89387
PlayStation3
  • BlackWolf
    Oké közben kiderült csak vitara lesz ingyenes :/
    by VirusPT
    The Rayman Origins is linked to the PS3 version. Are both PS3 and Vita versions going to be avaiable to PS Plus?
    by Chris Howe
    No it is just the VITA version

Viszont inFamous 2, LittleBigPlanet 2, Motorstorm: Apocalypse ezeknél lejárt az 1 év szóval elvileg cserélődnek köv hónpban :D
  • BlackWolf
    ps+ következő hónap
    Annyi lenne igazából amit én nem tudok kibogarászni , hogy a Rayman : origins csak vitara lesz ingyenes vagy cross ? szóval megkapjuk mi is ps3 ra vagy fizetős marad? Rpg felhozatal lesz bőven ahogy nézem :)
  • Chris Lowe
    Gran Turismo 6 év végén.
  • kirol
    Nekem a GoW-Ascension -on eladó, ha érdekel valakit.
  • SpeedXHUN
    Na meg is vettem,feltettem az alap gta 4 et és a 2 kieget,de a kieget hol érem el?
    Mert játékok közt csak a sima van elinditom menü sincs,egyből tölt be a játék:D
    Pc-n van menü az elején ott választottam ki,itt nincsen...
  • BlackWolf
    GOW 3 jóáron
  • Moby
    Fóliásban én már csak ilyet találtam. Vagyis nem is ezt kerestem, last of us-t rendelgettem, és szembejött (genvégi begyűjtésben vagyok, a régit odaadtam valamelyik előző géppel).
  • The Protector
    Az szép.Én 3Kért.Első kiadás.

Plusz kérdés.Last of Us-nak lesz Multija?
  • SpeedXHUN
    Hnap veszem 12 fontért a gta 4 completet,még akciós,sztem jó ár,plussal még olcsóbb:)
  • Kongy
    LittleBIG Planeteket ki ne hagyd ! :) Meg a Gran Turismo 5-öt se, ha szereted az autós játékokat.
  • Moby
    Tegnap vettem hevirént hatezerötér
  • Szabi84
    demon's souls szuper kultjáték
  • cloud.strife
    Négyezerötszázak.
  • LeventeV
    Uncharted 1-3, inFamous 1-2, Killzone 2-3, Heavy Rain esetleg Resistance 1-3, vagy ha szereted az RPG-ket akkor Valkyria Chronicles.

Nézd meg a Last of Us-t is. Júniusban jelenik meg, szerintem nagyon jó lesz az is, illetve az ősszel megjelenő Beyond Two Souls is érdekes lesz, ha szereted a Heavy Rain, Fahrenheit stílusát.
  • Neoncsoves
    God of War sorozat hol a legolcsóbb? illetve milyen exkluzív címeket ajánlanátok még?
  • darkmore
    PS3 venni = jó üzlet

:)
  • Csacsi
    Tehat akkor ha a god of war 3-at 3.000-el szamolom akkor egy olyan gepert ami nem futott tobbet 20-30 oranal sporolt 6.000-et. Nem ertem mi a rossz uzlet ebben. Gari is van ra 10 honapig. Semmilyen online reg nem volt rajta. Szal szerintem megerte.Hah es nem kellet varnom sem es hazhoz jott ingyen szombat este 18:00-kor.
  • Kongy
    Hát bocs, de annyira nem csináltál jó üzletet, mert újonan 48k-ért vettem Gameshopnál pár hónapja.
  • Csacsi
    Használt. Havertól vettem 2 hónapos garanciás. Neki mégsem kell, iiletve Box mániás, és csak a GOW érdekelte, semmi más. Azt kipörgette. 50-ért akarta adni játékkal együtt, mikor mutattam az oldalad. Így aztán 45-be megegyeztünk God of War3-al együtt :)
  • cloud.strife
    Mennyiért vetted és hol? Vagy használtan?
  • Laza
    Vagy a LEGO játékok ... ugyan Én nem szeretem őket, de egy gyerek biztos jól elszórakozik vele, főleg ha szeret LEGO-zni.
  • LeventeV
    Rayman Origins se rossz.
  • Szabi84
    én nemrég vettem meg a tetrist psn-en
  • Anubys
    Mondjuk 12 giga lehet, hogy kevés lesz, de nézz körbe a store-on, ha jól tudom, van for kids kategória is. Unokaöcsém 5 éves szintén, imádja a Digger Hd-t, a Sonic4-et meg a Wipeout -ot, mindhez van demo. Naughty Bear-t viszont ne vegyél neki. :)
  • Csacsi
    Bár lehet kap egy Dirt 3-at, meg kormányt, és pedált :D
  • Csacsi
    Köszi megnézem őket.
  • SlickAdam
    + 1
  • Vadnokedli
    little big planet 1 - 2 - karting
  • Csacsi
    Sziasztok.

Meg lett PS3. Végülis Super Slim lett 12 gigás. Tud valaki ajánlani valami jó gyerekjátékot? Kisfiamnak 5 éves...és érdeklődik, de csak nem akarnám, hogy God of Warozzon :D
  • kirol
    A The last of us -ra van valahol valami jó előrendelési akció?

Az eddigi legjobb amit találtam a lámpa+karkötő+játék volt.
  • Chris Lowe
    Ps3-on a varázslós/könyves move-os játék magyar felirat+szinkron is. Ps2-őn az utolsó pár évben jött a 24 the game felirattal, no meg minden évben a fifa szinkron/felirat kombóban.
  • Laza
    Pl szerintem nem halkabb ... az alapzaja rosszabb, mint a Slimé ... legalábbis a saját tapasztalataim alapján. Nálam a Slimnek kb nulla hangja van, max mikor a lemezt olvassa akkor hallok belőle valamit.

Amúgy meg borzalmasan gagyi kopogós műanyag, már a fedél nyitásának is borzalmas a hangja. Egyébként is ki találta ki azt a hülyeséget, hogy a gép tetején kell betenni a lemezt? Majd ki fogom húzgálni a gépet a helyéről, hogy hozzáférjek? Ezt nem is értem.

Hogy kevesebbet fogyaszt abszolute nem érdekel ... amennyit játszom vele majd a PC mellett, gondolom max kőkemény 100Ft-os spórolhatnék az SS-el :D

Alapvetően ha csak a kinézet lenne a kettő közötti különbség, nem érdekelne ... de nem csak az.

Ennyi ... direkt nem fejtettem ki előbb, mert biztos va aki másképp gondolja ... Én meg így gondolom, ezért azt vettem, amit szerettem volna. Mindenki tegyen így :)
  • kirol
    Ez nagyon király!
  • Totti5
    A felsoroltak nem a PCs, hanem a konzolos játékokat jelentik. PCst nehéz lenne felsorolni, akkora a lista.
  • Totti5
    Csak te:). MS folyamatosan csinálja és PCn rengeteg játék jelenik meg lokalizálva, a hazai terjesztő közbenjárása álltal.

Fifák, NFSek, Dead Space, AC3, Witcher 2 stb...
  • Kongy
    Mellesleg ahogy észrevettem olyan 2008 környékén eléggé divatba vették a magyarítást (Brothers in Arms Hell's Highway, STALKER Clear Sky, Crysis Warhead magyar szinkron) meg elég sok játék (pl autós is: Burnout Paradise) magyar felirattal jelent meg, de valahogy ez a lelkesedés így 2010 utánra alábbhagyott. Vagy csak én vettem ezt észre?
  • n000rbi
    Sine Mora egyedülálló abban a tekintetben, hogy kizárólag magyar hanggal jelent meg. Épp ma olvastam egy angol tesztet, amiben nehezményezte a kolléga, hogy bizony annak, aki el is akar kapni valamit a történetből, wall of text-eket kell olvasni, mert az audiót nem érti :)
  • Szabi84
    van ezen kívül olyan ps3-om játék ami magyar?
  • The Protector
    Lokalizálvaaa?Hát ez meglepő és örömteli.Jól tudok angolul,de egy 100%ban sztorialapú játékban azért lettek volna hiányosságaim.
  • grebber
    A Beyond: Two Souls október nyolcadikán jelenik meg, magyar felirattal!