PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Csak a piacos/búcsús csúszkás fedlap kicsit gagyisztikus lett.
De jobban díjazom a beszippantós megoldás helyett a felültöltõset.
PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6
Normálisabb anyag + szögletesebb kialakítással lehet cseréltem volna a slimem...
Forza.
Nagyon hasonlít a kialakítása a konzolnak a PS2 Slimhez.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Bár a blu-ray töltés nem szimpatikus.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nyilván az az érdekük, hogy az újabb fogyjon, de én személy szerint nem örülök neki, nem tetszik az SS.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
576-nál találtam Slim-et, de horror áron természetesen.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Teljesen laikus vagyok a playtsation storehoz. Éppen ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy, hogyan lehet vásárolni rajta. Megadom a kártyám adatait viszont az accountom United Kingdom. Át lehet írni valahogy, a régió adatait, hogy a magyar kártyával is tudjak vásárolni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én ilyen 120-130k huffra gondoltam TV+Konzol
A játékok stb nincs benne
Ebbõl szeretnék venni. Mint mondtam jó a használt is. Igazából ezért is jöttem ide tanácsért.. olyanokhoz akiknek van konzolja.
40-50bõl elvileg kijön a PS3 használt 250gb
80-90 meg valami jó TV-re
One more story
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha jól tudom ez a single player demo.
Vannak játékok amik jobban Xbox-on. Bayonetta botrányosan rossz PS3-on de a Fifa részek is jobbak boxon.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PS3 + valami jó kis TV mennyibõl jön ki ? 😊
Muszáj vennem egy konzol a GTA 5 miatt.. nem akarok +1 évet várni a PC-s verzióig.
Akár használt is megteszi.
Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy igaz a PS3-on szaggatnak a multiplatform játékok ?
One more story
A játékot mikor elindítod akkor automatikusan átvált 720p-re.
Van egy HD ready Sony Bravia (6 éves) tévénk, erre dugtam rá most a ps3-at hdmi kábellel, de nem jön be a ps3 menü, ha viszont beteszek egy játékot akkor azt egybõl elindítja és a menü csak akkor jön elõ ha megnyomom a controlleren a ps3 gombot. Ha pedig ezután a menüben a quit game-et választom kilép, de vele együtt a menü is eltûnik? Mi a fene lehet? Csak szeretnék ezen keresztül képeket nézegetni, meg egy-két videót lejátszani.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mennyire kell tartanom a YLOD-tól, illetve ha bekövetkezne, hol érdemes javítatni, illetve ezen hibának a javítása mennyire tartós? Esetleg további tippek, hogy minél késõbb jöjjön el a hiba? Segítségeteket elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Csinálsz egy accountot, megveszed amit akarsz, aztán a haverodnak megadod a felhasználónevet és a jelszót. Õ is bejelentkezik és a Store-on a Download list-bõl leszedi õ is.
Egy olyan kérdésem lenne hogy igaz e az hogy ha a Store-ban veszek egy játékot és azt vhogy áttudom küldeni 1-2 embernek mert akkor 15000Ft felezõdik 3 felé, mert egyik ismim mesélt vmi ilyesmit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN