89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    ez jó is lenne.
  • Akey
    Lassan itt az E3 és a június. Szerintetek mi lesz az idei IGC trió frissítés? Ugye inFamous 2, LBP 2 és Motorstorm Apocalypse volt tavaly. Az én tippem: Killzone Trilogy, Heavy Rain, Twisted Metal.
  • Béka Benő
    Itt az új Watch Dogs - Out of Control Gameplay előzetes !
    Európai megjelenés : 2013. november 22. ( Jön mindenre... igen, PS4-re is, később.)

Ez után már a GTA V. nem is kell...
  • Kongy
    jó de azt azért ne felejtsd el, hogy a pun háborúk nem a görögökhöz tartozik, hanem a rómaiakhoz :D
  • Vadnokedli
    o rly.? hát már egy ideje nem tanulok történelmet, így elfelejtek mindet.
  • Kongy
    Hannibál.. köze van neki is a görögökhöz! :D Pun háborúk valaki? :D
  • Vadnokedli
    Hannibálhoz lenne köze, de fel bukkanna a játékban?
  • Kongy
    Akárhogy is nézzük az Ascension a leggyengébb a sorozatban. Sajnos a 3. részben minden tartalék puskaport ellőttek, és azt sajnos nem tudják, és szerintem nem is lehet felülmúlni. Ne értsetek félre, szerettem az Ascension-t, de kissé rókabőrnek, és néhol fantáziátlannak éreztem. Nagyon kifulladt már a görög-mitológia téma a Santa Monica-nál, annyira, hogy ELEFÁNTOKAT raktak bele ellenségnek. Mi köze az elefántoknak a görögökhöz? Na mindegy.
  • Vadnokedli
    HDMI Kábel, vegyél egy másikat 1000 forint max. (ne legyen lapos kábelű)
  • Nivea
    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ma reggel elhangyásodott a kép miközben játszottam kicsit sistergett majd visszajött minden. Asszony is mondta, hogy volt ilyen nála is már. Most már jobb mert amikor elmegy a kép akkor nem sistereg és nem hangyás csak nem érzékeli a ps-t. De ez csak pár másodpercig tart olyan mintha kibe kapcsolgatna gyorsan. Utána olvastam és azt irták mivel ritka hiba ezért nem foglalkoznak vele a szervizekben, ha ott előttük nem jelentkezik és tudjuk ez hogy szokott lenni ha meg akarunk mutatni vmit. Hdmi-n jelentkezett, átettem scartra (hátha jelentkezik) de nézni alig bírtam igy fél óra után vissza tettem hdmi-re. Találkozott már valamelyikőtök ezzel a hibával vagy ilyennel? Elöre is köszi!
  • Vadnokedli
    Ne add fel ilyen könnyen. :D
  • LeventeV
    Ne add el. Szerintem nagyon jó játék. Bár a sztori elmarad az előző részektől, azért sok újítást vittek az egyjátékos módba. A multi meg nagyon szórakoztató szerintem.
  • kirol
    Jó, elegem van belőle, feladom.
    .... meg magukat a készítők.

Ha érdekel valakit a játék, eladó.
  • The Protector
    Én patch előtt Hardon toltam végig.Nekem pont az ellenkező volt a tehnikám,mert az első körben csak varázsoltam,de ott minden ellőttem.Az a baj,hogy a buzi hidrák ellen a védekezés sem jó mert akor is körbe tudnak tekerni és akkor is veszítesz egy kis életet.Nekem az jött be,hogy lassítok,kettőzöm magam és varázslat.Első körben ez tökéletes volt.Utána harc és lassítás,kettőzés.A végén a kentaurt meg szétcsaptam hamar,szintén lassítés,kettőzés és harc-lehetőleg levegőben mert onnan lehet erőseket benyomni.
  • Kongy
    Tényleg parádé az a pályarész, érted főellenséget könnyebb legyőzni 20x :D
  • LeventeV
    Szerintem ez a videó nagyon jól elmagyarázza, mit kell csinálj:
    http://www.youtube.com/watch?v=Cgv8Bfy5WMM
  • LeventeV
    Én jóval a patch előtt vittem végig normalon és 30 percnél nem kellett több, pedig nem vagyok egy GoW bajnok.
    Első körben próbálj meg tartalékolni a mágiával, hagyd a második körre. Ne siess, csak türelmesen csináld.
    Zeusz vagy Hádész kardját használd a harchoz, a mágiához meg csak a Zeuszét.
  • kirol
    Létezik olyan, hogy cheat PS3-on?
    Ezen nem létezik, hogy túl lehessen jutni. Iszonyat idegesítő, ez már közel sem szórakozás és felháborító. Ez a játék kb. 90%-ánál van és közel nem volt ennyire gázos harc eddig. Akkor minek ez a végére, hogy egy kb. lehetetlen harcot beleraknak?
  • kirol
    Hát megpróbálom, de ez azért már durva. Más a kihívás és más a frusztráció.

Itt ezen a videón már az eleje is vicces 1:15-nél.

A gyűrű nem is forgásirányban van blokkolva, de azért attól indul el, hogy kiakasztjuk. Csak kár, hogy rossz irányból fogta az akasztó. :D
  • Vadnokedli
    Viszont a TV-vel ha tud felvenni, akkor azzal össze tudja. Mármint ha a felvétel a szándék.
  • davidka003
    Sehogy.
    A laptopon kimenet van, nem bemenet.
  • nameless1229
    Hogyan tudnam összekötni A ps3at a laptoppal?! Felteve ha lehetseges!? Előre is köszi!
  • LeventeV
    Nézz youtube-on videókat, hogy milyen támadásokat érdemes használni a különböző körökben. Szvsz ha az első szinten túljutsz úgy, hogy az életednek kb a fele megvan, akkor onnan nyert ügyed van.
  • kirol
    A God of War Ascension Chapter 28 -on hogy lehet továbbjutni? Az Archimeres-es pálya. Elvileg túl durva volt és egy patch -ben könnyítettek rajta. Nekem az 1.4 -es is fent van már, de ki tudnám b@szni az egészet, mert nem lehet így se továbbjutni rajta. Pedig normál a nehézség is. :(
  • cloud.strife
    12-es természetesen... :) Aláírásom.
  • Vadnokedli
    hol? 500 gigás?
  • cloud.strife
    Jólárasítjuk 5 napig a PS3-at.
    39990
  • arty
    igen! (de fel kell h ismerje a gép, bár ez egy online levő w7 esetén nem gond)
  • Kongy
    aha szval a dualshock3at is lehet pcn tolteni?
  • arty
    én a notebookra szoktam őket rádugni (amig volt move-m)
  • Amiga
    Sziasztok! A PS3 move kontrollereket hogyan kell feltölteni? A gép elején van 2 usb-kimenet, arra dugtam rá őket. Villogni is kezdett egy vörös led, de a ps3 egy idő után kikapcsolt és megszűnt vele a töltés is... Ti hogyan töltitek a kontrollert?
  • Szabi84
    :D rossz lehet nagyon ha minden törlődik, főleg ha régóta van ps, de hogyan tudott bármit is csinálni ha ennyire ügyetlen
  • davidka003
    Ilyen ez a Sony xd
  • Kongy
    gow1-2ert gow1-2 hd-t kaptam 500 ft rafizetessel mivel a burnoutot anno haveromtol kaptam.
  • n000rbi
    ...és GoW1-2, Burnout nem kerültek korábban pénzbe?
  • Kongy
    gow collectiont en 500ftert vettem 576ban mert visszavittem a ps2es gow1-2met xdd ja meg egy burnout takedownt melle.
  • davidka003
    Zavvi:
    God of War HD Collection Volume I: Essentials - PS3 £9.99
    Resistance 3: Essentials - PS3 £9.99
    Ennyiért azért nem rosszak.
  • The Protector
    7890Ft újonnan.Fóliás!
  • davidka003
    10-ért is sok.
    Olyan 15 fontot talán megér.
  • Kongy
    Amúgy az Infinite elég jól sikerült, szóval mindenképp ajánlott vétel, de Store-on kicsit túl van árazva, sztem dobozosan alig használtan 576-nál megkapod 10ért is.