89387
PlayStation3
-
#88827 ?? hogyan? -
#88826 nagyobb egységekben szippant le zsozsót a számládról -
#88825 Jó de ugyis mennie kéne nem? mert 4 k-ért nem veszek egy szar lemezt
:D
Mi ez az 1500ft ingyen píz PS store-on?
fizetni akartam egy Crash Bandicoot-ot, mert RETRO akció van és még visszakapnék 610-et mert 890ft a crash. :D -
#88824 igen - mivel baromi nagy pazarlás :)
hacsak nem vagy 1 éve psn előfizető és egyszerre akarod letolni az elmult 12 honap összes ajándék játékát..... -
#88823 a fifához kellő origint, de beírom az e-mail címemet meg vmi kódot amit ki ír nem kapom meg a jelszavam csak ezt az üzenetet:
Ezt az e-mailt azért kapod, mert Origin fiókod jelszavának visszaállítását kérvényezted. Amennyiben ezt a módosítást nem te kezdeményezted, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod ezt az e-mailt.
Kattints a lenti hivatkozásra a jelszó-visszaállítási folyamat megkezdéséhez
rámegyek és bedobja megint hogy írjam be az e-mailemet meg a kódot amit kidob... -
#88822 Srácok ha egy 500GB-os HDD-t teszek a ps3-ba tok nélkül az gáz? -
#88821 - elkelt - -
#88820 mármint melyiket felejtetted el?
a psn user-ed jelszavát? itt rezetelheted le
vagy a fifához kellő, origin accodét? azt itt rezetelheted le -
#88819 Üdv!
Fifa14 online játszok, de az a problémám, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és gondolom Fifa15 online részébe be tudok jelentkezni ezzel a felhasználónévvel... A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok hozzájutni a jelszavamhoz, mert nem nagyon találtam fifa14-ben olyat ahol ezt megtudom nézni... -
#88818 40-ért tuti elmegy -
#88817 Mennyiért lehetne szerintetek jó áron eladni egy 320-as slimet 2gamepaddal?40-re gondoltam első körben+adok mellé 2 letöltött játékot,mind külön külön accon. -
#88816 Eladó - Logitech Driving Force GT kormány
Állapot: sérülésmentes, karcmentes
Minden gyári tartozékával, dobozában, papírjaival.
Vadonatúj állapot, mintha boltban vásárolnád.
PC - PS2 - PS3 kompatibilis.
Bolti ára: 53.000,- Ft - ahol van raktáron.
Nálam: 34.9 e. Ft
Érdeklődés - PÜ-ben
-
#88815 PS3/WII VGA Cable.Én ilyet használok.Dupla hangkimenete van(RCA+JAck) és 1080i-ig tud felbontást. -
#88814 Valami hasonlót rendeltem ebayről, ha megjön majd megszakértem. Mondjuk lelkileg arra készülök hogy feketeséget kapok -
rurman #88813 a hangra gondolsz? az megoldható, engem a videó-része éredekel ;) -
nú #88812 És ha van a hdmi-vga átalakító kábel egyik végén ugye hdmi, a másik felén a vga, ami viszi a képet, akkor azért remélem érzed, hogy valami még itt hiányzik... :D -
rurman #88811 Sziasztok, egy kérdéssel fordulok hozzátok. Szeretném a (VGA) monitoromat (ASUS VH 228) a PS3-al összekötni. Találtam hozzá ilyen átalakítót, ami HDMI-böl VGA-t varázsol, csak nem vagyok benne biztos, hogy működne-e. Sok youtube videót nézegettem ahol azt írták hogy mükszik, de olvastam olyat is, hogy nem. Esetleg valaki tudja-e pontosan, hogy ezzel a kábellel http://www.amazon.com/Female-Newest-Video-Converter-adapter/dp/B0080CQ1UI tudnám-e a monitoromat összekötni a PS3-al, illetve ha lehet, akkor mekkora felbontásra lenne képes?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: rurman, 2014.09.16. 18:48:50 -
Robi546 #88810 Köszi mindenkinek a választ! Remélem sikerül választanom valami jót. :D :) -
#88809 Megéri, de nincs hozzá se poszter se térkép. De egy baromi jó játék. -
#88808 ha gt5 nem jött be, ne a hatodikkal folytasd, mivel az egy itt-ott pecselt gt5 :)
GRID Autosport (vagy ha olcsóbban kell: GRID2, de az autosport ennek pecselt verziójaként fogható fel)
Dirt2, Dirt3, Dirt Showdown
NFS: Most Wanted 2012, NFS: Host Pursuit
Blur, Split/second
Burnout Paradise
kb autósból ennyi ... motorstormok bár jók, de pokoli nehezek, azért nem is írom.
-
El Gigante #88807 Nekem csak a GT6 van meg a, a többit nem ismerem, ahogy olvastam irányíthatóbb lett, mint az ötödik rész, kontrollerrel nem sokat játszottam, de tudtam használni:). Szerintem ne hagyd ki, persze van benne kihívás, nekem bejött nagyon! -
#88806 akkor jó. :D -
Robi546 #88805 Heavy Rain -t is végig játszottam,és az is angol,Heavy Rain lett az egyik kedvencem. Szerintem akkor ezzel sem lesz gond. Még az LA Noire mellet a Gran Turismo 6 van kinézve,mert autósakat is nézegettem,de félek tőle,mivel meg van a Gran Turismo 5 és az olyan nehéz,hogy lehetetlen megnyerni,meg ideges leszek tőle. :D Szóval ezért félek a Gran Turismo 6-tól. -
#88804 háááát, ő ha tetszik a lassabb nyomozós játékmenet akkor igen. -
Robi546 #88803 20 eurót megér ? :D Complete Edition,vannak valami plusz tartalmak. :D Meg még egy kérdés,ehhez is jár tipikus Rockstar Gameses fali poszter,pontosabban térkép amit kiragaszthatok a falra ? Mert gyűjtöm. :D -
#88802 de olcsón vedd
:D -
Robi546 #88801 Angolul tudok elég jól,szerintem az lesz belőle. :D -
#88800 Hu ha tudsz angolul vagy magyarositod akkor igen. -
#88799 Hát amit te keresel nem létezik ! :D
Nem tudok olyat mondani ami megfelelne a kritériumnak. :D -
Robi546 #88798 Még annyi hogy,L.A. Noire ? Megéri a pénzt ? -
Robi546 #88797 Azt már végig játszottam még annó januárba. :D Bármilyen jelenidős Akció/Kaland FPS/TPS -t meg hallgatok,ami nem horror. -
#88796 Körülírtad a GTA 5-öt.
Másban segíthetünk? :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.15. 19:14:23 -
Robi546 #88795 Hali!
PS3-ra szeretnék venni valami jó játékot,a pénz most nem számít,rááldozok amennyit csak kell,mert most egy jó játékot szeretnék venni. Lehetőleg ne legyen nagyon öreg,tehát grafikája nem az első szempont de szép legyen. Legjobban akció/kaland,fps/tps és autóversenyzős játék érdekel. Ne legyen se múlt se jövő idős,tehát jelenidőben játszódjon,valami ilyesmi játékot keresek PS3-ra. Legjobban GTA Stílusú lenne jó,de meghallgatok bármit,többet is mondjatok. Aki tud ajánlani annak előre is köszi. -
#88794 ps4 topikban megírtam :D -
#88793 jaja, de hol lehet kiszedni a screenshotjaimat? :D hol találom? -
#88792 4500at siman meger digitalisan sztem. egesz jol sikerult. -
TomStorm #88791 Az a hír járja,hogy hangosabb a PS4 mint X1.Az,hogy mekkora ez a zajszint,zavaró vagy sem azt nem tudom.
Ha van pénzed PS4-re és játékokra hozzá akkor természetesen váltani kell,mint elöbb utóbb mindenkinek.Érdemes beruházni rá.
Ilyen,hogy beüzemelés gyerekjáték,PS+ előfizetés kell majd az online játékhoz.
PS3 is még sokáig jó lesz hiszen még mindig jön új model belőle de játékok terén látványban,Frame Rate és az online játékosok számában viszont már nagyon kifogásolható lesz.
A jobbnál jobb PS címek viszont már PS4-re várhatók.
Lehet húzni,halasztani de elöbb utóbb váltani kell.Viszont még nem sok játék van rá de ahoz elég,hogy kihúzd velük addig még nem jelenik meg a többi -
#88790 ha ps3on már minden exkluziv és kevésbé exkluziv játékot végigtoltál, amit akartál, akkor érdemes ps4et venni, igen
abszolut nem bonyolult a beüzemelés, a ps3on használt psn accountoddal tudsz belépni, játszani majd
egyelőre csak fifa14es bundlik vannak, szerintem ha vársz még kicsit, akkor lesz fifa15ös is (szeptember 26 a játék megjelenése, akörül) :) -
Luigi1986 #88789 Sziasztok kedves fórumozók! :) Teljesen új vagyok,vagyis eddig olvasgattam csak a fórumot kívülről. most úgy döntöttem regisztrálok,hogy tudjak írni. A kérdésem felétek a következő lenne. Konzol vásárláson töröm a fejem. Már volt nálam kölcsönben körülbelül fél évig egy PS3 ,az nagyon meggyőzött,így szóba se jöhet az xbox :) Viszont erősen gondolkozok egy PS4 vásárlásán,már eltelt majd egy év a megjelenése óta,kezdenek most már rá játékok is szépen kijönni. A kérdésem felétek a következő PS4 tulajok. Van e valami fatális hibája a gépnek,mennyire hangos,megbízható,mennyire nehéz beüzemelni,telepítés,kell e hozzá internet hozzáférés és a többi!? Pozitív és negatív véleményeket várok,hogy megéri e beruházni rá vagy inkább még jó az a PS3? Azt nem tudom pontosan,hogy PS3-ra mennyi ideig jönnek játékok,mennyi ideig lesz még rá támogatottság? Meg egy olyan is érdekelne,hogy elég nagy FIFA fanatikus vagyok,kíváncsi lennék rá,hogy mit tudtok,vajon jön e ki mostanában a FIFA játék megjelenésével olyan csomag,hogy PS4+FIFA 15?? A PS3-nál volt egy ilyen,hogy PS3+FIFA 14 World Cup a nyár folyamán. Várom segítségeteket,válaszaitokat! Köszönöm! :) További szép napot mindenkinek! -
#88788 ez igaz. :)