PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
#81866: Konzolstudio.hu
itt voltak a legjobb árak...
Akkor legyen egy magyar account amire a játékokat regelem és egy másik amire a Plust?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
késõbb ha lesz fölös pénzem akkor ránézek uncharted meg talán god of war sorozatra is 😉
így legalább késõbb aktiválod -> késõbb is jár le 😉
Forza.
(ezzel nem célzok arra, hogy a superslim szar lenne!!!)
Forza.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha nem vagy az autósjátékok rabja, akkor talán az ingyenmulti (sportjáékoknál fontos lehet) és az uncharted 1-2-3 (legjobb tps a világon 😉 ) okán esetleg a ps3 lehet a jobb választás... (és ha kicsit mégis autóznál, akkor gt5+motorstorm2/3 elég lehet)
ha viszont az autósjáték fontos szegmens, sok multiplatform (mindkét gépre kijött) játékkal tolnád (sokszor jobbak/szebbek picit boxon) és még esetleg halo fan is vagy, akkor az xbox megkerülhetetlen 😉
xboxból vegyél bontatlan, sértetlen garimatricást hardveraprón és akkor nem lesz gond. ps3 valóban picit megbízhatóbb, de ott is érdemes lehet egy frissebb slimet nézni
Forza.
Viszont az a dolog aggaszt picit, hogy hardverapron nem egy hibás xboxot látok eladás alatt, míg ilyen ps3 hirdetéssel nem is nagyon találkoztam. ebbõl azt tudom levonni hogy xboxnál több a meghibásodás.
Szerintetek nekem melyik érné meg a legjobban?
Ja, jó is lenne ilyen helyen dolgozni 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
esetleg "használtan" (pár hónapos akár) tudsz olcsóbban is szerezni, de vigyázz, hogy tényleg megbízható legyen, ne szétütött garnaciapapír nélküli és hasonlók 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De szerintem ne izgasd magad a karcok miatt amíg megy.
Valakinek volt már hasonló problémája? Game data utility-ben akarom a fájlokat törölni és a Resistance 3 2 GB-os fájlját nem tudom letörölni. Kb 15 percet csak "deleting" felirat van.. Valami más mód van arra hogy ki lehessen õket törölni?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
CRT vibráláshoz: talán a PAL (50Hz) miatt van, de nem próbáltam a sajátomat crt-n.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Van lehetõség arra, hogy a feliratok (játékok alatt) méretét valahogy megnöveljem?
Kisebb tévén 2 méterrõl már olvashatatlan a legtöbb (pl AC3). Játék beállításain belül nem találtam semmi lehetõséget.
Illetve CRT tv-nél valahogy ki lehet küszöbölni a kép vibrálását?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szeptemberben volt talán a Red Dead Redemption és a Borderlands.
Amúgy NFS Hot Pursuitot várják még sokan, bár nem hiszem, hogy az EA egybõl két játékot fog adni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death