89387
PlayStation3
-
#83771 Wáá gyerekek! király vagyok. :D Végigvittem az Uncharted 1-et normálon :D Hú, heveny agyfaszt kaptam a végefele! Azok a rohadt mutánsok rohadtul nem kellettek volna oda, hát még amikor már mutánsok + emberek egyszerre jöttek... Nem egyszer volt kontrollertörő mozdulatom, de nem esett semminek baja :D Rohadt szivatós játék volt, de tetszett! -
#83770 Bőven megéri még a 3. Sőt. Rengeteg olyan nagyszerű, igényes, csodálatos játék él ezen a platformon, melyeket vétek lenne kihagynod. Uncharted széria, Infamous széria, Valkirya Chronicles, Heavy Rain és még sok más. Mire kijátszod ezeket a nagyszerű játékokat, már a négyes széria is megfogja villantani az erejét. Ne habozz! Irány, és vegyél addig is egy hármast. -
#83769 Van valami különbség, ami főként a fogyasztást érinti.
Slim-et érdemes venni véleményem szerint. -
patrikhun97 #83768 Rendben még egyszer köszi a válaszokat :) -
#83767 Csak dizájnban. Ha pl vmi szekrényben akarod tartani a PS-t, akkor a Super Slim nem valami praktikus, mert felül kell behelyezni a lemezt, csak erre kell odafigyelni. -
SlickAdam #83766 nincs. nem lehet. -
patrikhun97 #83765 Ja és lenne még egy kérdésem :) A Fat, Slim és Super Slim modellek között van valami teljesítménybeli különbség?:D -
#83764 Bőven sokat fogod függni szerintem:D Én 2 hónapja vettem, és azóta is iszonyat sokat játszottam vele, meg marha sok játékot megvettem már rá, szval nekem megérte :) -
patrikhun97 #83763 Okés köszi a választ :D akkor a hetekben beruházok egyre :) -
#83762 Sztem még bőven megéri 3-at venni, még jövőre is megfogja, mert rengeteg jó széria van ps3-ra, a ps4-re meg lesz kb 30 játék kezdetben.. szval ja, megéri ps3-at venni, már csak a hamarosan érkező Last of Us, és a Beyond Two Souls miatt is + ps4 kezdőcímei közül is lesz ami jön 3-ra is (pl új NFS, AC:Black Flag) -
patrikhun97 #83761 Sziasztok! Lehet, hogy nem ide való de azért megkérdezem :) Már egy ideje tervezem hogy veszek egy Ps3-at, de most hogy bejelentették a 4-et nem tudom megéri-e megvenni a 3-at :/. Szerintetek várjam meg a 4-et vagy pedig vegyek egy 3-at? :) Bocsi ha nem idevaló :D -
#83760 Ghost of Spartát kb 1 hete vittem végig, kb 2 nekifutásra annyira baszottjó :D De komolyan. Ahhoz képest, hogy PSP-átirat, kb God of War 2 szintű a grafikája, teljesen korrekt. A Chains of Olympus annyira nem jött be, bár God of War.. tehát majd valamikor sort kerítek a befejezésére :D 3000 ft-ért a hülyének is megéri :D
Apropó 3000 Ft, ennyiért vettem most Mortal Kombatot PSN-en.. :D Végül emellett döntöttem, de lehet még lesz más is :D -
SlickAdam #83759 3000 ft-ert / db mindet megeri megvenni.:)
en tegnap fejeztem be az Ascension-t, utana belekezdtem ebbol a PSP-s HD pakkbol a Ghost of Sparta-ba (ez kimaradt anno). siman jo, 60 fps-t -
#83758 Simán. 1080p@60fps és még nem is néz ki rosszul ahhoz képest, hogy psp-átirat. -
Neoncsoves #83757 ezt is megéri megvenni? azt olvastam hogy ez eredetileg PSP-n volt elérhető aztán megcsinálták PS3ra is... -
BlackWolf #83756 Hol? Én annyit találtam erről a neten , hogy a Collection 1 lett letölthető valami baki folytán az usa storeból 1 napig , de aztán javították. -
masoma #83755 mostmár a god of war 2 is ingyenes -
SlickAdam #83754 igen -
Neoncsoves #83753 egyébként a GoW 1 ingyenes PS+osoknak asszem. legalábbis van egy God of War HD nekem letöltve... már játszottam is vele -
Neoncsoves #83752 ez lenne az? -
SlickAdam #83751 egy nagy tortenet, mondjuk ugy. 3. resszel egyebkent NAGY butasag lenne kezdeni, mert a 2. resz oriasi cliffhanger-el er veget, a 3 pedig onnan indul.
ugyis rakapsz, szoval mindet latni akarnad elobb-utobb. vedd meg cdgalaxis-nal az elso HD pakkot. elso ket resz, mai napig fantasztikusak. es sokaig elleszel veluk.
szerintem. -
Neoncsoves #83750 szóval folytatólagos a story? csak azért kérdezem, mert most csak egyre lenne pénzem. -
SlickAdam #83749 de, kimarad. nyomd abban a sorrendben, ahogy megjelentek. -
Neoncsoves #83748 Na, tudom egy párszor már feltették a kérdést, de...
God of Warnak folytatólagos storyja van, vagy nem marad ki semmi ha a GoW 3-mal kezdem? -
#83747 Én a Tekken Tag Tournament 2-vel szemezgetek, meg esetleg Super Street Fighter IV, de azt PC-n szarráfüggtem:D -
#83746 nézegettem én is goldenaxe, SSF2T HD remix, de magyar storenon egyik sincs:S -
#83745 na frankó! heavy rain jöhet -
#83744 Verekedős játékok akciósok Store-on! Mortal Kombat féláron!! Elég jó ajánlat. -
masoma #83743 cd galaxisos akció bővült illetve visszakerültek nagyobb címek aki lekésett róla most pótolhatja -
#83742 Köszönöm :) -
#83741 digicenter.hu
livekodok.hu -
#83740 Asszem most húsvétkor olyan volt hogy 12 helyett 15 hónapra adtak tagságot. De én is hülye voltam, mert mielőtt lejárt az enyém, két héttel előtte kaptam egy üzenetet hogy ha most veszek egy éveset, akkor 4500-zal olcsóbban kapom meg. Csak vaciláltam, aztán nem vettem észre hogy kicsúsztam az időből. Én barom :/ -
#83739 Ezt te hol nézed? Mert akkor figyelgetném én is :) -
#83738 talán 11-12k körül szokott menni a "feltöltőkártya", most épp nemlátok -
#83737 Néha akcióznak rajta, karácsonykor és húsvétkor is volt, kb. 75%-ra ócsósítva. Nem tudom, mikor lesz megint, de olyankor érdemes egy évest venni, mivel hozzáadódik a meglévő időhöz a plusz év. -
Akra #83736 A tv is jelet alakit at,de meg sem lesz homalyosabb a kep pedig nativ felbontasa ugyan ugy 1080p. :-( -
#83735 Sziasztok!
Lejárt a psn-em, magyaron voltam fent, szeretném megújítani, de látom hogy 15ezerbe kerül ps store-on. Van olcsóbb módja a magyar regnek? -
#83734 Ha nem akarsz okoskodni a géppel, akkor a firmware lényegtelen, psn-hez úgyis frissítened kell. A fat-ből olcsón tudsz venni 40 gigásat, nekem is olyan van, eddig semmi baja nem volt. A fej lehet cinkes, nézd meg, hogy olvad-e mindent redesen (ps3 játék, ps1 játék, dvd).
A lent említett ps2-kompatibilis 60 gigásat szerintem ne vegyél, az egyik első széria, hullanak a 60-asok, mint a legyek.
Slim-mel és Superslimmel nincs tapasztalatom. -
#83733 semmi, ez ilyen. törvényszerű, hogy fullhd lcd monitoron a nemfullhd kép kissé homályabb! -
#83732 pl a regi fat ps3ak kozul van ami viszi a ps2es jatekokat is ha ez nalad fontos tenyezo akk fatben gondolkodj