PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy néz ki,eladom a pc-met,és helyette veszek egy PS3-at.Úgyis nagy PS fan voltam kb.1996-tól(ha jól emlékszem),így ideje visszatérni.Volt anno 3 db PS1-em( 2 szürke,1 slim) és 2 db PS2-m(1 fat,1 slim),nagyon szerettem õket.Remélem nem gáz most a vétel így 37 éves fejjel <#vigyor>#vigyor> )
A kérdésem az lenne,hogy ez az pack megéri-e a jelenlegi 72.900 Ft-os árát?
Ja és mik a vélemények az 500 GB-os superslimrõl?
Elõre is köszönöm a segítséget 😊
hivatalos link nincs, semmi hivatalos nincs leszámítva a nemrég (egy év után az elsõ trailer után..) kijövõ 2. trailert, és kb. 15-20 képet ami szintén utóbbi idõkben jött ki az IGN-nek hála... ja, meg persze pár info, és ennyi
http://9gag.com/gag/5135249
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pár napig vendégeskedig nálam egy move,fagyi + amin az analóg meg gombok vannak.Mi az amit feltétlenül kipróbáljak vele?Storeról milyen demókat szedjek?
Heavy Rainem meg Killzone3-am van hozzá teljes.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a lényeg még1x: ps3 wifin nem jó hdfilmre - pont.
Forza.
Ha van hdmi akkor csak az az egy kábel kell.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
ha pedig a médiaszerver program kódolja is újra a filmet, miközben tolja, úgy rémlik ott 100mbitet is be lehet állítani maximumnak...
Forza.
Nekem erõsebb asztali pc-m is néha megszenvedi az MKV-t,nemhogy egy laptop ilyen nettel.
Bdripeket szedj azok is szépek(persze közel sem HD)
1.Várd meg míg jobban betölti a filmet és úgy indítsd el.
2.Kapcsolj le minden más eszközt a netrõl.
Vmelyikrõl majd kiderül h mi a baja illetve nézd meg h sima filmnél is csinálja-e a dolgot.
Akinek sztereó BT-s headset-e van azoknál a kommunikáció és a játék hangja is hallható ?
Úgy tudom,hogy a sima egy füles megoldásoknál csak a kommunikáció megy ott a többi hang vagy a tv-n szól vagy a házimozi rendszeren. Bár ezt nem értem teljesen mi a jó ebben.
A választ elõre is köszönöm szépen... <#worship>#worship>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ez a játék nagyon üres. Tényleg semmi sztori, sõt még arra se vették a fáradtságot, hogy legalább valami nevet adjanak a most wantedeknek, hogy ne csak autók legyenek. Így nagyon személyetelen az egész.
A Crashcam külön kategóriát képez. Egyszer-kétszer még elnézem, de 2 óra játék után már nagyon idegesítõ mikor meg kell várjam mire újratesz.
A másik dolog ami nagyon nem tetszik, hogy olyan érzésem van, hogy a játék szándékosan arra megy, hogy ütközz. 90 fokos kanyarba ha drifteltem 10-bõl 8 alkalommal egy oszlopba kötöttem ki és ezen elment az egész versenyem. Ha nem drifteltem akkor megelõztek, ha drifteltem akkor ütköztem. Nem beszélve arról, hogy néha ki akarok kerülni egy autót és mintha nem reagálna az autó a kormányzásra.
Ha kiadnának egy HD collectiont ami az Undergroundokat és Most wantedet tartalmazza szerintem sokkal jobban járnának... meg lehet, hogy a játékosok is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
emellett nincs még motorház nézet se és a kormánytámogatás is kérdéses...
majd esetleg nagyonolcsón, ha egyszer nagyon nem lesz autósjátékom (tipp: soha 😄 )
Forza.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nekem olyan már volt kb. 5ször a 4 év alatt, hogy XMB-ben "Quit game" után csippant párat és újraindult a gép.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
bekapcsoltam, 256 színben ment minden: a menü, a játékok.... ujabb kikapcs, félóra pihenõ, majd ismét jó. wtf?! 😞
Forza.
Köszi
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez milyen szoftver? Ez van a PS3-on,nem tudom hogy feltehetõ-e erre a kmeaw CFW...
Nincs true blue-m,pedig ez olyan verziójú szoftver. System information: 3.55 (SC-35) PL3
Ötlet?
5 éves Ps3-amat cserélném le, játékok közbeni gyakori lefagyások miatt.
Bár ez csak Fifa 13 nál fordul elõ. Melyik verziót érdemes megvenni?
Elõre is köszi.
Hogyan lehet mentést csinálni PS3-ról PC vinyóra? Pendrive-ra próbáltam, de 55gb akart menteni, akkora meg nincs.