PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyet rendeltem.

ezt nem értem, mi a különbség a kettõ között?

Vadnokedli
Ha 13 ezerért vettél 1 éves ANGOL PS Plus elõfizetést akkor jó ár, de ha nem Angolt vettél akkor nem lesz jó angol accountal. Nekem Angol Accountom van, nincs vele gond.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Konzolstudiónál vettem ugyanennyiért éves Plus tagságot. Szóval akkor az UK-s acc jó lesz? Nem lesz belõle gubanc?

#81866: Konzolstudio.hu

itt voltak a legjobb árak...

Vadnokedli
Azért ne magyar mert drágább(úgy tudom) És késõbb is érkeznek meg rá a cuccok, fõleg PS Plus ra, Egyetlen egy acc. elég egy U.K. szerintem. És ha PS Pluszt akarsz akkor: livekodok.hu

Miért? Kifejtenéd nekem bõvebben?

Akkor legyen egy magyar account amire a játékokat regelem és egy másik amire a Plust?

Vadnokedli
Vegyél de ne magyar Accountra. 😄

Szabi84
hol vásároltad?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Regisztrációhoz majd valami tanács? Magyarországot adjak meg?

sportjátékok érdekelnek 😄

késõbb ha lesz fölös pénzem akkor ránézek uncharted meg talán god of war sorozatra is 😉

arty
egyelõre ne! elõbb játszd ki, ami érdekel ps3-on 😊 (pl uncharted 1-2-3 igenis érdekeljen! killzone-k esetleg, mitt'oménmiket szeretsz)

így legalább késõbb aktiválod -> késõbb is jár le 😉

Forza.

megrendelve, összese 89ezer ft 😊

most rendelem 320Gb Slim PS3-at, NHL13, VGA kábellel együtt 75ezer. azon gondolkodom vegyek-e hozzá elsõre PSN Plus tagságot...

arty
próbáld két év garral venni valahol, akkor nincs kockázat 😊 vagy add el 1 év után 😉

(ezzel nem célzok arra, hogy a superslim szar lenne!!!)

Forza.

Szabi84
nemá, pedig nekem nagyon tetszik ez a superslim😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
nem tudnék a helyedben én se dönteni 😊

ha nem vagy az autósjátékok rabja, akkor talán az ingyenmulti (sportjáékoknál fontos lehet) és az uncharted 1-2-3 (legjobb tps a világon 😉 ) okán esetleg a ps3 lehet a jobb választás... (és ha kicsit mégis autóznál, akkor gt5+motorstorm2/3 elég lehet)

ha viszont az autósjáték fontos szegmens, sok multiplatform (mindkét gépre kijött) játékkal tolnád (sokszor jobbak/szebbek picit boxon) és még esetleg halo fan is vagy, akkor az xbox megkerülhetetlen 😉

xboxból vegyél bontatlan, sértetlen garimatricást hardveraprón és akkor nem lesz gond. ps3 valóban picit megbízhatóbb, de ott is érdemes lehet egy frissebb slimet nézni

Forza.

na jó, igazából szeretnék feltenni egy egyszerû kérdést, nem tudom van-e itt olyan akinek van/volt XBOX360 és PS3ja is. Nagyon vacillálok a kettõ között, ugyanis XBOXon van olyan exkluzív cím ami megmozgat (Forza, HALO), PS3on viszont a hack'n'slash, stb szerû játékok nem érdekelnek (God of War, etc). Ugyanakkor PS3ra évi 13ezerért lehet PS Plus tagságot kapni, amiért X db eredeti játékot tölthetek le, míg ezzel szemben az XBOX Gold tagság évi 7500 forint, amivel annyit érek el hogy játszhatok online. Fõként sportjátékok (Fight Night Round, NHL, FIFA, MMA, stb) játékok érdekelnének, és én úgy vettem észre hogy ezek inkább XBOXra népszerûek.

Viszont az a dolog aggaszt picit, hogy hardverapron nem egy hibás xboxot látok eladás alatt, míg ilyen ps3 hirdetéssel nem is nagyon találkoztam. ebbõl azt tudom levonni hogy xboxnál több a meghibásodás.

Szerintetek nekem melyik érné meg a legjobban?

arty
olcsosított változat - ebbõl azért adódhat gond, ha sokmindenen spóroltak 😊

Forza.

n000rbi
"ha az ember viszi magával mindennap munkahelyre"

Ja, jó is lenne ilyen helyen dolgozni 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Nem hiszem hogy lenne bennük hiba, kb annyira lesz bennük hiba mint a sima slimbe hisz a slim tovább fejlesztett verziója. Én 1 dolog miatt nem venném ezt az új slimet, mert manuálisan kell belehelyezni a lemezt és nagyon beporosodhat, de ha az ember viszi magával mindennap munkahelyre vagy nem is tudom(amit kétlek) akkor praktikus lehet ez a superslim

Ár miatt, na meg mivel nagyon új és semmit nem tudni róla kb. a sima Slimek már régebb óta piacon vannak és hibájuk nem nagyon van eddig, de a superslimbe belecsúszhat még egy-két gyártási hiba és nem akarok azok közt lenni akik ezt átérzik 😊

Szabi84
Ár miatt nem veszel superslimet, vagy ez jobban tetszik?

Yoda001
ezzel jól járnál, korrekt 😊
esetleg "használtan" (pár hónapos akár) tudsz olcsóbban is szerezni, de vigyázz, hogy tényleg megbízható legyen, ne szétütött garnaciapapír nélküli és hasonlók 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Ezen gondolkodom, fõleg hogy van Logitech DFGT-m így frankón tudnám használni PS3on, és így legalább lenne 2 játékom PS3-ra, NHL meg a GT5. de ugye ennél VGA kimeneten ha sünt szarok akkor se tudok hd felbontást kiküldeni 😊

ejj de jól beszoptam ezzel a Dell monitorral... szutyok Displayport, mert nem lehet kifizetni azt a pár forintos licenszdíjat a hdmi portért, nem, különcködni kell hogy csak szopjon az ember... most nézem hogy lehet analóg kábelen is fullhd felbontást elérni, persze csak a superslim gépekkel amik ugye 4-5ezerrel drágábbak mint a slim, és még ez a speckó VGA kábel is 7-8ezer forint hozzá... most morfondírozok mi a picsa legyen, mert hdtv-t csak a ps3 miatt nem fogok venni.

arty
igen, eurogameren kicserélték a hdd-t ssd-re és pl a gt5 betöltés javult tõle, de kb semmi más 😊

Forza.

Valaki meg tudná mondani hogy PS3-on mennyire él az NHL 13 online? Gondolom azért párezren tolják...

The Protector
külsö meghajtóra gondolsz?Ilyenben tippem sincs,de mondjuk egy USB-s fat32 re formázott winyót rákötnék kíváncsiságból.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
SSD-t vajon elbír egy PS3?

Vadnokedli
Vagy valaki a családból/akárhonnan esténként belopózik és bosszúból össze karcolgatja az alját. <#alien><#alien>
De szerintem ne izgasd magad a karcok miatt amíg megy.

Nivea
Van 4 kis lába, ezért is lepõdtem meg! Mondjuk nálam parkettán van úgyhogy lehet pici kövek vagy nem tudom, de kicsit elszomorító! :'(

Vadnokedli
Meg vettem, leraktam a tv elõtti polcra, azóta hozzá se nyúltam. <#zavart1> amúgy a PS alján van 4 kis gumi lábacska, vagy minek is mondjam azt, szóval ha húzod akkor nem tudom hogy karcolódhat össze, lehet kis bogarak akik 'átközlekednek alatta a kitinpáncéljukkal megkarcolják az alját. who knows.<#nemtudom>

Nivea
Sziasztok! Ma konstatáltam szomorúan, hogy tiszta karc a psem alja. Mert ha lemerül a joystick akkor kicsit közelebb húzom, hogy elérjem a kábel. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem tiszta karc az alja! 😊

Yoda001
várd ki, amíg írja 😊 - csinálja közben mindig -

http://9gag.com/gag/5135249

Victor1103
Hi!

Valakinek volt már hasonló problémája? Game data utility-ben akarom a fájlokat törölni és a Resistance 3 2 GB-os fájlját nem tudom letörölni. Kb 15 percet csak "deleting" felirat van.. Valami más mód van arra hogy ki lehessen õket törölni?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

RGB/Scart kábel. A gyári kompozit kuka. Ha 100Hz-s a tv, akkor az NTSC/480i/60Hz segíthet.
The Protector
sajnos felirattal nem lehet szórakozni😞A tv -vel meg az a gond ha közelebbrõl nézed akkor megfájdul a fejed.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Nem hallottam még ilyesmirõl. Sajnos abból indulnak ki a készítõk, hogy mindenkinek van otthon méteres képátlójú, modern tv-je.

CRT vibráláshoz: talán a PAL (50Hz) miatt van, de nem próbáltam a sajátomat crt-n.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

gabo91
Hali.

Van lehetõség arra, hogy a feliratok (játékok alatt) méretét valahogy megnöveljem?
Kisebb tévén 2 méterrõl már olvashatatlan a legtöbb (pl AC3). Játék beállításain belül nem találtam semmi lehetõséget.
Illetve CRT tv-nél valahogy ki lehet küszöbölni a kép vibrálását?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

LeventeV
Nem Bulletstorm meg Resident Evil 5 volt októberben? Vagy a Bulletstorm még elõbb jött? Én úgy tudom két Blu-ray játékot kapunk egy hónapban.
Szeptemberben volt talán a Red Dead Redemption és a Borderlands.

Amúgy NFS Hot Pursuitot várják még sokan, bár nem hiszem, hogy az EA egybõl két játékot fog adni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Általában egy mini jön mellé nem? 1 Nagy/kicsi

LeventeV
Crysis 2 lesz az egyik ingyenes játék novemberben. A másikat nem tudom.

Vadnokedli
Csak mert akkor még nem veszem meg az AC-t (A legelsõt, még sose játszottam.) Hátha kövire az lesz ingyenes mert most az akciós.

LeventeV
Szerdán. De egyszer elkaptam egy pénteki frissítést is.

Vadnokedli
Mikor szokott frissülni a ps+ ingyen játék lista?(u.k.)

LeventeV
Nem Ps3 romlott el (kop-kop), hanem egy fülhallgató.

FlyHigh
Szerencsére saját tapasztalatom nincs, két ps3-asom volt és most nyúzom a második boxot, de olyan egy éves korukban mindig jött egy jó ajánlat rájuk és vettem egy újabb változatot, így lényegében friss gépeim voltak teljes garival. De úgy konkrétan rosszat fény évente hallottam sony és ms gariztatás felõl.

Thrash \'Till Death

LeventeV
Ez így igaz. Nekem pozitív tapasztalatom van a Sony garanciával kapcsolatban. Nekem újat adtak az elromlott helyett.

FlyHigh
Mindig vannak olyanok akik nem igényesek a munkájukra, de ez nem tükrözi a sony hozzáállását. Minden barmot nem lehet kiszûrni.

Thrash \'Till Death

Elég cuki hogy a hivatalos szervizben nem lehet megbízni<#levele>