89387
PlayStation3
-
#83891 Videogamer podcastba mondták, hogy a demo semmit nem ad át a teljes élményből bár nekem ez is nagyon tetszett :)
-
#83890 Igen, természetesen nem is vártam Uncharted-féle már-már valótlan akcióorgiát.. de lehet csak ez a 10-15perces demó volt lapos.. a teljeset mindenképpen megveszem, mert azért mégis Naughty Dog, és én tényleg bízom bennük. -
#83889 Váltakozó lesz a "pacing" ezt mondták, de ez nem egy run'n gun játék lesz az biztos és ez egyáltalán nem baj. Annak ott a többi tucatjáték. -
#83888 Nekem ez a játékmenet elég vontatottnak tűnik.. főleg hosszútávon... ez a keresgélés, fejlesztgetés, medikitezés nem az én világom :/ -
#83887 2 giga a demo most toltam le. Elég rövid bár én bámészkodtam meg megnéztem minden sarkot így volt 25 perc kb. Hang design nagyon jó meg a játék is az lesz :) Fertőzöttek ellen elég paráztatós :) -
#83886 Hát passz. Egy két napja van a gép csak most vettem észre. A wifi lámpa világít rajta. Én nem indítottam el letöltést de a net be van rajta álítva. Lehet tölt valamit, a wii is csinált ilyet kikapcsolva. -
#83885 JA bocs az csak amit a store-ról leszedett... korai volt az öröm... és hála az égnek nem lehet bakcground download-ot csinálni hmmm <3 szeretjük az ilyet. -
#83884 Na, töltöm a Last of Us demót, és WTF csak 132 MB. :DDD -
#83883 nem akkor történt, amikor épp töltöttél le valamit és közben lekapcsoltad?
ilyenkor a ps3 nem kapcsol ki, hanem még leszedi és installálja pl a demot, amit épp szedtél. -
#83882 Hányszor fordult elő ez eddig? Én amúgy tudom mi a gond, csak most nem jut eszembe. A beállításoknál van valami izé erre. Most nem tudom meg mondani, de ott van. Ha tudsz angolul csekkold. -
#83881 Érdeklődnék, hogy most vásároltam egy ps3 slim konzolt de kikapcsolás után még megy benne valami mintha a venti vagy a winyó menne a kihúzom és bedugom akkor nem. ez normális vagy mi lehet ez?
Köszönöm! -
#83880 Szerintem a háborús pokol atmoszférája, mind a mai napig példaértékű benne.
A Killzone 2-ben van egy pálya, amikor egy hídon kell átkelni, és azt elfoglalni. Na ott anno 30 éves fejjel is elcsodálkoztam, hogy ezeregy FPS-t láttam már. Ezeregy tapasztalat van mögöttem. De az a pálya mindent vitt. A hangulata, a reménytelenség érzése, az élő pokol érzete...
Ugyanilyen minőségi szerintem a kettőben a Boss harc is, amit szándékosan nem akarok lelőni, hiszen sokan lehetnek azok, akik még nem játszották ki ama gyöngyszemet. -
#83879 Szépen lemaradtam a cd galaxisos kz3-ról :(
Szóval ha valaki szabadulna tőle, állok elébe :D -
#83878 >Na kipörgettem a heavy rain-t.
Mind a 17 befejezésre? :) 4-el vagyok meg, még párat biztosan megcsinálok, mindet biztos nem :) -
#83877 Na akkor mindegy. Azt már úgy is eladtam, de nemsokára itt lesz a 14-e. -
#83876 Na befejeztem a Killzone 3-at. Igazi élvezetes, minőségi lövölde volt! Nagyon tetszett. Az egyetlen dolog ami hiányzott az egy online co-op kampány, mert azzal biztos még nagyon sokáig el lettem volna. Még ilyet!! :D -
#83875 :D -
sublimaze #83874 Nekem ez ugrott be először annál a résznél... :D -
#83873 hat ha gondolod szolhatsz neki mert sztem eleg kezdvezo aron adom memkartyaval egyutt. :) -
#83872 Ismerősöm pont most akar venni. -
#83871 Remélem, hogy 7-től lehet játszani, és előtte le lehet tölteni...
kicsit off eladó a PS Vitám , esetleg ha valakit érdekel. -
#83870 épp most csináltam meg az erőműves részt, tisztára polipnak éreztem magam:D -
#83869 GoW lemezen a számláló holnap este 7-kor jár le :/
Remélem azért nem csak 7 után lehet szedni a demot, hanem már hamarabb is a holnapi nap folyamán. -
sublimaze #83868 Na kipörgettem a heavy rain-t. FANTASZTIKUS VOLT! Néhány éve még nem lett volna türelmem egy ilyen játékhoz(és nem is nagyon volt korábban a kalandjátékokhoz) és csak az jött volna le az egészből(mint sokaknak), hogy az egész játék csak quicktime eventekből áll, de már 1 óra játék után arra a következtetésre jutottam, hogy valszeg jobban meg kell tornáztatnom az ujjaimat a kontrolleren mint bármely más játékban... :) Szóval aki szerint nem más mint interaktív mozi az valszeg nem játszott vele(persze tiszteletben tartom mások véleményét, no offense). Nekem nagyon tetszett 10/10. :D -
#83867 Elvileg holnap lesz, de ennél pontosabbat én se tudok. -
#83866 Van már The Last of Us demo? -
#83865 A letöltés nálam is a háttérben megy, erre van is lehetőség a letöltés megkezdésekor ... a telepítésre ezt nem mondja. Rákérdezhetne és figyelmeztethetne ott is, de kapásból szó nélkül elkezdni.
Na mindegy, együtt kel élni vele :) -
#83864 nekem volt már korrupt filerendszerem, de a javitás kb 5 perc alatt lefutott és látszólag mindenem megmaradt... -
#83863 Na azon én is meglepődtem, mert PC-n emlékszem 7 giga volt kb. :D -
#83862 Én már 2-szer is kihúztam a gépemből a tápkábelt, mert úgy lefagyott letöltés közben, hogy nem volt más mód, nem reagált semmire.. Nem lett tőle semmi baja szerencsére. -
SlickAdam #83861 tegnap ejjel igy szedtem le az uj Plus-os cuccokat. hulye lettem volna "megvarni", mig lejon az a 20-25 gb adat es meg installalni is... ugyhagytam a gepet, reggel keltem, kesz is volt. szunyokalt a masina stand-by modban. -
#83860 Gondolom ezt a már letöltött demóknál már cseszhetem ...
Mindegy, hazamegyek és míg a gyerekkel vagyok addig nyomom neki a telepítést, hagy vegetáljon :) -
#83859 "feltelepíti és installálja"
Most vettem csak észre, mekkora marhaságot írtam. Ülj le fiam, 1-es. :D -
#83858 A legfájdalommentesebb módszer ;) -
#83857 Ezt kipróbálom :) -
#83856 Végül kb 50 perc volt az egész ... ez is botrányos sajna. -
#83855 Van amikor csalóka a telepítő csík. Én már jártam úgy, hogy fél óra alatt csak 3%-ig ment, aztán gyorsan felfutott 97-re. -
#83854 Ezért kell úgy csinálni, hogy beállítod a letöltést és lenyomod stand by-ba (logoffnál bepipálod, amit kiír). Ilyenkor leszedi, feltelepíti és installálja is, aztán kikapcsol ;) -
SlickAdam #83853 1% / 0.5-1 perc ? na az azert tulzas... -
#83852 Én azt nem értem a Street Fighter AE hogy lehet 18 giga?