89387
PlayStation3
  • Kongy
    Néztem tátott szájjal, már a PS bekapcsológombján volt a kezem :DD
  • BlackWolf
    Oké semmi ezek csak Dlc-ék a játék 19900 Ft :D Túl szép is lett volna
  • BlackWolf
    Valaki jászott már a BiosShock új részével? Most 5463Ft magyar ps storeon +-al . Megér annyit?
  • The Protector
    A 3. rész valóban könnyebb lett,de az is eléggé nehéz.Lesznek jó bossharcok benne!

Konty:Jól jártál a Resistance-val.
  • Kongy
    Resistance 2-3 lett megvéve :D majd ezek után jöhet a Killzone, ha sikerül belejönnöm :D
  • grebber
    Én most játszottam a KZ2-öt ott egyedül a főellenség akit azóta se tudtam kinyírni a legvégén!

A 3. résznek a felénél vagyok és a 2-höz képest sokkal de sokkal könnyebb! Gondolom a végén ide is beraktak egy agybajt okozó főellent.
  • The Protector
    Nekem minden posztapokaliptikus cucc a kedvencem így a Resistance3 nálam csúcsélmény volt.A killzone is remek sorozat.Minden ps3 tulajnak kötelező,de ha csak az egyiket szabad ajánlani akkor Killzone2-3.Viszont melegíts a KZ előtt mert piszok nehéz.
  • Kongy
    resistanceben a toronymagas szornyel tetszenek:D killzoneban meg a grafika:D
  • arty
    kz szvsz jobb, a resistance nagyob bé kategória

és nyugi, megtanulod a végére :) csak ne hardon állj neki...
  • Kongy
    Szerintetek melyik a jobb: Killzone vagy Resistance? És melyikben jobb az aim assist? :D Egyáltalán melyikben van? Billenytűzethez meg egérhez szokott fps-játékosként ez nekem fontos, mert amiben semmi aim assist nincs azt nem nagyon tudom irányítani :S
  • Ulthane
    PS Plus-szal májusban az Absolution 0,0 euro.

Mekkora kedvezmény kéne még? :)
  • Ulthane
    A legutolsóval nem játszottam, az első három rész kb. 30 óra, stílustól, tököléstől és nehézségi fokozattól függően.
  • Ulthane
    Nem csak szuper játék lett a Heavy Rain, hanem baromi jó befektetés is.

Ez szemtelenül sok pénz, bakker! :)
  • SpeedXHUN
    Persze ez üzlet nekik,de azért boltba nem kérnek 10 ezrest,hogy majd abból adnak vissza 5 forintot.
  • Kongy
    okcső
  • Ombika
    HA elmesz a boltba, es nincs 5 ft-od,ott is szopo van. Szoval nem igazan ertem felhaborodasod. HA 5 millio ember felmaradt 20 ft-okkal,szamold mar ki AMIGO!!!!
  • Prof William
    Remélem hogy így lesz mert azért van pár Storeos játékom. + még tervezek is.
  • TDC Geronimo
    Ezt sony még nem jelentette be. Mindenesetre reméljük, hogy régi acc továbbmegy
  • arty
    azért én még várnék egy hivatalos, végleges speckóra ezzel kapcsolatban...
  • Szabi84
    nincs sok játékom psn-en, de így nyugodtabban vásárolok
  • davidka003
    Igen. Majd streamelni kell a játékokat.
  • Szabi84
    Az új PS4-en azzal az account-al be lehet jelentkezni amit a PS3-on használok? És használhatom az úgy megvásárolt játékokat? Ez hogy lesz megoldva?
  • arty
    kéne a paypalos fizetés, de nagyon ...
  • Kongy
    jaja, most is van 1500-am, és nem tudok belőle kb semmi értelmeset venni :D ami érdekelne ennyiért az 1520-ba kerül :D Itt buzulnak a 20 meg 50 forintokkal. :D Vicc.
  • Chris Lowe
    Ki van ez találva...
    Amúgy hitman mellé jön egy Catherine is szal elég jó hónap lesz ez a május. :)
    jah és júniusban elvileg 6 gamma jön mivel letelik az éves lbp2, motorstorm, infamous 2 hármas is... Jó ez a plusz!
  • LeventeV
    Olyan 40 óra összesen. +/- 2, 3 óra.
  • grebber
    Hosszuságilag ezeknek a játékoknak a végigjátszása mennyi időt vesz igénybe?

God of War 1-2-3 + Ascension
  • bcrics
    Hát pont ezért:D
    Hogy Újabb összegeket kelljen feltölteni.
  • Kongy
    de miert ilyen buzi az arazas? mi az az 50ft..
  • tomi890125
    Provident, ha csak egy kicsi hiányzik... :D
  • Kongy
    Emberek!

4500 Ft-om van PSN wallet-ben, és 4550 Ft egy játék, ami kéne:D Most mi legyen? nem akarok megint 6ezres feltöltőkártyát venni XD nem lehet olyat, hogy minuszba menjen az egyenletem? tehát ha megveszem akk -50 Ft-om legyen? XD ez komoly kérdés.
  • Vadnokedli
    kapjákbe. Anno nem kellett volna megvennem.
  • Chris Lowe
    Új hitman májustól ingyenes lesz pluszra.
  • Marfy
    Használtan van Fat 30körül, vagy új Super Slim 12GB-os 44900-ért.
  • The Protector
    Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani ahol a legolcsóbban lehet új ps3-at venni?
    Túrom a netet rendesen de azért nálam ügyesebbek is vannak.Esetleg megbízható külföldi oldal is lehet.
  • The Protector
    Köszönöm a magyarázatot,így már étrtem:)
  • n000rbi
    Bronzokból is össze lehet hozni annyit. Az "összesített szarság" nem az egyes játékok százalékából átlagolódik, hanem ahogy szerzel bármilyen játékban trófeát, úgy a típusnak megfelelő mértékben növekszik. Ha most épp 61%, akkor egy új trófea után azonnal nőni fog, ha pedig elég trófeát gyűjtesz és eléri a 100%-ot, lesz 12 csillagod és megint nulláról indul.(mint akármilyen rpg-ben a szintlépésnél)
  • The Protector
    11csillagom van,de soha semmit sem platináztam ki!
    61% az összesített szarság,de rohadjak meg átlagban csinálok 61%-okat összesen és gondolom azokat a gamekat is beleszámolja amiket csak elkezdtem majd abbahagytam hamar.
  • n000rbi
    Ezt komolyan kérdezed? A játékokban gyűjtött trófeákkal tudod növelni a százalékot (bronzért kapsz a legkevesebbet, platina húzza meg legjobban), 100%-onként pedig eggyel nő a csillagjaid száma, tehát a szintnek felel meg.
    Gyakorlati jelentősége nincs, boxnál gamerscore van, itt meg csillagok, ennyi :)
  • The Protector
    Ha ennyire vágjátok a szitut akkor vki azt mondja meg,hogy a csillagok a gamercardomon mit jelentenek.Meg van egy %-os érték is,de nem tudom mi lehet az.Se a csillagot sem a százalékot.