangosabb és hangosabb lett a hûtés, és most már eljutottam odáig, hogy le is áll bekapcsolás után kb. 2 perccel.

Nagyon elegem lett belõle, aztán szét szedtem, újrapasztáztam, és nem lett jobb.
Van-e tippetek, hol érdemes egyáltalán ezt javítani?

Hivatalos Sony szervíz rontotta amúgy el a PS-emet, újra forrasztották a CPU-t rajta, és nagyon gány munkát hagytak maguk után.
jah egészen addig h a network team megkapta az account adataimat majd írnak. azóta is írnak.
Yoda001
ezért nem értem én sem... régen jó sokat futtattam, még a FAT-en 😊

http://9gag.com/gag/5135249

miért szedték volna ki, elvégre tök kedves dolog.

Szeretem a cicákat

Vki tudja, hogy a dirt 3-hoz mennyibe kerül a vip code ? használtan vennék, de sajna a kód fel van használva.Vagy, ha vkinek van eladó dirt 3 complete, akkor szóljon, köszönöm

Vadnokedli
Nekem digitális majdnem minden, szóval nem tudom letesztelni max borderlandsal hátha

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Yoda001
bocs a dupláért 😊
most nézem, 4.30-as fw, utánakerestem a neten... már szinkronizálja a PS Vita-t, a Game menübõl a trófeák átkerültek a PSN-hez, és a török nyelv hozzá lett adva... na meg elvileg a Folding Home kikerült a lehetõségek közül
ennek ellenére frissítettem, nekem még mindig ott van, ez hogy lehet? 😊

Yoda001
pl. GTA IV betöltés (intro) alatt végig ezt csinálja, nem hiszem, hogy ez feltétlenül rossz elõjel vagy hasonló lenne 😊

Vadnokedli
Ilyet még nem csinált az enyém. höhö. de jó tudni hogy erre is számítsak 2 év után akkor kb. 😄

Ozzyehh
Hát igen csak érdekes volt... megszeretném venni az AC3 at szerdán és gondoltam megkérdezem mi lehet mert nem akarok pénzt kidobni az ablakon 😊 de csak kibírja akkor ezekszerint😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

arty
nálam szinte minden játék seekel, durván hangos - de mindig is ilyen volt 😊 nem aggódok, mert tudom, hogy egyszer úgyis tönkremegy 😄 (mint minden sony cuccban az optikai maghajtó...)

Forza.

Ozzyehh
Hm hát eddig nem volt a black ops is teljesen halkan futott nem volt ilyen egyik gammánál sem😊
nem rég kezdte ezt el , de am most próbáltam ki a Ghost recont nyomtam egy kis kampányt amíg betöltötte adta ezt a seek hangot aztán teljesen smooth az egész szal köszönöm a gyors választ megnyugodtam 😊

arty
sima seek hangnak tûnik (azaz amikor a fej rápozicionál egy területre)

ha eddig nem volt, lehet h lett rajta egy mikrokarc, egy porszem, ami miatt párszor újra kell próbálnia, mire olvasni tud adott területrõl, stb

Forza.

Ozzyehh
0:19 tõl nézzétek, ghost recon future soldiernél csak az elején csinálja

Ozzyehh
Sziasztok😊 mostanában ha berokaok egy játékot ez a hang fogad amikor betölti a dvd-t
de játék alatt nincs hang... ez normális? ja és black ops alatt folyamatosan

arty
próbáld ki 😊 de szerintem fail lesz.

Forza.

Vadnokedli
Nekem magyar cím van megadva junájtidKingdámrá. 😄 Akkor mi van ha csak az ország nem stimmel? 😄<#banplz>

arty
és írtak vissza?

Forza.

Jah ebbe futottam bele én is a paypalos mizériánál, azért én írtam a Sonynak 😄
arty
ha a géped skáláz, nem a kijelzõd, az lehet jobb és rosszabb is (attól függ melyik méretez szebben - pl egy monitor esetén vszeg a ps3, egy jó tévé esetén vszeg a tévé)

én bepipálom a 720/1080p-t és nemérdekel a továbbiakban 😊

Forza.

de akkor az eredmény gyakorlatilag jobb nem ? csak azt nem értem akkor hogy alapból ha ez támogatott akkor miért nem indul el így, és miért kell hozzá ilyen nyakatekert módon kiszedni a 720p támogatottságot. (és akkor más játéknál megint mehet az ember a settingsbe, mert ott meg behozza a 480p-t)

Szeretem a cicákat

arty
az XMB-n (menü) és pár játékon kívül sose ad ki valós 1920x1080 pixelt a ps3!

néhány játék esetén felskálázza a kisebb felbontásban renderelt képet 1080p-be, de ez is viszonylag ritka

a gta4 esetén a 1152x640 a natív felbontás, ezt méretezi át a ps3 1920x1080-ra és adja ki a hdmi kimeneten!

Forza.

Nem hiszem hogy a GTA4 1080p-be menne PS3-on. XBOX-on biztos hogy nem abban megy, de sztem a PS-ben sincs hozza eleg graft. Viszont ez azert erdekes mert az XBOX felskalazza (vagy le) a kepet a beallitott felbontasra, a PS3 meg ugy tudom csak nativan tudja kikuldeni es a TVnek kell skalaznia (ami nyilvan nem annyira elegans megoldas de ez most mindegy).
Azt tudjátok esetleg, hogy ha FORCE-olom a Full HD-t akkor az valóban 1080pben jelenik meg ? Eddig két játéknál vettem észre hogy mûkszik a dolog Downpour meg a GTA 4, legalábbis a TV-m határozottan állítja hogy 1080p. De vajon tényleg az ?

Szeretem a cicákat

Mnemomic
Akkor ezt szívtam meg. Hát elmennek ám...

Nalam is az egyik XBOX dsub-al (vga) kotve az monitorra (DVI es DSUB van rajta). Teljesen jo a kep. Felesleges turazni azon hogy minden aron digitalisan akarjatok rakotni. Foleg hogy a jatekok nem is futnak full HDben csak 720p vagy nemelyik meg az alatt is.
davidka003
Ja és jut eszembe ha ezeket mind megcsinálnám attól még hang nem lenne sehogy sem, mert a monitoron nincs hangszóró meg DVI amúgy sem viszi át a hangot. Ehhez még kell, hogy a box analóg kimenetérõl levegyük a hangot és mondjuk RCA-val rákössük HIFI-re.
Szóval mindenki döntse el, hogy megéri-e a sok szarakodást.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Igen de mint mondottuk az az alap probléma, hogy nincs a monitorunkon HDMI bemenet.
Ha lenne akkor nyilván rákötnénk simán az Xbox-ot vagy PS3-at.
DVI van meg display port meg az analóg.
HDMI switcher mûködhet de akkora ráfordítás kéne, hogy nem éri meg.
VGA-mon csak DVI van. Most akkor nekem kellene egy DVI-HDMI kábel ami megy a switcherbe. Akkor kellene ezen kívül egy HDMI-HDMI kábel ami megy a boxból a switcherbe.
Most eddig úgy állunk, hogy 2 kábel megy a switcherbe. És kellene mégegy HDMI-DVI kábel, hogy monitorba tudjuk dugni.
Gyakorlatilag 3 kábel kéne meg szarakodás Kínából aztán a fene tudja, hogy mûködne-e szépen. És mire onnan megjön 3-4 hét.
Inkább vettem Microsoft HD AV kábelt használtan 3,5k-ért vaterán.
Késõbb meg ha lesz LCD TV-m akkor csak eladom az analóg kábelt és kész.
De 3 kábelt eladni meg a switcher problémásabb. Nekem nem éri meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
de arra is javasoltak neked hdmi switchert, nem? kb 2500-3000ft kínából

Forza.

davidka003
Illetve a másik megoldás, hogy HDMI-DVI átalakító csak frusztráló, hogy ha a PC-t akarod használni akkor azt kell bedugni ha meg a PS3-at akkor azt. Hosszút távon nem bírnám, az a kb 1 hét elég volt amíg így használtam.

davidka003
Hát Xbox teljesen jó analóg kábellel is, kb 5%-al életlenebb, mint a digitális ha minõségi Microsoft kábelt használ az ember.
PS3-nál nem tudom mennyire lesz szép a kép analóggal.

arty
értem, köszönöm!

Forza.

davidka003
Mondom, hogy mûködik csak nem úgy ahogy az emberünk akarja.
Ha van a PC-dben egy display portos VGA akkor rátudod kötni egy HDMI-s monitorra. Erre találták ki nem másra. Sok monitoron még nincs display port de mondjuk a VGA-don már csak az van akkor ez teljesen megfelelõ.
De igen gyakorlati tapasztalat és milliószor átbeszéltük már a két legnagyobb monitoros bolttal (monitorguru, oaziscomputer) és nem lehet megoldani.

Megoldás: Vagy vesz valaki HDMI-s monitort vagy a Dsub bemenetre köti a PS3-at, Xbox-ot. Én is így tettem. Analóg kábel is jobb mint a semmi.
Sajnos a gyártók több monitoron erõltetik ezt a Display port mániát de kb semmi jelentõsége, bõven elég a HDMI 1.4.
Csak a display port ingyenes, mert nincs licensz díja ezért használják mostanában, HDMI-ért meg fizetni kell a cégeknek ha be akarják rakni a monitorba.

szóval akkor felejtsem el a Dell monitoron ps3azást? :\

arty
ezt jó tudni 😞 viszont akkor a kérdés: miért forgalmaznak egyáltalán ilyen átalakítókat, ha úgyse mûködne?

(nálad gyakorlati a tapasztalat?)

Forza.

davidka003
Még jó, hogy benéztem ide pedig nincs is PS3-am.
Nos éppenséggel nekem is Dell monitorom van és a display portra nem lehet kötni se Xbox-ot se PS3-at mivel az összes átalakító csak arra van, hogy a display portos VGA-ból csináljon egy HDMI-t amit a monitorra tudsz kötni. HDMI-bõl átalakító display portra olyan 20-30k körül van szóval nem éri meg. A HDMI nem ismeri a display portos szabványt ezért nem is lehet olcsón átalakítani. Viszont a display port ismeri a HDMI-t ezért kompatibilis vele ergo olcsó az átalakító.

n000rbi
Nekem hál'istennek be van azért spájzolva egy-két exkluzív (uncharted3, yakuza4), amivel elleszek a télen 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
remélem csak az uj dizájnból felejtették ki õket és pótolják 😞(( lassan tényleg nem lesz miért belõni a gépet ... 😞

Forza.

n000rbi
Azaz, ismerem, de nem ugrik be melyik volt az utolsó...

Egyébként az USA-ról is mintha eltûnt volna Christina Lee és a Pulse.

arty
😞((

szeptember közepi részek még voltak, talán a 048-as?

(ezekre a 10-15 perces játékokkal foglalkozó, könnyed kis videokra gondolok)

Forza.

n000rbi
Én mintha egy ideje már a régiben sem láttam volna friss epizódot. (ha egyre gondolunk)

arty
felraktam a frissítéseket. PSN access nem lesz többet vagy csak én nem találom ebben az uj, hulladék rendszerben?

Forza.

arty
ebbe bedugod a hdmi kábelt és ezt bedugod a displayportodba

Forza.

szóval ezzel be tudom dugni a DisplayPortos monitoromat a PS3 HDMI kimenetébe? nem fordítva kell (ps3bõl jön a hdmi kábel amit átalakít displayportra és az megy a monitorba) ?

Yoda001

valaki? :\

arty
nem gáz, hiszen oda többen járnak - csak végülis Moby megadta a racionális, még kifizethetõ kütyü linkjét
neki lehet hinni, ért hozzá 😊

---

amugy paypallal vigyázzatok! most jött a levél, h immár lehet vele psn-re pénzt tenni:
- haver keserû tapasztalata: csak akkor ha a paypalos cimed = a psn-en regelt címeddel! máskülönben ugyan cancel-re fut a kísérleted, de a pénzed 2 hétre lezárolják a számlátokról!!! 😞

Forza.