PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72
Jegyezzétek meg, ha bármi kell elõször az ebay-en keresd. Sokat lehet spórolni,a magyar boltok is innen szerzik be, és el tudják adni többszörös áron mert kevesen ismerik otthon.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72

valakinek valami egyedi ötlet arra hogy fel lehessen rakni a PS Eye kamerát a TV tetejére? Anélkül hogy 4+1ezer ftot ki kelljen dobni az ablakon 😄 köszi elõre is...

én rámernék nyomni mivel nincs is 150ezer a kártyámon, de azért ez az info lesokkolt elsõre 😄

most regisztráltam a main UK accom mellé egy magyart is, hogy majd bankkártyával megveszem a sports champions 2-t, aztán ez a kép fogadott hogy 600.000Ft-ot feltöltök-e... és így néztem mondom akkor hagyom 😄

gondolkodom, hogy esetleg livekodok.com-ról vegyek feltöltõkártyát UK accounthoz és megveszem UK store-n keresztül a Sports Champions & Sport Champions 2-t, vagy most felmegyek a magyar accountra és arra megveszem a Sports Champions 2-t.

n000rbi
😊 Jó mi? Kicsit elírták a tizedesjegyet. 1500-at jelent az. A max 45000. Bár én se mertem rányomni, hanem inkább az "automatic funding"-ot választottam az "Account Management" alatt az XMB-ben, ekkor pontosan annyit vesz le a kártyáról, amennyibe az adott játék kerül.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
A sport Champions nagyon megéri a vásárlást,eszméletlenül nagy elmény.A frizbi meg a ping-pong valami kibaszottul jó.Próbáld ki mondjuk a Gease játékot,hiába táncos,akkor is tetszeni fog.Move-hoz esetleg még a Heavy Raint ajánlom(de speckó move edition kell).Nézd meg a demo-kat store-on(kék keretes játékok mind move játékok).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ez most valami vicc??? 150.000Ft a minimum hozzáadható pénz a store pénztárcához a magyar storen bankkártyáról?????

LeventeV
Fogalmam sincs. Nincs move-om. Youtube-on keress rá: LBP2 Move

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

apropó, bankkártyával tudok fizetni storen?

és abban mi jókat lehet csinálni? igazából cska kipróbálás szintjén indítottam még el azt a játékot, lehet megérné belemélyednem ? 😊

LeventeV
Little Big Planet 2 is move kompatibilis.

PS3 Movehoz milyen jó közösségi játékot tudtok ajánlani? Tehát amit ha feljön 1-2 ismerõs akkor akár egyszerre ketten is tudunk játszani, vagy akár körönként. 2 fagyival kaptam, szóval egyedül akár boxolós játékkal is tudnék játszani (Sports Championship 2-t néztem ki erre, vagy a The Fight: Lights Out játékot). Most gondolkodom rajta, hogy a Sports Championshipet megvegyem, 9 fontért nem drága és van benne pingpong, bowling, stb.

Killzone 3-t tudom hogy move kompatibilis de annyira nem izgat engem. Just Dance meg kilõve hiszen nem vagyok valami táncoslábú 😄

Thx. Az Agarest War 2 jó olcsó még magyaron is. 5000Ft. Ez valami karácsonyi vétel, vagy ennyire le lett árazva?

Játszott már vele valaki?
LeventeV
Nekem is lassú, de Karácsony van, szerintem erre lehetett számítani. Van valami Festive Sale most, meg a 12 Deals of Christmas utolsó akciója (Far Cry 3) is aktív még, úgyhogy van mi terhelje a szervereket.

Nagyin lassú ma a Store. Másnak is így van vagy ez csak egyéni probléma?
The Protector
Amúgy van egy eladó vagy cserélhetõ Assassins Creed 3-am.Csere esetén Far Cry3 vagy Hitman,eladásnál 7ropi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Szia.Hûha.Hát ha az egészet fat32-re formázod akkor tutira menni fog de ugye akkor nem tudsz nagy filokat másolni.Ha a felét megosztod akkor elméletileg mennie kell de ebben nem vagyok biztos.

bpeti72
sziasztok
Szeretnék csinálni egy mentést a PS-rõl. Ha veszek egy külsõ vinyót, akkor az egészet formázni kell fat32-re? Vagy lehet úgy is hogy megosztom, és mondjuk csak a felét?
köszönöm

Én utálom a zombis játékokat. Ez az egyetlen, amivel elvoltam, de csak azért, mert nem önálló játék, hanem jött a GOTY-tyal. Nekem sem tetszik, hogy minden szarba zombimódot szuszakolnak bele.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
Én azt imádtam 😊 Talán túloztam a zombissal kapcsolatban, de nagyon irritált, ahogy MINDEN kiadó ennyire meglovagolja az élõhalottmániát és olyan játékokba is belepasszírozza, ahol semmi helye se lenne. Adják ki külön címmel, normális tartalommal.

Forza.

Ízlések és pofonok. 😊 Én a zsenialitást kerestem, de nem találtam az alapjátékban. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
dehogy jobb 😊 egy n+1. zombihentelde. a zseniális alapjáték primkó tucatfossá silányítása ...

Forza.

Sokkal jobban! 😊 Én még akkor vettem meg, amikor megjelent, de nem bántam meg egyáltalán. Nagyon jó áron volt akkor is.

Majd írd meg, hogy tetszik! 😊

Szabi84
Mert láttam külön is megvásárolható de akkor így jobban jártam.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Az viszont nagy szégyen, hogy egy auto aim-et nem tudtak beletenni, mint opciót. Akinek jobban megy anélkül, az is tudja tolni, de akinek segítség, hadd használja! Szenvedtem vele, mint a kutya az elsõ 1-2 órában, utána se barátkoztam meg vele. 😞

Igen, totál külön játék, csillió órás, és még talán jobb is, de tényleg. A GOTY-ban benne van.

Szabi84
Ez az Undead Nightmare egy külön játék? Én is a Goty-t vettem meg.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Köszi, látod, ennyire zöldfülû vagyok PS terén, még ezt sem tudtam. 😊 Akkor azt hiszem, hogy rámegyek 9,9 ezerért a GoW Saga-ra.

Persze ha csak végeztem a Skyrim-mel, most kezdek majd neki (boxon). Utána jöhet Kratos. Szerintem bírni fogom nagyon. 😊

A RDR-t boxon toltam (mint eddig mindent 😊 ), de perszer ez nem változtat a lényegen. a GOTY-kiadást vettem meg, hát nem tudom, mi volt az a nagy felhajtás a játék körül. Jó játék, de halálosan untam már kb. a felétõl. Az a kurva sok lovagolás, áááááá! Jó játék, jó játék, de nincs a kedvenceim között egyáltalán.

Az Undead Nightmare talán egy fokkal jobb is volt, mint az alapjáték.

Vadnokedli
Farcry 3 kb. 8ezer forint storeon. A meg is vettem ahogy a hitmant is 17 fontért meg az LBP Karting ot a =)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
Mondjuk eléggé ellaposodik a végére. Kínszenvedés volt végigvinni azt a maradék 5-6 küldetést.
7,5/10-nél nem értékelném többre az biztos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LeventeV
Ha szereted a vadnyugatot akkor mindenképp szerezd be, csak ajánlani tudom. GoW Saga is nagyon jó vétel szerintem. 1 játék árán kapsz 5öt.

Szabi84
A god of war saga nagyon tetszene nekem is! A Red Dead Redemption veszem meg holnap, azzal már nagyon régóta szemeztem de ugye nem jött ki pc-re.

The Protector
A 2.höz volt szerencsém crushingon,végig is vittem😊A 3.at nem próbáltam.

Told végig Crushingba 😊 Picit megtolja a játékidõt 😛 😄
LeventeV
PS3-on a játékok nem régiózárasak. Egyedüli kivétel a Persona 4 Arena (elég nagy felháborodás lett a vége). Mindegy melyiket veszed. Nekem is az US verzió van meg. Tudtommal EUban nem is adták ki a Sagat és az inFamous collectiont se.

DLC-ket US store-ról kell vásárold. Csinálsz US accountot, ugyanúgy mint UK-t és dolláros feltöltõkártyát veszel.

The Protector
Szerintem a 2.része jobb😊A 3 nagyon hollywood-os.A 2. rész pedig lazán megvan 12-13óra is!Az eléggé hosszú😊

9900-ért van a Platinum Shopnál, de US verzió. Gondolom ez nem azt jelenti, hogy NTSC, csak azt, hogy a letöltések a US Store-ból történnek, igaz? Ennyiért megvenném.

Végigtoltam az Uncharted 3-at, kár, hogy ilyen rövid volt. Baromi jó játék, az egyik legjobb, amit toltam valaha, pedig már nem ma kezdtem az ipart. S a kooperatív multija baromi jó, pedig én nem szeretem a multiplayert, de ez nagyon élvezetes. 😊

LeventeV
Én Black Fridaykor vettem az egyik üzletbõl. Szerintem nézz szét konzolboltokban, ne csak online, hanem rendesen az üzletbe. Annyi az egész, hogy kell csinálj egy US accountot is, hogy a két psp-s címet az amerikai store-ról szedd le.

Utánanéztem a GoW Saga-nak. Ebay-en találtam region free-t, fóliás, 30 fontért Kanadából. Az jó ár érte?

Fogalmam sincs, honnan lehetne beszerezni még, sehol nem találok. 😞

LeventeV
Lehet bankkártyával vásárolni. De úgy tudom, hogy a számlázási cím és az accountod címe kell ,hogy egyezzen, különben nem engedi. És mivel angol accountot csináltál hamis angol címmel, ezért a valódi magyar címeddel nem fogsz tudni vásárolni. Esetleg csinálj egy magyar accountot is, és akkor onnan tudsz vásárolni. Csak a magyar store kicsit elmarad az angoltól. A lényege tényleg az mint a MS pontrendszerének, annyi különbséggel, hogy ha jó helyrõl veszel PSN kódot akkor az árfolyamnak megfelelõen tudod ezt megtenni. Bankon átutalsz 25 fontnak megfelelõ összeget és kapod a kódot, ami ha beírsz akkor megkapod az accodra a 25 fontot, amit azután le tudsz vásárolni.

Killzone szerintem elég jó játék, de nekem személy szerint az inFamous jobban tetszett. Én is inkább Third Person Shooter párti vagyok. Ha jól tudom akkor van demója mindkettõnek, úgyhogy ki tudod õket próbálni mielõtt megveszed. Unchartednek is van demója. Ha kiszemelsz egy játékot akkor érdemes letölteni a demót.

Aha, szóval itt a feltöltõkártya ugyanaz, mint LIVE-on az MS pont. Ha van valami, amit ott rühellek, akkor ez a rohadt MS pont rendszer. Miért nem lehet mindent bankkártyával megvenni? Sokkal egyszerûbb lenne. 😞

így lesz.

Nem vagyok egy FPS betyár, így félve kacsintgatok a Killzone felé. A TPS-eket jobban kedvelem. Akkor inFamous? Néztem belõle videókat, de kicsit idétlen játéknak tûnik nekem.

LeventeV
Vedd meg az Uncharted 1-2t egyben és a GoW Saga-t. Úgy a leggazdaságosaabb. XD

Az Uncharted-ot már buktam, ugyanis a 18. fejezetnél járok a hárommal. 😊 Sebaj, a kettõt tuti végigtolom.

Utánanézek a GoW-nak, itthon nem nagyon kapni, már keresgéltem. :-/ Bár úgy lenne komplett a Kratos-sztori, ha mindent végigtolnám.

LeventeV
Nem tudom, hogy bankkártyával tudsz-e vásárolni, de ha veszel UK feltöltõkártyát PSN-re (25 vagy 35 fontos van) akkor azt le tudod vásárolni Store-on.

LeventeV
Ha olcsóbb a zavvin akkor megveheted onnan is.

Uncharted 2 nem fog gagyinak tûnni, de még az elsõ sem. Én sorba vinném végig a helyedbe. Nem bánnád meg.
Gow 1-2rõl nézz videókat szerintem, aztán meglátod, hogy mennyire tûnik gagyinak. Csodát ne várj tõlük, de a játékélmény mindenért kárpótolni fog. Mindenesetre ne a Gow 3 után kezd el õket, mert az grafikailag messze az elsõ kettõ felett áll.

Lenne még kérdésem. 😊

UK címmel, UK reget választottam, mert állítólag "az a jó". 😊 Akkor ez azt jelenti, hogy korlátozás nélkül tudok a Store-ból vásárolni, csak fontért?

Dilemmáztam, hogy megvegyem-e a második Uncharted-et, csak azért nem akartam, mert mivel életem elsõ PS3 játéka lett volna, nem akartam, hogy gagyi érzést keltsen. Azt akartam, hogy ha veszek már egy PS-t csak for fun, akkor odaverjen a játékélmény. de tuti, hogy végigtolom azt is, mert sokan mondják, hogy jobb mint a 3.

Nem lesz gagyi mai szemmel a GoW 1 és 2?

Köszönöm a tippeket. Ezeket zavvin érdemes megvenni pl.?