89387
PlayStation3
-
#83611 Csak magyart árulunk. -
sublimaze #83610 Nem a felállással van a gond, hanem tényleg elég kellemetlen élmény kipattintgatni a lemezt, mert(talán csak én gondolom így) de fokozott óvatosságot igényel. De tényleg számomra ez az egyetlen negatívum a superslim-el kapcsolatban, de amint bent a lemez utána már túl vagyok ezen, szóval számomra emészthető a probléma. -
#83609 Meg addig is 'zsírt' éget az ember amíg feláll és kipattintja a lemezt :D -
sublimaze #83608 Hát vacak egy anyagból van, plusz az optikai egység ilyen béna csúszkafedeles megoldás(csinálhatták volna legalább ps1 alakúra, legalább lenne feelingje :D), de egyébként nekem is az van és nem bánom igazán, mert a lényeg, hogy játszani tudok vele(igaz lemezt cserélni benne elég kellemetlen élmény mert ugye így mindig kikell pattintani belőle, mert nem köpi ki neked, de hát ez van, legalább képes vagyok tisztességesen játszani egy játékkal :D). -
#83607 nekem feltöltő kéne. csak. 15/16 fontos. az van? -
Prof William #83606 Ezt sosem értem...
Ha nekem a gépem lejátssza a Ps3-as játékokat , valamint megbízhatóbb,gyorsabb, halkabb mint a régi akkor tőlem akár korházzöld is lehet és hasonlíthat egy műpéniszre is. -
#83605 Bár nem nagyon járok ide, de júniusba tervezem. Nekem is tudnál jó árat mondani?
-
#83604 Ez nálunk folyamatosan olcsóbb. :D
PS3 12Gb-osra még tudok jó árat adni, csak rendelés elött privibe szóljatok. -
#83603 Halkabb, kevesebbet fogyaszt. Azt hiszem ez. -
#83602 Mi a gáz a superslimmel? -
#83601 Na ez az. Igazából csak ezért mondtam. De mi van ha nem ott lakok csak oda hívtalak? :D -
#83600 Másnap visszamegyek (a GPS-ben mentve minden cím) és visszakapod, de nyugtató nélkül :D
Egyébként viccet félretéve, nem fogadok el idegenektől semmilyen italt, pont ezért ... mert ha nem is akasztanak be, kirabolhatnak, elvihetik a kocsim, nem hiányzik :) -
#83599 Fel jössz hozzánk, ki próbálod, megkínállak kávéval teával(itallal). be nyugtatózom az italodat és megerőszakollak. jk. :D -
#83598 Adott körülmények között tök ugyanaz ... sőt, a Vaterán is durvát lehet szopni a nyomorék eladó/vevőkkel.
Megbízható eladó, személyes átvétel, kipróbálási lehetőség a minimum, ha bármi gyanús nem kell megvenni, és itt még le sem kell ütni előtte az árút, majd szarakodni azzal miért is nem vetted meg.
Ha meg mégis átbaszna, a személyes kipróbálás miatt tudom hol lakik :D
Mindkét helyen ésszel kell vásárolni, egyiknél sem venném meg próba nélkül. -
#83597 Csak hardverapro-n veszélyesebb vásárolni, mint vaterán. -
#83596 Én most vettem használtat még 5 hónap bolti garanciával 40k-ért - 160GB-os Slim.
Mindenképpen ilyet akartam, a Super Slim szerintem borzalmas :)
A Hardveraprón találsz bőven eladó gépeket. -
#83595 akcejjó? -
#83594 Van egy eladó cod black ops 2-m,akit érdekel,írjon privit!:) -
#83593 Upsz, azt nem néztem, bocsi :) Rá kell kérdezni akkor, hogy valóban akciós-e még.
Cloud, hol vagy ilyenkor? :D -
#83592 Április 26-30 között. ! Bár kitudja. lehet extended az időtartama az eksönnek. -
#83591 Nincs mit, szerintem van Move is náluk :) Egyébként nagyon korrekt üzlet, egyik fórumos kollégának van hozzá nem is olyan kis köze :) -
#83590 Köszönöm szépen. ez tényleg korrekt. Bár lehet mégsem ez lesz, mert asszonynak kell a Move is :D -
#83589 Ez itt a reklám helye :) Uncharted+GoW pároshoz ez is bőven elég (pláne, hogy ha jól emlékszem egyik részük sem installál semmit, max a néhány patch, amit majd leszed), ha pedig mégis kellene több hely, akkor lehet bele venni HDD-t is. -
#83588 PS4-et majd csak szerintem 2 év múlva veszek. :)
Nincs nekem annyi időm...a PS2-vel még csak most végeztem :)
Hiába na. Nem grafika geek vagyok :) És időmilliomos sem :D -
#83587 Ujonan 12gigas meg 500gigas ps3 super slimet lehet venni de ha 12eset veszel is lehet upgradelni laptop vinyoval a super slimet -
#83586 Uncharted God of War komboert meg a ps4 megjelenese utan is boven megeri majd ps3at venni -
#83585 Értem, akkor már csak egy kedves eladót kell keresnem :) -
#83584 Játékfüggő, sajnos nem minden esetben lehet installálni hdd-re. -
#83583 Tehát nem telepítünk lemezről Winyóra, hogy ne a lemez pörögjön folyamatosan?
Elnézést a hülye kérdésekért. -
#83582 Használtat max Slim-et éri meg venni. Nagy HDD-csak akkor kell ha online is vásárolsz esetleg. Persze az alap így is 120 Giga. (vagy nem?) -
#83581 Sziasztok. Tudom, hogy nemsokára Jön a PS4, de én le vagyok maradva, és most jutottam el odáig, hogy PS3-at vegyek. Az alábbi játékok miatt. Uncharted összes, God of War összes.
De nem igazán tudom, hogy most melyik éri meg a legjobban. Miért kell nagy winyós, márha kell. Slim, vagy nem slim?
Hol érdemes venni? Használtat megéri?
Köszi előre is. -
#83580 El is felejtettem. -
#83579 Pontosan. -
#83578 Még mindig elég, ha csak beteszi őket a letöltési listába, nem kell leszedni. -
#83577 a ps plusos jatekokat csak a plus elofizetes idotartamaig lehet hasznalni nem? szval ha mosz elofizetek letoltom de nincs idom jatszanibes lejar az elofizu akk nem jatszhatok mar veluk? -
#83576 elsején vedd meg minimum hogy legyen időd letölteni az összeset. :D -
#83575 A jelenlegi plus játékok meddig érhetőek el?
Mert most nincs előfizum,de hó elején vennék,csak pont akkor van játék váltás asszem:S -
#83574 Azért kapunk 6 új játékot, mert 1 éves az akció és ennek fényében cserélődik a 3 alap játék (LBP 2, Motorstorm, inFamous 2) + ehhez jön még a 3 szokásos havi játék, amit az Okami, The Cave és a LotR helyett kapunk. Úgyhogy júniustól teljesen új címek lesznek elérhetők az IGC-hez. -
#83573 Ha ezek lesznek akkor a régiek is maradnak és ez lesz még hozzá vagy teljesen cserélődik? -
#83572 Uncharted lesz szerintem az egyik.