PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Az a nagy gond, hogy míg az új xboxról már naponta jön ki valami új infó/pletyka, addig az új PSrõl semmit se hallani. Ha nem jön ki idén az új boxszal együtt és megint késik fél vagy ne adj isten még többet és utolsóként jön ki a 3 nagy közül, akkor iszonyat nagy szarban lesznek. Egyelõre pedig nagyon így néz ki a dolog. Nem engedhetik ezt már meg maguknak. MS brutál mód megerõsödött ebben a genben. Ha elkésnek, akkor az egyik legjövedelmezõbb részük a géming szekció is lehúzhatja a rolót nextgenbe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
talán legjobb ár/érték arányú a DFP/DFGT (Driving force pro, már nincs gyártásban, elfekvõben találni embereknél, újabb változata a Driving Force GT, kis újítással)
de legalább annyira jobb az ár-érték aránya a G25-nek és a G27-nek, de az már más kategória

http://9gag.com/gag/5135249

oké értem köszönöm,akkor nézek majd valami kormányt ha lesz lé,tudtok mondani valamit ami ár érték arányban jo?

LeventeV
Nagyon sok a különbség grafikailag az elsõ és a harmadik rész között.
Abban viszont egyet értek veled, hogy még mai szemmel is jól néz ki a GoW 1, pedig csak a felbontáson változtattak.
Sõt, szerintem a GoW az a playstation etalonja grafikai szempontból (nem csak). Miután játszottam velük, nagyjából minden játék grafikáját ehhez hasonlítottam. (ps2, ps3, psp esetében egyaránt).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lehet, bar ennek ha jol tudom feljavitott a grafikaja, a god of war saga-t vettem meg. Lehet h nem is lesz olyan magy a kontraszt. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
3. résznél leteszed az állad

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Végigtoltam a God of War elsõ részét. Hát ez valami fantasztikus játék volt! Beszarás jól néz ki, még mai szemmel is, pedig 8 éves játék. Az elsõ néhány pálya mintha gyengébb lenne grafikailag, de késõbb nagyon szép az egész. Remek sztori, remek játékmenet, csak baromi nehéz volt. Easyn játszottam, de néha még így is fejtörést okozott.

Ez volt a második PS3 exkluzívom, de eddig egyiket sem bántam meg, sõt! Állat jók! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

The Protector
GT5.-öt akartam írni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Igen.Sajnos nem ps3 kompatibilis,az egy pc kormány és a GTA5-ben is csak a magas perifériatámogatás miatt mûködik.Érdemes azért több játékkal megnézni is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sure
Elvileg nem PS3 kompatibilis ez a kormány, tehát ha egyáltalán felismeri valami játék és jól mûxik vele, annak csak örülni kell...

Isten nem bottal, hanem VMware.

igen , gran turismo pl tökéletesen megy és le is van patchelve 😞

Megtörtént. 😊

Vajon a livekodok.com srác honnan szerzi a kódokat? Hogy nem legális forrásból, az tuti.

The Protector
Más játék felismeri a kormányt?
Le van patchelve a játék?

üdv, olyan gondom van hogy van egy logitech momo racing kormányom és a ps-en az f1 2010 nem ismeri fel.. van valakinek ötlete?!

The Protector
Csakis arra érdemes plus-t venni.A magyar store egy..............

Akkor úgy látom, hogy a Plus-t a UK-re érdemes megvennem. Köszi a tanácsot.

arty
arra céloztam, hogy pontot nem MS-nél veszel bankkártyáról, hanem pontkártyát feltöltessz pontként a "számládra"
így akár 2ft/ms pontra is ki lehet jönni (anélkül, hogy kellene bankkártyáznod az ms fiókodon), ami a legeslegolcsóbb megoldás!

(tény, vannak csak pénzért vehetõ tartalmak is, ahoz kell a bankkártya - ez a vegyes idiótaság eléggé lehúzza a szememben a lájvot)

Forza.

LeventeV
Csak meghatározott játékokra. De minden héten vannak új akciók.

Ha valaki Plus tag, akkor minden elérhetõ játékra van kedvezménye, vagy csak meghatározott játékokra?

"a PS+ meg vacakabb a UK-nál"
Kétértelmüen fogalmaztam. Természetesen az amcsi PS+ vacakabb a UK+nál. Például a jenkik januárban kapták meg a Chronovoltot (mi még tavaly) és mellé az NBA Jam-et, míg mi Bioshock 2-t, Mortal Kombatot és GoME-t tehettünk zsebre.
LeventeV
Igen. Én is így vettem.
Azt nem tudom, hogy melyik játékokat nézted meg, de vannak folyamatosan akciók. Lehet, hogy az US Store-on épp akciós. Ha drágább is az UK Store, azért olyan sokkal nem.

Egy kérdés: az mûködik, hogy pontkártyával feltöltötök 35 fontot UK-ra, és abból veszem meg a plus tagságot (azaz, nem plus feltöltõkódot váltok be)? Mert így olcsóbb lenne majdnem 3 ezer forinttal.

Ó, köszönöm, ez szép összefoglaló volt, okosabb is lettem! 😊

Egy megjegyzés csak: tegnap végignéztem a polcomon lévõ X360 játékokat, hogy mennyibe kerül az US és UK storeban. 3 darab egy árban volt, az összes többi esetében a US volt az olcsóbb, olyat egyet sem találtam, ahol a UK olcsóbb volt.

Persze ez lehet véletlen, de kétlem, mert mind kurrens, ismert játék. Vélhetõen a tendencia ugyanez a többi esetében is.

LeventeV
Van régiókód. Nézd csak meg a játék dobozát, hátul kell legyen egy kis fekete négyzet egy számmal. 1-USA, 2-UK.
A PS3 nem régiózáras, vagyis tudod futtatni az 1es és 2es játékokat is, azonban a DLC-nél számít. Ha 1es játékod van, akkor US store-ról kell leszedni a DLC-t. Ha 2es akkor UK store-ról. Ennyi az egész.

Egyedüli régiózáras játék a PS3-on a Persona 4: Arena. Az csak az USA-ban és Japánban jelent meg eddig.
Ettõl függetlenül lehet 2 accountod is a gépeden. Egy US és egy UK. Én azért csináltam US-t, hogy megvegyem a Persona 3at és onnan kellett letöltsem a GoW Origin Collectiont. A letöltött tartalmak viszont mûködnek az UK accounton is. UK accounton vagyok bejelentkezve és ugyanúgy megjelenik a GoW Origins és a Persona 3 és tudom játszani is. Mûködik a mentés is és a trófeák is.

PS+ én viszont UK Store-ra vennék. Most az Instant Game Collection alkalmával kitett magáért a Sony és csomó jó dolgot kapott az UK Store, amit a US nem.

A lényeg az, hogy bankkártyával nem tudsz vásárolni csak a magyar store-on. A számlázási cím és az accountodba megadott cím kell, hogy egyezzen. Feltöltõkártyát meg tudsz venni a livekódokról.

És nem igaz az, hogy az US olcsóbb. A PS+ nem 10 dollár és 10 font. Hanem 17 dollár és 12 font.

n000rbi
DLC-nél számít a régió, egy uk-s játékkal nem fog mûködni az usa-ból letöltött dlc.
A BLES/BLUS stb. kódot fel is tüntetik a dlc-nél store-on, ha egyezik a dobozon/lemezen lévõvel, akkor nem lesz gond. (a PAL és NTSC elnevezés csak a ps2-es idõbõl ragadt ránk, olyat hiába keresel bármelyik dobozon)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Az számomra nem ok, hogy azért UK, mert neked az van. Mielõtt valamelyik mellé leteszem a voksom, szeretném alaposan körbejárni a kérdést. Este külföldi fórumokat olvasgattam, és ha hiszed ha nem, UK emberek mondják, hogy a US a nyerõ:

* több, és jobb minõségû content van ott
* a heti frissítések tartalmasabbak, UK-ba sokszor csak hónapokkal késõbb kerül fel ugyanaz a tartalom
* olcsóbb

A DLC-k nem érdekelnek, kizárólag az exkluzívok miatt vettem PS3-at, a fõplatform számomra az X360. A Mass Effect kivételével soha nem költöttem DLC-kre.

Így még mindig nem értem, hogy mi szól a UK mellett, feltéve, ha tényleg nem igaz a régiókódos dolog.

S még egy fontos érv: úgy vettem észre, hogy a US Store-ból letöltött játék ugyanúgy fut azon a fiókon, amihez a UK Store kapcsolódik. Ha pedig ez így van, vélhetõen a multi során sem USA, hanem európai szerverekbe tesz be a játék, hisz "európai fiók" alól játszom.

Épp ebben a topikban írta valaki, hogy a PS3 az nem régiókódos, itt nincs olyan, hogy PAL játék vagy NTSC. Most megnéztem egy dobozt, és ott sincs rajta feltüntetve, hogy PAL, szóval vélhetõen amit írtál, nem állja meg a helyét.

Most butaságot mondtál, azt kell mondjam. LIVE-on ugyanis olyan nincs, hogy pontért VAGY pénzért vásárolsz, vagy így, vagy úgy. Az arcade játékokat CSAK pontért veheted meg, a retailt meg CSAK bankkártyával.

Azaz, itt nincs jelentõsége annak, hogy egy pont olcsóbban jön-e ki mint azonos egységnyi font.

A PS Store másképp mûködik, ott vagy-vagy fizetés van.

Igen. Van jobb lehetõség?

LeventeV
Az UK + jobb mint az amcsi, szerintem.

arty
+ ha jol tudom a multi is amcsikkal dob össze, ha ottani a játékod verziója. az pedig szar pinget jelent...

Forza.

Az olcsóság nem elsõdleges szempont, mert az NTSC dlc-k nem mennek a PAL játékokkal, a PS+ meg vacakabb a UK-nál. Ha meg már van +, akkor bõven behozza a kedvezményekkel a lemaradást.
n000rbi
Pont ezért ment csuklóból az integetés, mert már nekem is a t*köm tele van a rinyálással, hogy semmi sem jó. Szóval sry, elhamarkodtam.

Vadnokedli
Soha. Természetesen. csak tudod itt sokaknak fáj a 'seggük' a telepítés miatt. <#unalmas>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

n000rbi
<#wave>

Vadnokedli
Úristen 22 percig telepítette kb. A bioshock2 öt megyek át xboxra. Na cs.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

arty
forgalmazói jogok, törvények, vásárlóerõ, vásárlási szokások, kulturális különbségek, stb stb stb

abból a szempontból szívás, h ha becsületes akarsz lenni és magyart regelsz, megszívod 😊

Forza.

arty
nem kell agyalni. ezerszer le lett írva, hogy UK. csak te nem akarod "meghallani" 😊

Forza.

arty
tudod miben azonos még xbox? a pontkártya ott is a legolcsóbb megoldás! 😄

Forza.

arty
steamen is tölthetsz fel creditet, majd abból vásárolsz (mint ahogy itt is célszerû, de van akinek hiába beszélünk 😉 )

Forza.

Szabi84
igen erre gondoltam, miért nincs egy nagy és kész...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

livekodok-at nézted?

Vélhetõen arra gondolt, hogy agyalni kell, hogy melyik store-hoz csatlakozzon, melyik jön ki jobban, olcsóbban, stb.

n000rbi
Annyira azért nem bonyolult... Megveszel egy feltöltõkártyát, az azon lévõ kódot megadod, ezáltal a kártya értékének megfelelõ összeg hozzáíródik a ps wallet-hez és onnantól kezdve már csal el kell költeni.

Ha ez vigasztal, Xboxon sem jobb! 😊 Ott sem lehet kártyával vásárolni UK reggel, csak MS ponttal, ami ugyanolyan szívás. Ráadásul, akkor is csak arcade játékokat, retailt még ponttal sem lehet!

Na, végeztem egy kis nyomozást az árakkal kapcsolatban.

Jellemzõen 1:1 a váltási arány, azaz, ugyanannyi dollárba kerül egy játék, mint fontba. Ez persze nem kizárólagos, de a megnézett minta alapján az USA Store olcsóbb, még úgy is, hogy oda a feltöltõ 250 forintra jön ki a 320-as fonthoz képest. Az még mindig 70 HUF/egység az USA store javára.

Szabi84
olvasgatom a vásárlásos hszeket, de ez baromi bonyolultnak tûnik, én ez teljesen úgy képzeltem mint a steamet

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ezek szerint PS+ tagságot úgy érdemes váltani (29,99 font), hogy nem a feltöltõkártyát megvenni 12 ezerért, hanem venni egy 35 fontos feltöltõkártyát, azt feltölteni, és a store-ban megvenni a plus tagságot, igaz? Úgy 9600 forintra jön ki a Plus tagság.

Lehet ezt így csinálni?

fook
LBP-el szemezgetek már. Mortal Kombat meg nem az éppen leül anyu meg hugi játszani kategória. 😄