PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50 dolláros kártya 12500, az 250 HUF-ra jön ki, a közép MNB szerint 223!!! Az összes dolláros kártyán jóval drágábbra jön ki, mint bankkártyán. a 10 dodós kártya 2900 HUF!!!

USA Store olcsóbb, azért vennék onnan cumókat, de úgy látszik, hogy mégsem olcsóbb a drágább feltöltõár miatt. S ha kártyával meg nem lehet fizetni, akkor nem marad más megoldás, marad a szar UK Store. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A 35 gpb-s 320-ra jön ki, a napi középárfolyam 360.
Sziasztok! A PS Store-on hol találok régebbi,játszható demókat?

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

én 25gbp-s kártyát vettem 8ezerért, most számold át a 25gbp-t forintra, majdnem egy ezressel többre jön ki

arty
tény, hogy apró macera, de pontkártyával 315ft/font árat is el tudsz érni, míg kártyán SOHA!

Forza.

Akkor ugrott a PS+ tagságom, így nem veszem meg. Mekkora baromság, miért nem lehet fizetni kártyával?

A pontfeltöltés tiszta macera, ráadásul szarabbul jár az ember, mintha kártyáról fizetne.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Vadnokedli
Mortal Komat, LBP2 / Karting

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
bankkártyával UK storebol se tudsz, pontkártya feltöltéssel meg mindkettõbõl

Forza.

Sziasztok!

A PS PLus elõfizetés Store-hoz vagy accounthoz kötõdik? UK és USA Store-ban is vagyok, s nem tudom, hogy ha vennék, akkor mindkettõhöz jó a tagság, vagy csak az egyikhez? Ha az utóbbi, akkor melyikhez érdemes? Lentebb írtam, hogy nem mindegy, hogy 10 dollár vagy 10 font, de kérdés, hogy tudok-e egyáltalán vásárolni USA store-ból bankkártyával? Ha igen, akkor nem kérdés, hogy melyikre érdemes.
Köszi!

fook
Sziasztok ! Tudnátok nekem ajánlani valami játékot , ami "családias". Olyasmire gondolok mint a Crash Bandicot racer volt ps1re , valami hasonló.

Gratulalok! Ezert tart itt ez az orszag.

Mas: a szerkesztoben meg tudna valaki valtoztatni, hogy ne legyen szurke hatteren kek font, mert teljesen olvashatatlan, kifolyik a szemem tole. Aki ezt kitalalta...

Usa store-bol tudok bankkartyaval vasarolni hazankbol? Nem mindegy, hogy egy jatek 10 font vagy 10 dollar. Koszi.

Lehet,hogy ez lenne a nyerõ taktika,de nem venné be a gyomrom a dolgot. Becsületesség is van a világon,még ha régimódi dolog is.Pontosan így szívtuk meg egy X360-nal😞 Nagyon jó árn hirdette az meber,megvettük relatíve olcsóárt,és utána derült ki,egy szétbuherált Falcon-deszkes géppel van dolgunk.

Köszönöm a jótanácsokat,a segítséget.Akkor sanszos,hogy beruházunk rá😊

The Protector
Ahogy arty írta. ropit bõven megér még akkor is ha mondjuk fél év alatt bedöglik.Én 6ért simán venném.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Ne haragudj, de ez elég balkáni mentalitás <#levele>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

arty
valakit meg jól átvágtál. korrekt! 😞

Forza.

6-ot már elvbõl megér, 35-ért túladsz rajta és csaknem ingyen lett egy stabil géped

Szeretem a cicákat

arty
Bf3! OF:RR nem egy jó játék.
Esetleg valamelyik Call of duty vagy Ghost Recon?

Attis38: 1 nap - 1 év, bármennyi lehet, megjósolhatatlan szerintem. Ha hosszabb távra veszed, akkor újabb modellt keress.

Forza.

megnézem rögvesat,mekkora a HDD-je.Bár én is mondtam öcsémnek,gyanúsan olcsó ez a gép :/ Ezek szerint jobb,ha egy zsír új masinára spórolunk??Mégis mennyi idõt jósolsz a gépnek?Ezek szerint nem sokat bírna ki,a sárga led ugyanolyan rákfene lehet a régebbi gépeken,mint az X-eknél a RROD?Én hosszabbtávra terbvezek gépet várásolni.Igaz,a PS2 fejkímélés végett vinyóról futtatja a gámákat,de akkor is 12 éves az idén.

zoliii
Jó ez a játék: Operation Flashpoint: Red River PS3-ra? Vagy inkább a Battlefield 3? Valami jó háborús játékot keresek! Tank szimulátoros game nincs?

arty
6 ezret megér, még akkor is ha csak 3-4 játékot tudsz rajta végigjátszani (és abból 3 az uncharted1-2-3 😄 )

60gigás a gép hdd-je? mert az sztem ujra sárgaledes lesz elõbb-utóbb

Forza.

Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy a fõnököm igencsak kedvezõ áron kínált számunkta eldásra egy PS3 fat gépet.6rugó,igaz a gép sárga leddel már javítva volt.Meg nézettem egy megbízható konzolbolt szervizesével,õ azt mondta,nyugodtan megvehewtjük a gépet.Mennyire visszatérõ jeleneség a gépnél a sárga led hobája?Nem akarok úgy járni,mint az X360 esetében,hogy 2 éven belül 4-szer volt RROD-es a használtan vett Falcon-éapos gép😞(

arty
milyen neted van?

ki kéne próbálni a routered nélkül, ha lehet. nekem az is gyanus ....

Forza.

arty
"Sose telepítettem meg annyi (én spec.) idõt"

nincs meg a gt5? 😊)

Forza.

Vadnokedli
Sose telepítettem meg annyi (én spec.) idõt most pl mortal kombatot le szedtem még tegnap 9 giga telepitessel+download 45 perc volt max. De te mit telepitettel?

Es az 1 ora 37 perces telepitesre a tisztelt Sony mit mond? A Microsoft fogja a hasat a rohogestol. 😞

Vadnokedli
Ilyet még nem tapasztaltam soha, szerintem a neteddel gond lehet. Vagy who knows

Vadnokedli
Én 17 gigát ha másfél óráig töltöttem sokat mondok, nektek hogy ilyen lassú a letöltés? Lehet napszak/nap függõ.

Semmi baj a nettel, elotte 4 megaval torrenteztem..Xbox Live-rol is jon a cucc rendesen. Illetve a netnek semmi koze a tobb oras telepiteshez!

Anubys
mondjuk nekem nem kell a pause / resume móka, nem lehet, hogy valami a neteddel van? Wifivel tényleg lassú, de kábelen megy rendesen. Mondjuk nekem csak 15 megás netem van...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Oszinten mondom, ha ezt tudom elore, akkor nem veszem meg. Mert ez 2013-ban a vicc kategoria. Ne ertse felre senki, de nem veletlen tartom az xboxot kiforrottabb platformnak, es tarom mar hat eve.

Mindig is utaltam a letoltheto jatekokat, de ez most a dobozos resze volt, nem az en valasztasom!

Akkor elfogyott, en december 17-en vettem ott.

The Protector
Ne érezd úgy barátom h bánod.Ez a része viszont tényleg pofon a ps3-tól sajnos.Nekem ma 8óra alatt jött le egy 15gb os játék 50MB/seces nettel.Ennyi idõ alatt 19GB-ot seedeltem azaz töltöttem vissza torrentre.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szétvág a ideg! Végre megvettem a God of War Saga-t, de a két tetves játék letöltése órákat vesz igénybe. Kezdõdött azzal, hogy elkezdtem letölteni a 9,3 gigás egyik részt, 30%-nál gondoltam, elküldöm a letöltést háttérbe, hogy tudjak játszani.

Egy percig gondolkodott, majd kiírta, hogy connection timeout, és exit ps store! Kurva anyád! Letöltés újrakezd (miért nincs itt resume download, mint az X360-nál???) lejött a játék 2 óra alatt (80 megás netrõl van szó, Budapest), majd mikor már kezdtem volna játszani kiírja, hogy installál, és várjak.

Mi a retkes szarnak installál? Az Xbox letölt egy játékot, s csak annyit nyomok, hogy play, s már megy is. Ez a szutyok minek installál letölthetõ játékot? De az hagyján, olyan kurva lassú, hogy 25 perc alatt 6%-ot telepített csak fel! WTF??????????

Két óra letöltés, meg vagy 3-4 óra installálás? Ezt komolyan gondolja a Sony 2013-ban? S ezek 5-6 óra elõkészület után már játszhatok is?

Most érzem elõször, hogy kicsit bánom, hogy vettem PS3-at. 😞((((((((((((

The Protector
Nekem nagyobb panaszom van a szar fos letöltési sebességgel és azzal h nagyon szeret megállni a letöltés.

50MB/seces nettel 1MB/másodperccel szed 7 helyett.Jó,nem sírdogálok mert nem rossz az 1mb-sem de az h pause/resume-zni kell 10 percenként az gázos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Jó, de legalább már installálni nem kell 😊 (ellenben megeszik vagy 20gb helyet, sehogy se jó ez😄)

Anubys
"Na igen, erre a megoldás meg a digitális verzió megléte"

Ami PSN+ -os automata update nélkül ugyanúgy képes pont akkor fél órát update-et letölteni, amikor játszanék. 😊
Jaja, PS2 erõsen rulez, akkoriban nem volt ilyen "adjuk ki szarul, oszt majd javítjuk"-hozzáállás...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

n000rbi
"ha van fél órám játszani, akkor az ne azzal teljen, hogy install meg patch-ek letöltése"

Na igen, erre a megoldás meg a digitális verzió megléte 😊 Ördögi kör 😊
Nekem is jobban tetszett anno ps2-n, hogy bedobtam a lemezt és már játszottam is.

Anubys
Mert elég kevés idõm van, és ha van fél órám játszani, akkor az ne azzal teljen, hogy install meg patch-ek letöltése. Amíg nem pécésedtek el a konzolok, addig ez olyan szépen mûködött... 😊
Mondjuk tény, hogy van egy-két olyan cucc, amit nem indítanék el újra, miután végigtoltam, de azok meg pont nem raknak fel 3 gigát... 😊

n000rbi
Nem kötekedni akarok, félre ne érts, de minek installálod fel mind a 120 játékot? Tény, hogy a GT5 12 gigája fent van nekem is folyamatosan, de csak azért mert nem akarom kivárni míg reinstall után felteszi a rengeteg patchet.

Anubys
Egyrészt mert több, mint 120 játékom van, ezeknek az installált 2-3 gigái önmagában betelítik a HDD-t, másrészt, mert elõfizettem PSN+-ra, ott ugye nem dobozos játékokat küldözgetnek. Amik tetszettek annyira az ingyenjátékok közül, és még nem voltak meg, azokat megveszem dobozosan - mint ahogy tettem ezt pl a Vanquish-sel, amit amúgy nem ismertem, de frankó cucc... 😊

n000rbi
"szeretem az eredeti cuccokat a polcomon látni"

Akkor miért halmozod õket a HDD-n? 😊

Anubys
A rendszer szerintem valami flash memórián lehet, mivel még a profiljaid is megmaradnak. A mentéseid, trófeák, stb "száll" csak el, ha plus-os vagy, akkor a mentéseidet kimásolhatod felhõbe, és visszamásolhatod az új hdd-re - arra figyelj, hogy bugos a felhõkezelés, és addig nem látod a régi cuccaidat, amíg fel nem másolsz oda valamit megint.
Ha nem vagy plus-os, akkor csinálhatsz FAT32-es külsõ vincsire vagy pendrive-ra mentést, ilyen esetben érdemes elõbb ledarálni minden marhaságot, amit nem akarsz átmenteni (demók, installált 5 gigás adatfile-ok, PSN játékok, ezeket mind lehúzhatod újra vagy felinstallálhatod a lemezeidrõl).
A trófeákat meg szinkronizáld, mielõtt vincsit cserélsz, majd miután vincsit cseréltél, szintén, akkor visszajönnek.

Én másfél hónapja cseréltem másodjára vincsit, pont egy plus elõfizetés miatt, plus nélkül is sikerült telerakjam a 250-est, az elõfizetéskor egy ingyen játékot sikerült letöltenem, a másodikra már nem volt elég hely. Most egy 500-as van benne, de már nézegetem az egy terrásokat. Törölgetni? Elég gáz, fõleg, hogy nem két perc lehúzni egy sokgigás cuccokat. Szerintem ennek az idióta digitális terjesztésnek ez lesz a halála. Legalább is remélem, nem állnak át teljesen erre, egyszerûen szeretem az eredeti cuccokat a polcomon látni. 😊

LeventeV
Ezen semmi érdekesség nincs. Ezt mindenki ismeri. Zenére, képre és filmre jó, de a játékokat attól még a saját HDD-ra rakja a ps.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Vadnokedli
Úgy hallottam nem kell, megcsinál magának mindent. De itt egy érdekesség külsõ HDD

LeventeV
Backupot csinálj, ha szükség van rá. Save fileokat átmásolja. Persze célszerû elõtte törölni a telepített játékokat. Azt letöltheted és telepítheted Store-ról is.
Cseréld ki a hdd-ot aztán kapcsold be a PS-t, hogy formatálja magának a HDD-ot. Azt hogy kell-e Firmware-t telepíts flashrõl, vagy telepíti magát, azt nem tudom. Guglizz rá.

Vadnokedli
Persze hogy nem mivel nem képes a PS3 sata3ra de még egy apró kérdés. Ha be szerelte a HDDt akkor nincs semmi tenni valóm? Hogy varázsolja fel magát a ps rendszer? 😄

LeventeV
Elméletileg mindegy, hogy SATA 2 vagy 3. Kéne menjen, de nem lesz gyorsabb a 3as.

Vadnokedli
Sata3as az se gond ugye? Bár nem hinném hogy azt veszek.