PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
GoW 3at is végig lehet játszani töltés nélkül.

GoW Saga-t ajánlom én is neked. Én Black Fridaykor vettem meg, mert olcsóbb volt mint a két Collection együtt véve. Csak vigyázz vele, mikor veszed meg, mert ha jól emlékszem akkor a 2 psp-s rész kódja lejár márciusban.

UI: elnézést az elõzõ hsz-ért.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
GoW 3

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
Egyszer tölt a játék,utána nem fog többet,max aprókat az átvezetõk alatt.A killzone is csak egyszer tölt és cutscene alatt tölti a többit de akkor is elenyészõen keveset.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Ha rám hallgatsz nem hagyod ki az Uncharted 1-2-t sem, ahogy a God of War-t se a harmadikkal kezdeném a helyedben 😉 (pl. a God of War Saga egy igencsak jó vételnek számít, mind az 5 rész egyben - két psp-s, két ps2-es átirat és a harmadik)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Vadnokedli
Még szerencse, így is bajban vagyok a hellyel <#falbav> csonton van a 320 pedig 1 éve ha van ps3 am.
bár (HDD 27 játék 5/6 törölve ma.) +13 lemezen.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Az elso dolgom volt, miutan a discet betettem, hogy fel orat kerestem az install opciot, atturtam mindent, de nem talaltam. 😊 Akkor azert hosszabb a load, bar a box meg lemezrol is gyorsabban tolt. Sebaj, nem orakat kellett varni ra. 😊

A jatek amugy marha jo, egyetlen boxos jateknak sincs ilyen grafikaja. Bar ettol meg a box marad a kedvencem, de ugy erzem, a ps-sel is joban leszunk.

Az exkluzivok miatt vettem meg. Jon ezutan majd a GoW 3, a Heavy Rain, az LBP szerintem nem erdekelne.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

davidka003
Mondjuk az vitathatatlan, hogy szánalom, hogy a Sony nem enged teljes HDD installt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

n000rbi
Elõször is üdv a klubban 😊

Sokáig tölt a boxhoz képest? Egyik Uncharted se installál hdd-re (de a legtöbb játéknál van install opció), így érthetõ, hogy a lemezrõl lassabban olvassa be. Ha pedig boxon HDD-rõl játszottál, akkor nyilván feltûnik a különbség (az egy másik dolog, hogy az összehasonlításnak nincs sok alapja, hiszen nem is ugyanazt a játékot próbáltad mindkét gépen).
Nekem nem tûnik úgy, hogy sokáig töltene, de lehet csak hozzászoktam. 😊 Ne foglalkozz vele, megéri kivárni míg betölt, nemde? 😉

Www.konzolstudio.hu

Budapest legolcsoobb konzoljai. 61 ezer a SS, 60 ezer a slim, mindenhol,dragabb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Sziasztok!

Eletem elso PS3 gepet a heten vettem meg, egy 320-as slimet. Vilag eletemben Xboxon jatszottam.A super slim kigolyozta magat nalam azzal a gagyi felultoltos zorgos kinai fedellel. 😊

Normalis, hogy olyan sokaig tolt be egy jatek? Az Uncharted 3-at vettem meg hozza. A jatek baromi jo, csak a boxhoz kepest baromi sok ido, amig betolti. Ez minden jateknal igy van PS3-on?

PS3 Mediaserver nélkül is megoldható a több 10 gigás tartalmak lejátszása. MKV2VOB programmal átkonvertálod az MKV-t mpeg-be, akár felirattal, tetszés szerinti hanggal 4GB-os darabokba és felmásolod PS3-ra.
sure
Így van, ezért a téma ("bluréjrippet hogytudok lejáccani a péeshármon") a banner utolsó sorának hatálya alá kéne essen, de szerintem ebbõl a topikból még sose bannoltak senkit warezért.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Vadnokedli
SATA2 es belsõ HDD-t kell vennem a PS3 ba(vagy én nem tudom)? 1TB-ot enged? Mit kell tennem ha pl. kibontom az hdd-et? egybõl mehet a ps-be? Gépen nem tudom formázni ha kéne, azon max PATA csatlakozó van, kicsit régi.

arty
ezt kifejtheted, mert nem értem 😊

Forza.

Szabi84
köszi, nincs routerem , milyen kéne hogy ne szaggassanak a hd filmek?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

The Protector
Hát a rendszer így megy😛c-hez router,hálózat megosztása(wifi),ps3-al wifire kapcsolódsz,media servert beállítod,pc-m pedig áthúzod a media serverben a filmet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bpeti72
Sztm inkább a Pc-s lejátszás körülményesebb MKV-nál.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Szabi84
Értem én, bedõltem ennek az ilyen-olyan médiacenter a ps3 dumának, kicsit csalódtam, mindegy majd unchartedezek.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
a ps3 bluraylejátszó. a bluray lemez pénzbe kerül, többek közt a sony filmstudio is, filmekbõl is szeretne betételt.

maga alatt vágná a fát, ha engedné az mkv lejátszást 😊

Forza.

Szabi84
Tehát kell vennem egy routert és azon keresztül a ps3-ra. És ez így akadásmentesen lejátszik nekem egy több gigás hd filmet? az sem gond hogy egy emelet a távolság? Miért vannak akkor benne ilyen könyvtárak ha amúgy is pc-rõl fut az egész?

arty
de akkormár egyszerûbb a pécét a tévére kötni és nem a körülnényes ps3as lejátszást választani...

Forza.

bpeti72
Csak média szerveren keresztül tudsz nézni ekkora fájlokat PC-rõl.

Szabi84
gondoltam hogy nem lesz ilyen egyszerû

bpeti72
Sehogy.

Szabi84
Még az lenne a kérdésem, hogyan tudok a gépre 10-20 gigás hd filmet(vagy akármit) másolni és ezen keresztül nézni? Mert felfedeztem rajta movie, photo, music könyvtárakat!

arty
rosszul hallottad. FAT gépeken SE lehet 😊 ha nagyobb hdd kell, cseréld ki a belsõt!

Forza.

Vadnokedli
Embörkék, estét. Úgy hallottam hogy csak a FAT gépeken lehet külsõ HDD-re rakni játékokat, ez igaz?

The Protector
Valóban😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
piros-fehér hang, sárga kompozit video 😊

Forza.

The Protector
<#smile>

bpeti72
Inkább fordítva kolléga, az erõsítõre a PS3 😊

The Protector
azzal kösd be a hangodat.Vmelyik,asszem a fehér nem kell mert az videó jel😊

Szabi84
okés az lesz az😄

Szabi84
öö ha a piros sárga fehér dugajokra gondolsz akkor igen?

arty
hifiden van optikai bemenet?

ps3 optikai kimenet -> hifi optikai bemenet

vagy félreértettem valamit?

Forza.

Szabi84
Szevasztok! Nekem is megérkezett a superslimem(nagyon szép a gép) killzone Trilogy-val. Az elõbb gyorsan összedobtam, majd karácsonykor kerül elõ megint. Lenne egy láma kérdésem! Hogy lesz ezen hangom? Mert én a pc-m monitorán játszanék, vagy pedig fülessel, és ugye ez van nekem egy hifire kötve jackdugóval! Tv-t csak nagyon ritkán használnám!

Tibi7
Közben én is belefutottam ebbe a hang dologba. Vettem egy burnout paradise city-t, berakom, menüben van hang, játék elindul, és nuku hang. Megnéztem a menüben a hangbeállításokat, kivettem a pipát a dolby elöl, most már csak 2pcm van bepipálva, amihez hozzá sem tudok nyúlni. Hang viszont továbbra sincs. Ezt miért csinálja? (mellékesen hdmi kábellel van a tv-re kötve a ps)
The Protector
Tudom h viccnek szántad.😊Örülök, hogy megoldódott a problémád.
Kiss tipp ha szereted a hangcuccokat,én nagyon.Ha mondjuk direktbe a ps3-ra kötnéd a hangcuccot akkor sokkal szebben is tudna szólni.Tudom mert nekem is hangcuccosom van,mélynyomó stb.... és szebben szól mióta nem sima jackel megy be a tv be a hang hanem közvetlenül a ps fenekébõl jön ki a hang.

sabexx
ééééééééés a hangszóóóórót ÖN nyerteeeee............!!!!!! 😄
Valamint Vágó Pista már úton van egy Legyen Ön Is Kamionos bögrével!

Házimozi rendszer van a tvre csatlakoztatva, de mivel a tv-be megy be a hang a HDMI-n, erre az eshetõségre nem is gondoltam, hogy csak "pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz a célszerû".

Mostmár úgy szól a WRC 2 mint a Zámbó gyerek a zuhany (vagy a körfûrész??) alatt. Biztos imádnak most a török szomszédok, ritka szép melódia a tiltáson közlekedõ Mitsu EVO így a hajnali órákban.

Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos tanácsot(kat)! 😊

The Protector: Viccnek szántam a világvégét, amúgy meg van eladó jegyem a segítõknek Noé bárkájára, féláron ablak mellé! 😊 😉

ˆ n000rbi : Köszi neked is!

The Protector
Most már mind1 nem?Úgyis meghalsz,minek javíttatnád meg?Amúgy meg nagyon tele van már a faszom ezzel a világvégével.Azért van ennyire tele minden vele mert a sok büdös parasztnak lett internetje,buta mint a tök és mindent elhisz,nem képes a dolgok mögé látni......
OFF vége.

Drága barátom sztem zárj ki minden lehetõséget.Próbáld ki másik tv-n,ha kell katódoson a ps-t.Ha ott lesz hang akkor már tudod h a tv-d nél lesz a hiba.Ekkor az jöjjön h veszel egy optikai kábelt amin kivezeted a hangot ha van hangcuccod.Ha így sem megy akkor a tv-n állítgasd a beállításokat.

arty
a ps3 menüjében milyen audioformátumok vannak engedélyezve?

tévé esetén csak pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz célszerû! semmi 5.1! mert azok szoktak "nemszólni" !

Forza.

n000rbi
A helyedben mégiscsak megnézném mit csinál a gép egy másik tv-n. (esetleg más hangkimenetet választva, megfelelõ kábellel)

sabexx
Üdv!

Egy elég érdekes problémám akadt a kb 1 hónapja vásárolt 160GB-s Playstation 3 Slim gépemmel.
Bár nem hiszem hogy túl nagy jelentõsége van, a gépet Ausztriában vettem, itt is használom.

Fõként GT5-tel játszottam és a napokban megvettem hozzá a WRC 2-t is. Elindítottam, feltelepítettem a frissítést, a játék megy, hang nincs. (a gép HDMI kábellel van csatlakoztatva egy Philips tv-hez, amit rengetegszer kötöttem laptopra filmet nézni, hiba nélkül)

Visszavittem a játékot a Saturn-ba, ahol vettem, ott természetesen azonnal ment hanggal. Vettem másik HDMI kábelt, újra összedugtam, a probléma maradt. Elvittem a játékot egy PS3-mal rendelkezõ ismerõsömhöz, nála tökéletesen megy hanggal. Hazaérve elkezdtem állítgatni (minden HDMI-t kipróbáltam a TV-n (van 3), a PS3 menüjében is igyekeztem rájönni mi lehet a gebasz, eredménytelenül)
Elsõ gondolatom az volt, hogy a TV-vel van a gond, de a Ps3 menüjében léptetve van hang, illetve a játékokra lépve is egyik másiknál megy (Singstar, NFS MW, még az F1 2012 is, csak mikor belépek akkor kussol el.)

Pihenésképp betettem újra a GT5-öt, nyilván megtudta hogy pénteken világvége, mert hang nuku. Csajom Just Dance 4-ét is informálta, mert hang ott is nuku. Hozzáteszem, eddig ment mindkettõvel. Közben a PS Storeból letöltöttem a NFS Most Wanted Demo-t, tökéletesen megy hanggal, de az F1 2012 demo már nem.

Egyszerûen nem tudok rájönni hol lehet a hiba.

Ha valaki találkozott már hasonló problémával, vagy van ötlete, kérem ossza meg velem.

Köszönöm!

Tibi7
Igazából mind jó amit felsoroltatok. Az igazi az lenne, amit egyszerre, egyidejûleg játszunk két kontrollerrel (mint pl Fifa).
De pl ps2-n volt nekem anno olyan, hogy shrek super party. Tulajdonképpen egy interaktív társasjáték volt, rendesen dobni kellett, ment a kör, volt hogy egyedül kellett játszani, volt hogy párban. Valami ilyesmi is jó lenne. Ha létezik ps3-ra hasonló. Szóval amit akár a nõvéremmel is játszhatok, vagy kisebb gyerekkel.
arty
tényleg, hülye vagyok, LBP ! de az megy négyen is, nem?!

Forza.

The Protector
4-en motorstorm acopalypse,mortal kombat 9,Tekken Tag2,

2.-en LBP2,Borderlands,Killzone3,Army of two1-2,Rayman origins,GT5, és még sokan mások.

Vadnokedli
Valaki LittleBigPlanet Karting? Most 18 font volt tegnap-meg ma is. az ára Store-on.

arty
ketten? vagy többen?

4-en pl: Marvel Ultimate Alliance 1-2
2-en: Army of Two 1-2

Forza.

Tibi7
Srácok! Tudtok olyan játékokat mondani amit haverokkal tudunk közösen játszani ha áthívom õket? Valami amit egyszerre tudunk játszani, és érdemes is megvenni.
The Protector
keress közösségeket google-n és facebookon.ott találsz pajtásokat és bajnokságokat is!
Én eddig aminek kerestem közösséget mindenek volt.