PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GoW Saga-t ajánlom én is neked. Én Black Fridaykor vettem meg, mert olcsóbb volt mint a két Collection együtt véve. Csak vigyázz vele, mikor veszed meg, mert ha jól emlékszem akkor a 2 psp-s rész kódja lejár márciusban.
UI: elnézést az elõzõ hsz-ért.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
bár (HDD 27 játék
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A jatek amugy marha jo, egyetlen boxos jateknak sincs ilyen grafikaja. Bar ettol meg a box marad a kedvencem, de ugy erzem, a ps-sel is joban leszunk.
Az exkluzivok miatt vettem meg. Jon ezutan majd a GoW 3, a Heavy Rain, az LBP szerintem nem erdekelne.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sokáig tölt a boxhoz képest? Egyik Uncharted se installál hdd-re (de a legtöbb játéknál van install opció), így érthetõ, hogy a lemezrõl lassabban olvassa be. Ha pedig boxon HDD-rõl játszottál, akkor nyilván feltûnik a különbség (az egy másik dolog, hogy az összehasonlításnak nincs sok alapja, hiszen nem is ugyanazt a játékot próbáltad mindkét gépen).
Nekem nem tûnik úgy, hogy sokáig töltene, de lehet csak hozzászoktam. 😊 Ne foglalkozz vele, megéri kivárni míg betölt, nemde? 😉
Budapest legolcsoobb konzoljai. 61 ezer a SS, 60 ezer a slim, mindenhol,dragabb.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Eletem elso PS3 gepet a heten vettem meg, egy 320-as slimet. Vilag eletemben Xboxon jatszottam.A super slim kigolyozta magat nalam azzal a gagyi felultoltos zorgos kinai fedellel. 😊
Normalis, hogy olyan sokaig tolt be egy jatek? Az Uncharted 3-at vettem meg hozza. A jatek baromi jo, csak a boxhoz kepest baromi sok ido, amig betolti. Ez minden jateknal igy van PS3-on?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
maga alatt vágná a fát, ha engedné az mkv lejátszást 😊
Forza.
Forza.
ps3 optikai kimenet -> hifi optikai bemenet
vagy félreértettem valamit?
Forza.
Kiss tipp ha szereted a hangcuccokat,én nagyon.Ha mondjuk direktbe a ps3-ra kötnéd a hangcuccot akkor sokkal szebben is tudna szólni.Tudom mert nekem is hangcuccosom van,mélynyomó stb.... és szebben szól mióta nem sima jackel megy be a tv be a hang hanem közvetlenül a ps fenekébõl jön ki a hang.
Valamint Vágó Pista már úton van egy Legyen Ön Is Kamionos bögrével!
Házimozi rendszer van a tvre csatlakoztatva, de mivel a tv-be megy be a hang a HDMI-n, erre az eshetõségre nem is gondoltam, hogy csak "pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz a célszerû".
Mostmár úgy szól a WRC 2 mint a Zámbó gyerek a zuhany (vagy a körfûrész??) alatt. Biztos imádnak most a török szomszédok, ritka szép melódia a tiltáson közlekedõ Mitsu EVO így a hajnali órákban.
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos tanácsot(kat)! 😊
The Protector: Viccnek szántam a világvégét, amúgy meg van eladó jegyem a segítõknek Noé bárkájára, féláron ablak mellé! 😊 😉
ˆ n000rbi : Köszi neked is!
OFF vége.
Drága barátom sztem zárj ki minden lehetõséget.Próbáld ki másik tv-n,ha kell katódoson a ps-t.Ha ott lesz hang akkor már tudod h a tv-d nél lesz a hiba.Ekkor az jöjjön h veszel egy optikai kábelt amin kivezeted a hangot ha van hangcuccod.Ha így sem megy akkor a tv-n állítgasd a beállításokat.
tévé esetén csak pcm 2.0 44khz és pcm 2.0 48khz célszerû! semmi 5.1! mert azok szoktak "nemszólni" !
Forza.
Egy elég érdekes problémám akadt a kb 1 hónapja vásárolt 160GB-s Playstation 3 Slim gépemmel.
Bár nem hiszem hogy túl nagy jelentõsége van, a gépet Ausztriában vettem, itt is használom.
Fõként GT5-tel játszottam és a napokban megvettem hozzá a WRC 2-t is. Elindítottam, feltelepítettem a frissítést, a játék megy, hang nincs. (a gép HDMI kábellel van csatlakoztatva egy Philips tv-hez, amit rengetegszer kötöttem laptopra filmet nézni, hiba nélkül)
Visszavittem a játékot a Saturn-ba, ahol vettem, ott természetesen azonnal ment hanggal. Vettem másik HDMI kábelt, újra összedugtam, a probléma maradt. Elvittem a játékot egy PS3-mal rendelkezõ ismerõsömhöz, nála tökéletesen megy hanggal. Hazaérve elkezdtem állítgatni (minden HDMI-t kipróbáltam a TV-n (van 3), a PS3 menüjében is igyekeztem rájönni mi lehet a gebasz, eredménytelenül)
Elsõ gondolatom az volt, hogy a TV-vel van a gond, de a Ps3 menüjében léptetve van hang, illetve a játékokra lépve is egyik másiknál megy (Singstar, NFS MW, még az F1 2012 is, csak mikor belépek akkor kussol el.)
Pihenésképp betettem újra a GT5-öt, nyilván megtudta hogy pénteken világvége, mert hang nuku. Csajom Just Dance 4-ét is informálta, mert hang ott is nuku. Hozzáteszem, eddig ment mindkettõvel. Közben a PS Storeból letöltöttem a NFS Most Wanted Demo-t, tökéletesen megy hanggal, de az F1 2012 demo már nem.
Egyszerûen nem tudok rájönni hol lehet a hiba.
Ha valaki találkozott már hasonló problémával, vagy van ötlete, kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
De pl ps2-n volt nekem anno olyan, hogy shrek super party. Tulajdonképpen egy interaktív társasjáték volt, rendesen dobni kellett, ment a kör, volt hogy egyedül kellett játszani, volt hogy párban. Valami ilyesmi is jó lenne. Ha létezik ps3-ra hasonló. Szóval amit akár a nõvéremmel is játszhatok, vagy kisebb gyerekkel.
2.-en LBP2,Borderlands,Killzone3,Army of two1-2,Rayman origins,GT5, és még sokan mások.