PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és nem bánnám ha történetben nem kapcsolódna nagyon valamely másik részéhez.Ha egy kicsit kapcsolódik az no problem
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.06. 20:30:25
3-at minimum kell vennem mert 2 nem elég D3-hoz tehát mindenképpen 5db-ot kell vennem
Ezt most a main acc-ra kell vegyem mert viszem tovább majd PS4-re D3-at HA persze PS4 mellett döntök😊
Na köszi az infot!!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Diablo3 RoS-t akarom megvenni meg még valamit
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
én régebben tőle vettem
viszont ha multizni is szeretnél, megfondolandó h mégis inkább UK accot kreálj ... (eu játék -> eu szerverek -> eu emberek -> jobb ping)
Forza.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(uk accal megy a paypal, talán usaval is menne, de ezt majd más megerősíti)
Forza.
magyar is jó, de sokszor oda sokminden nem kerül ki ...
Forza.
Amugy olvastam hogyha akarok pspluszt akkor angol vagy amerikai regisztracio erdemes? Vagy jo a magyar is?
Hozzám jutott, egy PS3, ami hackelt, vagy nem tudom, hogy írják.
Nah mos tén ezt szeretném eltüntetni. Szeretnék rá eredeti játékokat tenni.
Gondolom egy formázás megoldaná a dolgot, de nem értek hozzá.
Valamint szeretnék Online is játszani, annak mi a menete?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.01. 09:31:05
Letöltöttem Uncharted 3 Single és a 2D movies-t hozzá de berakta "Game data Utility" mappába és onnan nem lehet indítani,24GB.
Mi kell még hozzá vagy miképpen kerülhet ez most a játékaim közé?
egyféle psn acc van ps3/4-re, sőt! vitára is... tehát az előfizud érvényes minden gépen.
a ps4es ingyen játékokat már most is érdemes "megvenned", s majd letöltöd őket ps4en, ha lesz olyan géped
Forza.
PS3-on + elfizetős vagyok. Ezt át lehet vinni PS4-re, vagy ott külön meg kell venni?
Emlékezetből kellett válaszolni rá.
Úgy lett volna jó, hogy egy képernyőn felül a kérdés aztán meg alatta a válaszok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
FAT nem fog túlmelegedni.Hatalmas venti van benne brutál nagy hűtőbordákkal mindennek van hely bőven!Ehez hozzáér az ember bárhol az átmelegedett burkolatot nem fog érezni még 10 óra játék után sem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy FAT gépről van szó ami ugye nem mai darab viszont már rendbe raktam.Lett belőle 250GB-os,új kontroller,halk működéssel üzemelő FAT.
Nem volt rendben igazad van de került 20e.ft-ba 3 játékkal.Hangos volt,nem volt kontroller de a gép maga hibátlan volt és ezt tudtam.
Mostanra összeállt az egész és igencsak meg vagyok vele elégedve bár küzdöttem vele az igaz de megérte.
Szuper a DS3 egy élmény ezzel játszani így újonnan😊
de valami nagyon nem kerek ezzel a géppel 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.29. 19:40:49
Forza.
Pendrive FAT32->PS3 mappa->UPDATE mappa->majd safe módban mehet az update?Csak honnan töltöm le?
Mert most megjött a kontroller továbbmegyek annál a pontnál aminél eddig elakadtam és most azzal van gondja,hogy telepítsem a 4.65 update-t.
Biztos jó a sztori de ez nekem már sok.Magyarul lenne az igazi
Most nagyon precíz,egy kicsit lehet hallani persze de ez már semmi ahoz képest amilyen volt😊
Azt tesztelem éppen pause módban van game alatt már fél órája és nem kapcsol rá<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 22:23:12
😄DD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"In order to continue to deliver you the best online games experience, we will be performing maintenance to upgrade the software for the PlayStation Store on:"
Start :9:40 am PT (10:40am MT / 11:40am CT / 12:40am ET)
End: 4:50pm PT (5:50pm MT / 6:50pm CT / 7:50pm ET)
de holnap kiderül ha nem lesz jó hozzá akkor indulok fejjela falnakXD
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.28. 21:26:19