89387
PlayStation3
  • The Protector
    Szia.Vágj bele.A 45 ropi az nagyon jó ár,főleg egy 320-as slimért.Jó megbízható és tuti nem olyan régi darab.
    A 6 hónapig használható játékból arra következtetek, hogy az illető ps plus tag és annyi van még hátra a tagságából.Ha ez lejár és nem hosszabbítod akkor azokkal a játékokkal már nem tudsz többet játszani csak ha újra előfizetsz.
    Én ugyan ezért a játékkombóért vettem ps3-at és megérte!Ezeket a játékokat kötelező lesz nyomatnod és még ajánlom a Resistance,MGS,Infamous szériát.Vágj bele nyugodtan,vedd meg tőle a gépet!
  • BlackWolf
    Most gondolkozok egy ps3 vételén:)
    Az eladó azt mondja tele van a winchester ps storerról játékokkal amik elvileg még 6 hónapig használhatóak?(ezt nemértem mondjuk)
    320 gigás slim 2 rezgő karral 45 ezer forintért :) Megéri ez?
    Igazából a God of War - Little Big Planet - Uncharted kombó miatt venném csak a konzolt :D de ha jól vettem ki a gameplay videókból tesztekből már ezért a 3 játékért és folytatásaiért megéri 40 ropiért venni egy ps3 -at :D Vagy tévednék ? érvek ellenérvek
  • arty
    mit jelent a "nem tudom megszokni" ?
    melyik játékokat játszottad végig kontrollerrel, hogy "megpróbáld megszokni" ?
  • kaldit
    Sziasztok! Egyjátékos módban II.Világháborús FPS-eket játszom, vettem egy Hama billentyűzet,egér/PS3 átalakítót mert a pc után nem tudom megszokni a konzolt. Használ valaki ilyet és meg tudná mondani hogyan lehet átkonfigurálni a gombokat, mert van olyan játék ahol nem az egérre adja ki a tűz gombot?

• n000rbi
    Röviden, ja :D
  • Vadnokedli
    Akkor pöcsöljön vele más
  • n000rbi
    Nem ilyen egyszerű. Az ismerősöd memóriakártyáját formázni kellene és kizárólag a Te accountoddal tudna a játszani velük. (a vita-n egyszerre egy acc. lehet aktív, a ps3-mal ellentétben és a memóriakártyát accounthoz kell formázni)
  • Vadnokedli
    Van kvescsön, PS+ os tartalmakat(game) rá tudok rakni ismerősöm PS vitájára PS3 rol átmásolva?
  • Seth
    Az elmúlt hónapban csináltam egy full végigjátszást, mentéseket,karaktert importálva, úgy az igazi. Ha mindent tisztességesen meg akarsz csinálni,akkor kb 100 órát kell felszabadítanod rá :)
  • SlickAdam
    ha masra van, akkor erre is kell, hogy legyen. nem kell sietni.:) (bar elso reszen vegigszaladhatsz)
  • cloud.strife
    Jó lenne a trilógiát végigjátszani, de annyi időm nincs.... :(
  • Vadnokedli
    HÁHÁÁÁHH!!!!

Amúgy ez a mass effect annyira köcsögül van megcsinálva. Megmentek valakit és akkor Renegade-ra kapok +5 pontot Pedig Paragon akarok lenni..
  • Tibi7
    bakker. Komoly? Én is +os vagyok. Valamit nagyon benéztem. De jó tudni. :)
  • LeventeV
    PS Plushoz írta. Ott a teljes játékot adják.
  • Tibi7
    fent van már egy hete. Magyaron is, de csak 1 órás trial ha jól tudom.
  • Neoncsoves
    még csak most veszem észre, brit PS+on fent van ingyen a Mass Effect 3!!!
  • Vadnokedli
    Ha jól tudom nem egy file van, hanem 2 alapból kettőbe menti egy biztonságiba meg egy alapba. Szerencsére nekem nem volt még ilyen szopó. De elvileg más mentését is rátudod buherálni a saját gépedre, csak valamit át kell benne írni. A felhasználó nevet. De hogy, nem tudom. Ha rájössz én oda adom a mentésem.
  • Chunky
    Szóval ha jól sejtem akkor lőttek a mentésnek?
  • Tinman #83353
    Mindjárt betoppan valami agyhalott a PS+ reklámmal, hogy "ugye-ugye? Oda el lehetett volna menteni."

-.-

Qrvára nem normális dolog, hogy pl. egy penre nem menthetem el a mentésem... nagyon sok játék egyszerűen nem engedélyezi a save állás mentését... vegyé' PS+-t paraszt.
  • SpeedXHUN
    Én is inkább adok 1 gigát a mentéseknek,csak tuti legyen!
  • Chunky
    Igazad van, én is ezen akadtam ki.
    Oké, van lehetőség az online mentésre, ha plus előfízető vagy, de ha valaki annyira nem ért hozzá?
  • davidka003
    Na lehet gratulálni a lófasz fejlesztőknek. Komolyan még mindig itt tartunk, hogy csak 1 darab fájlt tárol és ha azzal gond akkor bukó? Szánalom.
    Minimum 2 külön fájlba kéne mentenie. Egyszer az egyikre, máskor a másikra és akkor ilyen dolognál tuti egy mentés ép maradna.
  • Chunky
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék. A sógorom játszik a Gran Turismo 5-tel. Tegnap éjjel mentés közben kifagyott a PS3, és most minden mentett állása eltünt a játékból, 0-ról kéne kezdenie.
    A mentett állásoknál találtam egy fájlt, ami arról az időpontról szól amikor történt a fagyás.
    Valami "_UAS..........." nevü fájl. Lehet vele kezdeni valamit vagy ennyi volt?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • n000rbi
    Bocsánat, de az agyam ledobta a szíjat. Értem én, hogy neked már megvan és akár végig is játszottad, de legyünk tekintettel egymásra.

Na mindegy, megpróbálom kitörölni az emlékezetemből az olvasottakat :D Peace! :)
  • LeventeV
    Elnézést... (attól még nem kell a fejemet leharapni)
  • Szabi84
    Resident Evil 1,2,3,4,5,6 + mellékágak 20 ezer forint
  • airforce
    Tud valaki olyan bluetooth-os fejhallgatót, elfogatható árban /max.15000Ft/ ami működik PS3-mal?
  • Anubys
    I know, de nem is arra írtam a "biztos?"-t, hanem a "pont fordítva"-ra... :)
    Motion sensing mindkettőben van.
  • Szabi84
    Köszi a kimerítő válaszokat!
  • n000rbi

Sixaxis <> Dualshock 3, két különböző kontroller. Launch után pár évig csak Sixaxis-t csomagoltak a gépek mellé, amit később leváltott a Dualshock 3, ami szintén sixaxis-képes, de már rezgőmotor is van benne (ezáltal nehezebb). Manapság sixaxist maximum sufni webshopokban adnak gép mellé, mert gyárilag tuti ds3-mal jön ki minden gép.
  • n000rbi
    Spoiler tag-et ismered b+?! Szívesen megfejtettem volna én is...
  • LeventeV
    Az GoW Ascensionben van egy kód, amit ha megfejtesz ezt kapod: "WHEN THE EARTH STOPS, THE JOURNEY BEGINS...". Már sokan arról beszélnek, hogy jön a GoW 3 folytatása. Ha ez igaz is, akkor már csak PS4-re fog jönni.
    God of War 4 on PlayStation 4... jól hangzik. :D
  • Vadnokedli
    "Motion sensing (6 axes)" Sixaxis 6 irányba. giroszkóp féleség. You know.
  • Anubys
    Biztos?
  • Vadnokedli
    Fordítva, azokhoz csak Dualshock 3 as járt[azt hiszem], és könnyebb pár grammal. Az újabbakhoz már csak Sixaxis-osat adnak (de lehet kapni DS3 asat) Sixaxis mozgásérzékelős vagy milyen ez, ennyi a különbség. (nem sok játék használja MGS4 pl használja kivételesen)
  • Anubys
    Van a sixaxis meg a dualshock 3 sixaxis. Annyi a különbség, hogy az utóbbiban van rezgő, illetve emiatt nehezebb is. Sixaxis a pufi ps3-ak mellé adtak, ha jól tudom, slimtől már csak ds3 sixaxis jár a gépekhez.
  • Szabi84
    Dualshock3 sixaxis irányítóm van, melyik a másik fajta mi, a különbség?
  • TDC Geronimo
    Nájsz, most kezdek én is bele
  • The Protector
    Rövid Gow elemzés.

-a grafika sokat szépült,fejlődött és jóval élénkebbek a színek
    -a harcrendszer sokat változott
    1.a full kombókat csak a rage meter feltöltésével csinálhatod meg
    2rage meter nő ha találsz és csökken ha megsebeznek
    3rage meter feltöltésekor nagyobbat sebzel,de beválthatod egy hatalmas támadásra
    -új játékelem a csapkodd hajolj el időben minijáték.Az ellenfelet mikor kivégzésnél elkapod akkor ütheted de közben ő is támad,ez ellen el kell hajolnod pont mint a demoban mikor kiszabadulsz
    - a láncos kardot belevághatod az ellenfélbe és miközben öt vezeted,támadhatsz mást is.
    -a kivégzések sokkal brutálisabbak és kidolgozottabbak
    -a belezések,csonkolások látványosabbak
    -sokkal több az ügyességi rész mint a gow3-ban.Gyakorlatilag az első 2órában annyit kell másznod mint az előzőben összesen.
    Ugyan úgy megmaradtak az epikus csaták és még a nagyja hátra van:)
    -Nincs mentés,checkpoint rendszer van és szinte fél percenként ment a játék.
  • Tinman #83332
    Keress meg bátran majd, ha letoltad