PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
A színes ps3-akat külföldi oldalakon keresd,fõleg japánban mert azokat csak ott értékesítik illetve a speckó kinézetûeket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
szerintem szép, csak a csúszka kopogós nagyon

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Vadnokedli
Nekem igazából egy Piros PS3 ra lenne szükségem. de azt se találok sehol.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Én pont a PS2 slim hasonlóságú külseje miatt szeretem jobban a SS-emet.
Csak a piacos/búcsús csúszkás fedlap kicsit gagyisztikus lett.
De jobban díjazom a beszippantós megoldás helyett a felültöltõset.

PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6

arty
Élõben borzalom gagyi, piaci-müanyag-hamisítvány érzés az egész 😞

Normálisabb anyag + szögletesebb kialakítással lehet cseréltem volna a slimem...

Forza.

Esti 3 óra Sports Champions 2 boxolás után most úgy érzem, hogy picit kivan a vállam, mint valami jobb válledzés után 😄 ez kurvajó ez a move 😊

LeventeV
Élõben jobban néz ki mint képeken, de én sem tudok megbékélni a Blu ray megoldással.
Nagyon hasonlít a kialakítása a konzolnak a PS2 Slimhez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

davidka003
Nekem bejön. Kis pici.
Bár a blu-ray töltés nem szimpatikus.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

n000rbi
Igen, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan kizárólag SS-t fognak mindenütt árusítani. (ahogy annak idején a dagi eltûnt a Slim megjelenésekor)
Nyilván az az érdekük, hogy az újabb fogyjon, de én személy szerint nem örülök neki, nem tetszik az SS.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LeventeV
Igazad van. Karácsony elõtt néztem, akkor még volt és olcsóbb is volt mint az SS. Gondolom mostmár elfogyott ami még raktáron volt.

n000rbi
Találomra megnéztem három webshopot: csak SS van.

576-nál találtam Slim-et, de horror áron természetesen.

LeventeV
Sima Slim-et? Mindenhol lehet kapni még.

Vadnokedli
Lehet még kapni valahol egyel régebbi slim et? /nem SSt ugye.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Totti5
Mind a kettõ ugyan olyan gyenge, ugyan abban... régi? RDRnél már elõre kellett volna lépni, úgy mint 360on ahol tû éles a kép és a részletesség. MP3 nem sandbox, de lehet hogy a GTA5 már ugyan olyan jó lesz mint 360on, éppen ezért mivel csak lehet, elõbb megvárnám a teszteket róla és utána vennék gépet játékot... 1-2 napon már nem múlik és a jobb verzióval tudom játszani, ha már egy játék miatt gépet vesz valaki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

livekodok.com -ot ajánlom! fél óra alatt megvolt a 25GBP-s felöltõ kártya amibõl beruháztam 2 move-s játékra (Sports Champion 1-2) 😊

arty
nem. vegyél prepaid 25/35 fontos kártyát, még olcsóbban is jössz ki!

pl livekodok.hu

Forza.

Sziasztok!

Teljesen laikus vagyok a playtsation storehoz. Éppen ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy, hogyan lehet vásárolni rajta. Megadom a kártyám adatait viszont az accountom United Kingdom. Át lehet írni valahogy, a régió adatait, hogy a magyar kártyával is tudjak vásárolni?
n000rbi
Itt természetesen csak azokra gondoltam, akik japán régiójú ps3-mal rendelkeznek, mert régiózáras a drága...bocs mindenki, csak most értesültem errõl.

n000rbi
Japó store-ból Metal Gear Rising demó tölthetõ, akit érint.

LeventeV
Egyszer megveszed és onnantól akármikor és akárhányszor letöltheted és játszhatod.

Szabi84
és ez a store olyan mint a steam, tehát megveszem, és akármikor belépek játszhatók a megvásárolt programokkal?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

n000rbi
Gyérebb kínálat ps1-ps2 játékokból (gyak. nulla) és többnyire drágább az angol store-tól.

Szabi84
mi a hátránya a magyar regisztrációnak?

TDC Geronimo
Igen de azok már elég régiek nemde? MP3 a legújabb tõlük az meg ugye nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
GTA4, RDR PS3 verzió rossz lett.

cataflam02
Azért gondoltam a PS3-ra mert ott ingyenes a multi.. plusz az exclusive gamek is jobbak szerintem.
Én ilyen 120-130k huffra gondoltam TV+Konzol
A játékok stb nincs benne
Ebbõl szeretnék venni. Mint mondtam jó a használt is. Igazából ezért is jöttem ide tanácsért.. olyanokhoz akiknek van konzolja.
40-50bõl elvileg kijön a PS3 használt 250gb
80-90 meg valami jó TV-re

One more story

Elküldtem. Jó szorakozást. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TDC Geronimo
Nem vennék erre már mérget. Max Payne 3 is Rockstar game, az is Rage motor és a PS3as verzió ugyan olyan lett, mint a boxos. Az új GTA-t is ps3on demoztak a sajtónak.

TDC Geronimo
Nekem küldheted privibe megköszönném 😊

Ha jól tudom ez a single player demo.

Totti5
GTA5 miatt PS3 vétel? ennél rosszabb kombót össze sem állíthettál volna. Ha GTA5 érdekel akkor x360at vegyél, s ha van LCD monitorod akkor arra nyugodtan rá lehet kötni VGA kábellel, ha pedig TV kell akkor elõször árkategóriát találd ki, aztán lehet nézni...

davidka003
102 cm-es TV szerintem már alap ha venni akarsz. Mellé egy új PS3 meg olyan 60 ezer körül van. Szóval szerintem egy 170-180k-ba biztos belekerülne.
Vannak játékok amik jobban Xbox-on. Bayonetta botrányosan rossz PS3-on de a Fifa részek is jobbak boxon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kaptam egy bluray filmet es adtak hozzá egy PS3 kódot. Én nem vagyok PS3-as, nincs is, ha kell valakinek dobjon egy pm-et, adom a kódot. A kód a God of War Ascension játszható demójához van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cataflam02
Csoki all!

PS3 + valami jó kis TV mennyibõl jön ki ? 😊
Muszáj vennem egy konzol a GTA 5 miatt.. nem akarok +1 évet várni a PC-s verzióig.
Akár használt is megteszi.
Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy igaz a PS3-on szaggatnak a multiplatform játékok ?

One more story

Szabi84
Az lehet mert elõzõleg a monitoromon volt, ami fullhd, megnézem köszi!

LeventeV
Lehet, hogy a Display Settingsbe 1080p van beállítva a PS3-on és azért nem jeleníti meg?
A játékot mikor elindítod akkor automatikusan átvált 720p-re.

Szabi84
😄

Van egy HD ready Sony Bravia (6 éves) tévénk, erre dugtam rá most a ps3-at hdmi kábellel, de nem jön be a ps3 menü, ha viszont beteszek egy játékot akkor azt egybõl elindítja és a menü csak akkor jön elõ ha megnyomom a controlleren a ps3 gombot. Ha pedig ezután a menüben a quit game-et választom kilép, de vele együtt a menü is eltûnik? Mi a fene lehet? Csak szeretnék ezen keresztül képeket nézegetni, meg egy-két videót lejátszani.

arty
mázlista 😊 bár kitörölhetném az emléküket is... hogy újrakezdhessem!! 😄

Forza.

The Protector
Nekem az íróasztalom mellett van egy kis 3részes fiókon.Nem kell annyira félni a szellõzéstõl ne aggódj.Régebben pedig egy polcba volt betéve a tv alá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy Ti hol tároljátok, mennyire szellõzõs helyen?
akkor jó lesz hidd el 😄! 1rõl érdemes kezdeni a sztorit

Szabi84
nem, csak megnéztem, sorba megyek

az bizony!😊 2-3al nem is játszottál?

Szabi84
nekiugrottam az uncharted 1-nek, ez egy csoda😄

n000rbi
A 60-as és 40-es fat-eknél volt gyakoribb az elhalálozás, a 80-as a legifjabb és legstabilabb fat széria. Mondom ezt úgy, hogy bõ 4 éve nyúzok egy 80-ast, gond nélkül. (kopp-kopp)

Sziasztok! Egy kis információs segítséget szeretnék kérni! Két hónapja vettem egy PS3-at használtan a Platinumshopból. Állításuk szerint, abszolút nem volt sokat használva, sõt kihasználatlanság miatt lett lepasszolva. Az offline trophyesban is csak 1 játék trophyjáról volt infó, tehát valószinüleg tényleg keveset futott. Egyébként egy FAT 80GB-os CECHL04 modelrõl van szó. A kérdésem az lenne, hogy ezek a szériás gyártmányok mennyire stabilak? A gépet állítva, jól szellõzõ helyen tartom, és kikapcsolás elõtt hagyom mindig kb 15 percet "hûlni" az XMB-ben. Igaz, pár óra játék után is csak langyos levegõt fúj ki. Tehát nagyon meg vagyok elégdve, de féltem a YLOD hibától.

Mennyire kell tartanom a YLOD-tól, illetve ha bekövetkezne, hol érdemes javítatni, illetve ezen hibának a javítása mennyire tartós? Esetleg további tippek, hogy minél késõbb jöjjön el a hiba? Segítségeteket elõre is köszönöm! <#worship>
The Protector
Akkor okés.Nem tudtam.Én kaptam kölcsönbe Move-ot meg Heavy-t és emiatt hittem azt mert az én verzióm move-edition volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Meg tudod osztani az accountodat. Régen 5 felé, most már csak 2 felé.
Csinálsz egy accountot, megveszed amit akarsz, aztán a haverodnak megadod a felhasználónevet és a jelszót. Õ is bejelentkezik és a Store-on a Download list-bõl leszedi õ is.

Soldiers
Hello

Egy olyan kérdésem lenne hogy igaz e az hogy ha a Store-ban veszek egy játékot és azt vhogy áttudom küldeni 1-2 embernek mert akkor 15000Ft felezõdik 3 felé, mert egyik ismim mesélt vmi ilyesmit

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LeventeV
Nem kell a Heavy Rain-nek move edition. Nekem a sima van meg. Leszedett egy patch-et és utána ki tudtam választani, hogy Move-al vagy Dualshock-al akarom játszani.

köszi, bár átmenetileg megoldottam úgy hogy megtartja magát a kamera 😄