89387
PlayStation3
-
#83811 ja jó :D gondolom ez számlázásnál fontos, hogy valós adatot adj meg, de ez nekem nem lényeg. am én Jack Umbrella vagyok UK Store-on XD -
#83810 nekem magyar címmel saját nevemmel(ami adam shepherd) megy az uksotre -
#83809 *nem Store-om hanem acc-om na XD -
#83808 Amúgy UK ps store-ból kamunévvel meg cimmel és ugyanúgy lehet vásárolni nem? XD Mmint nem kötelező valós adatot megadni igaz? Mert most van 1 magyar Store-om, meg egy UK egy PS3-on. -
#83807 Köszi a tippeket ! Castlevania-t tolom, de annyira nem jön be, igaz kritikailag elismert, de a Dante's Inferno sokkal jobban tetszett, a kritikusokkal ellentétben :D -
#83806 +1 -
#83805 Szerintem egy ruppót nem ér a splatterhouse.. -
#83804 Próbáltam, megvettem, rémesen eluntam. Tényleg agyatlan, de túlságosan is az. A 10/10 meg elég durva túlzás.
Nem véletlen a Meta értékelés sem... -
#83803 Kicsit kevésbe szokványos a stílusban, inkább beat'em up, de javaslom, hogy nézz rá a Splatterhouse-ra. 10/10-es agyatlan gyilokjátek. -
#83802 Castlevania - Lords of Shadow -
#83801 Conan... atomjó! -
#83800 Heavenly Sword. Egy nagyszerű hack'n'slash. Szerezd be nyugodtan. -
#83799 Amit alattad említettek az pont olyasmi asszem. -
#83798 Tudtok valami fasza hack'n'slash-t ajánlani? Ne legyen nagyon animés stílusú, mint a Bayonetta, inkább God of War/Dante's Inferno-szerű legyen. -
#83797 Így a generáció vége felé úgy gondoltam bepótlom még azokat az exkluzív címeket, melyek eddig kimaradtak az életemből. Ezek közé tartozik a Heavenly Sword is. Utólag csak azt tudom mondani, hogy ha ezt a játékot kihagytam volna, életem legnagyobb hibáját követtem volna el. Fantasztikus a játék! A történet, a hangulata, a harcok, a karakterek. Hihetetlen mennyire jól sikerült játék. Követelem, hogy PS 4-en folytatódjon ez a bizarr, sötét mese :) -
sublimaze #83796 Na elvittem a broken paradise-ig, gondolhatod mennyire örültem most az ottani fogadtatásnak... :) most megint pihenek. :D -
#83795 ja igen, az egy nehéz rész volt -
sublimaze #83794 Tudom, épp az az agyfasz, hogy egyszer már megcsináltam és erre nem mentette el, vagy nem tudom mi történt... :D -
#83793 AZT VÁGOM :D Jó sokat szoptam vele! Át kell menni egyik házból a másikba RPG-ért, de közbe folyton telibe lő a rohadt tank, bármelyik nehézségen. Agyfasz de megcsinálható :D -
sublimaze #83792 A vonatos rész is erősen cumi volt, ott nem egyszer kapcsoltam ki inkább a gépet mielőtt valamiben kárt tennék... :) Amúgy arra gondolok amikor a hegyekbe lerohanják a falut és menekülsz a tank elől az épületek közt, illetve házakban... mindenhol... :D -
#83791 a vonatos rész? imádom azt a részt -
sublimaze #83790 Ja meg, h interaktív mozi az UC, tény, hogy totál csőjáték, de megnézném ki az aki végigmozizza, mert én jópárszor leizzadtam közbe... :) Egyébként egyből a 3mal kezdtem, aztán az első, most meg a második részben le is dadogtam egy tankos résznél aztán azért nem folytattam egy ideje, mert egyszer már megcsináltam nagynehezen, aztán most valami mentési anomália miatt néhány checkpointtal visszább vagyok... -.-' -
sublimaze #83789 Én alapból normalon játszok mindent, az UC-kkal eszembe nem jutott hardon játszani, így is annyit átkozódtam... :D Aztán még azt mondják, hogy a konzoljátékok egyszerűek... :) -
#83788 Hello! Nyugodtan megveheted, nekem ma jött meg. Kontrollerel játszom! -
#83787 Naigen, az Uncharted 3 is normálon pörgött :D és kellemesen kihívó volt, de sose frusztrálóan nehéz, mint az 1 EASY-n. -
#83786 Szerintem az UC3 volt a legnehezebb.Főleg a kibaszott homokviharos rész.Ott gyakorlatilag a gatyámba szartam Hardon.
Nekem csak a rohadt gránátokkal volt gondom.Volt,hogy 3at is kaptam egyszerre,tökéletes célzással a lábamhoz,de volt olyan is, hogy pont a fedezék párkányára dobták rá. -
#83785 Az de geci rész volt! Amikor elfogytak egyik oldalról jöttek a másik oldalról! Hát szenzációs volt :D Na ott is bőven voltak negyed óránál tovább tartó szarakodások, de már örültem, hogy mutánsok nincsenek XD -
#83784 Emlékszem, ahol a leginkább eltököltem a játékkal az az volt, amikor a játék vége felé Sully-val a templomban kell elmozdítani az oltárt, mert az jelenti a tovább vezető utat. Nos ott, amikor jöttek a padsorok között a shotgunnal felszerelt martalócok, fentről pedig sniperek osztották az áldást, na az hardon eléggé nehéz volt. Neki is mentem párszor mire megcsináltam :) -
sublimaze #83783 Okok, kösz a segítséget! -
#83782 Hallod, ezt easy-n is kikényszeríti ! :D Volt, hogy 10 (!) percig tartott egy csata, a játék elején annyira tűz alá vettek. A pofátlanul pontos gránátdobásuknak hála pedig mozgásra kényszerítettek. Ha pedig nem dobtak gránátot, akkor megkerültek, és jól beszoptam. Amúgy NÉHA hajlamos az AI balfaszságra, pl a gránátot a falnak dobja, magát robbantja fel, meg olyan is volt, hogy a gránátvetős csávó a tárát lőtte ki :D A végefele a mutánsok vs emberek rész már nem vészes, mert ölik egymást, neked csak arra kell figyelni, hogy a mutánsok ne kerüljenek közel. Baromi nehéz játék volt, de tetszett! -
#83781 Próbáld ki Hard fokozaton. Egy élmény, de tényleg. Meg fogod látni, mivel már egyszer végigjátszottad, nem is lesz annyira húzós. Viszont rákényszerít a játék, hogy a fedezékeket maximálisan kihasználd. Nálam az első rész a kedvenc a szériából. -
#83780 Szerintem nincs olyan kiadás, ami Move only... -
#83779 Azzal fogsz tudni játszani Move nélkül is, nekem is dettó ugyanaz van meg :D Borítót meg pont leszarom, mert a játék mindenért kárpótol :D -
sublimaze #83778 Nah ezaz, hogy nézem most galaxison, hogy 3000-ért jó lenne(még ez az ocsmány essentials változat is), de ez a move edition dolog frusztrál, hogy nehogy az legyen, hogy nem tudok majd játszani vele... :) -
#83777 Nem, csak opcionális a Move. DE van egy olyan kiadás amit csak Move-val lehet használni, de azt webshopokban feltüntetik. Nekem a sima Move Edition van meg, és lehet Dualshock 3-al tolni. -
sublimaze #83776 Azt nem tudjátok, hogy a heavy rain move editiont csak move-al lehet játszani? -
#83775 Én crushing-on is végignyomtam a 2-őt,a 3-at hard-on de az már botrányosan szopatós volt sok szituban.Nem hinném h a 3-at megpróbálom úgy valaha is. -
#83774 A Gothic 4 ps3-on is akadozik? -
#83773 Jó hát második rész más téma, de ez az első elég nehéz volt, főleg amikor random a hátam mögé dobott le ellenfeleket, nagyon fair volt. -
#83772 Én a második részt játszottam hardon, nem volt vészes, az utolsó részt megoldotta valaki trükk nélkül?