PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik a legjobb Ninja Gaiden és Prince of Persia rész?Úgy tartalmilag,sztori,karakterek,hangulat asszem mindent felsoroltam😊

Ja és nem bánnám ha történetben nem kapcsolódna nagyon valamely másik részéhez.Ha egy kicsit kapcsolódik az no problem
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.06. 20:30:25
Ha US store-bol vásárolnék akkor a Magyar acc.-al EU szerveren tudnám használni?Vagy ilyenkor az acc nem számít és amit US veszek az Amerikai szerveren lehetne csak online használni?
Húha,4900ft ha 5db-ot veszek,most kérdeztem amúgy 5400.Valami játékot/játékokat még kell nézzek mellé de mit?😊
3-at minimum kell vennem mert 2 nem elég D3-hoz tehát mindenképpen 5db-ot kell vennem
PS+ az van,nem kell.Igaz másik account-on mint amire venném.
Ezt most a main acc-ra kell vegyem mert viszem tovább majd PS4-re D3-at HA persze PS4 mellett döntök😊

Na köszi az infot!!
Kongy
Igen, megjelenik az összeg a pénztárcádban, de ezt PS Plus-ra is fel tudod használni, mert Store-ból is lehet venni előfizut 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ja ennyi,hogy Redeem codes menüpontnál beírom a kódokat és az összeg megjelenik majd Store-ban?De én azt hittem csak egy ilyen kártyát lehet felhasználni mint PS+😊4800ft-ért tudok darabját lol
Diablo3 RoS-t akarom megvenni meg még valamit
Kongy
Ha ügyes vagy, akkor tudsz olcsóbban venni feltöltőkártyát, és a kártyán lévő összeg jelenik meg a virtuális pénztárcádban. Veszel mondjuk 6000 Ft-os feltöltőkártyát 5000 Ft-ért, akkor nyertél 1000 Ft-ot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez hogy működik pontosan,hogy feltöltöm az acc.-ot pénzel?Tudok olcsóbban ilyen Network kártyákat.Be kell írni valahova a kódokat és mutatja majd az összeget?
arty
upsz, félreolvastalak - azt hittem pénz kellene az accountra, de látom már h psn+

én régebben tőle vettem
viszont ha multizni is szeretnél, megfondolandó h mégis inkább UK accot kreálj ... (eu játék -> eu szerverek -> eu emberek -> jobb ping)

Forza.

Csacsi
Azaz 90 naposat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Tudnál megbízható oldalt, ahol találok 30 naposat USA-ra? Bocsi a sok láma kérdésért 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

arty
most nem tudom mik az árak, de általában a feltöltőkártya még olcsóbbra jön ki 😊

(uk accal megy a paypal, talán usaval is menne, de ezt majd más megerősíti)

Forza.

Csacsi
Oks....akkor USA lesz. Köszi mindenkinek. Amúgy ha USA-ra regelek egy fals nevet, más néven lévő bankkártyával meg tudom venni a ps plust?

arty
uk vagy usa (ez utóbbi általában a legolcsóbb)

magyar is jó, de sokszor oda sokminden nem kerül ki ...

Forza.

Kongy
Szerintem jó a magyar is, de az amerikain nagyobb a választék. Amúgy a beállításokban meg tudod formázni a merevlemezt, és akkor letörlődik róla a cfw is.

Csacsi
koszi...megprobalom.

Amugy olvastam hogyha akarok pspluszt akkor angol vagy amerikai regisztracio erdemes? Vagy jo a magyar is?

Lehet, hogy most hülyeséget mondok, de tudtommal ha frissíted a rendszert, akkor "hackeltelenődik". Az online játszás meg csak annyi, hogy regisztrálsz PSN-re, meg bedugod a kábelt, vagy bekapcsolod a wifit. 😄
Csacsi
Sziasztok.

Hozzám jutott, egy PS3, ami hackelt, vagy nem tudom, hogy írják.
Nah mos tén ezt szeretném eltüntetni. Szeretnék rá eredeti játékokat tenni.

Gondolom egy formázás megoldaná a dolgot, de nem értek hozzá.
Valamint szeretnék Online is játszani, annak mi a menete?

Köszönöm előre is a válaszokat.

Thx
Beírtam gugliba. Ezt a videót dobta ki.

DS3 használható PC/Notebook-al?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.01. 09:31:05
arty
hungaryba nem szállít 😄 vajon miért?

Forza.

Erre érdemes pénzt adni? Vagy ne legyek skót, és vegyek gyárit?
Ja megvan úgy látom kellett a multiplayer is hozzá,most átrakta játékok közé
Üdv.
Letöltöttem Uncharted 3 Single és a 2D movies-t hozzá de berakta "Game data Utility" mappába és onnan nem lehet indítani,24GB.
Mi kell még hozzá vagy miképpen kerülhet ez most a játékaim közé?
arty
már most is "át van vive" 😊
egyféle psn acc van ps3/4-re, sőt! vitára is... tehát az előfizud érvényes minden gépen.

a ps4es ingyen játékokat már most is érdemes "megvenned", s majd letöltöd őket ps4en, ha lesz olyan géped

Forza.

Sziasztok!

PS3-on + elfizetős vagyok. Ezt át lehet vinni PS4-re, vagy ott külön meg kell venni?
davidka003
Én azt utáltam, hogy mikor ki kellett választani, hogy mit gondolsz akkor az elmondott kérdés nem látszott.
Emlékezetből kellett válaszolni rá.
Úgy lett volna jó, hogy egy képernyőn felül a kérdés aztán meg alatta a válaszok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Jópár játékot kivettek PSN.Nem igazán tetszik,hogy elvették a pár ezres ajánlatokat.PS+ akció sincs nagyon pedig terveztem még néhányat megvenni de ami most visszaállt dupla árra az már nem kell
Semmi por nem volt benne mikor először szétszedtem és ezen csodálkoztam is.Nem volt még soha megbontva előtte.Tényleg egy jól összerakott konzol az biztos.
FAT nem fog túlmelegedni.Hatalmas venti van benne brutál nagy hűtőbordákkal mindennek van hely bőven!Ehez hozzáér az ember bárhol az átmelegedett burkolatot nem fog érezni még 10 óra játék után sem
DarkSector
ahol por nem megy be ott ki sem jön. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Arra figyelj,hogy jól szellőző helyre tedd.Legeyn mindennek helye neki.Esetleg megérhetné egy 2000Ft os laptop hűtőre tenni de egyesek kivágják a gép a gép elejét a vinyónál,de az azért nem egy jó dolog mert porosodni fog.A ps3 zseniálisan lett összerakva por szempontjából mert nem nagyon ereszt be ilyesmit a belsejébe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Igen csak a 4.65 engedte.
Egy FAT gépről van szó ami ugye nem mai darab viszont már rendbe raktam.Lett belőle 250GB-os,új kontroller,halk működéssel üzemelő FAT.
Nem volt rendben igazad van de került 20e.ft-ba 3 játékkal.Hangos volt,nem volt kontroller de a gép maga hibátlan volt és ezt tudtam.

Mostanra összeállt az egész és igencsak meg vagyok vele elégedve bár küzdöttem vele az igaz de megérte.
Szuper a DS3 egy élmény ezzel játszani így újonnan😊
arty
csak ujabbat lehet

de valami nagyon nem kerek ezzel a géppel 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.29. 19:40:49

Forza.

Vagy ha a 4.65-t kéri akkor csak azt fogja elfogadni?
3.55 ha lehet.Ha nem akkor 4.65.Nem tudom ilyenkor fel lehet e tenni régebbi firmware-t lehet most jó helyzetben vagyok ha nem akkor a legújabb kellene
Így működik?
Pendrive FAT32->PS3 mappa->UPDATE mappa->majd safe módban mehet az update?Csak honnan töltöm le?
Hogyan kell Firmware-t telepíteni manuálisan?
Mert most megjött a kontroller továbbmegyek annál a pontnál aminél eddig elakadtam és most azzal van gondja,hogy telepítsem a 4.65 update-t.
Engem nem zavar ha angol az, sokkal inkább hogy néha jó lenne stoppolni a szöveget, hogy amit nem vágok lefordíthassam, amúgy elég jól meg lehet így tanulni angolul, kicsit pöcsölős, de hasznos!

Kongy
Én szóltam! közép-felsőfokú nyelvtudás szükséges 😄 Amúgy baromi jó a sztori, mert több gyilkosság van ugye, de ezek között is van összekötő kapocs, szóval tök jó lett 😊 Még ami poén az a durván kidolgozott arcmimika. Nem igazán látsz mindennap ilyet játékban 😊 Talán inFamous Second Son megközelíti, na de az már PS4-es játék, nem egy 3-4 éves cím 😊

Na jó én ezt az LA Noir-t feladom.Ez felér egy középfoku Angol nyelvleckével,olyan mint ha tanulni ülnék le nem játszani lol
Biztos jó a sztori de ez nekem már sok.Magyarul lenne az igazi
Újrakentem a gépet Arctic mx-2 pasztával.Na most a jó.Több óra játékidő után se kapcsol a venti nagyobb fordulatra.Úgy pörög játék alatt mint XMB menüben.A régi olcsó párszáz ft-os pasztával nem volt az igazi.
Most nagyon precíz,egy kicsit lehet hallani persze de ez már semmi ahoz képest amilyen volt😊
Azt tesztelem éppen pause módban van game alatt már fél órája és nem kapcsol rá<#eljen>
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 22:23:12
DarkSector
TomStorm legyőzte tudásban a Google-t!!!!!!!!!!!!!!!!
😄DD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na de itt a News ezt nem is tudtam,ezért nincs PSN:
"In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance to upgrade the software for the PlayStation Store on:"
Start :9:40 am PT (10:40am MT / 11:40am CT / 12:40am ET)
End: 4:50pm PT (5:50pm MT / 6:50pm CT / 7:50pm ET)
Apró örömök az életben😊
Kongy
Azt, hogy nem kell fejjel a falnak rohannod 😄

arty
egy kábelt, amivel töltheted a ds3ad 😄

Forza.

Mit nyertem?😄D
arty
Tomstorm tudja jól.

Forza.

Dualshock 3 wiki ezt írja:"USB mini-B port for charging" tehát PS3 kontroller mini usb szerintem

de holnap kiderül ha nem lesz jó hozzá akkor indulok fejjela falnakXD
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 21:26:19