PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a Slim lesz a befutó 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mennyire jellemzõ ez manapság az új gépeknél?
Ahogy nézem, ITT 18990 Ft a javítás.
Ez rengeteg.Legalább is nekem.
Már ugye ha nincs rá gari.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A többi játék általában Pass-os de mielõtt megveszed használtan kérdezd az eladótól mert a pass hiánya ront az értéken valamennyit!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
más játékoknál inkább eseti a "probléma", de igazad van, létezik - sajnos.
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szándékomban áll megvenni a RE6-ot. Kérdésem lenne, hogy rémlik valami beígért, nagyobb patch a játékhoz. Az már megjelent, vagy csak meg fog jelenni ? 😊
miért van az hogy amikor kikapcsolom a PSt akkor olyan mintha pörögne még a HDD bene? és mindig ki kell húznom a konnektorból mert annyira idegesítõ a hangja.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Közeledik a karácsony, és szon gondolkoztam, hogy ez alkalomból kellene valami játékot újítani ps3-ra. a baj h semmi ötletem sincs... tudnátok mondani vmi ütõset?
Más. Ilyet lehet magyarhonban valahol kapni? Vagy ehhez hasonló kiegészítõt? Nem fontos hogy nagyon kiemelkedjen, csak homorú legyen.
A sárga ledes hiba az a régi 60 gigás Fat modellekre volt jellemzõ. Azóta nem hallatott magáról ez a fajta meghibásodás.
Mindenképp Slimet vagy Super Slimet vegyél. Az üzletekbe nem is árulnak már Fat-et.
Én mindenképp egy új konzolt vennék. Lentebb linkeltek pár ajánlatot, Slim gépekrõl amihez játékot is kapsz.
Szégyen nem szégyen, de nem igazán vagyok otthon a PS3-ban, régen volt egy X360-am, de az RROD-dal végleg behányt - ekkor megfogadtam, hogy soha többet MS termék 😊 így hát gondolkodtam, hogy lehet vennék egy PS3-at, mert sikerült beszereznem egy nagyobb 3D-s TV-t is, szóval jól mutatna rajta 1-2 játék.
Viszont, érdekelne, hogy érdemes-e venni mostanság PS3-at, és ha igen, akkor melyik kiadását? Mert ahogy nézem, van 3 típusú is. Esetleg használtan mennyire érdemes próbálkozni velük, milyen áron érdemes, vagy az necces? Csak mert tudom, hogy van/volt ez a sárga-ledes hiba. Ez még maiaknál is aktuális, vagy etéren mi a helyzet? Köszi szépen a válaszotokat/segítségeteket elõre is!
Szeretem a cicákat
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
na de mar nem szennyezem a ps topikot kulomben is xbox-os vagyok, vagyis egy ellenseg a konkurens topikbol... 😉
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Triple pack-rõl még nem hallottam, lehet csak konzolvilágék csomagolják egybe.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Csak tudnám mi a különbség 😊
Bár ha vkinek nem kell GT5,akkor sima 320-as slim már van 58.900 Ft-ért !
http://9gag.com/gag/5135249
Sony PlayStation 3 slim 320 GB + Gran Turismo 5 + ajándék HDMI kábel 62.900 Ft + Uncharted 3 Triple Pack 15.900 Ft az összesen annyi mint 78800 Ft.
Ez így csak 5900 Ft-tal több,mint az alább linkelt 500 gigás superslim(na jó,ott nagyobb a vinyó <#fejvakaras>#fejvakaras> )
Még amitõl kicsit viszolygok,az a kis puritán csúsztatható tetõ.Ennél még sztem a legelsõ PS1 is jobb volt a gombra felnyíló megoldással <#eljen>#eljen>
Zozo76,akkor megnyugodtam 😊 Akkor nem kell szégyellnem magamat<#eplus2>#eplus2>
Szabi84,az elsõ 2 rész már platinum lett,így ugye már olcsóbb is 😊
Vagy a trilogy 14900-ért,és akkor a gép viszont egy sima slim lenne, ami náluk most 58900 Ft,bár lehet hogy van olcsóbb is máshol,még nem néztem.
Csak mondjuk nekem a GT5 is kéne 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mellesleg semmi gáz nincs abban h 37 évesen játszol.Ehhez nem lehet öregnek lenni,és ráadásul nem is vagy az!
HA kérdésed van írj.Üdv