89387
PlayStation3
  • TDC Geronimo
    Videogamer podcastba mondták, hogy a demo semmit nem ad át a teljes élményből bár nekem ez is nagyon tetszett :)

• Kongy
    Igen, természetesen nem is vártam Uncharted-féle már-már valótlan akcióorgiát.. de lehet csak ez a 10-15perces demó volt lapos.. a teljeset mindenképpen megveszem, mert azért mégis Naughty Dog, és én tényleg bízom bennük.
  • TDC Geronimo
    Váltakozó lesz a "pacing" ezt mondták, de ez nem egy run'n gun játék lesz az biztos és ez egyáltalán nem baj. Annak ott a többi tucatjáték.
  • Kongy
    Nekem ez a játékmenet elég vontatottnak tűnik.. főleg hosszútávon... ez a keresgélés, fejlesztgetés, medikitezés nem az én világom :/
  • TDC Geronimo
    2 giga a demo most toltam le. Elég rövid bár én bámészkodtam meg megnéztem minden sarkot így volt 25 perc kb. Hang design nagyon jó meg a játék is az lesz :) Fertőzöttek ellen elég paráztatós :)
  • shenmuedc #83886
    Hát passz. Egy két napja van a gép csak most vettem észre. A wifi lámpa világít rajta. Én nem indítottam el letöltést de a net be van rajta álítva. Lehet tölt valamit, a wii is csinált ilyet kikapcsolva.
  • Kongy
    JA bocs az csak amit a store-ról leszedett... korai volt az öröm... és hála az égnek nem lehet bakcground download-ot csinálni hmmm <3 szeretjük az ilyet.
  • Kongy
    Na, töltöm a Last of Us demót, és WTF csak 132 MB. :DDD
  • arty
    nem akkor történt, amikor épp töltöttél le valamit és közben lekapcsoltad?
    ilyenkor a ps3 nem kapcsol ki, hanem még leszedi és installálja pl a demot, amit épp szedtél.
  • Vadnokedli
    Hányszor fordult elő ez eddig? Én amúgy tudom mi a gond, csak most nem jut eszembe. A beállításoknál van valami izé erre. Most nem tudom meg mondani, de ott van. Ha tudsz angolul csekkold.
  • shenmuedc #83881
    Érdeklődnék, hogy most vásároltam egy ps3 slim konzolt de kikapcsolás után még megy benne valami mintha a venti vagy a winyó menne a kihúzom és bedugom akkor nem. ez normális vagy mi lehet ez?
    Köszönöm!
  • Bil Ur Sag
    Szerintem a háborús pokol atmoszférája, mind a mai napig példaértékű benne.
    A Killzone 2-ben van egy pálya, amikor egy hídon kell átkelni, és azt elfoglalni. Na ott anno 30 éves fejjel is elcsodálkoztam, hogy ezeregy FPS-t láttam már. Ezeregy tapasztalat van mögöttem. De az a pálya mindent vitt. A hangulata, a reménytelenség érzése, az élő pokol érzete...
    Ugyanilyen minőségi szerintem a kettőben a Boss harc is, amit szándékosan nem akarok lelőni, hiszen sokan lehetnek azok, akik még nem játszották ki ama gyöngyszemet.
  • Moby
    Szépen lemaradtam a cd galaxisos kz3-ról :(
    Szóval ha valaki szabadulna tőle, állok elébe :D
  • Moby
    >Na kipörgettem a heavy rain-t.

Mind a 17 befejezésre? :) 4-el vagyok meg, még párat biztosan megcsinálok, mindet biztos nem :)
  • kirol
    Na akkor mindegy. Azt már úgy is eladtam, de nemsokára itt lesz a 14-e.
  • Kongy
    Na befejeztem a Killzone 3-at. Igazi élvezetes, minőségi lövölde volt! Nagyon tetszett. Az egyetlen dolog ami hiányzott az egy online co-op kampány, mert azzal biztos még nagyon sokáig el lettem volna. Még ilyet!! :D
  • Szabi84
    :D
  • sublimaze
    Nekem ez ugrott be először annál a résznél... :D
  • Kongy
    hat ha gondolod szolhatsz neki mert sztem eleg kezdvezo aron adom memkartyaval egyutt. :)
  • Vadnokedli
    Ismerősöm pont most akar venni.
  • Kongy
    Remélem, hogy 7-től lehet játszani, és előtte le lehet tölteni...

kicsit off eladó a PS Vitám , esetleg ha valakit érdekel.
  • Szabi84
    épp most csináltam meg az erőműves részt, tisztára polipnak éreztem magam:D
  • TDC Geronimo
    GoW lemezen a számláló holnap este 7-kor jár le :/

Remélem azért nem csak 7 után lehet szedni a demot, hanem már hamarabb is a holnapi nap folyamán.
  • sublimaze
    Na kipörgettem a heavy rain-t. FANTASZTIKUS VOLT! Néhány éve még nem lett volna türelmem egy ilyen játékhoz(és nem is nagyon volt korábban a kalandjátékokhoz) és csak az jött volna le az egészből(mint sokaknak), hogy az egész játék csak quicktime eventekből áll, de már 1 óra játék után arra a következtetésre jutottam, hogy valszeg jobban meg kell tornáztatnom az ujjaimat a kontrolleren mint bármely más játékban... :) Szóval aki szerint nem más mint interaktív mozi az valszeg nem játszott vele(persze tiszteletben tartom mások véleményét, no offense). Nekem nagyon tetszett 10/10. :D
  • Kongy
    Elvileg holnap lesz, de ennél pontosabbat én se tudok.
  • kirol
    Van már The Last of Us demo?
  • Laza
    A letöltés nálam is a háttérben megy, erre van is lehetőség a letöltés megkezdésekor ... a telepítésre ezt nem mondja. Rákérdezhetne és figyelmeztethetne ott is, de kapásból szó nélkül elkezdni.
    Na mindegy, együtt kel élni vele :)
  • arty
    nekem volt már korrupt filerendszerem, de a javitás kb 5 perc alatt lefutott és látszólag mindenem megmaradt...
  • Kongy
    Na azon én is meglepődtem, mert PC-n emlékszem 7 giga volt kb. :D
  • Kongy
    Én már 2-szer is kihúztam a gépemből a tápkábelt, mert úgy lefagyott letöltés közben, hogy nem volt más mód, nem reagált semmire.. Nem lett tőle semmi baja szerencsére.
  • SlickAdam
    tegnap ejjel igy szedtem le az uj Plus-os cuccokat. hulye lettem volna "megvarni", mig lejon az a 20-25 gb adat es meg installalni is... ugyhagytam a gepet, reggel keltem, kesz is volt. szunyokalt a masina stand-by modban.
  • Laza
    Gondolom ezt a már letöltött demóknál már cseszhetem ...
    Mindegy, hazamegyek és míg a gyerekkel vagyok addig nyomom neki a telepítést, hagy vegetáljon :)
  • n000rbi
    "feltelepíti és installálja"

Most vettem csak észre, mekkora marhaságot írtam. Ülj le fiam, 1-es. :D
  • n000rbi
    A legfájdalommentesebb módszer ;)
  • Laza
    Ezt kipróbálom :)
  • Laza
    Végül kb 50 perc volt az egész ... ez is botrányos sajna.
  • LeventeV
    Van amikor csalóka a telepítő csík. Én már jártam úgy, hogy fél óra alatt csak 3%-ig ment, aztán gyorsan felfutott 97-re.
  • n000rbi
    Ezért kell úgy csinálni, hogy beállítod a letöltést és lenyomod stand by-ba (logoffnál bepipálod, amit kiír). Ilyenkor leszedi, feltelepíti és installálja is, aztán kikapcsol ;)
  • SlickAdam
    1% / 0.5-1 perc ? na az azert tulzas...
  • Szabi84
    Én azt nem értem a Street Fighter AE hogy lehet 18 giga?