PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
12 gigás super slimben nincs ilyen, minden más géphez van, tehát, ha nem 12 gigás géped van, akkor nem kell venned vinyócserénél.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PSN ID: jay-jupiter
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
A Battlefield 3 (amennyiben ezt érted bf3 alatt) amúgy 2 gigát tesz fel.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem hiszem, hogy sokkal megdobná az árat egy 60 vagy 120 Gb-os vinyó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Itt van még Slim, egy ezressel olcsóbb, mint a SS.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Psn-en megvásároltam lemmings nevû video játékot. A keresõben a Playstation három dolgot jelenített meg:
1) Lemmings-rõl egy információs mezõt
2) Lemmings Full Game ps3 400kb, ami pénzbeli ellenszolgáltatás fejében megvásárolható (szerintem ez játékkulcs)
3) Lemmings starter pack trial and unlock ps3 free.
Én a kosárkába magától értetõdõen Lemmings Full game címû alkalmazást és starter pack címû alkalmazást helyeztem és ezeket vásároltam meg.
Észrevettem a játék használata során, hogy a trial verzión keresztül is meg lehet vásárolni a játékot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van annak jelentõsége hogy a játék kulcsát nem a trial-on keresztül, hanem kizárólag a playstation network-ön keresztül vásároltam meg, a trial verzió futtatása nélkül? (Természetesen egyazon ps3 játékra és "azonos store-ra" gondolok)
Elõre is köszönöm a segítséget és a választ!
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
UI:
82379-ES ELÕZÕ ÜZENETET NE OLVASSÁTOK EL!
Lenne egy kérdésem. Megvettem a lemmings-et. Föl van rakva Lemmings Full Game ami 400 kb, ezt vásároltam meg az angol store-on. Keresõbe írtam be hogy lemmings, és 3 találatot adott ki.
1. Lemmings ami érdekes módon nem tölthetõ le, de azt írja ki hogy psn game
2. Lemmings Full game ami 400 kb és pénzbe kerül.
3. Lemmings Starter pack Trial and unlock, ami Free
Lemmings Full Game mellett bedobtam a kosárba Lemmings Starter pack-et is ami ingyenes volt, mert gondolom ez a trial verzió és ehhez kell a játék kulcsa.
A my downloads között Lemmings Full game és Lemmings starter pack trial and unlock található.
2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Van jelentõsége annak, hogy nem a trial-on keresztül vettem meg a játékot, hanem a psn-en keresztül?
Azért kérdezem, mert olyan mintha a Lemmings full Game és a Lemmings starter pack nem tartozna egymáshoz.
Következõket vettem észre:
Ha másik felhasználóba lépek bele ami szintén angol store-os, akkor a trialnál feldobja az upgrade lehetõséget, ha abba a felhasználóba lépek bele ami szintén angol store-os és ahol a Lemmings Full game-et vettem, azt írja ki az upgrade-nél hogy az számomra nem elérhetõ, és ha visszamegyek a psn-be fölinstallálom 400 kb-os Lemmings Full game-et, a játékban leveszi az upgrade lehetõséget, és eltávolítja azt.
Problémafelvetés ott van, hogy anno amikor vettem az amerikai store-on a Feeding Frenzy-t, a trialos verziót kulccsal, de ezt az amerikai store-on eltávolították, és csak a My downloads jelzi hogy a játékot megvettem, és kizárólag onnét tudom elérni, sajnos egyébként az amerikai store-ban olyan mintha meg se vettem volna, mert kiírja az árát, amikor a psn-en rákeresek a játékra. Feeding Frenzy-t amerikai store-ban vettem, nem az angol store-ban. Van magyar, angol és amerikai fiókom is. Németet majd jövõben csinálok.
Attól tartok, hogy mi van ha a Lemmings-nél a Full game és a starter pack valójában nem passzol, és a jövõben emiatt hátrányom lesz, és én így jártam.
Egyébként a Storm játéknál is föl volt rakva a teljes játék, és megszeretném venni, de sajnos nem tudom, mert levették, és csak helye jelzi azt, hogy ott anno egy teljes megvásárolható játék volt jelen. Ezért tartok a Lemmings-tõl, mert a Lemmings-nél van olyan "ablak vagy mezõ", ami korábban megvásárolható játékot takart, de a megtekintésén kívül más opció nem elérhetõ.
Én azért aggódok, mert a Nintendo olyan , hogyha áramszünet van, akkor az upgrade esetében a gép elromlik, vagy ha a gép elromlik, az SD kártyára vásárolt játékok a tönkrement gép után máshol nem használhatók.
Én nem tudom, hogy milyen a Sony, de nem örülnék neki, ha kiderülne hogy olyan mint a Nintendo.
Igazából azt nem értem, hogy a játék teljessé való tételénél a Sony készíti-e a mûveletet az interneten keresztül, (aminek a szabályai tetszõlegesen változhat) vagy a fájlok maguktól egymásra rátalálnak más szóval a gépem végzi-e a mûveletet?
Elõre is köszönöm a segítséget és a türelmet!
Üdv. J!
UI:
Másnak is volt ilyen problémája, de sajnos nem tudok angolul.:
http://www.avforums.com/forums/ps3/527763-downloaded-lemmings-starter-pack-full-version-but-dont-work.html
http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Technical/NEW-Lemmings-ps3-Problem/td-p/16174877
PS3 SuperSlim 500GB PSN: withu0q6
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
egy PS3-t akarok venni a konzolokszervízétõl és tudnátok infót mondani a boltról hogy megbízható e meg ilyenek.
köszönöm a válaszokat!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN