PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://9gag.com/gag/5135249
de legalább annyira jobb az ár-érték aránya a G25-nek és a G27-nek, de az már más kategória
http://9gag.com/gag/5135249
Abban viszont egyet értek veled, hogy még mai szemmel is jól néz ki a GoW 1, pedig csak a felbontáson változtattak.
Sõt, szerintem a GoW az a playstation etalonja grafikai szempontból (nem csak). Miután játszottam velük, nagyjából minden játék grafikáját ehhez hasonlítottam. (ps2, ps3, psp esetében egyaránt).
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez volt a második PS3 exkluzívom, de eddig egyiket sem bántam meg, sõt! Állat jók! 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Vajon a livekodok.com srác honnan szerzi a kódokat? Hogy nem legális forrásból, az tuti.
Le van patchelve a játék?
így akár 2ft/ms pontra is ki lehet jönni (anélkül, hogy kellene bankkártyáznod az ms fiókodon), ami a legeslegolcsóbb megoldás!
(tény, vannak csak pénzért vehetõ tartalmak is, ahoz kell a bankkártya - ez a vegyes idiótaság eléggé lehúzza a szememben a lájvot)
Forza.
Kétértelmüen fogalmaztam. Természetesen az amcsi PS+ vacakabb a UK+nál. Például a jenkik januárban kapták meg a Chronovoltot (mi még tavaly) és mellé az NBA Jam-et, míg mi Bioshock 2-t, Mortal Kombatot és GoME-t tehettünk zsebre.
Azt nem tudom, hogy melyik játékokat nézted meg, de vannak folyamatosan akciók. Lehet, hogy az US Store-on épp akciós. Ha drágább is az UK Store, azért olyan sokkal nem.
Egy megjegyzés csak: tegnap végignéztem a polcomon lévõ X360 játékokat, hogy mennyibe kerül az US és UK storeban. 3 darab egy árban volt, az összes többi esetében a US volt az olcsóbb, olyat egyet sem találtam, ahol a UK olcsóbb volt.
Persze ez lehet véletlen, de kétlem, mert mind kurrens, ismert játék. Vélhetõen a tendencia ugyanez a többi esetében is.
A PS3 nem régiózáras, vagyis tudod futtatni az 1es és 2es játékokat is, azonban a DLC-nél számít. Ha 1es játékod van, akkor US store-ról kell leszedni a DLC-t. Ha 2es akkor UK store-ról. Ennyi az egész.
Egyedüli régiózáras játék a PS3-on a Persona 4: Arena. Az csak az USA-ban és Japánban jelent meg eddig.
Ettõl függetlenül lehet 2 accountod is a gépeden. Egy US és egy UK. Én azért csináltam US-t, hogy megvegyem a Persona 3at és onnan kellett letöltsem a GoW Origin Collectiont. A letöltött tartalmak viszont mûködnek az UK accounton is. UK accounton vagyok bejelentkezve és ugyanúgy megjelenik a GoW Origins és a Persona 3 és tudom játszani is. Mûködik a mentés is és a trófeák is.
PS+ én viszont UK Store-ra vennék. Most az Instant Game Collection alkalmával kitett magáért a Sony és csomó jó dolgot kapott az UK Store, amit a US nem.
A lényeg az, hogy bankkártyával nem tudsz vásárolni csak a magyar store-on. A számlázási cím és az accountodba megadott cím kell, hogy egyezzen. Feltöltõkártyát meg tudsz venni a livekódokról.
És nem igaz az, hogy az US olcsóbb. A PS+ nem 10 dollár és 10 font. Hanem 17 dollár és 12 font.
A BLES/BLUS stb. kódot fel is tüntetik a dlc-nél store-on, ha egyezik a dobozon/lemezen lévõvel, akkor nem lesz gond. (a PAL és NTSC elnevezés csak a ps2-es idõbõl ragadt ránk, olyat hiába keresel bármelyik dobozon)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
* több, és jobb minõségû content van ott
* a heti frissítések tartalmasabbak, UK-ba sokszor csak hónapokkal késõbb kerül fel ugyanaz a tartalom
* olcsóbb
A DLC-k nem érdekelnek, kizárólag az exkluzívok miatt vettem PS3-at, a fõplatform számomra az X360. A Mass Effect kivételével soha nem költöttem DLC-kre.
Így még mindig nem értem, hogy mi szól a UK mellett, feltéve, ha tényleg nem igaz a régiókódos dolog.
S még egy fontos érv: úgy vettem észre, hogy a US Store-ból letöltött játék ugyanúgy fut azon a fiókon, amihez a UK Store kapcsolódik. Ha pedig ez így van, vélhetõen a multi során sem USA, hanem európai szerverekbe tesz be a játék, hisz "európai fiók" alól játszom.
Azaz, itt nincs jelentõsége annak, hogy egy pont olcsóbban jön-e ki mint azonos egységnyi font.
A PS Store másképp mûködik, ott vagy-vagy fizetés van.
Forza.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
abból a szempontból szívás, h ha becsületes akarsz lenni és magyart regelsz, megszívod 😊
Forza.
Forza.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Jellemzõen 1:1 a váltási arány, azaz, ugyanannyi dollárba kerül egy játék, mint fontba. Ez persze nem kizárólagos, de a megnézett minta alapján az USA Store olcsóbb, még úgy is, hogy oda a feltöltõ 250 forintra jön ki a 320-as fonthoz képest. Az még mindig 70 HUF/egység az USA store javára.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Lehet ezt így csinálni?