PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én is ugy tudtam hogy forditva van de google így dobta ki, írd be hogy mini usb. 😄

Izé gyors ezen lepődtem meg én is, mert én is ugy tudtam hogy fordítva van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.28. 21:20:30

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pont fordítva nem?Figyelhetnél😄
Ebbe most biztos vagy?Tehát akkor rosszat rendeltem?link
Külön vettem hozzá,párszáz ft volt.Na de az érted ha nem veszek hozzá akkor nem is tudnám használni
DarkSector
DS3 ---> Micro USB
DS4 ---> Mini USB

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Asszem külön is lehet venni usb-t a kontrollerhez fillérekért. DS4-hez pl ugyan olyan usb van, mint a mai okostelefonok legtöbbjének az usb-je... na ezt jól megfogalmaztam....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PSN down megint.Érik az a CFW lol
Hát igen de tényleg rengeteg exclusive cím van PS-re.Fel se tudom sorolni fejből mennyi ilyen játékom van amiknek még csak most állok neki.
Konzolok szervizétől rendeltem egy fehér Dualshock3-at és egy TÖLTŐ KÁBELT mert bakker sony nem képes a gyári kontrollerhez kábelt tenni a csomagba,hihetetlen komolyan ha véletlenül nem kérdezek rá akkor itthon csak nézegetem a Joy-t-.-
A kamerámhoz az átkozott akku majdnem annyi mint maga a készülék utángyártott meg nem jó hozzá természetesen.
Én ha tehetem ezentúl Sony terméket messze kerülni fogom.

Halo Reach+4 szereztem be nemrégen de még nem kezdtem el.Biztos jók lesznek.Gears of War nem tetszik viszont eddigi legkedveltebb játékom aminél jobb még sztorira,hangulatra nem volt az Alan Wake Xbox360 verzió.PS3-ra eddig Heavy Rain vetekszik vele.Beyond már nem biztos hozni fogja azt a szintet.AW-et esetleg The Last of Us fogja váltani aminek nemsokára neki is állok
Kongy
Hát meg tudlak érteni. Én most vettem egy X360-at baromi olcsón, legújabb E-szériás, és azt kell, hogy mondjam exkluzív címeket leszámítva köröket ver minden téren a PS3-ra. Ha lenne rá God of War/Uncharted/Heavy Rain soha sem vettem volna PS3-at. 😊 No, azért a Gears meg a Halo se rossz.

Ez a Battle Royale baromi jó játék, még a PS Vitára készült port is iszonyat jól néz ki
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.28. 13:24:47

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

All Star Battle Royal PS+ oyeah😊Nathan Drake random fight és az a zene<#worship>
Lehet nem egy nagy game de jók a szereplők,mostanában meg úgy is ilyen fighting hangulatom van persze egy Mortal Kombatot nem fogja váltani de mellé jó lesz😊

Fennt van a 4.65 Update.Opcionális de én telepítettem.Teljesen megjavult a PSN,tudok letölteni és minden online game remek most.Egyszer se dob le,elsőre jönnek a DLC-k semmi hiba.
Mintha érezték volna mivel javíthatnak a mai napi gondjaimon😊szerencséjükre😛
The Protector
Szia.

Hatalmas előnye a konzoloknak,hogy a multik amik kedveltek nem nagyon halnak ki.Én kb két hónapja MW2-tem és tömve volt.
Amit ajánlhatok azok a COD-ok(ezekkel nagyon ritkán játszok,ha játszok akkor is csak a réi részekkel).Battlefield 3is jó,4et hanyagold.De ha már ps3-ad van akkor ajánlanék egy Killzone 3 multit mert baromira jó kis játék.
Lehetőségeid eléggé jól ezen szempontból.Ami tuti,hogy a Resistance 3.al ne próbálkozz sem a GT5el,ezeknek már nincsen multijuk.

A személyes megjegyzésem a BF3-lenne mert nagyon jó multiban.Nincs nagy hit-reg probléma mint pc-n.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

james69holden
Sziasztok,

Kaptam hosszabb ideig kölcsönbe egy PS3-at, szeretném kihasználni az online játék adta lehetőségeket is. Milyen multi FPS-t ajánlotok amit sokan játszanak és eléggé felkapott? Valamelyik Battlefield esetleg CoD? Ezek közül is melyik kiadás? Más játék esetleg?
Van esetleg olyan oldal ami monitorozza a szervereket és meg tudom nézni mivel játszanak a legtöbben?

Köszi

Köszi

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

De most komolyan azt mondod, hogy a Sony a hibás azért, mert azok, akik a nem eredeti kontrollereket gyártják képesek olyanokat készíteni, amiben nincs meg minden funkció és gomb, aminek egy PS kontrolleren lennie kéne?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.27. 20:51:51
arty
ha nem tiltották volna ki őket, akkor lenne ps gomb az utángyártott kontidon?

semmi köze a kettőnek egymáshoz.... mármint nekem is utángyártott az egyik kontrollerem, de azon van ps gomb
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.27. 20:50:12

Forza.

DarkSector
Hát bazze gondold el, ha kiadnál egy ps3-at ami amugy nem biztos hogy sok nyereséget hoz önnmagában és a kiegészítőket meg valami 3. fél adja el a kuncsaftjaidnak, te beletörődnél? 😄

Most komolyan úgy vettél PS3-at, hogy nem kaptál hozzá alap kontrollert?
Na úgy 20X újraindítás után meg 5 reset után végre elindult a régi HDD-vel.Az újat bepattintom notiba ezen a szaron meg végigjátszom exlu-kat aztán kuka
Nem kellett volna letiltani,miért zavarta őket?Bunkó banda de nem érdekel ezentúl mindent Xbox-ra veszek.Másik,hogy napok óta szar a PSN meg letölteni se tudok
DarkSector
Én is ezt akartam kérdezni, hol az alap DS3 joy?

arty
köcsög a sony, h nem számított rá, h nem lesz egy ds3-ad se a géphez? bakker, ez egy konzol, fixhardver, miért ne indulhatna ki belőle, h az ALAPGÉPED az ALAPTARTOZÉKKAL rendelkezésedre áll?

Forza.

De ez most minden újraindításnál meg kell nyomni a PS gombot?Vagy csak ha resetel-ed a gépet?Mikortól van ez mert eddig ilyen nem volt nálam
nincs ezen usb,semmi
Visszaraktam és nem indul már azzal se.Rohadt köcsög sony biztos nem veszek ps4-et se semmit tőlük ezentúl ezt a szart meg eladom így ahogy van
De állitólag ha usb kábelen keresztül használod a kontrollert lehet hogy akkor működik .
Ne is mond , én akkor széttörtem az utángyártott kontrollert , egész nap szórakoztam vele , aztán olvasom hogy a sony letiltotta őket ,
Hát ennek rohadtul örülök.Még jó,hogy vettem több100gb-os HDD-t most vegyek kontrollert is?
Visszarakom a régi HDD-t de ha most azzal se indul akkor azon nyomban széttöröm az egészet.12-13ezer egy nyamvadt szar kontroller is.
Nekem is volt ilyen , kiadtak egy olyan ps3 update-ot azt hiszem ami letiltja az utángyártott kontrollereket , csak eredeti kontroller tudod használni a konzolt
Kicseréltem nagyobbra HDD-t de indításnál kéri,hogy nyomjam meg a PS gombot.Csak az a gond,hogy nekem nincs eredeti kontroller.
Most ilyenkor mi van?Ez ugyan nem megy tovább még meg nem nyomom azt amit kér😊
davidka003
Risen 3 kb 500 Ft-ot sem ér meg.
Okádék irányítás, ratyi sztori.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Hát az egy vicc. Az 1. rész is elég szar volt, de az még vállalható szar... de a 2. meg a 3... én kajak nem értem miért gondolták, hogy szüksége van erre a játékra az emberiségnek...

Megmondom őszintén már én is azért szorítok hogy még jobb címek legyenek a jövőhónapban 😊 még egyszer köszönöm
nincs mit😊
Reméljük valami jó címet kapunk ismét jövő hónapra PS+ra
Megnéztem havernál Risen 3-at.Most úgy őszintén mi a fészkes fene kerül ezen 17ezer ft-ba??Micsoda képesség kellett ahoz,hogy a 2.részt feltupírozzák és kiadják ismét ennyi pénzért.

A Dragon Age3 digitális kiadás árát néztétek?20K a sima,az eszem megáll komolyan ilyenek láttán..
Nagyon szépen köszönöm
Ok,ment PM
Én nagyon megköszönném azt a ps plus accountot , még soha nem volt ps tagságom , egy csomó jó játékról lemaradtam.
Ajándékba tudok adni valakinek 3 hónapos PS+ beregisztrált account-ot.Persze eddig csak a Crysis 3 van rajta de még 2 hónapig szedheti le vele a játékokat.
Én visszakaptam a régit és arra is be kellett fizetnem így az egyik teljesen felesleges.
DarkSector
Nekem:

Ghosthunter + Primal + Cold Fear

DarkSector
Yakuza Zero? 😄

arty
Sajna ezek joresze szubjektiv lesz... jelet sose veszitett, rezges nem eros, mivel uj meg minden porcikaja hibatlan. Persze bizonyos gombok kattogosabbak, mint a gyari ps es boxkonti...

Forza.

Tinman
Yakuza HD kéne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
Ja ez bejön , már néztem hamarabb de egy csomó játék nem támogatja : Uncharted , Gravity Rush (csak hogy két nagyobb , ismertebb címet említsek.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nem lenne rossz. 😄

Ja és nem kényelmetlen hosszú órák múlva?Ugyanaz a kialakítás mint x360 kontroller?
Meg lehet szokni annyira mondjuk nem probléma.
Rezgés milyen rajta?Nem annyira erős,hogy szinte kimászik a kezedből?Illetve jelet nálad még egyszer se vesztett?Nem fordul elő néha,hogy tovább funkcionál a gomb és közben nem is nyomod?
Ezekre ha válaszolnál megköszönném
arty
a hangos gomb mennyiben probléma? 😊 azé' annyira nem hangos, h a szomszéd átkopogjon... 😉

ejj, elkótyavetyélted a frankó kontit - se te se én nem használtuk bakker 😄
de ha ez vigasztal: a gta5öd is már mást boldogít 😄D

Forza.

Hangos az összes gomb rajta és állítólag bal stick lenyomásra futásra nem igazán alkalmas😊Meg ugye ki tudja meddig bírja a gyűrődést és Xbox360-ra van nekem 2 kontroller ami ilyen.
Én nagyon kedvelem az eredeti DS3-at és eddig csak használtan volt(a tied mondjuk ami volt még mint ha új lett volna de hát hol van az már😊 ezért szerzek be egy új fehéret.

Ezt a thrustmaster 430 Scuderia-t vagy mi a jó fene ez,eladom vagy megtartom haveroknak.
arty
második kontrollernek jóez

bár nemtom h a 9k-ban a posta benne foglaltatik-e még, ha paypallal veszed (anno bennevolt)

Forza.

Van valami olcsó megoldás,hogy beszerezzek új,bontatlan kontrollert?Fehéret szeretnék de ha tényleg olcsó és csak fekete van az se gond.
olyan 8e.ft-ra gondoltam