PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon elegem lett belõle, aztán szét szedtem, újrapasztáztam, és nem lett jobb.
Van-e tippetek, hol érdemes egyáltalán ezt javítani?
Hivatalos Sony szervíz rontotta amúgy el a PS-emet, újra forrasztották a CPU-t rajta, és nagyon gány munkát hagytak maguk után.
Szeretem a cicákat
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
most nézem, 4.30-as fw, utánakerestem a neten... már szinkronizálja a PS Vita-t, a Game menübõl a trófeák átkerültek a PSN-hez, és a török nyelv hozzá lett adva... na meg elvileg a Folding Home kikerült a lehetõségek közül
ennek ellenére frissítettem, nekem még mindig ott van, ez hogy lehet? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Forza.
nem rég kezdte ezt el , de am most próbáltam ki a Ghost recont nyomtam egy kis kampányt amíg betöltötte adta ezt a seek hangot aztán teljesen smooth az egész szal köszönöm a gyors választ megnyugodtam 😊
ha eddig nem volt, lehet h lett rajta egy mikrokarc, egy porszem, ami miatt párszor újra kell próbálnia, mire olvasni tud adott területrõl, stb
Forza.
de játék alatt nincs hang... ez normális? ja és black ops alatt folyamatosan
én bepipálom a 720/1080p-t és nemérdekel a továbbiakban 😊
Forza.
Szeretem a cicákat
néhány játék esetén felskálázza a kisebb felbontásban renderelt képet 1080p-be, de ez is viszonylag ritka
a gta4 esetén a 1152x640 a natív felbontás, ezt méretezi át a ps3 1920x1080-ra és adja ki a hdmi kimeneten!
Forza.
Szeretem a cicákat
Szóval mindenki döntse el, hogy megéri-e a sok szarakodást.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha lenne akkor nyilván rákötnénk simán az Xbox-ot vagy PS3-at.
DVI van meg display port meg az analóg.
HDMI switcher mûködhet de akkora ráfordítás kéne, hogy nem éri meg.
VGA-mon csak DVI van. Most akkor nekem kellene egy DVI-HDMI kábel ami megy a switcherbe. Akkor kellene ezen kívül egy HDMI-HDMI kábel ami megy a boxból a switcherbe.
Most eddig úgy állunk, hogy 2 kábel megy a switcherbe. És kellene mégegy HDMI-DVI kábel, hogy monitorba tudjuk dugni.
Gyakorlatilag 3 kábel kéne meg szarakodás Kínából aztán a fene tudja, hogy mûködne-e szépen. És mire onnan megjön 3-4 hét.
Inkább vettem Microsoft HD AV kábelt használtan 3,5k-ért vaterán.
Késõbb meg ha lesz LCD TV-m akkor csak eladom az analóg kábelt és kész.
De 3 kábelt eladni meg a switcher problémásabb. Nekem nem éri meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS3-nál nem tudom mennyire lesz szép a kép analóggal.
Ha van a PC-dben egy display portos VGA akkor rátudod kötni egy HDMI-s monitorra. Erre találták ki nem másra. Sok monitoron még nincs display port de mondjuk a VGA-don már csak az van akkor ez teljesen megfelelõ.
De igen gyakorlati tapasztalat és milliószor átbeszéltük már a két legnagyobb monitoros bolttal (monitorguru, oaziscomputer) és nem lehet megoldani.
Megoldás: Vagy vesz valaki HDMI-s monitort vagy a Dsub bemenetre köti a PS3-at, Xbox-ot. Én is így tettem. Analóg kábel is jobb mint a semmi.
Sajnos a gyártók több monitoron erõltetik ezt a Display port mániát de kb semmi jelentõsége, bõven elég a HDMI 1.4.
Csak a display port ingyenes, mert nincs licensz díja ezért használják mostanában, HDMI-ért meg fizetni kell a cégeknek ha be akarják rakni a monitorba.
(nálad gyakorlati a tapasztalat?)
Forza.
Nos éppenséggel nekem is Dell monitorom van és a display portra nem lehet kötni se Xbox-ot se PS3-at mivel az összes átalakító csak arra van, hogy a display portos VGA-ból csináljon egy HDMI-t amit a monitorra tudsz kötni. HDMI-bõl átalakító display portra olyan 20-30k körül van szóval nem éri meg. A HDMI nem ismeri a display portos szabványt ezért nem is lehet olcsón átalakítani. Viszont a display port ismeri a HDMI-t ezért kompatibilis vele ergo olcsó az átalakító.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Forza.
Egyébként az USA-ról is mintha eltûnt volna Christina Lee és a Pulse.
szeptember közepi részek még voltak, talán a 048-as?
(ezekre a 10-15 perces játékokkal foglalkozó, könnyed kis videokra gondolok)
Forza.
Forza.
neki lehet hinni, ért hozzá 😊
---
amugy paypallal vigyázzatok! most jött a levél, h immár lehet vele psn-re pénzt tenni:
- haver keserû tapasztalata: csak akkor ha a paypalos cimed = a psn-en regelt címeddel! máskülönben ugyan cancel-re fut a kísérleted, de a pénzed 2 hétre lezárolják a számlátokról!!! 😞
Forza.