89387
PlayStation3
-
#88867 Jó akkor ugy mondom van a ps4-hez egy 14 hónapos loszar, ezt felajánja amióta megvan a ps4 csak nem nyomtam rá.
PS3-on nem ajánlja fel, ellenben más profilhoz igen...:D
Érted a problémám? :D -
#88866 Azt már én se értem , hogy mi is a problémád :D Most a hétvégén ingyen lehet multizni, ennyi. A psplus pedig accounthoz kötött, nem géphez. -
#88865 Köszönöm, marhára zavaró ez a ps3 vs ps4 a psn+ végett....:S
Most nem értem mire hogy mit merre meddig.
Most van ugye PS4-hez egy ingyen 14 napos szarom, nem lőttem még el.
De mivan ha a most ingyen 14 napost ellőném?
Hogy van ez?
Mert PS3-on már a mindenkinek ingyenes jön be, míg szerintem PS4-en a géphez tartozó. :) -
#88864 Account Management/Transaction Management/Services list és ott kikeresed a psplust.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.27. 23:16:42 -
#88863 basszus, azt hogy lehet leállitani? 14 napos free miatt kérdem. -
#88862 Alapból auto-renew van, igen. -
#88861 Hogy van PS-en a PSN+?
Autómatikusan megújuló? Utána le kell mondani mint a rivális szolgáltatónál vagy nem-e? -
#88860 Genji még jó lenne var Resistance 2-3. -
#88859 Amint 500ftért adod a játékaidat, azonnal. -
#88858 Resistance 1t tőlem is megvehetted volna .. :DD
Lair
Sacred 2
Genji : Days of Blade
Alpha Protocol
Conflict Denied Ops
Mag
God of War 3
The Cursed Crusade
Prince Of Persia The Forgotten Sands
The Lord of The Rings Conquest
Aliens vs Predators
Transormers The Game
Spider Man Shattered Dimensions
Painkiller Hell and Damnation
Resistance 1-2-3
Ezzek eladók :D
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2014.09.27. 08:39:52 -
#88857 Rendelés ---> 5800ft:
Haze - PS3
Resistance: Fall of Man - PS3
Motorstorm - PS3
Halo 3 - X360
Gears of War - X360
The Darkness - X360
éééésssss ezitten-e: Vanquish Steelbook! X360-ra :)
////Vanquish vitrinbe megy, a többi csere vagy olcón eladás. -
#88856 Eladó ps 3 játékok.
Fight Night4
Lollypop Chainsaw
HEavenly Sword első kiadás.
Egyben vagy több vásárlás esetén kedvezmény is van. -
#88855 Igen a SotC egy bitanfg durva játék.
Ezt a Last Guardian-t egy viccnek tartom, kb mint a Duke Nukem.
Mire megjelenik már leszarja mindenki. -
Evoluti0N #88854 Nem tudom, hogy mikorra lesz ebből bármi is. Az Icotól nem volt elszállva, sőt az idegeimre ment az életképtelen csaj, de utána SotC kárpótolt érte. Hihetetlen, hogy milyen hangulatos egy játék lett. Ideje lenne most már ezt a TLG-t is megszülniük. -
#88853 Az év vicce, a TLG már vagy 10 éve próbál megjelenni, max talán majd PS17-re lesz, de a fejlesztők állítólag elkezdtek egy új projektet, röhög a májam! -
#88852 Lehet.Nekem is az UC2 a fav+ -
Evoluti0N #88851 Én vagyok a világon az egyetlen, akinek a 3. rész a kedvence. -
#88850 Szerintem UC2>UC3>UC. -
#88849 Én is irigylem. -
csgj #88848 Csípem az ilyen kincsvadászos sztorikat, jó arc a főhős, és a játék dinamikája is pörgős. -
#88847 Ha UC 1 tetszik, akkor UC2-t imádni fogod. -
#88846 Ahogy haladsz az időben, egyre jobbak lesznek technikaliag (legalábbis az UC-széria biztosan :)). Irigyellek, jó lenne újra átélni ezeket :) -
#88845 Szerintem a fifa csak 720p amúgy is. Nekem is megjött a kábel, délután ki is próbálom. Valami rohadt gány érzés volt egy székre fogatni a kormányt, aztán leülni a tv elé gran turismózni :D -
rurman #88844 Nekem ezzel az átalakítóval csak annyi a gondom, hogy játék közben (fifa 15) nem elég éles a kép. A menüben nagyon szép, látszik is, hogy 1080p, de amint megnyitom a játékot egy pillanatra elsötétül a kép és elindul a játék. Mintha a játékot csak 720p-n bírná, vagy én nem tudom, de idegesít, mert sokkal szebb is lehetne..
Valami tipp, hogy mit próbáljak ki? -
csgj #88843 Manuálisan sem engedi kiszedni, úgy próbáltam. Persze nem elviselhetetlen, csak valószínűleg nagyon hozzászokott a szemem, hogy van vsync, mert PC-n mindig bekapcsolom. Amúgy meg direkt rá akarok állni PS3-on az exkluzív címekre, akár régi, akár újabb, mert gyanítom, hogy jó játékokat hagytam ki a PC miatt. :) (HS is tetszik, Uncharted pedig még jobban.) -
#88842 korai ps3 gémek sajna frankón bugosak, gondolom a HS is bebugzik a képaránnyal valami felbontásmizéria miatt :(
nem automatán állíttattad be a hdmi kimenetet? próbáld meg ujra és akkor sztem engedni fogja kiszedni a pipát. hátha. -
csgj #88841 Ja, jó, talán majd megszokom. :) Egyébként én nem tudom kivenni a pipát az 576p mellől. Az összes ki van pipálva, és az 576p-n kívül mindegyiket ki lehet kapcsolni, csak pont azt nem. o.O -
#88840 bekapcsolni nem lehet, ezek ilyenek sajna
menuben csak 7²0 es 1080 legyen pipalva, 576p NE -
#88839 ne erts felre, ennyiert nagyon jo!
arra celoztam, h az alap vga kimenet sokkal jobb (lenne) -
#88838 2000 HUF + 500 posta
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.24. 22:41:12 -
#88837 Mennyi az annyi? -
csgj #88836 Sziasztok!
Nemrég vettem egy PS3 gépet (ja, kicsit megkésve), és a Beyond Two Souls-t már kijátszottam rajta (imádtam), most pedig a Heavenly Swordot és az első Unchartedot tolom. Nos, az utóbbi kettőnél furcsa gondot tapasztaltam: Nincs bekapcsolva vsync, és kifejezetten a Heavenly Swordnál nagyon széthúzza a képet. HD LED tévén játszom, nem igazán értem. A Beyondnál gond egy szál se. Be lehet valahogy kapcsolni a vsyncet, vagy felejtsem el? -
#88835 Nekem van, AC1-el együtt egy duopack, kell? -
#88834 Assassins creed 2 nincs valakinek? Pár éve eladtam, most látom pár trófea kellene a platinához. Ennyivel tartozok az olasz szoknyapecérnek :D -
rurman #88833 @arty Szerintem ezért az árért többet nem várhatok el. Nem panaszkodom, nem tudom, hogy egy 30k-s konverter jobb képet adna-e.
@theprotector Egyáltalán nem fényes.
@shaddam kitartást! -
#88832 Nekem még mindig nem jött meg :( Mondjuk vigasztal hogy nagyon kérdezgeti a kínai, ha péntekig semmi, akkor visszakérem az árát -
#88831 Kicsit fényes nem?Erősek a fehérek benne,szint vakítanak.Faszán overbrightolt képet kapsz vele. -
#88830 " de VGA-tól nem várok többet."
te NEM vga képet nézel. az sokkal jobb. (lenne, ha tudná a ps3)
amit látsz, az valami filléres, hdmi-ből vga-t konvertáló kínai cucc képe ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.23. 22:23:43 -
rurman #88829 Na, vettem egy VGA to HDMI kábelt 4500-ért, és megteszi. Csak bedugtam, kiválasztottam hogy HDMI 1080p és tényleg átváltja. A szememet egy kicsit bántja, mert szerintem szebb is lehetne, de VGA-tól nem várok többet. Ráadásul olyan kábelt vettem, amin volt Audio konverter is, úgyhogy nem kellett külön törödni ezzel :) -