PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izé gyors ezen lepődtem meg én is, mert én is ugy tudtam hogy fordítva van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.28. 21:20:30
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DS4 ---> Mini USB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Konzolok szervizétől rendeltem egy fehér Dualshock3-at és egy TÖLTŐ KÁBELT mert bakker sony nem képes a gyári kontrollerhez kábelt tenni a csomagba,hihetetlen komolyan ha véletlenül nem kérdezek rá akkor itthon csak nézegetem a Joy-t-.-
A kamerámhoz az átkozott akku majdnem annyi mint maga a készülék utángyártott meg nem jó hozzá természetesen.
Én ha tehetem ezentúl Sony terméket messze kerülni fogom.
Halo Reach+4 szereztem be nemrégen de még nem kezdtem el.Biztos jók lesznek.Gears of War nem tetszik viszont eddigi legkedveltebb játékom aminél jobb még sztorira,hangulatra nem volt az Alan Wake Xbox360 verzió.PS3-ra eddig Heavy Rain vetekszik vele.Beyond már nem biztos hozni fogja azt a szintet.AW-et esetleg The Last of Us fogja váltani aminek nemsokára neki is állok
Ez a Battle Royale baromi jó játék, még a PS Vitára készült port is iszonyat jól néz ki
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.28. 13:24:47
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lehet nem egy nagy game de jók a szereplők,mostanában meg úgy is ilyen fighting hangulatom van persze egy Mortal Kombatot nem fogja váltani de mellé jó lesz😊
Mintha érezték volna mivel javíthatnak a mai napi gondjaimon😊szerencséjükre😛
Hatalmas előnye a konzoloknak,hogy a multik amik kedveltek nem nagyon halnak ki.Én kb két hónapja MW2-tem és tömve volt.
Amit ajánlhatok azok a COD-ok(ezekkel nagyon ritkán játszok,ha játszok akkor is csak a réi részekkel).Battlefield 3is jó,4et hanyagold.De ha már ps3-ad van akkor ajánlanék egy Killzone 3 multit mert baromira jó kis játék.
Lehetőségeid eléggé jól ezen szempontból.Ami tuti,hogy a Resistance 3.al ne próbálkozz sem a GT5el,ezeknek már nincsen multijuk.
A személyes megjegyzésem a BF3-lenne mert nagyon jó multiban.Nincs nagy hit-reg probléma mint pc-n.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kaptam hosszabb ideig kölcsönbe egy PS3-at, szeretném kihasználni az online játék adta lehetőségeket is. Milyen multi FPS-t ajánlotok amit sokan játszanak és eléggé felkapott? Valamelyik Battlefield esetleg CoD? Ezek közül is melyik kiadás? Más játék esetleg?
Van esetleg olyan oldal ami monitorozza a szervereket és meg tudom nézni mivel játszanak a legtöbben?
Köszi
Köszi
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.27. 20:51:51
semmi köze a kettőnek egymáshoz.... mármint nekem is utángyártott az egyik kontrollerem, de azon van ps gomb
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.08.27. 20:50:12
Forza.
Forza.
Visszarakom a régi HDD-t de ha most azzal se indul akkor azon nyomban széttöröm az egészet.12-13ezer egy nyamvadt szar kontroller is.
Most ilyenkor mi van?Ez ugyan nem megy tovább még meg nem nyomom azt amit kér😊
Okádék irányítás, ratyi sztori.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Reméljük valami jó címet kapunk ismét jövő hónapra PS+ra
A Dragon Age3 digitális kiadás árát néztétek?20K a sima,az eszem megáll komolyan ilyenek láttán..
Én visszakaptam a régit és arra is be kellett fizetnem így az egyik teljesen felesleges.
Ghosthunter + Primal + Cold Fear
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rezgés milyen rajta?Nem annyira erős,hogy szinte kimászik a kezedből?Illetve jelet nálad még egyszer se vesztett?Nem fordul elő néha,hogy tovább funkcionál a gomb és közben nem is nyomod?
Ezekre ha válaszolnál megköszönném
ejj, elkótyavetyélted a frankó kontit - se te se én nem használtuk bakker 😄
de ha ez vigasztal: a gta5öd is már mást boldogít 😄D
Forza.
Én nagyon kedvelem az eredeti DS3-at és eddig csak használtan volt(a tied mondjuk ami volt még mint ha új lett volna de hát hol van az már😊 ezért szerzek be egy új fehéret.
Ezt a thrustmaster 430 Scuderia-t vagy mi a jó fene ez,eladom vagy megtartom haveroknak.
bár nemtom h a 9k-ban a posta benne foglaltatik-e még, ha paypallal veszed (anno bennevolt)
Forza.
olyan 8e.ft-ra gondoltam