PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
USA Store olcsóbb, azért vennék onnan cumókat, de úgy látszik, hogy mégsem olcsóbb a drágább feltöltõár miatt. S ha kártyával meg nem lehet fizetni, akkor nem marad más megoldás, marad a szar UK Store. 😞
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Forza.
A pontfeltöltés tiszta macera, ráadásul szarabbul jár az ember, mintha kártyáról fizetne.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A PS PLus elõfizetés Store-hoz vagy accounthoz kötõdik? UK és USA Store-ban is vagyok, s nem tudom, hogy ha vennék, akkor mindkettõhöz jó a tagság, vagy csak az egyikhez? Ha az utóbbi, akkor melyikhez érdemes? Lentebb írtam, hogy nem mindegy, hogy 10 dollár vagy 10 font, de kérdés, hogy tudok-e egyáltalán vásárolni USA store-ból bankkártyával? Ha igen, akkor nem kérdés, hogy melyikre érdemes.
Köszi!
Mas: a szerkesztoben meg tudna valaki valtoztatni, hogy ne legyen szurke hatteren kek font, mert teljesen olvashatatlan, kifolyik a szemem tole. Aki ezt kitalalta...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szeretem a cicákat
Esetleg valamelyik Call of duty vagy Ghost Recon?
Attis38: 1 nap - 1 év, bármennyi lehet, megjósolhatatlan szerintem. Ha hosszabb távra veszed, akkor újabb modellt keress.
Forza.
60gigás a gép hdd-je? mert az sztem ujra sárgaledes lesz elõbb-utóbb
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Mindig is utaltam a letoltheto jatekokat, de ez most a dobozos resze volt, nem az en valasztasom!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy percig gondolkodott, majd kiírta, hogy connection timeout, és exit ps store! Kurva anyád! Letöltés újrakezd (miért nincs itt resume download, mint az X360-nál???) lejött a játék 2 óra alatt (80 megás netrõl van szó, Budapest), majd mikor már kezdtem volna játszani kiírja, hogy installál, és várjak.
Mi a retkes szarnak installál? Az Xbox letölt egy játékot, s csak annyit nyomok, hogy play, s már megy is. Ez a szutyok minek installál letölthetõ játékot? De az hagyján, olyan kurva lassú, hogy 25 perc alatt 6%-ot telepített csak fel! WTF??????????
Két óra letöltés, meg vagy 3-4 óra installálás? Ezt komolyan gondolja a Sony 2013-ban? S ezek 5-6 óra elõkészület után már játszhatok is?
Most érzem elõször, hogy kicsit bánom, hogy vettem PS3-at. 😞((((((((((((
50MB/seces nettel 1MB/másodperccel szed 7 helyett.Jó,nem sírdogálok mert nem rossz az 1mb-sem de az h pause/resume-zni kell 10 percenként az gázos.
Ami PSN+ -os automata update nélkül ugyanúgy képes pont akkor fél órát update-et letölteni, amikor játszanék. 😊
Jaja, PS2 erõsen rulez, akkoriban nem volt ilyen "adjuk ki szarul, oszt majd javítjuk"-hozzáállás...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Na igen, erre a megoldás meg a digitális verzió megléte 😊 Ördögi kör 😊
Nekem is jobban tetszett anno ps2-n, hogy bedobtam a lemezt és már játszottam is.
Mondjuk tény, hogy van egy-két olyan cucc, amit nem indítanék el újra, miután végigtoltam, de azok meg pont nem raknak fel 3 gigát... 😊
Akkor miért halmozod õket a HDD-n? 😊
Ha nem vagy plus-os, akkor csinálhatsz FAT32-es külsõ vincsire vagy pendrive-ra mentést, ilyen esetben érdemes elõbb ledarálni minden marhaságot, amit nem akarsz átmenteni (demók, installált 5 gigás adatfile-ok, PSN játékok, ezeket mind lehúzhatod újra vagy felinstallálhatod a lemezeidrõl).
A trófeákat meg szinkronizáld, mielõtt vincsit cserélsz, majd miután vincsit cseréltél, szintén, akkor visszajönnek.
Én másfél hónapja cseréltem másodjára vincsit, pont egy plus elõfizetés miatt, plus nélkül is sikerült telerakjam a 250-est, az elõfizetéskor egy ingyen játékot sikerült letöltenem, a másodikra már nem volt elég hely. Most egy 500-as van benne, de már nézegetem az egy terrásokat. Törölgetni? Elég gáz, fõleg, hogy nem két perc lehúzni egy sokgigás cuccokat. Szerintem ennek az idióta digitális terjesztésnek ez lesz a halála. Legalább is remélem, nem állnak át teljesen erre, egyszerûen szeretem az eredeti cuccokat a polcomon látni. 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Cseréld ki a hdd-ot aztán kapcsold be a PS-t, hogy formatálja magának a HDD-ot. Azt hogy kell-e Firmware-t telepíts flashrõl, vagy telepíti magát, azt nem tudom. Guglizz rá.