PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pár nap és hozzák!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valamint a PSN-en mekkora a demo-k felhozatala PS4-re? Jól látom hogy csak 3 demo lenne mindössze?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.10. 13:36:16
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
márpedig én utóbbiakban jobban bízok 😊
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Innen nézegettünk de én egyiket sem ismerem.Fontos lenne a segítség.Előre is köszi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A forza Horizon viszont megfogott rendesen.Lövöldözős játékok sincsenek amik érdekelnének az újak közül.A destiny kifejezetten tetszett,ezen felül még VITA-n játszogatok.Vitan lenyomtam legutóbb a Border2-őt és a GOW-1-2-őt.Száz szónak is egy a vége,előbb lesz sztem sima boxom mint next-gen-em.Next-gen konzolként meg csakis ps4-ben gondolkodok.A microsoft jelen pillanatban nem találja önmagát.Nekik még idő kell,de ami jobban kellene még ezen felül az pár ex cím illetve az,hogy összeszedje magát mert a ps4 jelentősen elhúzott.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.07. 12:23:52
Mondjuk ez a váltás téma is jobban bele gondolva nem is váltás hiszen minden további nélkül meg lehet tartani a régi konzolokat.Ráadásul jön AC Rogue is amit ki nem hagynék
Majd el kell jönnie a generáció váltásnak.Olyan karácsony környékére tervezem vagy kicsit elöbb de sok játék van még vissza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pedig ps2 emun anno az 1-2 _NAGYON_ nem akart bejönni :/
Forza.
PoP ügyben a Warrior Within a legütősebb... darkos, kellően jó kihívást nyújt és a zenék atomjók benne.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.07. 09:39:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 22:15:43
Csak előttem el ne szólja magát szegény. 😄
"TomStorm: God of War 3-at vedd mindenképp, ha GoW, a többi jöhet szépen utána, de a 3 szerintem az értelmező kéziszótárban is az EPIC szó alatt keresendő 😊"
Nem.
A God of War 3 az Epic szó után van, az uEpic bejegyzés alatt. Mert amikor az Epic szót kitalálták, még nem láétezett a God of War és ezért kéntelen voltak kitalálni egy magasabb fokozatot.
(uEpic , értsd úgy hogy az Epic Epic-je) 😄
TomStorm: God of War 3-at vedd mindenképp, ha GoW, a többi jöhet szépen utána, de a 3 szerintem az értelmező kéziszótárban is az EPIC szó alatt keresendő 😊
Forza.
Nem emlékszem hogy lehetett volna váltani. 😄
Amúgy a NG3-al kapcsolatban csak annyit hogy a DEMO-ban leszoptam a faszt, és amikor a romoknál azt a 2-3 hullámot kell kiütni, na én ott fejeztem be, pedig mondom ha kellően nehézkes lesz, de nem idegölő, akkor azt a részt végigviszem , de nem.
Nem választani, mind a 6-ot vedd meg.
Ha szigorúan az ucsó 2 részt nézem, valóban a 3. szimpibb.
Ellenben az Ascension sem rossz, csak furcsa kicsit a 3. után, talán kicsit érződik hogy mintha valami kényszer rész lett volna hogy na a gen végén gyors a grafikus motorral még 1 részt kiadunk mielőtt jön a váltás.
De viszont nekem baromira bejöttek az apróbb változtatások, főleg harcrendszert illetően.
Viszont ha csak 1 részt akarsz megvenni akkor a 3.-at.
Melyik a legjobb?
POP:
egy iszonyat isten játék, méltán elismert.
Ninja Gaiden:
szép kaszabolós játék, ami kibaszott nehéz. ÉS ENNYI.
Az egyetlen egy dolog amit jó tudni, ha nem vagy ULTRA-BRUTÁL H&S mester és keményebb srác vagy mint én aki szinte egytől egyig lezúztam az ilyen játékokat, pl a DMC részeket minden fokozaton és mennyiségben, és CSUKLÓBOL tolod a Dark Souls-t orrbaszájba, és van idegszálad ami edzett kökemény kibaszott durva acélból van, akkor a Ninja Gaiden 2-őt vedd meg.
Szubjektív:
Ha valaki azt mondja , végigjátszotta a Ninja Gaiden 2-őt, akkor szemenköpöm, nem hiszem el, max ha eljön egy konzollal és egy játékkal és előttem végigviszi.
Ha valaki azt mondja , hogy önnálóan trükk-csalás nélkül végigvitte az összes acsivmenttel együtt, azt 3x homlokon köpöm, felnyársalom és kitűzöm a Namco tetves kibaszott épületének a legmagasabb pontjára.
EZ LEHETETLEN.
KIZÁRT HOGY AKÁR A FEJLESZTŐK KÖZÜL IS BÁRKI EZT VÉGHEZ VIGYE.
kb 2-3 BOSS-t megöltem, utána egyszerűen odáig jutottam el, én nyugodt higgadt lelkiállapotú ember aki H&S játékokon nőtt fel és hegedülte szét az idegszálait , hogy beraktam egy tetves csalást a mentésbe, és BRUTÁL hozzú a képernyőn kilogó élettel, és mágjával eljutottam odáig, hogy ELFOGYOTT , és még 1x meg kellett pach-elnem a mentést hogy végigvigyem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a játékot, nem földi halandóknak találták ki.
Ha ezt valaki önerőből letudta netán, bár erősen nehéz elhinnem annak most itt mindenki előtt gratulálok és térdre rogyok esküszöm, inkább 15 Dark Souls Hard fokozaton mentés és élettöltők nélkül.
Ezzel szemben:
POP összes része, PONT megfelelő nehézségű tökéletes story-val ellátott, nem csúcs grafikás, de kellően szép platform játék.
Na ezekután kérem vállasszon!
(Segítség: Ninja Gaiden, pénzkidobás, szigorúan ingyen vagy havertól kölcsönkérve)
mindenki szerint az a csúcs rész (metacriticen is jelentősen jobban áll)
Forza.
A Forgotten Sands-al biztos nem még akkor azt veszem.
Ninja Gaiden helyett meg veszek God Of War-t inkább a legújabbat
Ninja Gaiden-ből csak 2-vel játszottam, nekem túl hardcore játék, már az első boss szarrá szopatott. A 3 elvileg sokkal könnyebb, meg gyengébb is.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.06. 20:41:44