89387
PlayStation3
-
#83371 Szia.Vágj bele.A 45 ropi az nagyon jó ár,főleg egy 320-as slimért.Jó megbízható és tuti nem olyan régi darab.
A 6 hónapig használható játékból arra következtetek, hogy az illető ps plus tag és annyi van még hátra a tagságából.Ha ez lejár és nem hosszabbítod akkor azokkal a játékokkal már nem tudsz többet játszani csak ha újra előfizetsz.
Én ugyan ezért a játékkombóért vettem ps3-at és megérte!Ezeket a játékokat kötelező lesz nyomatnod és még ajánlom a Resistance,MGS,Infamous szériát.Vágj bele nyugodtan,vedd meg tőle a gépet! -
BlackWolf #83370 Most gondolkozok egy ps3 vételén:)
Az eladó azt mondja tele van a winchester ps storerról játékokkal amik elvileg még 6 hónapig használhatóak?(ezt nemértem mondjuk)
320 gigás slim 2 rezgő karral 45 ezer forintért :) Megéri ez?
Igazából a God of War - Little Big Planet - Uncharted kombó miatt venném csak a konzolt :D de ha jól vettem ki a gameplay videókból tesztekből már ezért a 3 játékért és folytatásaiért megéri 40 ropiért venni egy ps3 -at :D Vagy tévednék ? érvek ellenérvek -
#83369 mit jelent a "nem tudom megszokni" ?
melyik játékokat játszottad végig kontrollerrel, hogy "megpróbáld megszokni" ? -
kaldit #83368 Sziasztok! Egyjátékos módban II.Világháborús FPS-eket játszom, vettem egy Hama billentyűzet,egér/PS3 átalakítót mert a pc után nem tudom megszokni a konzolt. Használ valaki ilyet és meg tudná mondani hogyan lehet átkonfigurálni a gombokat, mert van olyan játék ahol nem az egérre adja ki a tűz gombot?
-
#83367 Röviden, ja :D -
#83366 Akkor pöcsöljön vele más -
#83365 Nem ilyen egyszerű. Az ismerősöd memóriakártyáját formázni kellene és kizárólag a Te accountoddal tudna a játszani velük. (a vita-n egyszerre egy acc. lehet aktív, a ps3-mal ellentétben és a memóriakártyát accounthoz kell formázni) -
#83364 Van kvescsön, PS+ os tartalmakat(game) rá tudok rakni ismerősöm PS vitájára PS3 rol átmásolva? -
#83363 Az elmúlt hónapban csináltam egy full végigjátszást, mentéseket,karaktert importálva, úgy az igazi. Ha mindent tisztességesen meg akarsz csinálni,akkor kb 100 órát kell felszabadítanod rá :) -
SlickAdam #83362 ha masra van, akkor erre is kell, hogy legyen. nem kell sietni.:) (bar elso reszen vegigszaladhatsz) -
#83361 Jó lenne a trilógiát végigjátszani, de annyi időm nincs.... :( -
#83360 HÁHÁÁÁHH!!!!
Amúgy ez a mass effect annyira köcsögül van megcsinálva. Megmentek valakit és akkor Renegade-ra kapok +5 pontot Pedig Paragon akarok lenni.. -
#83359 bakker. Komoly? Én is +os vagyok. Valamit nagyon benéztem. De jó tudni. :) -
#83358 PS Plushoz írta. Ott a teljes játékot adják. -
#83357 fent van már egy hete. Magyaron is, de csak 1 órás trial ha jól tudom. -
Neoncsoves #83356 még csak most veszem észre, brit PS+on fent van ingyen a Mass Effect 3!!! -
#83355 Ha jól tudom nem egy file van, hanem 2 alapból kettőbe menti egy biztonságiba meg egy alapba. Szerencsére nekem nem volt még ilyen szopó. De elvileg más mentését is rátudod buherálni a saját gépedre, csak valamit át kell benne írni. A felhasználó nevet. De hogy, nem tudom. Ha rájössz én oda adom a mentésem. -
Chunky #83354 Szóval ha jól sejtem akkor lőttek a mentésnek? -
#83353 Mindjárt betoppan valami agyhalott a PS+ reklámmal, hogy "ugye-ugye? Oda el lehetett volna menteni."
-.-
Qrvára nem normális dolog, hogy pl. egy penre nem menthetem el a mentésem... nagyon sok játék egyszerűen nem engedélyezi a save állás mentését... vegyé' PS+-t paraszt. -
#83352 Én is inkább adok 1 gigát a mentéseknek,csak tuti legyen! -
Chunky #83351 Igazad van, én is ezen akadtam ki.
Oké, van lehetőség az online mentésre, ha plus előfízető vagy, de ha valaki annyira nem ért hozzá? -
#83350 Na lehet gratulálni a lófasz fejlesztőknek. Komolyan még mindig itt tartunk, hogy csak 1 darab fájlt tárol és ha azzal gond akkor bukó? Szánalom.
Minimum 2 külön fájlba kéne mentenie. Egyszer az egyikre, máskor a másikra és akkor ilyen dolognál tuti egy mentés ép maradna. -
Chunky #83349 Sziasztok!
Segítséget kérnék. A sógorom játszik a Gran Turismo 5-tel. Tegnap éjjel mentés közben kifagyott a PS3, és most minden mentett állása eltünt a játékból, 0-ról kéne kezdenie.
A mentett állásoknál találtam egy fájlt, ami arról az időpontról szól amikor történt a fagyás.
Valami "_UAS..........." nevü fájl. Lehet vele kezdeni valamit vagy ennyi volt?
Előre is köszi a válaszokat! -
#83348 Bocsánat, de az agyam ledobta a szíjat. Értem én, hogy neked már megvan és akár végig is játszottad, de legyünk tekintettel egymásra.
Na mindegy, megpróbálom kitörölni az emlékezetemből az olvasottakat :D Peace! :) -
#83347 Elnézést... (attól még nem kell a fejemet leharapni) -
#83346 Resident Evil 1,2,3,4,5,6 + mellékágak 20 ezer forint -
airforce #83345 Tud valaki olyan bluetooth-os fejhallgatót, elfogatható árban /max.15000Ft/ ami működik PS3-mal? -
#83344 I know, de nem is arra írtam a "biztos?"-t, hanem a "pont fordítva"-ra... :)
Motion sensing mindkettőben van. -
#83343 Köszi a kimerítő válaszokat! -
Sixaxis <> Dualshock 3, két különböző kontroller. Launch után pár évig csak Sixaxis-t csomagoltak a gépek mellé, amit később leváltott a Dualshock 3, ami szintén sixaxis-képes, de már rezgőmotor is van benne (ezáltal nehezebb). Manapság sixaxist maximum sufni webshopokban adnak gép mellé, mert gyárilag tuti ds3-mal jön ki minden gép. -
#83341 Spoiler tag-et ismered b+?! Szívesen megfejtettem volna én is... -
#83340 Az GoW Ascensionben van egy kód, amit ha megfejtesz ezt kapod: "WHEN THE EARTH STOPS, THE JOURNEY BEGINS...". Már sokan arról beszélnek, hogy jön a GoW 3 folytatása. Ha ez igaz is, akkor már csak PS4-re fog jönni.
God of War 4 on PlayStation 4... jól hangzik. :D -
#83339 "Motion sensing (6 axes)" Sixaxis 6 irányba. giroszkóp féleség. You know. -
#83338 Biztos? -
#83337 Fordítva, azokhoz csak Dualshock 3 as járt[azt hiszem], és könnyebb pár grammal. Az újabbakhoz már csak Sixaxis-osat adnak (de lehet kapni DS3 asat) Sixaxis mozgásérzékelős vagy milyen ez, ennyi a különbség. (nem sok játék használja MGS4 pl használja kivételesen) -
#83336 Van a sixaxis meg a dualshock 3 sixaxis. Annyi a különbség, hogy az utóbbiban van rezgő, illetve emiatt nehezebb is. Sixaxis a pufi ps3-ak mellé adtak, ha jól tudom, slimtől már csak ds3 sixaxis jár a gépekhez. -
#83335 Dualshock3 sixaxis irányítóm van, melyik a másik fajta mi, a különbség? -
#83334 Nájsz, most kezdek én is bele -
#83333 Rövid Gow elemzés.
-a grafika sokat szépült,fejlődött és jóval élénkebbek a színek
-a harcrendszer sokat változott
1.a full kombókat csak a rage meter feltöltésével csinálhatod meg
2rage meter nő ha találsz és csökken ha megsebeznek
3rage meter feltöltésekor nagyobbat sebzel,de beválthatod egy hatalmas támadásra
-új játékelem a csapkodd hajolj el időben minijáték.Az ellenfelet mikor kivégzésnél elkapod akkor ütheted de közben ő is támad,ez ellen el kell hajolnod pont mint a demoban mikor kiszabadulsz
- a láncos kardot belevághatod az ellenfélbe és miközben öt vezeted,támadhatsz mást is.
-a kivégzések sokkal brutálisabbak és kidolgozottabbak
-a belezések,csonkolások látványosabbak
-sokkal több az ügyességi rész mint a gow3-ban.Gyakorlatilag az első 2órában annyit kell másznod mint az előzőben összesen.
Ugyan úgy megmaradtak az epikus csaták és még a nagyja hátra van:)
-Nincs mentés,checkpoint rendszer van és szinte fél percenként ment a játék. -
#83332 Keress meg bátran majd, ha letoltad