89387
PlayStation3
  • Woodsnail
    Sziasztok! Szeretnék venni egy PS3-at használtan és segítségeteket szeretném kérni, mikre kell odafigyelni a vásárlásakor? Milyen hibák jöhetnek elő? Számít, hogy milyen FW van rajta, vagy mikor gyártották?
  • SlickAdam
    nem lesz homalyos, olyan lesz, mint amit kinyom magabol a jatek. 50 colos tevemen se homalyos az adott jatek, mert egyszeruen atvalt 720p-be. ha a standard 720p-s felbontastol elter a jatek (lefele ugye), akkor lehet homalyos(abb).
  • Vadnokedli
    Ha csak 1080 ra állítod akkor a 720 as játékoknak a felbontása szar lesz, 720 és 1080p-t bepipálva kell hagyni. ezt a kettőt.

Ha jól emlékszem... rég nem nyúltam hozzá
  • Csacsi
    És akkor mi a megoldás FullHd monitoron, hogy ne legyen homályos? :)
  • arty
    a ps3 dashboard 1920x1080-ban, tökéletesen jelenik majd meg
    a ps3 játékok 99%-a nem 1920x1080-ban, hanem kisebb felbontáson (általában 1280x720-ban) fut, így nyilván kissé homályosabb képed lesz, mintha natívan hajtanád

neked kell tudnod, hogy hajlandó vagy-e ezt elviselni vagy sem :)
  • Akra
    Egy kis segítség kellene. Van egy FullHD-s ,HDMI-s monitorom,PS3-mal szeretném ideiglenesen használni. A natív felbontás 1920x1080. Miként jeleníti meg a PS3 ha beállítom 1080p-re? Gondolok itt a felbontásra,mert,ha alacsonyabban használom,mint a natív,homályos,nem elég éles. Sajnos a monitorom másik városban van utaztatni feleslegesen nem szeretném. Ezért í
  • arty
    Bionic Commando Rearmed 1(esetleg a 2)
    Renegade Ops
    Wolf Of The Battlefield: Commando 3
  • TDC Geronimo
    nyamm. Remegősen várós már az idei E3 :)
  • zzeN
  • sublimaze
    Tudtok ajánlani valami jó cooperatívot? Úgyértem amit így személyesen jó közösen tolni mint pl az lbp. Szóval nem netes coop.
  • masoma
    last of us demo
  • Szabi84
    igen akkor kellett volna:D
  • davidka003
    Nem igaz. :DD
    Mikor linkeltem akkor még volt.
  • Szabi84
    pár napja akartam a heavy rain-t de már akkor elfogyott:S
  • davidka003
    Sony PS3 Essentials játékok akciója 2013. május 21–27.

Jól tette aki megrendelte már hamarabb, mert már Heavy Rain sincs például.
  • arty
    nem jó. választhatóra kellett volna csinálni, hamár el van cseszve a kontroller, de van rá megoldás.... ergo van player aki tudja használni a ravaszokat, van aki nem. erre fel kellene készülni minden ps3as játékban....
  • Vadnokedli
    Ha USB 3.0-ás portba dugom a Kontrollert tölteni akkor gyorsabban fog tölteni?
  • Vadnokedli
    Szerintem jó így ahogy van, bár tény hogy felcserélték. Szerintem nem véletlen, mert gyárilag folyton lecsúszik róla az ember ujja.
  • davidka003
    Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch Zavvin 8600 Ft=25 font
  • Kongy
    gow3ban nem a graf jó egyedül :D megalázod Poszeidóntól kezdve Hermészen át Zeuszt, hihetetlen epic játék a szó szoros értelmében :)
  • arty
    igen, sajnos az elcseszett kontroller visszanyalt :( legrosszabb, hogy így hiába vettem extra triggerjavitó műanyagokat, legtöbb játékban nem lehet visszaállítani

sony

---

ez az essentials tényleg durva akcio, gow3-on még ugy is elagyaltam, hogy igazából semmi kedvem hozzá, de annyit ajnározza mindenki a grafot, h lehet h megnézném :)))
  • Ulthane
    Én sem tudom, mert utálom az egész FPS műfajt. Csak azért vettem meg, mert exkluzív, s akkor biztos tud is valamit. Hát nem, egyik kutya, másik eb. :-/

Azt viszont a mai napig nem szoktam meg, hogy Sonyéknál bármilyen shooterben a lövés az nem a ravasz, hanem a R1 és 2. Nagyon gáz. :) Már jó fél éve megvan a konzol, s a mai napig előfordul, hogy lövés helyett hajigálom a grántátot, mert a ravaszt nyomkodom megszokásból. :)
  • Ulthane
    Egy Halo-val sem játszottam, teljesen hidegen hagy.
  • Anubys
    A technikájuk szerintem ugyanaz minden nehézségi fokon, csak annyi a különbség, hogy többet bírnak, te pedig kevesebbet. Nem tudom, lehet, hogy én vagyok túl hardcore gamer, de nekem nem okozott nehézséget. A fejlövéseket a legkönnyebb akkor összehozni, ha fedezékben vannak, és kilóg a fejük. Ahogy egyik haver mondta anno, hajba kell őket lőni, amíg pihennek a fedezékben.
    A másik pedig, hogy elég sok helyen meg lehet csinálni, hogy valahonnan úgy leszedsz 4-5 ellent, hogy észre sem vesznek.
    Engem a folyós rész zavart, menj árral szemben, és kerülgesd a robbanó hordókat. Ezt kihagyhatták volna, a másik a zombik. Nem illettek bele...
  • Moby
    Ráadásul másodszor veszem. Mondjuk a quantic dreamtől pont nem sajnálom, beyond is jön elővételben.
  • Kongy
    heavy rain ennyiért kb ingyen van, de én 5k-t se sajnáltam érte. god of war 3, uncharted 2 kombó úgyszint, ha nem lenne meg gondolkodás nélkül venném.
  • Moby
    Most viszont már hivatalosan is keciedrágán vettem a hevirént :D
    Nincsen semmi baj, olcsó recsitekkel meggyógyítom magam :)
  • Kongy
    1 az, hogy nincs célzássegítés, és én kurva suta vagyok alapbol kontrolleres célzással. Nem az kell, hogy egyből rávigye a célkeresztet, mint a 2-3-ban, hanem az, hogy legalább ha rácélzok a rohadékra kövesse már picit... De nem, és a mocsok még ki is hajlong a lövéseim elől. Egy tárat beleeresztek a mellkasába semmi, egyet lövök a fejébe kész... De kurva nehéz fejbetalálni a rohadékokat. A másik idegesítő dolog, hogy ezek a buzik megkerülnek, nem tudsz ellenük semmit tenni, elölről a fedezéket átlövi az egyik, de közben a másik már kerül, és egyet pislogsz már telibe lő hátulról, full kereszttűzbe kerülsz, egy jólirányzott gránát, vagy 5 mp a kereszttűzben és halott vagy! OKÉ, legyen kihívás, de MINDEZ EASY NEHÉZSÉGEN, az kicsit magas. Na ennyi lenne a gondom az Uncharted első részével. A többi mind király, és rendben van, de a játék szerves része a harc, ami totál frusztráló nekem, aki alapból PC-s játékos, és szarul bánik a kontrollerrel célzáskor. Ja, és mindezt úgy, hogy pl Resistance-eket simán végigtoltam, mert abban volt MINIMÁLIS AIM ASSIST.
  • Anubys
    Idegesítően hatékony AI? Szerintem pont jó. A 3 ilyen téren kuka, életképtelen ellenfelek hada csinál hülyét az AI-programozóból. Az 1 teljesen korrekt volt. Néha még kissé suta is, amikor a saját csapdájába sétált bele. Amikor sokan voltak, tényleg nehéz volt 1-2 helyzet, de hardon sem csesztem bele a joy-t a TV-be.
  • Vadnokedli
    Baszki, tényleg. Néha takarítani kéne a szemüveget.. Most hogy így néztem tiszta mocsok..
  • The Protector
    Nem lehet h koszos lett a szemüveged és a GOW3-nál még tiszta volt?
    Nekem is volt egy olyan szitum h egész reggel egy kaszáspókot üldöztem mikor kiderült,hogy csak megrepedt az egyik lencse a szemüvegemben.
  • arty
    azt nem értem, ha nem bírod a csőlövöldét, minek játszol csőlövöldével?

esetleg azt is írd le, h utálod a kontrollert, az fps-t, hátha még hitelesebb leszel tőle.... :D
  • arty
    1 óra? magyarán nincs is véleményed... amit leírtál, azt úgy hívják: első benyomás

elképesztő szép részek vannak a játékban, később. fantasztikus exkluzív.
  • Kongy
    akkor huzzal halozni az biztos jobb xd
  • Ulthane
    Nem mellesleg meg ostoba csőjáték, nulla szabadsággal, teljesen fantáziátlan, tucat FPS, legalább 50 ilyen készült már az elmúlt 10 évben, ha nem több.
  • Ulthane
    Nem hiszem. A God of War 3-nál letettem az állam, máig nem láttam olyan szép játékot, mint az.

Ez a közelébe sem megy, de még távolról sem. Mondom, Gears of War szint.
  • TDC Geronimo
    Akkor meg a te szemeddel van valami nagy probléma :D

Az hogy a játék milyen az egyéni ízlés kérdése, de a graffal aztán semmi gond nincs.
  • Ulthane
    Egy 50 collos full hd tvn...
  • Ulthane
    Ebből a GoW3, a második áncsártid meg a heavy rain ér valamit. A többi az mind kuka.

Kár, hogy mind a három megvan már. :(
  • TDC Geronimo
    Ronda? Min játszol 10 éves SD tvn?